Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Στέλιο, τον Δημήτρη και τα άλλα παιδιά της Solid Foundation για την ζεστή φιλοξενία και την προθυμία να ακούσουμε τρία διαφορετικά συστήματα.

Επίσης όλα τα παιδιά που ήρθαν και ειδικά για την υπομονή τους στις μουσικές επιλογές του Φραγκούλη ! (Θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να τον συλλάβουμε πριν μπει στο κατάστημα...:flipout:)

Δυστυχώς οικογενειακές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να φύγω σχετικά νωρίς και δεν πρόλαβα να ακούσω το τρίτο σύστημα. Το μεν πρώτο σύστημα ήταν προσανατολισμένο σε ατμοσφαιρικά ακούσματα κυρίως όπου διέπρεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα πιό "σκληρά" ακούσματα. Το δε δεύτερο, για εμένα, ήταν ο ορισμός του value for money allround !

ΥΓ Γιατρέ μου, στεναχωρήθηκα που δεν με πρόλαβες, πάντως φεύγοντας πήρα μαζί μου δύο σακούλες βινύλια.....-bye-

Last edited:
Mε τη σειρα μου να ευχαριστησω τους ανθρωπους της Solid Foundation καθως και τους συμφορουμιτες που οργανωσαν αυτη την εκδηλωση. Λογω υποχρεωσεων εφυγα πριν ακουσω το τριτο συστημα. Το πρωτο συστημα ηταν αψογο στα μουσικα ειδη για τα οποια προσανατολιζεται και το δευτερο συστημα για μενα δεν ηταν εκπληξη μιας και ολοι σας ακουσατε αυτο το καταπληκτικο για ηχειο των 1700 ευρω τουιτερ του μικρου στο ματι PMC καθως και την ακριβεια του στο χαμηλο. Η αποψη της εταιριας για το μονιτορ ηχο ταιριαζει ακριβως στην ψυχοσυνθεση μου.

Χαρηκα περισσοτερο για την γνωριμια μου απο κοντα με παλιους συμφορουμιτες οπως Magellan, Dalanik, Exp4ander , ατομα που εχω εκτιμησει απο το υφος των γραπτων και την εκφραση τους, οι οποιοι επιβεβαιωσαν την καλη μου γνωμη.

ΥΓ. Το demo cd του Φραγκουλη το πηρα εγω. Συγνωμη που σας το στερησα για την αξιολογηση του 3ου συστηματος, διαμαρτυριες, παραπονα, ή ευχαριστηρια δεχομαι μονο σε PM :flipout:

Last edited:
.......
Μόλις έβαλε ο Φραγκούλης το CD του κάποιοι βγήκαν έξω από την αίθουσα και άλλοι έκλεισαν τα αυτιά τους με τα χέρια τους,άλλα δεν έφταιγε η μουσική
απλά το σύστημα δεν μπορούσε να τη παίξει.Μπόρεσε όμως μια χαρά το δεύτερο σύστημα με τα PMC και το Norma ειδικά τα PMC ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα
monitor χαρακτήρας και μεγάλη σκηνή.Ένσταση μόνο για το αναλογικό τμήμα,κάτι δεν πηγαινε καλά ή με το πικάπ ή με το ενσωματομένο phono του ενισχυτή.
Για το τρίτο σύστημα δεν θα πω πολλά άκουσα μόνο τρια τέσσερα κομμάτια έπαιζε πολύ καλά ανάλογα με το κόστος του.

....Επίσης όλα τα παιδιά που ήρθαν και ειδικά για την υπομονή τους στις μουσικές επιλογές του Φραγκούλη ! (Θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να τον συλλάβουμε πριν μπει στο κατάστημα...:flipout:)

Το κομμάτι με τους Apocalyptica θεωρητικά δεν έπρεπε να σας ξενίσει γιατί τα παλικάρια παίζουν....cello!! :award: (το ότι το ένα εκ των τεσσάρων είναι ηλεκτρονικό και ολίγον βαρύ δεν το ανέφερα :afro:)

Οντως το δεύτερο σύστημα το απέδωσε σχετικά καλά. Οταν μπήκε το δεύτερο κομμάτι είχαμε τις....παράπλευρες απώλειες :flipout:

Αν και μετά το ομολογουμένος σκληρό πρώτο λεπτό μπαίνει η σοπράνο οπότε πάλι δεν θα έπρεπε να είχατε πρόβλημα χαχα!!!!! Μετά από αυτό περάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες στο τρίτο σύστημα :music-smiley-005:

Το οποίο τρίο σύστημα απέδωσε εξίσου καλά και τα δύο κομμάτια. Παρα πολύ καλή υλοποίηση !

