Αν φέρω δικά μου CD (πριόνια βεβαίως βεβαίως) θα παίξουν? Να βάλουμε και κανα κοματάκι δύσκολο....:Banane0:
Βάλε εσύ τα πριόνια, θα βάλω εγώ τα πιανάκια, και θα το κάνουμε rave party..
Αν φέρω δικά μου CD (πριόνια βεβαίως βεβαίως) θα παίξουν? Να βάλουμε και κανα κοματάκι δύσκολο....:Banane0:
Βάλε εσύ τα πριόνια, θα βάλω εγώ τα πιανάκια, και θα το κάνουμε rave party..![]()
Μη γελάς καθόλου. Μου έρχονται όλοι με τουςς δίσκους της κλασικής και ξεκινάνε τα φωνήεντα....αααααα........οοοοοοοοοοο........εεεεεεεεε.....και κάθονται και ακούνε.
Αμ δεν είναι έτσι παλικάρι μου... Να σε βάλω εγώ να ακούσεις hard rock Elf ηχογράφηση του 1967 να σε δω αν κάτσεις πάνω από 10λεπτο μπροστά από το ηχείο
ΥΓ : Εχω και candlemass για όποιον ενδιαφέρεται :music-smiley-005:
Πίστεψέ με, δεν γελάω καθόλου. Αν το σύστημα δεν παίζει σωστά τη μουσική που ακούω εγώ (δηλαδή και πριόνια και πιανάκια και μπότες και αρβύλες..) τι να το κάνω;
Και τέτοια συστήματα (που να κάνουν όλα τα παραπάνω και να θεωρούνται και Hi End) είναι πανάκριβα...
Αλλά ας μην φύγουμε off topic. :smile:
Μη γελάς καθόλου. Μου έρχονται όλοι με τουςς δίσκους της κλασικής και ξεκινάνε τα φωνήεντα....αααααα........οοοοοοοοοοο........εεεεεεεεε.....και κάθονται και ακούνε.
Αμ δεν είναι έτσι παλικάρι μου... Να σε βάλω εγώ να ακούσεις hard rock Elf ηχογράφηση του 1967 να σε δω αν κάτσεις πάνω από 10λεπτο μπροστά από το ηχείο
ΥΓ : Εχω και candlemass για όποιον ενδιαφέρεται :music-smiley-005:
Οπως λεει κι ο ποιητης
"To Like a Virgin της Μαντονα δε με συγκινει,βαλε κανα μεταλλο για να μου σηκωθει..." :music-smiley-005:
Θα ανεβω στο καταρτι και θα αγναντευω....Δεν ανεβαινει εκει πανω......Ζαλιζεται....
Θα ανεβω στο καταρτι και θα αγναντευω....Δεν ανεβαινει εκει πανω......Ζαλιζεται....
ειναι και καποιας ηλικιας...![]()
Μπορεί όμως να ανέβει το καλοκουρεμένο γκριφφόν, ποτέ δεν ξέρεις.........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.