Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Παντως, αυτα που καθισα και σκεφτηκα ..... δεν απεχουν πολυ !

Φυσικα, υπαρχουν χαωδεις διαφορες (και εξαιρεσεις) αλλα
30 χρονια τωρα, με οσους τα συζητησαμε, ΔΕΝ διαφωνησαμε.

Και κατι ακομη για τον Teddy > η κοπελα του ειναι απο τις χοντρες εξαιρεσεις (καλες εξαιρεσεις)
γαιυτο και ο Θοδωρης γραφει με αυτο το υφος και ηπιοτητα. Το εχω πει και στην ιδια (απο κοντα).
Δεν το γραφω αυτο για να του ζητησω τα ακουστικα (κοψοχρονια :laugh:) που τα ζαχαρωνω εδω και καιρο.
Απλα κανενας δεν μπορει να ξεφυγει απο τα βιωματα που εζησε (ασχημα η ομορφα).
Μπορει να μπει για λιγο στα παπουτσια του αλλου .... αλλα ..... ΓΙΑ ΛΙΓΟ !
Δεν μπορει να αλλαξει την ψυχολογια του.

Εγω δεν χρειαζεται να αναφερω οτι πεφτω (η θελω και πεφτω) .... στις αλανιαρες. Ειναι αυτονοητο.
Και παρολο που το γνωριζω .... μυαλο .... ΔΕΝ βαζω ! :marchmellow:

Last edited:
Μάνο δεν πέφτεις ,μην αρχίζεις τώρα τα <κλαψουρίσματα> Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που είναι μιά χαρά ,αλλά ξέρεις για να τις βρούμε και να κάνουμε <χωριό> πρέπει να βάλουμε και λίγο νερό στο κρασάκι μας [όπως και εκείνες] Μη ξεχνάς ότι είναι κάπου 1 εκ παραπάνω ....

Οπότε φιλέ άσε τις "κλάψες"
Είναι κλασική περίπτωση και οι γυναίκες που "πέφτουν σε μαλάκες", στις συζητήσεις τους δε λένε τίποτε άλλο...
Όταν οι επιλογές μόνιμων ή προσωρινών "δεσμών" γίνονται με κριτήριο την ανταπόκριση σε συγκεκριμένες προδιαγραφές και οι προδιαγραφές αυτές δεν αλλάζουν, δε θα αλλάζει και ο τύπος της σχέσης ή το πόσο ικανοποιητική είναι αυτή η σχέση.
Κι ύστερα γιατί να παραπονιόμαστε επειδή οι "ρομαντικές" σχέσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δειγματίσεις πριν ψωνίσεις, με τη δυνατότητα επιστροφής με lifetime warranty.
Σα να ακούς στο χώρο σου όποιο ηχείο σου καλοφανεί για όσο θες και αν διαπιστώσεις πως δε σου κάνει, το επιστρέφεις!
Απλά θέλει προσοχή με τα ηχεία που σου αρέσουν πολύ, τι τους βάζεις να παίζουν και να μη το παρακάνεις με τις εντάσεις, τις μετακινήσεις και τις δοκιμές καλωδίων, γιατί επιστρέφονται από μόνα τους.
Θέλει ανοιχτό αυτί να τα ακούς αφού ζεσταθούν και να εκτιμάς αυτό που μπορούν να σου δώσουν, γιατί αλλιώς σπαταλάς μια περιουσία και μένεις ανικανοποίητος, ψάχνοντας αιωνίως το ιδανικό ματσάρισμα...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Συμφωνω απολυτως ... μονο που ....
εχω κατι στα γονιδια που ΚΛΩΤΣΑΕΙ σαν διμετρος κωνος μπασου οταν βλεπω κατι τετοιο >

Dirty-Woman-6701.jpg

Aπο την ηλικια των 16 μεχρι σημερα ..... δεν τιθασευτηκα. Δεν ωριμασα. Δεν συμμαζευτηκα.
Kαλυτερα μιας ωρας βρωμικη ζωη .... παρα 40 χρονια Klinex και Viakal. Προσπαθησα πολυ να
προσκοληθω στις αρετες του Klinex και Viakal .... αλλα .... ξεκολαγα σαν ξεραμενο sticker !

Βαρατε με κατω ... αλυπητα. Ενοχος δια λιθοβολισμου. Ενοχος δια .... αμμοβολης !
Οι αλανιαρες, γκουχου γκουχου, οι αμαζονες, ηθελα να πω, εχουν XΑΩΔΕΙΣ διαφορες απο τις υπολοιπες.
Το ξερω οτι δεν ειμαστε Ηρακλειδεις για να ασχολουνται μαζι μας αλλα .... πεπρωμενον φυγειν αδυνατο.:love:

Που απευθυνομαι για τον συνοπτικο απαγχονισμο μου ? ..... :hanged:

Last edited:
Τιμη και δοξα σε εσενα @SR71B που θελεις κατι συγκεκριμενο και το ψαχνεις. Για το καλο σου, σε ικετευω να μην παντρευτεις ομως. Γιατι αν το κανεις, θα εχουμε κλαμματα.

Δεν νομιζω οτι θα παντρευτω ποτε !

