Σαν (όχι Senn) ΙΕ800

Γέλα εσύ (Δημοκηδή). Ακόμη δεν τα πήρες? :)

Άμα σας πω ότι έτσι όπως παίζουν τα fake, μου πέρασε απ' το μυαλό να αγοράσω τα original??

sovaroths_mhden.jpg

:flipout:-bye-

Ο Κινέζος συναρμολογητής πρέπει να έχει βραβευτεί "υπάλληλος του μήνα", δεν εξηγείται αλλιώς:

- ίδιο μήκος καλωδίου μετά το split.
- ίδια μετρημένη αντίσταση και στα δύο κανάλια (15.9 Ω, 15.9 Ω).
- ίδια ένταση αναπαραγωγής και στα δύο κανάλια.

Attachments

• IMG_20151001_221106.jpg
    IMG_20151001_221106.jpg
    79.7 KB · Views: 216
Μια χαρά μου φαίνεται το καλώδιο για να τα βαλω στο μπλουτουθ μου....

Δεν εχω παρακολουθήσει το νημα αλλα σήμερα στην εκθεση ο Σταύρος έφερε μαζι τις σχετικές μαιμουδοψειρες. Μετα απο μια γρηγορη ακρόαση στα ορθια που τις άκουσα (μαζι με αλλα εκλεκτά μελη της παρεας) πρεπει να πω οτι δυσκολεύομαι να καταλάβω προς τι τοσος ντορος.. Οι μεσαιοψηλες ειδικά ειναι κατι μεταξύ τσιγκινου και μεταλλικού. Μεσαιοχαμηλα ειναι γεμάτες, χαμηλά δεν μπορω να πω οτι άκουσα και τοση έκταση..

Ο Chris που έριξε και αυτος ενα αυτι μου ειπε οτι τις τοποθετεί στα 50 ευρω αξια, εγω ουτε 20 δεν θα έδινα. Δίπλα κατι RHA τις έκαναν κορδελάκια. Βεβαια να πω οτι ο Σταύρος τις ακουει με το Hugo που ενδέχεται να βγαζει τον καλυτερο του εαυτο, κατι που δεν μπορω να γνωρίζω. Αλλα giant killer δεν ειναι ουτε ξώφαλτσα.

Ευχαριστώ Πάνο και Χρήστο που αφιερώσατε χρόνο να τα ακούσετε.

Πιστεύω όμως ότι η αναλογική έξοδος οποιουδήποτε κινητού δεν είναι και ότι ότι καλύτερο.

Το έχω αναφέρει στα πρώτα ποστς (και μάλιστα για σύνδεση OTG με εξωτερικό dac), τονίζοντας ότι ειδικότερα ο τονισμός στα υψηλά είναι ανυπόφορος. Με καλύτερη πηγή (PC/MAC/Raspberry και εξωτερικό dac), τα πράγματα είναι σαφέστατα καλύτερα!

Πάνο, ευχαριστώ για τα tips. Ταιριάζουν γάντι στο ακουστικό ενώ έχουν καλή εφαρμογή στο αφτί.

Ξέρεις που μπορώ να βρω το αμέσως μικρότερο μέγεθος?

Salas headphones, έχει τα πάντα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προφανώς αυτες οι ψείρες (αλλα και οποιαδήποτο αλλο μοντελο) θα παίξει καλύτερα με συνοδα των 2Κ ευρω. Δεν ειναι επιχείρημα αυτο, αντιθέτως μαλλον αρνητικό το οτι χρειαζονται τοσα συνοδα.

Το βασικό είναι μια ικανή, σταθερή αναφορά (πηγή) για τη σύγκριση κάθε ΙΕΜ.

Πολύ καλός ήχος τα RHA 750, ήταν αρκετά αναίσθητα πάντως...

Διακρινω καποια σπουδη για καθαιρεση των μαιμουδων?
Μηπως να μπουν οι κατεργαρηδες στον πάγκο τους?
Μήπως το νημα δεν ειναι πολιτικώς ορθον?

@supersonic.Οι μαϊμούδες όταν έρθουν σε μένα θα συγκριθούν με ακουστικά ανάλογης τιμής, (Sony MH1) και σε πηγή επίσης ανάλογη (HRT DSP dac). Δεν υπάρχουν φονείς γιγάντων, ο τελευταίος ήταν ο Τζακ της Φασολιάς (του παραμυθιού) και ακόμη κι αυτός έφαγε το γίγαντα με μπαμπεσιά. Η πολιτική ορθότητα (έννοια που προσωπικά μου είναι ιδιαίτερα απεχθής) δεν έχει καμιά θέση στην κατηγορία του δικάναλου. Αν διαπιστωθεί ότι οι μαϊμούδες παίζουν καλύτερα από τα ορίτζιναλ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δημοσιευτεί εδώ.

Κώστα, προσοχή στα tips. Βαθιά στο αφτί και καλή εφαρμογή!

Επίσης, να χρησιμοποιήσεις καλή πηγή, το δυνατόν. Η ποσότητα (και όχι η ποιότητα) των υψηλών ίσως να είναι "σοκαριστική" στην αρχή...

Χαίρομαι που το ακούω.
Μονο ....μου φανηκε παράξενο να αποδομηθουν....στο ....γονατο και χωρίς να τους δοθουν ευκαιρίες.