να σημειωθεί παρακαλώ ότι πριν μπούν τα κομμάτια εγώ ενημέρωνα για τα ακούσματα και παραίνεσα αρκετές φορές να μείνουμε στα τσέλο και να μην πάμε παρακάτω......

Αυτό που πρέπει να κρατήσει κάποιος συν τοις άλλοις είναι ότι χωρίς ένα dermo disc με την δική σου μουσική δεν μπορείς να σχηματίσεις άποψη για ένα σύστημα. Εγώ όταν πηγαίνω για ακροάσεις παίρνω μαζί μου τουλάχιστον δύο δισκάκια.....

Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Mε τη σειρα μου να ευχαριστησω τους ανθρωπους της Solid Foundation καθως και τους συμφορουμιτες που οργανωσαν αυτη την εκδηλωση. Λογω υποχρεωσεων εφυγα πριν ακουσω το τριτο συστημα. Το πρωτο συστημα ηταν αψογο στα μουσικα ειδη για τα οποια προσανατολιζεται και το δευτερο συστημα για μενα δεν ηταν εκπληξη μιας και ολοι σας ακουσατε αυτο το καταπληκτικο για ηχειο των 1700 ευρω τουιτερ του μικρου στο ματι PMC καθως και την ακριβεια του στο χαμηλο. Η αποψη της εταιριας για το μονιτορ ηχο ταιριαζει ακριβως στην ψυχοσυνθεση μου.

ΥΓ. Το demo cd του Φραγκουλη το πηρα εγω. Συγνωμη που σας το στερησα για την αξιολογηση του 3ου συστηματος, διαμαρτυριες, παραπονα, ή ευχαριστηρια δεχομαι μονο σε PM :flipout:

:grinning-smiley-043

:ADFADF1:

Αυτό που πρέπει να κρατήσει κάποιος συν τοις άλλοις είναι ότι χωρίς ένα dermo disc με την δική σου μουσική δεν μπορείς να σχηματίσεις άποψη για ένα σύστημα. Εγώ όταν πηγαίνω για ακροάσεις παίρνω μαζί μου τουλάχιστον δύο δισκάκια.....

Φραγκούλη, χωρίς πλάκα, η μουσική σου βοηθά στην αξιολόγηση, με συνοπτικές διαδικασίες, σημαντικών παραμέτρων ενός συστήματος (δυναμικά, ισχύ, έλεγχο μπάσου, κλπ.). Εύγε νέε μου!

Last edited:
Μικρό διάλειμμα για καφέ πριν περάσουμε στο
τελευταίο σκέλος της ακρόασης με το μεγάλο σύστημα.

Power Amplifier BONNEC ALTO
Preamplifier BONNEC TIMPANO
Phono Stage KONDO KSL M7
Analogue DPS 3, DPS ARM, ZYX FUJI
Cd Player LABTEK and BONNEC EVO
Loudspeakers FJ KLANGBAU SPEAKERS
Cables KONDO

View attachment 73609

View attachment 73610

View attachment 73611

Last edited:
Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Χαρηκα περισσοτερο για την γνωριμια μου απο κοντα με παλιους συμφορουμιτες οπως Magellan, Dalanik, Exp4ander , ατομα που εχω εκτιμησει απο το υφος των γραπτων και την εκφραση τους, οι οποιοι επιβεβαιωσαν την καλη μου γνωμη.

:worshippy::ernaehrung004: Συμφωνώ και επαυξάνω!! Η από κοντά γνωριμία είναι το πιο ενδιαφέρον σε αυτές τις μαζώξεις...εγώ προσωπικά ούτε που πολυάκουσα τα συστήματα, παρά μόνο μια γενική ιδέα...

Το εξαιρετικό FJ KLANGBAU!...Εξαφανισμένο στο χώρο
με μια τεράστια εικόνα και γλυκύτατες, εκτεταμένες υψηλές!

View attachment 73612

View attachment 73613

Το θαυματουργό phonostage της KONDO KSL M7!
Mε το που μπήκε σε λειτουργία, έστειλε
το πικάπ στον ουρανό, αφήνοντας χιλιόμετρα
πίσω το αξιοπρεπέστατο cd της LABTEK!

View attachment 73614

Last edited:
Καπετάνιο, καμιά ζουμερότερη φωτό από το DPS έχουμε;

Επίσης, ενδεικτικές τιμές των μηχανημάτων από όλα τα συστήματα; Έτσι για την εικόνα;

Καπετάνιο, καμιά ζουμερότερη φωτό από το DPS έχουμε;

Δεν σου φτάνουν αυτές βρε?

Επίσης, ενδεικτικές τιμές των μηχανημάτων από όλα τα συστήματα; Έτσι για την εικόνα;

Μάλλον θα πρέπει να απαντήσουν οι αντιπρόσωποι, Στέργιο!