Μιλησες για εγωισμουλη ... και οτι συνηθως τα περισσοτερα αγορακια εχουν αυτη την ιδιοτητα.
Νομιζω οτι ολο αυτο ειναι ΜΥΘΟΣ. Η κορη διδαχτηκε απο την μανα της πως να αποφευγει
αντρες σαν τον πατερα της, ενω τα συγχρονα αγορακια εβγαιναν ολοενα και πιο υποχωρητικα.
Ομως, η κορη οσμωθηκε σε μια πολιτικη προληπτικης επιθεσης, ακομα και αν το αγορι που
εχει διπλα της ... ΔΕΝ ειναι ο πατερας της.
Κατανοητοτερο ?
Kαι δεν τα ριχνω ολα αποκλειστικα σε διαφορες της φυσης. Προστιθενται και αλλα αγκαθια.
Καλως η κακως, την συμπεριφορα μας την διαμορφωνει η κοινωνια (και ΟΧΙ η Φυση).
...Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το εγώ, αντίο σχέση. Αυτό είναι και τίποτε άλλο.
Πως ειναι δυνατον να μην βλεπεις το ΕΓΩ της γυναικας στην "εξισωση" ? :chinscratch:
Τελικα, στην δικη σου ταπεινη εμπερια ... ειναι του ανδρος η της γυναικος περισσοτερο ?Επειδή δεν διάβασες πιο πριν που έγραψα ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο του ανδρός. Αν και συνήθως είναι.
Τελικα, στην δικη σου ταπεινη εμπεριια ... ειναι του ανδρος η της γυναικος περισσοτερο ?
Ασε τι βιωσαμε εμεις ! Εσυ πως το αντιλαμβανεσαι .....
Σε κάθε περίπτωση, θα βρείς ελάχιστες σχέσεις διαρκείας που δεν υπάρχει κάπου το "εγώ". Αν ο καταναγκασμός και το βόλεμα βασιλεύει στις υπόλοιπες, τότε κάθε πετυχημένη σχέση θα έπρεπε να βραβεύεται απο την unesco.
...
Να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος και να μην γενικολογείς. Έγραψα όταν μπαίνει το εγώ πιο πάνω από το εμείς. Δηλαδή όταν υπερισχύει το εγώ του εμείς.
...Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το εγώ, αντίο σχέση. Αυτό είναι και τίποτε άλλο.
Να το γράψω για τρίτη φορά; Του ανδρός είπαμε.
Τι εννοείς τι βιώσατε "εσείς" δεν κατάλαβα;
hint για εναν (ανάμεσα σε πολλούς άλλους) πιθανό εχθρό της σχέσης...
Δεν είναι εγωιστής/ρια αλλά δεν πηδάει καλα
Είναι εγωιστής/ρια αλλά πηδάει καλά
Μαντέψτε ποιά σχέση κινδυνεύει περισσότερο...
Ε, τι να κάνουμε, δεν είναι οτι δεν καταλαβαίνω, είναι οτι σε 5 λεπτά είπες 2 διαφορετικά πράγματα... Αποφάσισε επιτέλους...
Υποψιαζομαι οτι ... η διχογνωμια μας πηγαζει απο εντελως διαφορετικες βιωματικες διαδρομες.
Δεν υπεκφευγω. Εξακολουθω να πιστευω οτι οι ρολοι αλλαξαν και η πραγματικη ισχυρογνωμοσυνη
ειναι απο την πλευρα των γυναικων. Απλα ειναι σε αλλο επιπεδο. Πιο εξυπνο και παρασκηνιακο.
Ομως η δικη σου εμπειρια απαγορευει να συμφωνησεις μαζι μου. Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο
... απο το να σεβαστω την εμπειρια σου.
Εμεις, εννοω ΕΓΩ .... και μερικοι ακομα στην ηλικια μου.
Γιατι, να σαι σιγουρος ... οτι υπαρχουν και μερικοι που συμφωνουν μαζι μου.
ΟΧΙ επειδη ειναι γεροντοπαληκαροι και αρτηριοσκληρωτικοι (οπως ηδη υποψιαζεσαι) αλλα γιατι
... εζησαν τα ιδια πραγματα.
Από πότε είναι διαφορετικό αυτό; Δεν είναι εγώ ν' αποφασίσω, αλλά εσύ να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το εγώ και όχι το εμείς, έχεις ήδη τελειώσει...
Α, όχι, δεν ξαναρχίζω απο την αρχή, τα ίδια και τα ίδια...Υπάρχουν άλλα πράγματα που δηλητηριάζουν ή διαλύουν μια σχέση, ευκολότερα ή γρηγορότερα απο το "εγώ πάνω απο το εμείς"... Αλλωστε, ο καθένας μόνος του, το "εμείς" το βλέπει υποκειμενικά, φιλτραρισμένο αναγκαστικά πάντα μέσα απο το "εγώ"...Αν θέλεις το καταλαβαίνεις αλλιώς όχι...
Οταν τωρα προχωρησει η ηλικια,αυτα συνηθως μπορει να αλλαξουν,και ετσι ο ανδρας να μη θελει πια για σοβαρη σχεση και γυναικα της ζωης του μια εμφανισιακα εντυπωσιακη και σεξυ γυναικα,αλλα μια κοπελα που να εμπνεει εμπιστοσυνη,να ειναι σοβαρη για οικογενεια,να του αρεσει μεν σε εναν καλο βαθμο και εμφανισιακα και σαν ερωτικη επαφη,αλλα οχι με τον τροπο οπως οταν ηταν μικροτερος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.