Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στο κυνήγι της εξουσίας... και στις σχέσεις όπως παντού στη ζωή...

αρρώστια, σαδισμός.... ούτε ορμόνες, ούτε φύση ούτε τίποτα άλλο... απλά ο κινητήριος μοχλός της παγκόσμιας σαπίλας και αρρώστιας.... το κυνήγι για την εξουσία.

εξουσία στα παιδιά, εξουσία στον/ην σύζυγο, στον από κάτω υπάλληλο και υποταγή στον από πάνω κλπ...

Οποιαδήποτε συγκατοίκηση καταργεί ουσιαστικά το άσυλο που παρέχει οι οικία. Αν δεν είσαι έτοιμος να μην έχεις προσωπικό χώρο και χρόνο μέσα στο σπίτι, τότε συγκάτοικεις.
Αν όχι, οτιδήποτε κάνεις είναι υπό έγκριση - σχολιασμό από τον την συγκάτοικο.

Επίσης συμβίωση σημαίνει κανόνες. Αν δεν είσαι έτοιμος να δεχτείς αλλά μόνο να επιβάλεις κανόνες, πάλι δεν είσαι έτοιμος.

Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι ποτέ

Τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στο κυνήγι της εξουσίας... και στις σχέσεις όπως παντού στη ζωή...

αρρώστια, σαδισμός.... ούτε ορμόνες, ούτε φύση ούτε τίποτα άλλο... απλά ο κινητήριος μοχλός της παγκόσμιας σαπίλας και αρρώστιας.... το κυνήγι για την εξουσία.

εξουσία στα παιδιά, εξουσία στον/ην σύζυγο, στον από κάτω υπάλληλο και υποταγή στον από πάνω κλπ...

Δυστυχώς έτσι είναι. Ενώ στην πραγματικότητα όπως λέει και ένα τραγούδι, το αφήνεις να πετάξει κι αν σ' αγαπά σε σένα θα επιστρέψει. Το πρόβλημα με τον εγωισμό είναι ακριβώς αυτό. Ότι σκεφτόμαστε πρωτίστως τα δικά μας θέλω και πάνω σε αυτό καταστρέφονται όλα.

To βιντεακι ειναι κορυφαιο :laugh:

(Ολα αυτα ειναι ρεαλιστικα αλλα ισχυουν μεχρι τα 30-35 ... μετα αλλαζει το συστημα "αξιων".
Τοσο πολυ, που βλεπουμε το βιντεακι και λεμε "ετσι ημασταν τοτε ?" ... και ομως, ετσι ημασταν !!!)

Το μόνο που απομένει, είναι να ακούσουμε οτι και στο σεξ , η μόνη "σωστή" στάση, είναι η ιεραποστολική και μάλιστα με ρυθμό και ταχύτητα σαλιγκαριού για να θεωρείται και "δημοκρατική" - αλλιώς οποιαδήποτε άλλη στάση, ταχύτητα και δύναμη, μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη σαδισμού, βίας και αρρώστειας και κυνήγι εξουσίας, που προφανώς με διπλή συνεπαγωγή, θα μεταφέρεται και στην σχέση, ή θα προέρχεται απο την σχέση και καθρεφτίζει την συνολική στάση του ατόμου στην ζωή και την κοινωνία... :)

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Το μόνο που απομένει, είναι να ακούσουμε οτι και στο σεξ , η μόνη "σωστή" στάση, είναι η ιεραποστολική και μάλιστα με ρυθμό και ταχύτητα σαλιγκαριού για να θεωρείται και "δημοκρατική" - αλλιώς οποιαδήποτε άλλη στάση, ταχύτητα και δύναμη, μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη σαδισμού, βίας και αρρώστειας και κυνήγι εξουσίας, που προφανώς με διπλή συνεπαγωγή, θα μεταφέρεται και στην σχέση, ή θα προέρχεται απο την σχέση και καθρεφτίζει την συνολική στάση του ατόμου στην ζωή και την κοινωνία... :)

Πόθεν προκύπτει αυτό; Πολύ τα μπλέκεις ρε συ. Ποιος μίλησε για σωστό και λάθος και μάλιστα στο σεξ;

Δημοκρατια υπαρχει μονο πριν και μετα το σεξ.
Στο σεξ υπαρχει μονο Δικτατορια.
Του αντρα πανω στην γυναικα.

