Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Ο Χορός άρχισε παίδες και θα χωρέψουμε για τα καλά μου φαίνεται.
Ηδη παραλάβαμε τις βεβαιώσεις με το πετσοκομένο δώρο Πάσχα το οποίο αν και λένε 30% κρατήσεις..είναι σχεδόν το μισό!!!!
Ο μηνιαίος έχει περίπου 150-170 ευρώ(θα κρατηθεί αναδρομικά απο Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο,και θα κρατηθούν απο τον Μάιο) πετσόκομα απ οτι πληροφορηθήκαμε απο τους συνδικαλισταράδες μας....
Που θα πάει το πράγμα δε ξέρω..τόσο καιρό το ακούγαμε αλλά θα το καταλάβεις μόνο οταν συμβεί,και θα πρέπει να ανταπεξέλθεις στις μηνιαίες υποχρεώσεις.
Και απο Ιούνιο...κι άλλο πετσόκομα..
Βλέπω κάτι συνδρομές ΝΟΒΑ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ..να είναι τα πρώτα "θύματα" που θα περικοπούν απο τον προυπολογισμό....και το τσιγάρο επίσης...τι να λέμε τώρα...
Εσείς..τι λέτε..πως τα πάτε;

Κάτι άκουσα ότι μπορεί να "πειράξουν" το δώρο από τις ανεργίες...

Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Απάντηση: Re: Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

Κάτι άκουσα ότι μπορεί να "πειράξουν" το δώρο από τις ανεργίες...

Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ωχχχ..ωχχχχχ..βλέπω να γίνετε..της ανεργίας!!!!!!

Ηδη παραλάβαμε τις βεβαιώσεις με το πετσοκομένο δώρο Πάσχα το οποίο αν και λένε 30% κρατήσεις..είναι σχεδόν το μισό!!!!
Ο μηνιαίος έχει περίπου 150-170 ευρώ(θα κρατηθεί αναδρομικά απο Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο,και θα κρατηθούν απο τον Μάιο) πετσόκομα απ οτι πληροφορηθήκαμε απο τους συνδικαλισταράδες μας....
Που θα πάει το πράγμα δε ξέρω..τόσο καιρό το ακούγαμε αλλά θα το καταλάβεις μόνο οταν συμβεί,και θα πρέπει να ανταπεξέλθεις στις μηνιαίες υποχρεώσεις.
Και απο Ιούνιο...κι άλλο πετσόκομα..
Βλέπω κάτι συνδρομές ΝΟΒΑ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ..να είναι τα πρώτα "θύματα" που θα περικοπούν απο τον προυπολογισμό....και το τσιγάρο επίσης...τι να λέμε τώρα...
Εσείς..τι λέτε..πως τα πάτε;

Φιλε στο δημοσιο δουλευεις?

Re: Απάντηση: Re: Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

οκ!

Το κακο ειναι οτι σου χαλαει τον προγραματισμο, το καλο ειναι οτι δεν κινδινευεις ποτε οπως σε εμας στον ιδιοτικο!

Καλημέρα σας.Εγώ δουλεύω σε Δήμο και εχθές ήρθαν οι καταστάσεις του δώρου Πάσχα,το οποίο είναι κουτσουρεμένο 30%,για αρχή και βλέπουμε για την συνέχεια.Η γυναίκα μου στην Αττική οδό,παίρνει ακριβώς το διπλάσιο από εμένα δώρο:flipout:

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, σιγά-σιγά θα το νοιώσουμε στο πετσί μας για τα καλά.

Υπάρχουν και συνάνθρωποι μας που δεν έχουν πάρει ποτέ δώρα και άδειες, ας αναλογιστούμε αυτό.

Άσχετα με το πόσα λεφτά παίρνεις, αν είσαι στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα όταν σου κουτσουρεύουν το μισθό είναι δύσκολα.
Ειδικά αν έχεις υποχρεώσεις βασισμένες σε αυτόν (πχ στεγαστικά δάνεια κλπ).
Δε συζητάμε για ΝΟΒΑ και τσιγάρα και εξόδους, αυτά είναι αστεία πράγματα.

Είτε παίρνεις 700 και σου τα κάνουν 600, είτε από 3000 πας στα 2000 είναι δύσκολα...

Την υγειά μας να'χουμε και ας ελπίσουμε ότι με αυτό βοηθάμε στο να έρθουν πιο γρήγορα οι καλύτερες μέρες...

Γιατί θα έρθουν.

Re: Απάντηση: Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

.Είτε παίρνεις 700 και σου τα κάνουν 600, είτε από 3000 πας στα 2000 είναι δύσκολα...

Σωστότατο...

Ίσα - ίσα όταν κάποιος έχει συνηθίσει στα λίγα είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί τα χρήματα του από κάποιον που έχει συνηθίσει στα πολλά και πέφτει από τα σύννεφα.

