Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Nαι aerinoυλα ! (aerin + νούλα) όλοι γνωρίζουμε το δεύτερο συνθετικό, το πρώτο ουδείς.

Kαι μπορώ άνετα να γίνω ΚΑΙ Μήτσος (σε πλαίσια ευπρέπειας πάντα), εφ' όσον χρειαστεί.
Mην ακούτε κανέναν και κυρίως DO NOT proceed cautiously.

Φυσικά διέγνωσα τα γνωστά, δεν ασχολείστε με το θέμα που, κάπως ωμά ομολογώ, έθεσε
η περί ης, ασχολείστε με την ίδια. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.. αναμενόμενο.
Όμως αυτό δείχνει κάτι, τί ? Ότι οι προσεγγίσεις σας, οι παντός είδους, αλλά εδώ μας ενδιαφέρει
η μία, το επίδικο, που λένε και στη μακρινή ατόλη που μεγάλωσα, είναι διστακτικές και γεμάτες
προκατάληψη.

Έχετε χάσει το μισό παιχνίδι πουλάκια μου όμως έτσι.

Έχετε χάσει το μισό παιχνίδι πουλάκια μου όμως έτσι.

Ναι αλλα ...... στην υπογραφουλα σου γραφεις .....
"Ιf the facts don't fit the theory ... change the facts"

Τι παιχνιδι να παιξουμε, αν μας αλλαξεις .... τα facts (και τα φωτα μαζι ! :laugh:)
Δεν ειναι πιο τιμιο να παραμεινουν τα facts ... και να αλλαξει το παιχνιδι ?

:love:

SR, να υπενθυμίσω (όσον αφορά το motto μου), ότι δε λύνουμε εξισώσεις της GTR
εδώ,απλά μαθηματικά της Α' Δημοτικού είναι αυτά που λέμε.

Αλλά αν ντε και καλά επιθυμείς να το προσαρμόσω στα μέτρα της κουβέντας θα σου
έλεγα ότι άνετα θα μπορούσε η "θεωρία" να είναι "αυτές" και τα "facts" oι τρόποι
προσέγγισης, ή η θεωρία "εσύ" και τα facts αυτές.

Τώρα βέβαια αν ο θείος Αλβέρτος κι εγώ ξέραμε ότι θα ανοίξεις τέτοια κουβέντα,
ούτε που θα τολμούσαμε, αυτός να το πει κι εγώ να το γράψω.:aetsch:

Ωστε η θεωρια ειστε "εσεις" ..... και τα facts οι "τροποι προσεγγισης" !

Χμμμμμ ....

Ειχα κατι αλλο κατα νου :
Η Θεωρια ειναι οτι "ο κυνηγος ειμαστε εμεις" και τα facts ο γυναικειος σνομπισμος.
Και δεν ξερω ΠΟΙΟ ακριβως γενναει το αλλο ? Εχει σημασια για μενα .... γιατι αν
ολα ξεκινησαν απο το "ο κυνηγος ειμαστε εμεις" ... εχουν αλλαξει δραματικα πολλα.
Οχι γιατι ετσι μας συμφερει .... αλλα γιατι οι κοινωνιες εχουν ΟΝΤΩΣ περιπλεξει αφορητα
την εννοια Κυνηγι (συνειρμικα, επαγγελματικα, νομικα, κοινωνικα, πολιτικα, κλπ, κλπ).

Καποτε, πολυ παλια .... ο κυνηγος, μεταφορικα και πραγματικα, ηταν ο αντρας.
Η γυναικα (σωματικα και μονο) δεν μπορουσε να αντεξει τις δοκιμασιες του κυνηγιου.
Ομως .... στις συγχρονες κοινωνιες, ΠΟΣΟ κυνηγος εχει επιτραπει στον αντρα να ειναι ?
Κυνηγος που περιμενει .... ποτε το θυμα θα του κανει σινιαλο για "κατασπαραξη" ....
ειναι παρκισονικη μεταλλαξη κυνηγου. Και ολοι γνωριζουμε ποιος ειναι ο ουσιαστικος
κυνηγος > αυτος που κινει τα νηματα (και τους νομους) του κυνηγιου. Aν ηταν ο αντρας
ολοι θα εκαναν ερωτα στην μεση του δρομου (παραδεχομαι οτι κατι τετοιο, αισθητικα και
ψυχολογικα δεν ειναι μια ομορφη εικονα .... γιατι υπαρχουν και μικρα παιδια) αλλα αυτο θα ηταν !
Οπως ο μπαμπας λεοντας ιππευει την μαμα λεαινα .... δεκα μετρα μακρια απο τους σκυμνους.

