Samyang 24mm T1.5 price drop!

Έχοντας εμπειρία από ανάλογες κινήσεις με "ψεύτικες" τιμές από electroworld, κωτσόβολο κτλ και βλέποντας τώρα και ανάλογη συμπεριφορά από κολοσσούς όπως το amazon αρχίζω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται για λάθος αλλά για μία νέα μορφή διαφήμισης, αν μπορεί να λέγεται διαφήμιση κάτι τέτοιο.
Πάντως χαμένη δε βγαίνει η εταιρία γιατί έστω και αρνητικά ακούγεται και γιατί ακόμη και κάποιος να τους αγνοήσει στο μέλλον είναι σίγουρο ότι αν έχουν την χαμηλότερη τιμή θα τους προτιμήσει.

Φαινόταν το πράγμα απο την αρχή, υπερβολικά μεγάλη έκπτωση!
Απλά επειδή είχε ξαναγίνει παρόμοιο σκηνικό στο γαλλικό amazon τότε που είχε γίνει ο ντόρος με τις μνήμες (8 dim * 8gb) στα 80 που κανονικά κοστίζαν πάνω απο 400
και μέχρι να αρχίσουν τα ακυρα μερικοί πρόλαβαν και παρέλαβαν, είπα μήπως φαινόμασταν τυχεροί.
Απλά εκεί υπήρχε η μεγάλη διαφορά ότι το προιόν ήταν ετοιμοπαράδοτο!

Re: Απάντηση: Samyang 24mm T1.5 price drop!

Guten Tag και στα μούτρα τους!

Τάσο μήπως να γράψετε όλοι μαζί ένα γράμμα διαμαρτυρίας προς την άμαζον; Και μάλιστα με τη σημείωση ότι προτίθεστε να γράψετε την περίπτωσή σας ο καθένας χωριστά στη σελίδα κάτω από τον συγκεκριμένο φακό; Αυτό θα τσούξει...

Απάντηση: Re: Samyang 24mm T1.5 price drop!

Πάει και ο 85άρης "μου" :bigcry:, λες να το έκαναν επίτηδες για να μας ανοίξουν την όρεξη?

Δημητρη αν τον θέλεις τοσο πολύ τον 85mm/1.4 σου έχω έναν ετοιμο στο κουτί του με μοντουρα 4/3, περισσευει μετα την αγορά του τέρατος 35-100, θα τον πάρεις σε καλη τιμη (όχι φυσικα 85Ευρω) ......:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Samyang 24mm T1.5 price drop!

Τάσο μήπως να γράψετε όλοι μαζί ένα γράμμα διαμαρτυρίας προς την άμαζον; Και μάλιστα με τη σημείωση ότι προτίθεστε να γράψετε την περίπτωσή σας ο καθένας χωριστά στη σελίδα κάτω από τον συγκεκριμένο φακό; Αυτό θα τσούξει...

Νομίζω ότι δεν είναι κακή ιδέα...

Και τι θα προσφέρει αυτό βρε παιδιά?
Λέτε να προτιμήσουν να χάσουν λεφτά οι Γερμανοί από το να ντροπιαστούν?

Και τι θα προσφέρει αυτό βρε παιδιά?
Λέτε να προτιμήσουν να χάσουν λεφτά οι Γερμανοί από το να ντροπιαστούν?

Έστω ότι είσαι η amazon. Και εκεί που γλύτωσες με ένα συγχωρητικό e-mail βλέπεις στη σελίδα του κάθε φακούς, ένα review από το κάθε μέλος μας που τον παρήγγειλε και το οποίο κακίζει την άμαζον για κακή παροχή υπηρεσιών. Τί θα κάνει η άμαζον; Θα τα σβήσει όλα; Αν ναι, θα πρέπει να το δικαιολογήσει. Αν όχι δεν θα της έλθει καθόλου ωραία μερικές χιλιάδες πελάτες να βλέπουν όχι ένα και δυο αλλά καμιά 20αριά αρνητικές κριτικές για κακή παροχή υπηρεσιών.