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, σιγά-σιγά θα το νοιώσουμε στο πετσί μας για τα καλά.

Υπάρχουν και συνάνθρωποι μας που δεν έχουν πάρει ποτέ δώρα και άδειες, ας αναλογιστούμε αυτό.

Άσχετα με το πόσα λεφτά παίρνεις, αν είσαι στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα όταν σου κουτσουρεύουν το μισθό είναι δύσκολα.
Ειδικά αν έχεις υποχρεώσεις βασισμένες σε αυτόν (πχ στεγαστικά δάνεια κλπ).
Δε συζητάμε για ΝΟΒΑ και τσιγάρα και εξόδους, αυτά είναι αστεία πράγματα.

Είτε παίρνεις 700 και σου τα κάνουν 600, είτε από 3000 πας στα 2000 είναι δύσκολα...

Την υγειά μας να'χουμε και ας ελπίσουμε ότι με αυτό βοηθάμε στο να έρθουν πιο γρήγορα οι καλύτερες μέρες...

Γιατί θα έρθουν.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,αλλά...Το Θέμα είναι να πάρουν και οι άλλοι συνάνθρωποι μας,δώρο και άδειες,και όχι να το καταργήσουν σε όλους μας.Το πρόβλημα είναι με τα μακροπρόθεσμα όπως σωστά είπες,στεγαστικά δάνεια 20-30 ετών,και όχι η Νόβα τα τσιγάρα και τα σχετικά..αν και εδώ που τα λέμε,αν δουλεύεις βρε παιδί μου και τόσα χρόνια δεν θες και εσύ σαν άνθρωπος να ευχαριστηθείς κάτι?Δηλαδή να δουλεύουμε μόνο για να ζούμε?Any way...Σαφώς την υγειά μας να έχουμε δεν το συζητάμε,αλλά μέχρι στιγμής μόνο εμείς βοηθάμε και κανένας άλλος.Φιλικά Νότης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

αν σου αρέσει .. εάν όχι δρόμο

τα 200 ήταν τα λεγόμενα bonus η και μαύρα ...

Τα μπόνους κόπηκαν σε πάρα πολλές εταιρείες πλέον.

Ή βάζουν απίστευτα υψηλούς στόχους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σας ήρθαν οι περικοπές στον μισθό..και πόσο;

Τα μπόνους κόπηκαν σε πάρα πολλές εταιρείες πλέον.

Ή βάζουν απίστευτα υψηλούς στόχους.

όχι αυτά ήταν μισθός που παίρνει η πιάτσα κανένας δεν δούλευε με λιγότερα στο συγκεκριμένο πόστο

απλά την είχαν μυριστεί τα λαμογια την δουλειά και δεν είχαν υπογράψει σύμβαση , ότι λέει το ΙΚΑ ..... τα υπόλοιπα στο χέρι .. και ακόμα μέρος του μισθού είναι μαύρος ....

Δεν δουλεύω στο δημόσιο απλά ρωτάω από περιέργεια (όταν θα ρθει και η δική μας σειρά) τι είδους μαγείρεμα έκαναν και δεν είναι 30% και είναι σχεδόν το μισό;

Σωστότατο...

Ίσα - ίσα όταν κάποιος έχει συνηθίσει στα λίγα είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί τα χρήματα του από κάποιον που έχει συνηθίσει στα πολλά και πέφτει από τα σύννεφα.

Έχετε δίκιο, για την περίπτωση που κάποιος είναι χωμένος μέσα σε δάνεια κλπ... όμως αν έχουμε να κάνουμε με "καθαρό" νοικοκυριό, άλλο πακέτο τρώει αυτός που τα έβγαζε με το ζόρι με τα 1200 το μήνα, και με...πακέτα στήριξης απ'τη γιαγιά, και τώρα καλείται να τη βγάλει με 1000, και αλλο αυτός που από τα 5 θα πάει στα 3... εντάξει, θα κόψει ίσως τα ΣΚ για σκι...

Δεν είναι το μισό Τάσο, 30% είναι. Τουλάχιστον αυτό στους καθηγητές, το ξέρω λόγω συζύγου !!!

Έχετε δίκιο, για την περίπτωση που κάποιος είναι χωμένος μέσα σε δάνεια κλπ... όμως αν έχουμε να κάνουμε με "καθαρό" νοικοκυριό, άλλο πακέτο τρώει αυτός που τα έβγαζε με το ζόρι με τα 1200 το μήνα, και με...πακέτα στήριξης απ'τη γιαγιά, και τώρα καλείται να τη βγάλει με 1000, και αλλο αυτός που από τα 5 θα πάει στα 3... εντάξει, θα κόψει ίσως τα ΣΚ για σκι...

5K μηνιαίο και "καθαρό" νοικοκυριό? Δε ξέρω κανένα.

Μιλάω για τον κανόνα, και προσωπική μου εκτίμηση.