Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Δύο μήνες κάπτεν... τίποτε λιγότερο...:grandpa:

Mην σου πω και τρείς!...Κανένας δεν ήταν προετοιμασμένος από πρίν!

Κάνετε λάθος και οι δύο!!! Για διαβάστε τα πόστ 82 και 83.

:smash:
Γιατί δεν παρακολουθείτε το νήμα κύριοι;;;;

Εγώ ενημέρωσα εγκαίρως.... Χε χε!!!

Last edited:
Καλησπερα,τα θερμα μου συγχαρητηρια προς τους συντονιστας αυτης της εκδηλωσης καθως και τον κ.Στελιο για την αψογη οργανωση.Ακουσα και τα τρια συστηματα με δεουσα προσοχη.Απο το δευτερο συστημα (λαμπα-ηχεια ευαισθητα-ψηφιακη πηγη) ξεχωρισε ο λεμπεν με το ηχοχρωμα των 6λ6 και την αισθητικη του παρουσια ιδανικος για μικρα συνολα τζαζ και φωνητικα.Στο τριτο και πιο προσιτο οικονομικα αναδειχθηκαν ο ενισχυτης (οχι εξισου και το ενσωματομενο φονο) τα ηχεια τβ2 καθως αι η βαση της παρτινκτον.Το πρωτο συστημα ειχε διττη παρουσια,στην πρωτη συνθεση με ψηφιακη πηγη δεν δικαιολογησε το κοστος του,αντιθετως βελτιωθηκε σημαντικα με την αναλογικη πηγη(εξαιρετικο το dps3 -zyx) χωρις ομως να με πεισει γαι την αξια της επενδυσης.Αντιθετως η προσθηκη steup-fhono audionote-kondo αλλαξε ολοκληρωτικα την εικονα γεμιζοντας με ηχητικη νιρβανα τους ακροατες.Αναλογικη πηγη και λαμπες διακριθηκαν επιτρεποντας στα ηχεια (χαμηλοτερου καστους) να δημιουργησουν μια μεγαλειωδη εικονα αναπαραγωγης των μπικγ μπαντς με την αισθαντικη φωνη της φιντζελαντ.Απλα τελειο,μολονοτι το κοστος του φονο αγγιζε το40% το κοστους του συστηματος.Μετα την εκδηλωση ακολουθησε μπιροκατανυξη με ψαρικα και κρεατικα.Ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης που για πρωτη φορα,γνωρισα τις προσωπικοτητες πισω απο τα ψευδονημα,ανταλλασοντας αποψεις και εμπειριες για την κοινη μας ακριβη τρελλα.Μια πραγματι ουσιαστικη μερα.Να αναφερω κλεινοντας οτι ειμαι λατρης του βινυλιου και της λαμπας.Ευχαριστω για την ξεχωριστη αυτη εμπειρια.

Μπορεί να μην παρεβρέθηκα στην εκδήλωση, αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό είχα δοσοληψίες με τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, μου δόθηκε η ευκαιρία να ακούσω το ακριβό σύστημα. Τα φοβερά ηχεία της FJ (πίσω από την οποία είναι και ο Bauer) σε συνδυασμό με το DPS 3 και το πανάκριβο phono της Kondo είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς που έχω ακούσει ποτέ (εντάξει, δεν έχω ακούσει ultra hi-end ακόμα). Τα ηχεία νομίζω ότι πρέπει να τιμολογούνται περί τα 13.500 ευρώ. (αν παραβιάζω κανένα κανόνα που το αναφέρω, παρακαλώ να σβηστεί στο σχόλιο περί της τιμής).
Κρίμα πάντως που δεν καταφέρατε να ακούσετε τον Lavardin. Ενισχυτής - έκπληξη που μέχρι πριν δυο μήνες αγνοούσα την ύπαρξή του. Και ταιριάζει γάντι με τα PMC.

Τι κρίμα..............................έτυχε κάτι κ δεν μπόρεσα να είμαι στην συνεύρεση αυτή, μετά από πολύ καιρό................................κ από τις φωτό κ τα σχόλια καταλαβαίνω ότι τα περάσατε πολύ όμορφα !! :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

:worshippy::ernaehrung004: Συμφωνώ και επαυξάνω!! Η από κοντά γνωριμία είναι το πιο ενδιαφέρον σε αυτές τις μαζώξεις...εγώ προσωπικά ούτε που πολυάκουσα τα συστήματα, παρά μόνο μια γενική ιδέα...

Ανυπομονω να ακουσω τα καμαρια σου! Οπως ειπαμε, αναμενω ειδοποιηση :five:

Άθλιες οι φωτογρφίες μου αλλά τις ανεβάζω μια που τις τράβηξα (κάπτεν, σβήστε τις ελέυθερα αν θες).

Attachments

• IMG_3541.jpg
    IMG_3541.jpg
    72.3 KB · Views: 143
  • IMG_3535.jpg
    IMG_3535.jpg
    64.3 KB · Views: 141
  • IMG_3537.jpg
    IMG_3537.jpg
    53.2 KB · Views: 141
  • IMG_3538.jpg
    IMG_3538.jpg
    63.8 KB · Views: 143
Άθλιες οι φωτογρφίες μου αλλά τις ανεβάζω μια που τις τράβηξα (κάπτεν, σβήστε τις ελέυθερα αν θες).

Το ότι μόνο εγώ (η πηγή του κακού) χαίρομαι (ενώ όλοι οι υπόλοιποι πλην farflung είναι..........προβληματισμένοι) είναι τυχαίο???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Save the date!!..Εκδήλωση στην Solid Foundation

Ανυπομονω να ακουσω τα καμαρια σου! Οπως ειπαμε, αναμενω ειδοποιηση :five:

Θα επικοινωνήσουμε μες την εβδομάδα!!:ernaehrung004:

Το ότι μόνο εγώ (η πηγή του κακού) χαίρομαι (ενώ όλοι οι υπόλοιποι πλην farflung είναι..........προβληματισμένοι) είναι τυχαίο???
χεχε κανει μπαμ οτι δεν με προβληματιζουν τα πριονια,παρεπιπτοντως αυτη η μεταλου ειναι και πολυ .....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν θές στείλε μου την διεύθηνσή σου να σου στείλω το CD....

Αστο ρε συ μη μπαινεις σε κοπο θα το καταβασω αν δεν το βρω το συζηταμε αλλα θα προτιμουσα οπτικοακουστικο υλικο ο νοων νοειτο αν με εννοεις?:)

Αστο ρε συ μη μπαινεις σε κοπο θα το καταβασω αν δεν το βρω το συζηταμε αλλα θα προτιμουσα οπτικοακουστικο υλικο ο νοων νοειτο αν με εννοεις?:)

:flipout::flipout:

Θα σου στείλω τα λίνκ από το youtube να ανοίξουν τα αυτιά σου!! :ears:

Να ευχαριστήσω και εγώ τους πρόθυμους και ανεκτικούς οικοδεσπότες.
Συγχαρητήρια και στους συντονιστές για αυτή τη πετυχημένη εκδήλωση.
Μου άρεσε το phono KSL-M7 της KONDO.
Ελπίζω η επόμενη εκδήλωση να γίνει σύντομα.