Και μην ξεχνούμε ότι αυτό ήταν το δικό της όπλο, η αξιοπιστία...

Προσωπικά δεν μου ακύρωσαν ακόμα την παραγγελία του 14mm f/3,1 για Nikon, αλλά μόλις το κάνουν εννοείται ότι θα γράψω αρνητικά σχόλια και καλό είναι να το κάνουμε όλοι όσοι παραγγείλαμε.
Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα εξάλλου.

Ακυρωτικό.
Και η απάντηση με τα βλαχοαγγλικά μου.
Hi.
I cant understand your bad behaviour about my order.
It is impossible for a big company like amazon makes bad deals like this.
You did a mistake but you didnt fix it.
You must send the lens or give me a coupon 50% for other photography products.
I will put bad review on lens review and i will write in blogs and sites all over the world for your bad service.
I m dissapointed, unhappy to deal with you.

Δεν πήγε με άμεση απάντηση.
Ποιο είναι το κωλοmail τους ψάχνω στο site αλλά δεν το βρίσκω.

Last edited:

Να το γράψουμε, αλλα μεταξύ μας, σιγά την ντροπή της Αμαζον. Σου λέει νομικά δεν έχω καμία υποχρέωση...

Ασφαλώς, ωστόσο έτερον εκάτερον: άλλο η συμβατική υποχρέωση (pacta sunt servanda) και άλλο η ικανοποίηση των πελατών (ο πελάτης έχει πάντα δίκιο). Η παραμέληση του δευτέρου ωστόσο οδηγεί εν τέλει και σε μειωμένες συμβάσεις, οπότε ας τους έχει τους AGB της να τους χαίρεται η Άμαζον.

Ακυρωτικό.
Και η απάντηση με τα βλαχοαγγλικά μου.
Hi.
I cant understand your bad behaviour about my order.
It is impossible for a big company like amazon makes bad deals like this.
You did a mistake but you didnt fix it.
You must send the lens or give me a coupon 50% for other photography products.
I will put bad review on lens review and i will write in blogs and sites all over the world for your bad service.
I m dissapointed, unhappy to deal with you.

Αρχηγέ μόνο λύτρα σε μη προσημειωμένα 20ευρα που δεν τους ζήτησες.

διαβαζω τις απαντησεις σας και μπορω να καταλαβω οτι εχει αρχισει να σαπιζει και το αμαζον...αυτες οι τακτικες μου θυμιζουν μουλτιραμα SUPER DEALS για οποιον θυμαται...τι εκαναν για να μαζεψουν εγγραφες

το αμαζον που πριν 3 χρονια μετα απο παραγγελια μου που χαθηκε στα ελτα χανιων μου επεστρεψαν αξια και μεταφορικα σε 1 ωρα αφου τους εστειλα μηνυμα και ενω παρακαλω δεν υπηρχε tracking αρα καλλιστα θα μπορουσα να εχω παραλαβει και να τους κοροιδεψω!!!
ΚΑι 2 μηνες μετα με καποιος τροπο επεστρεψε το δεμα στην αμαζον και μου εστειλαν μηνυμα οτι το δεμα επεστρεψε και μου επιστρεφουν τα μεταφορικα ΞΑΝΑ!!
και οταν τους στελνω μηνυμα οτι μου επιστρεψατε τα μεταφορικα 2 φορες ουσιαστικα απαντησαν ναι οντως εγινε λαθος αλλα χαλαλι σου...

Μπορω να γραψω ενα κειμενο, αν βοηθήσει λίγο κ ο νομικός μας συμβουλος, να το υπογραψουμε κ να το στειλουμε. Ίσως μας δώσουν κανα κουπονάκι δεν ξερεις...

Εχω παραγγείλει, αγοράσει, επιστρέψει για διαφορους λόγους, πολλές φορές από Amazon (κυριώς το UK λογω γλώσσας). Ειλικρινά είχα την αίσθηση ότι το customer service τους ήταν εξωπραγματικό. Αν χαλασαν και αυτοι δεν έχουμε ελπίδα σαν καταναλωτές