Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Αν φέρω δικά μου CD (πριόνια βεβαίως βεβαίως) θα παίξουν? Να βάλουμε και κανα κοματάκι δύσκολο....:Banane0:

Βάλε εσύ τα πριόνια, θα βάλω εγώ τα πιανάκια, και θα το κάνουμε rave party.. :flipout:

Βάλε εσύ τα πριόνια, θα βάλω εγώ τα πιανάκια, και θα το κάνουμε rave party.. :flipout:

Μη γελάς καθόλου. Μου έρχονται όλοι με τουςς δίσκους της κλασικής και ξεκινάνε τα φωνήεντα....αααααα........οοοοοοοοοοο........εεεεεεεεε.....και κάθονται και ακούνε.

Αμ δεν είναι έτσι παλικάρι μου... Να σε βάλω εγώ να ακούσεις hard rock Elf ηχογράφηση του 1967 να σε δω αν κάτσεις πάνω από 10λεπτο μπροστά από το ηχείο :flipout::flipout:

ΥΓ : Εχω και candlemass για όποιον ενδιαφέρεται :music-smiley-005:

Πίστεψέ με, δεν γελάω καθόλου. Αν το σύστημα δεν παίζει σωστά τη μουσική που ακούω εγώ (δηλαδή και πριόνια και πιανάκια και μπότες και αρβύλες.. :p) τι να το κάνω; :D

Και τέτοια συστήματα (που να κάνουν όλα τα παραπάνω και να θεωρούνται και Hi End) είναι πανάκριβα...

Αλλά ας μην φύγουμε off topic. :smile:

Μη γελάς καθόλου. Μου έρχονται όλοι με τουςς δίσκους της κλασικής και ξεκινάνε τα φωνήεντα....αααααα........οοοοοοοοοοο........εεεεεεεεε.....και κάθονται και ακούνε.

Αμ δεν είναι έτσι παλικάρι μου... Να σε βάλω εγώ να ακούσεις hard rock Elf ηχογράφηση του 1967 να σε δω αν κάτσεις πάνω από 10λεπτο μπροστά από το ηχείο :flipout::flipout:

Φίλε Φραγκούλη το νέο Μegadeth μην ξεχάσεις...!!!!

Πίστεψέ με, δεν γελάω καθόλου. Αν το σύστημα δεν παίζει σωστά τη μουσική που ακούω εγώ (δηλαδή και πριόνια και πιανάκια και μπότες και αρβύλες.. :p) τι να το κάνω; :D

Και τέτοια συστήματα (που να κάνουν όλα τα παραπάνω και να θεωρούνται και Hi End) είναι πανάκριβα...

Αλλά ας μην φύγουμε off topic. :smile:

Περάστε έξω κύριε!

Πέρα από την πλάκα, θεωρώ απαραίτητο για την αξιολόγηση ενός συστήματος το να ακούσεις τόσο μία μεγάλη ορχήστρα όσο και "φασαριόζικη" μουσική rock. To πιάνο, οι φωνές και τα σύνολα τζαζ 3 οργάνων είναι αναγκαία αλλά όχι και ικανά από μόνα τους.

Το cdάκι μου θα το φέρω και αν παίξει καλώς..... Θα φροντίσω να έχει και μπαρόκ μέσα και πιάνα και σοπράνο (εννοείται με κιθάρες βεβαίως βεβαίως)... Γιατί έχουμε εξελιχθεί και εμείς (οι μεταλλάδες :music-smiley-005:)

Απάντηση: Re: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Οπως λεει κι ο ποιητης

"To Like a Virgin της Μαντονα δε με συγκινει,βαλε κανα μεταλλο για να μου σηκωθει..." :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Οπως λεει κι ο ποιητης

"To Like a Virgin της Μαντονα δε με συγκινει,βαλε κανα μεταλλο για να μου σηκωθει..." :music-smiley-005:

Εσάς κύριε συντονιστά :grinning-smiley-043 βλέπω να σας κυνηγά ο Καπετάνιος με το μυγοσκοτόνι.......:smash:

Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Θα ανεβω στο καταρτι και θα αγναντευω....Δεν ανεβαινει εκει πανω......Ζαλιζεται....

Μπορεί όμως να ανέβει το καλοκουρεμένο γκριφφόν, ποτέ δεν ξέρεις.........

Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Θα ανεβω στο καταρτι και θα αγναντευω....Δεν ανεβαινει εκει πανω......Ζαλιζεται....

ειναι και καποιας ηλικιας...:flipout:

Μπορεί όμως να ανέβει το καλοκουρεμένο γκριφφόν, ποτέ δεν ξέρεις.........

Πιο αλήτικο πλήρωμα δεν ξαναείχα ποτέ!!!:flipout::flipout:

Εκδήλωση στη Solid Foundation

Φίλιππος Φ.
Μιχάλης Κορ.
Tyler ? Durden
Tzimisce (?)
Dapost
music
panma033
ford focus
kblachos
PanMan