Και μαλιστα αν δεν την εφαρμοσεις θα σου φυγει και η ιδια η γυναικα.
Δεν υπαρχουν επερωτησεις και μομφες ... κοινοβουλευτικου τυπου.

Καμια γυναικα δεν θα ρθει να σου ψιθυρισει "θα μου τραβηξεις τα μαλλια,
θα μου περασεις γκεμια ?" Tετοια ξεφτιλικια .... μονο στην προεδρο της Βουλης. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Πόθεν προκύπτει αυτό; Πολύ τα μπλέκεις ρε συ. Ποιος μίλησε για σωστό και λάθος και μάλιστα στο σεξ;

Δεν τα μπλέκω καθόλου... Οταν δέχεσαι οτι και στις σχέσεις τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στο κυνήγι της εξουσίας, οταν συμφωνείς οτι "αρρώστια, σαδισμός.... ούτε ορμόνες, ούτε φύση ούτε τίποτα άλλο" είναι οι κινητήριοι μοχλοί για το παιχνίδι της εξουσίας, τότε φωτογραφίζεις την αρρώστεια και τον σαδισμό σαν τα βασικά αίτια των προβληματικών σχέσεων, σε ότι αφορά το ποιός έχει ή θέλει να έχει, ή έτυχε να έχει, αν ήθελε να έχει ή αν πραγματικά τελικά έχει, το πάνω χέρι στις σχέσεις αυτές. Και φυσικά άν υπάρχει η αρρώστεια κι ο σαδισμός στην σχέση, αυτά μπορούν να μένουν έξω απο το σεξ? - ένα απο τα θεμελιώδη στηρίγματα της σχέσης ? και το οποίο φωτογραφίζει την σχέση?
Και το γεγονός οτι κατα γενική ομολογία, παρα ελαχίστων εξαιρέσεων, οι ίδιες οι γυναίκες ομολογούν οτι σε μια σχέση θέλουν να έχει ο άντρας το πάνω χέρι, να παίρνει πρωτοβουλίες, να δείχνει δύναμη και σταθερότητα, έτσι ωστε να τις κάνει να αισθάνονται προστασία και ασφάλεια, και ενδόμυχα απαιτούν απο τον άντρα να τις βάζει στην θέση τους όταν καμμιά φορά (και σκόπιμα ακόμα για να τον δοκιμάσουν) το παρακάνουν, δεν σου λέει τίποτα? Κάνε ένα γκουγκλάρισμα στο τι ζητάνε οι γυναίκες απο τους αντρες, εκεί που γυναίκες μιλάνε ελεύθερα και ανώνυμα, ρώτα και καμμιά φίλη σου, και πάλι εδώ είμαστε...
Το κυνήγι της εξουσίας αφήστε το για όταν ξανακατεβούμε στους δρόμους και στο Σύνταγμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεν τα μπλέκω καθόλου... Οταν δέχεσαι οτι και στις σχέσεις τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στο κυνήγι της εξουσίας, οταν συμφωνείς οτι "αρρώστια, σαδισμός.... ούτε ορμόνες, ούτε φύση ούτε τίποτα άλλο" είναι οι κινητήριοι μοχλοί για το παιχνίδι της εξουσίας, τότε φωτογραφίζεις την αρρώστεια και τον σαδισμό σαν τα βασικά αίτια των προβληματικών σχέσεων, σε ότι αφορά το ποιός έχει ή θέλει να έχει, ή έτυχε να έχει, αν ήθελε να έχει ή αν πραγματικά τελικά έχει, το πάνω χέρι στις σχέσεις αυτές. Και φυσικά άν υπάρχει η αρρώστεια κι ο σαδισμός στην σχέση, αυτά μπορούν να μένουν έξω απο το σε ξ? - ένα απο τα θεμελιώδη στηρίγματα της σχέσης ? και το οποίο φωτογραφίζει την σχέση?
Και το γεγονός οτι κατα γενική ομολογία, παρα ελαχίστων εξαιρέσεων, οι ίδιες οι γυναίκες ομολογούν οτι σε μια σχέση θέλουν να έχει ο άντρας το πάνω χέρι, να παίρνει πρωτοβουλίες, να δείχνει δύναμη και σταθερότητα, έτσι ωστε να τις κάνει να αισθάνονται προστασία και ασφάλεια, και ενδόμυχα απαιτούν απο τον άντρα να τις βάζει στην θέση τους όταν καμμιά φορά (και σκόπιμα ακόμα για να τον δοκιμάσουν) το παρακάνουν, δεν σου λέει τίποτα? Κάνε ένα γκουγκλάρισμα στο τι ζητάνε οι γυναίκες απο τους αντρες, εκεί που γυναίκες μιλάνε ελεύθερα και ανώνυμα, ρώτα και καμμιά φίλη σου, και πάλι εδώ είμαστε...