Θελουμε να γινουμε αυτο που επιθυμειτε .... αλλα χωρις παρκισονικα συνδρομα !

Help us transcend ourselves .... Yours trully -bye- .... (eternally victimised :rolleyes:)

Last edited:
Παιδια αυτα ολα ξεχαστε τα... εχουν αλλαξει τα παντα.
Τις τελευταιες μερες εχω δει τον ηλιο αναποδα...

Ποιος κυνηγος λεμε...

Να σας πω ενα περιστατικο και παρτε το οπως θελετε ;

Μια ταξη τριτης λυκειου με 85% γυναικειο πληθυσμο ( κατι αναλογο της κλασσικης δεσμης που λεγαμε στηνΕλλαδα τοτε) και με πολλα προβληματα σε σημειο μεχρι να πεσουν μηνυσεις και να επεμβει η αστυνομια.

Μετα απο καποιο ψαξιμο απο αυτους που εχουν υποστει ηδη ολα αυτα ενω η χρονια ειναι στην αρχη της.... πανω απο το 50% της ταξης ειναι λεσβιες.

Ξερω οτι σε καποιους θα φανει καπως και flame αλλα αυτο ειναι ενα γεγονος (αναμεσα στ'αλλα αλλα δεν παυει να ειναι ενα και εκει). Δεν ξερω...ποσες λεσβιες ειχατε γνωρισει σε ολη την σχολικη σας περιοδο ας πουμε του λυκειου...μια, καμμια, δυο ;
Εδω μιλαμε για το μισο της ταξης δηλαδη 15 ατομα στα 30 και ισως παραπανω...και γινεται το ελα να δεις...μεχρι που στηνονται στς στασεις λεοφορειων για να την την πεσουν οι μεν στις δε.

Οσο για τις κατασπαραξεις...ασε δεν το συζηταω.

Ποιος κυνηγος και ποιος Λεον ρε Μανο.

Εχουν αλλαξει τα παντα. Εγω, εμεις, οπως θελετε πεστε το, χανουμε τον μπουσουλα.

Nαι .... θα το δεχτω ..... κατα περιπτωση !
Δεν ειναι ολες οι σχολικες αιθουσες με 85% γυναικειο πλυθησμο.
Και ειναι και κατι ακομα .... εδω ειναι Ελλαδα, δεν ειναι Γαλλια.
Και να υπηρχαν τοσες λεσβιες (που αμφιβαλλω) σε μια ταξη
οι κοινωνικες μας δομες δεν ειναι τοσο ... γαλλικες !
Το τελευταιο παρτο οπως θες. :p

Οσον αφορα το θεμα του κυνηγου .... πιστεψε με .... ακομα και με την γυναικα κυνηγο
οι ρολοι, προσωπεια και μασκες ΠΡΕΠΕΙ να τηρηθουν. Τουλαχιστον στην φαση της προσεγγισης.
Τουλαχιστον εκει ! Μετα ..... ειναι μια αλλη ιστορια. Mια ιστορια οπου θα επρεπε τα γεννητικα οργανα
να ειναι ανταλλαξιμα :laugh: .... (με τα συγχωρησεως :p !)

Παιδια αυτα ολα ξεχαστε τα... εχουν αλλαξει τα παντα.
Τις τελευταιες μερες εχω δει τον ηλιο αναποδα...

Ποιος κυνηγος λεμε...

Να σας πω ενα περιστατικο και παρτε το οπως θελετε ;

Μια ταξη τριτης λυκειου με 85% γυναικειο πληθυσμο ( κατι αναλογο της κλασσικης δεσμης που λεγαμε στηνΕλλαδα τοτε) και με πολλα προβληματα σε σημειο μεχρι να πεσουν μηνυσεις και να επεμβει η αστυνομια.

Μετα απο καποιο ψαξιμο απο αυτους που εχουν υποστει ηδη ολα αυτα ενω η χρονια ειναι στην αρχη της.... πανω απο το 50% της ταξης ειναι λεσβιες.

Ξερω οτι σε καποιους θα φανει καπως και flame αλλα αυτο ειναι ενα γεγονος (αναμεσα στ'αλλα αλλα δεν παυει να ειναι ενα και εκει). Δεν ξερω...ποσες λεσβιες ειχατε γνωρισει σε ολη την σχολικη σας περιοδο ας πουμε του λυκειου...μια, καμμια, δυο ;
Εδω μιλαμε για το μισο της ταξης δηλαδη 15 ατομα στα 30 και ισως παραπανω...και γινεται το ελα να δεις...μεχρι που στηνονται στς στασεις λεοφορειων για να την την πεσουν οι μεν στις δε.

