Έχετε χάσει το μισό παιχνίδι πουλάκια μου όμως έτσι.
Παιδια αυτα ολα ξεχαστε τα... εχουν αλλαξει τα παντα.
Τις τελευταιες μερες εχω δει τον ηλιο αναποδα...
Ποιος κυνηγος λεμε...
Να σας πω ενα περιστατικο και παρτε το οπως θελετε ;
Μια ταξη τριτης λυκειου με 85% γυναικειο πληθυσμο ( κατι αναλογο της κλασσικης δεσμης που λεγαμε στηνΕλλαδα τοτε) και με πολλα προβληματα σε σημειο μεχρι να πεσουν μηνυσεις και να επεμβει η αστυνομια.
Μετα απο καποιο ψαξιμο απο αυτους που εχουν υποστει ηδη ολα αυτα ενω η χρονια ειναι στην αρχη της.... πανω απο το 50% της ταξης ειναι λεσβιες.
Ξερω οτι σε καποιους θα φανει καπως και flame αλλα αυτο ειναι ενα γεγονος (αναμεσα στ'αλλα αλλα δεν παυει να ειναι ενα και εκει). Δεν ξερω...ποσες λεσβιες ειχατε γνωρισει σε ολη την σχολικη σας περιοδο ας πουμε του λυκειου...μια, καμμια, δυο ;
Εδω μιλαμε για το μισο της ταξης δηλαδη 15 ατομα στα 30 και ισως παραπανω...και γινεται το ελα να δεις...μεχρι που στηνονται στς στασεις λεοφορειων για να την την πεσουν οι μεν στις δε.
Οσο για τις κατασπαραξεις...ασε δεν το συζηταω.
Ποιος κυνηγος και ποιος Λεον ρε Μανο.
Εχουν αλλαξει τα παντα. Εγω, εμεις, οπως θελετε πεστε το, χανουμε τον μπουσουλα.
+1000....το θέμα είναι ότι οι μισές παίζει και να το κάνουν στα πλαίσια του πειραματισμού. Με τόση προβολή με το στανιό από τα media παντού, αυτή/αυτός που δεν πειραματίζονται με τέτοια, είναι όπως στην εποχή μου και σου σαν αυτούς που δεν κάπνιζαν στην γωνία της αυλής του σχολείου στο διάλειμμα (που και αυτό λόγο προβολής στα media γινόταν)
.....
Αφαιρουμένων των ανωτέρω ποσοστών, τι απομένει σε αντρικό είδος καλά μου παιδάκια ? :huh2:
.. δεν βλέπω κανέναν μέσα, θα είναι η εποχή της μπεκάτσας μάλλον)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.