Σας αρέσει το φουά γκρά; (foie gras)

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
fg1.JPG

fg2.JPG

fg3.JPG

Καλή σας όρεξη....

Εγώ θα θελα να ήμουν εκεί που τα ταΐζουν, θα βουτούσα αυτόν που τα ταΐζει θα τον έβαζα κάτω και για 4 μέρες θα του χα το στόμα ανοικτό και θα του βάζα να φαΐ του σκασμού.
Ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι σε ένα ανήμπορο ζώο. Και φυσικά ούτε που το έχω φαΐ άλλα και δεν θα το φάω τώρα που έμαθα.

Οποιος δεν το εχει δει ας τσεκαρει και το earthlings...προειδοποιω θελει γερο στομαχι και ψυχραιμια ...γιατι αυτα που θα δειτε θα σας τρελανουν.

http://www.youtube.com/watch?v=yW3gunMSCu4

Υπαρχει ολο το ντοκυμαντερ στο youtube απλα πρεπει να εχετε λογαριασμο γιατι ειναι ακαταλληλο.

αυτο το καφριλικι με το βιαιο ταισμα χηνων γινεται εκατονταδες χρονια τωρα
και φιλε souzakia δεν φταιει αυτος που το ταιζει
φταινε τα ζωα που το παραγγελνουν και το τρωνε και καμαρωνουν κιολας οι βλαχοι

Re: Απάντηση: Σας αρέσει το φουά γκρά; (foie gras)

Εγώ θα θελα να ήμουν εκεί που τα ταΐζουν, θα βουτούσα αυτόν που τα ταΐζει θα τον έβαζα κάτω και για 4 μέρες θα του χα το στόμα ανοικτό και θα του βάζα να φαΐ του σκασμού.
Ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι σε ένα ανήμπορο ζώο. Και φυσικά ούτε που το έχω φαΐ άλλα και δεν θα το φάω τώρα που έμαθα.

χαχαχααα και εγω αυτο ελεγα οταν το εβλεπα.... με τη μονη διαφορα εγ θα του το ταιζα απτην αλλη τρυπα οχι απτο στομα :slapface::slapface:

Απάντηση: Re: Σας αρέσει το φουά γκρά; (foie gras)

αυτο το καφριλικι με το βιαιο ταισμα χηνων γινεται εκατονταδες χρονια τωρα
και φιλε souzakia δεν φταιει αυτος που το ταιζει
φταινε τα ζωα που το παραγγελνουν και το τρωνε και καμαρωνουν κιολας οι βλαχοι

Πρέπει ναναι η πρώτη φορά, αλλά συμφωνώ 100% μαζί σου.

Υπάρχει ακόμα κόσμος που τρώει φουά γκρά????? :D

Πέρα απ'την πλάκα, πραγματικά ντροπή όχι σε όσους το παραγγέλνουν, αλλά σε όσους ξέρουν την πραγματικότητα για το πως παράγεται και το παραγγέλνουν...

Γι'αυτό καλό είναι να το προωθήσουμε όλοι απ'τα mail μας ώστε κανείς να μην έχει τη δικαιολογία της άγνοιας...

ε ρε τυπε.. ποσο βρωμιαριδες στην ψυχη μπορουμε να γινουμε εμεις οι ανθρωποι..κριμα για τα καυμενα τα ζωντανα...

Πρόκειται για κορυφαία αηδία έτσι και αλλιώς

πρέπει να σαι πολύ ΓΑΛΛΟΣ για φας κάτι με υφή ξερατού , γεύση ψαρο-βοθρίλας , και αστρονομική τιμή ...

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ !! γευστική εμπειρία της ζωής μου ,,, ρεζίλι .. πήγα να ξεράσω κατά μεσής σε κεντρικό μαγαζί ανάμεσα σε 50 Γάλλους

Οποιος δεν το εχει δει ας τσεκαρει και το earthlings...προειδοποιω θελει γερο στομαχι και ψυχραιμια ...γιατι αυτα που θα δειτε θα σας τρελανουν.

http://www.youtube.com/watch?v=yW3gunMSCu4

Υπαρχει ολο το ντοκυμαντερ στο youtube απλα πρεπει να εχετε λογαριασμο γιατι ειναι ακαταλληλο.

Σ´ευχαριστω για την προταση, μόλις το τελείωσα. Όντως συγκλονιστικό. Το προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου για να δείτε τι κτήνη είμαστε...

Δηλαδή τηγανιτά συκωτάκια πουλιών σβησμένα με λεμονάκι δε μας κάνουν; :p
Πρέπει να είναι σαν γκουμούτσα για να το χαρούμε;
Καλά, οι Γάλλοι τρώνε και Camamber... Που μυρίζει σαν μάλλινη κάλτσα φαντάρου που μόλις γύρισε από πορεία 3 ημερών στη ζέστη...

Καλά, οι Γάλλοι τρώνε και Camamber... Που μυρίζει σαν μάλλινη κάλτσα φαντάρου που μόλις γύρισε από πορεία 3 ημερών στη ζέστη...

δε μυρίζει μόνο....
έχει και την ίδια την...ουσία:bigcry:

Δεν έχω δοκιμάσει ποτε...κι ούτε πρόκειται.
Κρίμα για τα ζώα,αυτά που τραβάνε..
Τελικά αυτοί οι Ευρωπαίοι στο φαι,πρέπει να ναι χρόνια πίσω...

έχω μια γνωστή.. σπουδαγμένη στα Γαλλίας(μη χ@σω), κι όλο ασχολείται με κάτι τέτοιες αηδίες..

ε πόσο θέλω να την πλακώσω στα κλοτσίδια μια μέρα!!!!

φιλε στην αρχη νομισα οτι ηταν λιγο υπρβολη αλλα απλα εκανα ενα μικρο τσεκ στο google....απλα φρικη ε....ελεος...ο κοσμος τα ξερει κ συνεχιζει να τα τρωει??..αμααααν.....
Οι φωτο στην αρχη δε βγαινουν τωρα..τσεκαρε το φιλε.

φιλε στην αρχη νομισα οτι ηταν λιγο υπρβολη αλλα απλα εκανα ενα μικρο τσεκ στο google....απλα φρικη ε....ελεος...ο κοσμος τα ξερει κ συνεχιζει να τα τρωει??..αμααααν.....
Οι φωτο στην αρχη δε βγαινουν τωρα..τσεκαρε το φιλε.

sorry,τις ξαναβάζω εδώ,ας τις βάλει κάποιος mod στην κορυφή...

fg1.JPG

fg2.JPG

fg3.JPG