Πρώτ' απ' όλα, το γκουγκλάρισμα για το τι ζητάνε οι γυναίκες, θα μου επιτρέψεις να μην το κάνω καθώς δεν συνηθίζω να κοιτώ τον γκούγκλη σε αυτά τα θέματα. :rolleyes:

Τα υπόλοιπα που λες, πως προκύπτουν; Από που έβγαλες το συμπέρασμα; Όταν εγώ συμφωνώ εκεί, συμφωνώ και στα άλλα που λες; Πως γένεν αυτό; (δις).

Άκουσε, γιατί τα έχεις περιπλέξει όσο δεν πάει. Δεν εξετάζω πως δύο άνθρωποι (ή τρεις ή τέσσερις ή όσοι θέλεις) τη βρίσκουν στο σεξ. Εγώ εστιάζω στον εαυτούλη και τον εγωισμό που θα σε σπρώξει να φορτώσεις τα βάρη σου αλλού. Και που αν δεν πρόσεξες, σε όλο το νήμα γύρω από αυτό γυρνάει το πράμα. Με ποιο τρόπο θα βρούμε τις διαφορές προκειμένου να τις θεωρήσουμε υπεύθυνες αυτές, αντί του εαυτού μας, λες και οι διαφορές είναι στη σχέση και όχι εμείς οι ίδιοι.

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

...
Καμια γυναικα δεν θα ρθει να σου ψιθυρισει "θα μου τραβηξεις τα μαλλια,
θα μου περασεις γκεμια ?" Tετοια ξεφτιλικια .... μονο στην προεδρο της Βουλης. :p

Ναι... lol... Πρέπει να την ρωτήσεις πρώτα και να της το σιγουρέψεις...
"Μωρό μου να σου δώσω ένα χαστουκάκι στο κωλαράκι? Αλλά κοίτα, μην παρεξηγηθείς... δεν είμαι σαδιστής... έτσι για να ανεβεί η έξαψη το κάνω..."
Θα πρέπει να είναι τελείως φυτό για να μην σε παρατήσει σύξυλο και να σηκωθεί να φύγει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άκουσε, γιατί τα έχεις περιπλέξει όσο δεν πάει..
..
Δεν έχω περιπλέξει τίποτα... Οι απόψεις όλων εχουν κατατεθεί παραπάνω.
Το γκουγκλάρισμα στο πρότεινα για να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό απόψεων και γνωμών... Υπάρχει πάντα η περίπτωση, η άποψη κάποιου να είναι εσφαλμένη, ελλείψει επαρκών στοιχείων... :)

....Με ποιο τρόπο θα βρούμε τις διαφορές προκειμένου να τις θεωρήσουμε υπεύθυνες αυτές, αντί του εαυτού μας, λες και οι διαφορές είναι στη σχέση και όχι εμείς οι ίδιοι.

Και στην - για σένα απίθανη απ'ότι φαίνεται τελικά - περίπτωση, που πραγματικά φταίει ο άλλος, τι πρέπει να γίνει ? Να το ψάξουμε κι αυτό μέσα μας ?

Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεν έχω περιπλέξει τίποτα... Οι απόψεις όλων εχουν κατατεθεί παραπάνω.
Το γκουγκλάρισμα στο πρότεινα για να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό απόψεων και γνωμών... Υπάρχει πάντα η περίπτωση, η άποψη κάποιου να είναι εσφαλμένη, ελλείψει επαρκών στοιχείων... :)
Και στην - για σένα απίθανη απ'ότι φαίνεται τελικά - περίπτωση, που πραγματικά φταίει ο άλλος, τι πρέπει να γίνει ? Να το ψάξουμε κι αυτό μέσα μας ?

Ε όχι και δεν τα έχεις περιπλέξει. Εδώ κόλλησες στο σεξ, και μάλιστα επιμένεις, χωρίς εγώ να έχω πει κάτι. Τώρα για το γκούγκλη τι να σου πω, ό,τι λέω πάντα, όπως τη βρίσκει κανείς... .

Ναι, ποιος είναι ο άλλος που φταίει, θέλεις να μας πεις; Γιατί καθώς βλέπω δεν δέχεσαι κάτι άλλο εκτός από το άσπρο μαύρο, ενώ η πραγματικότητα είναι αυτή που περιέγραψε πριν ο Πάριος στο "φταίμε και οι δυο".

Ξαναλέω, αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει αντιληπτό, είστε σίγουροι ότι δεν φταίτε σε τίποτε; Άμα είστε, αμολάτε την πέτρα, μην περιμένετε όμως να σας πιστέψω. Και δεν πα να μου λέτε ότι ο γκούγκλης λέει άλλα... (που δεν λέει).

Eπαναπαύσου τότε, στην άποψη με την οποία συμφωνείς, οτι δηλαδή για τα προβλήματα στις σχέσεις όπου ο 1 απο τους 2, ή και οι 2, θέλουν να γίνεται το δικό τους ή να επιβάλλουν την άποψή τους, ή να ρίχνουν το φταίξιμο στον άλλον - στις 9 απο τις 10 σχέσεις δηλαδή - δεν ευθύνονται οι απο καταβολής διαφορές των 2 φύλων, αλλά η αρρώστεια κι ο σαδισμός για το αιώνιο παιχνίδι της εξουσίας... Τα παρατάω... Νίκησες.

Nope, όλα αυτά τύλιξέ τα στο πακέτο του εγώ, και τότε το βρήκες.

Το ήξερα ότι θα "νικούσα", δεν χρειαζόταν η επισήμανση. Ήταν βέβαιο ότι θα τα έμπλεκες πάρα πολύ βάζοντας το σεξ στη μέση χωρίς εγώ να έχω αναφερθεί καν σε αυτό. Μόνος σου "ηττήθηκες".

Και αν καποιος θελει να ειναι εξουσιαζομενος σε μια σχεση : )

Και αν καποιος θελει να ειναι εξουσιαζομενος σε μια σχεση : )

Και όχι μόνο. Αν ας πούμε τη βρίσκει να είναι συγκλητικός; Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Το τι θέλεις εξ' αρχής και κατά πόσο αλλάζει στην πορεία. Στην αρχή ήταν η φύση και μετά δεν είναι η φύση; Μάλλον όχι (big time).

Δημοκρατια υπαρχει μονο πριν και μετα το σεξ.
Στο σεξ υπαρχει μονο Δικτατορια.
Του αντρα πανω στην γυναικα.

Και μαλιστα αν δεν την εφαρμοσεις θα σου φυγει και η ιδια η γυναικα.
Δεν υπαρχουν επερωτησεις και μομφες ... κοινοβουλευτικου τυπου.

Μα εισαι πολυ αυταρχικος :) Oυτε να την ρωτησεις τι σταση της αρεσει για ξεκαρφωμα ? Αμεσως σκυψε ευλογημενη ? : )

Ειμαι λιγο μερακλης. Ποτε δεν θα της πω "σκυψε ευλογημενη".
Θα ριξω κανα στυλο κατω και θα κλαφτω "ποιος σκυβει τωρα να το πιασει ?" :flute:

Κατα προτιμηση το στυλο θα κυλησει κατω απο καναπε .... :proud: ....
για να υπαρξει και σασπενς στην αναζητηση .... "μα που το στειλες βρε Μανο !"