Οσο για τις κατασπαραξεις...ασε δεν το συζηταω.

Ποιος κυνηγος και ποιος Λεον ρε Μανο.

Εχουν αλλαξει τα παντα. Εγω, εμεις, οπως θελετε πεστε το, χανουμε τον μπουσουλα.

+1000

...και αν ήταν στα αλήθεια λεσβίες θα το δεχόμουν με χαρά σαν κάτι το φυσικότατο....το θέμα είναι ότι οι μισές παίζει και να το κάνουν στα πλαίσια του πειραματισμού. Με τόση προβολή με το στανιό από τα media παντού, αυτή/αυτός που δεν πειραματίζονται με τέτοια, είναι όπως στην εποχή μου και σου σαν αυτούς που δεν κάπνιζαν στην γωνία της αυλής του σχολείου στο διάλειμμα (που και αυτό λόγο προβολής στα media γινόταν)

ααα ρε Bernays, είχες δίκιο, όλοι χαζοί είμαστε τελικά...

...παιζει να ειδαν το "Blue is the warmest color" το 2013 :flipout:

Last edited:
+1000....το θέμα είναι ότι οι μισές παίζει και να το κάνουν στα πλαίσια του πειραματισμού. Με τόση προβολή με το στανιό από τα media παντού, αυτή/αυτός που δεν πειραματίζονται με τέτοια, είναι όπως στην εποχή μου και σου σαν αυτούς που δεν κάπνιζαν στην γωνία της αυλής του σχολείου στο διάλειμμα (που και αυτό λόγο προβολής στα media γινόταν)

.....

Φιλε αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Εξ ου ισως και η μοστρα και η επιθετικοτητα. Τελικα η μοδα δημιουργει φανατισμο αρχιζω να πιστευω.

μάλλον εχεις δίκιο....αφού στο κάτω κάτω όλα αυτα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι άρρηκτα δεμένα πάντα, με την έννοια της ελευθερίας.....όπως οι "Freedom fries" ένα πράμα.....και ποιος δεν πιστεύει φανατικά στην ελευθερία; Πρόσθεσε σε αυτό και τις ορμόνες και το αίσθημα "boo hoο, κάνεις δεν με καταλαβαίνει" της εφηβείας και μπαμ.....είναι δυνατό το cocktail.

Είστε ούτως ή άλλως λιγότεροι αριθμητικά από τις γυναίκες, οι μισοί από τους λίγους
είναι gay, από το εναπομείναν μισό, το μισό είναι metrosexual, βγαλμένα φρύδια
κρεμούλες ημέρας να στρώνει το δερματάκι, ντύσιμο semigay (παρδαλά στενά
συνήθως κόκκινα κολλητά και τσίτα παντελόνια, αποτριχωμένοι ως πασχόντες από
αλωπεκία σε στέρνο, πλάτη και πόδια, κοκοράκι το μαλλί (ξυρισμένο στο πλάι
με μια φούντα (τίγκα στο gel) επάνω, ε μην ξεράσω (αν μου επιτρέπετε), το έριξαν
και οι γυναίκες στο μεταξύ τους.

Iδού μία πρώτη, πλην καθόλου πρόχειρη, εξήγηση.

Αφαιρουμένων των ανωτέρω ποσοστών, τι απομένει σε αντρικό είδος καλά μου
παιδάκια ? :huh2:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

(χμμ.. δεν βλέπω κανέναν μέσα, θα είναι η εποχή της μπεκάτσας μάλλον)

Αφαιρουμένων των ανωτέρω ποσοστών, τι απομένει σε αντρικό είδος καλά μου παιδάκια ? :huh2:

Μενουν αρκετοι και αρκετες ..... αλλα εχω την αμυδρα .... οτι δεν ξεμυτανε οξω απ'το τσαρδακι τους !
Να καταμετρηθουν .... να ξεραθουν αναμεταξυ τους !

Τι λετε και σεις ? :p

.. δεν βλέπω κανέναν μέσα, θα είναι η εποχή της μπεκάτσας μάλλον)

Μου ακούγεσαι ήδη σαν θηλυκός Μάνος (SR71).

Το "εναπομείνων" ποσοστό (δηλ. οι ποθητοί άντρες) είναι μεγαλύτερο απ' ότι υποστηρίζεις. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις δόλωμα... :)