Αλλωστε, στα 50 παρα κατι, ειναι εξαιρετικα ευκολο πια (για μενα) να συνεχισω ως ξυλο απελεκητο
Θα με χωριζουν δυο γεννεες απο το παιδι μου, εγκληματικο εως φρικιαστικο, και δεν ειμαι TOMAΡΙ.
Εχεις ακουσει "η μικρος παντρεψου η μεγαλος καλογερεψου" ? Να αγιασει το στομα του ποιητη. :worshippy:
Ηξερε τι ελεγε ... και εχω την αμυδρα οτι ηταν .... τιτανοτεραστιος μαγκας. Πατουσε με δυο ποδια
σε δυο βαρκες ... αλλιως ηταν αδυνατο να γραψει αυτο που εγραψε !

Nevertheless .... υπαρχουν μερικες απειρολαχιστες ευκαιριες ..... ακομα και στα 50.
Μια τετοια ειναι καποια παντρεμενη και χωρισμενη (στα αληθεια χωρισμενη, οχι στα λογια)
ΜΕ ΠΑΙΔΙ (ωστε να μην σκεφτεται παιδι απο εσενα, αν και ποτε δεν ξερεις) που το παιδι της
εχει μπει Πανεπιστημιο (η τελειωνει Λυκειο) και η "μαμα" εχει πολυ χρονο στην διαθεση της
να σκεφτει .... τι απωλεσε 18 ολοκληρα χρονια .... και να τα αναπληρωσει μαζι σου !!!!
Υπαρχουν καποια αλλα disadvantages (ισως θελησει να σε περασει τεστ απο το παιδι της)
... αλλα ειναι ελαχιστης σημασιας, γιατι με τα παιδια (γενικως) τα παω απο καλα μεχρι τελεια.
Αλλωστε .... εχω γυρισει τα αντερα πλειστων ημων συμφορουμιτων .... απο την εμμονη και
πεισματικοτητα μου σε ΕΝΤΕΛΩΣ παιδικα θεματα και ζητηματα. No problem there .... :laugh:

Παντως, κακα τα ψεμματα, ετοιμαζομαι για αρκετα μοναχικα γεραμματα. Δεν ειναι τοσο ΦΡΙΚΑΛΕΟ
οσο ακουγεται. Δεν θα ειναι βεβαια και περιπατος. Καποιος (αλλος) μαγκας ειπε "ο εργενης ζει ως
πριγκηπας 350 μερες τον χρονο και ως πατημενο συκο για 15, ο παντρεμενος ζει ως πατημενο
συκο για 350 μερες τον χρονο και ως βασιλιας για 15". Συνηθως γυρω απο τις γιορτες, εικαζω.

Φαινομενικα δειχνω να υπερτερω .... ΟΜΩΣ ..... ουκ εν το πολλω το ευ !
Δεν ειναι το πληθος των ημερων που σε κανει πριγκηπα αλλα η ποιοτητα των ημερων.
Επειδη ειναι αδυνατο να ζησω και τις δυο ζωες (παντρεμενου και εργενη) για να τελεσιδικησω
ποιος περασε καλυτερα ... εικαζω .... οτι λιγο πριν κλεισω τα ματια, θα ΞΕΡΩ τι εκανα.

ΜΟΝΟ τοτε .... -bye-

Last edited:
@SR71B ετσι απο περιεργεια.. με τι ηλικιες παιζεις μπαλα; ρωταω γιατι αν χτυπας 40+ θα πρεπει τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα (σου κανω μου κανεις, προχωραμε. Δεν μου κανεις, αντε γεια). Θεωρητικα ξερουν τι θελουν πλεον και δεν πανε στα ψαχτα.

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Και κατι ακομη για τον Teddy > η κοπελα του ειναι απο τις χοντρες εξαιρεσεις (καλες εξαιρεσεις)
γαιυτο και ο Θοδωρης γραφει με αυτο το υφος και ηπιοτητα. Το εχω πει και στην ιδια (απο κοντα).
Δεν το γραφω αυτο για να του ζητησω τα ακουστικα (κοψοχρονια :laugh:) που τα ζαχαρωνω εδω και καιρο.

Εγω δεν χρειαζεται να αναφερω οτι πεφτω (η θελω και πεφτω) .... στις αλανιαρες. Ειναι αυτονοητο.

Μεγάλε,δικός μου είσαι!!!

Μάνο η ζωή να ξέρεις μερικές φορές είναι και δίκαιη. Και εξηγουμαι:
Για ποιο λόγο πιστεύεις μια κορασιδα σαν και αυτή της φωτο που ανέβασες(20-30 ετων) θα ήθελε να βρίσκεται στο πλάι ενός άντρα κοντά στα 50? Μήπως είναι ο ενδιαφέρον χαρακτήρας του, το θεληματικο του πηγουνι ή ίσως κάτι άλλο? Προκειμένου να στοχευσεις σε τέτοιου στυλ κορασιδες θα πρέπει να έχεις μόνο 2 πράγματα, νιάτα ή γεματη τσέπη. Αν στην ηλικία των 20-30 δεν τα κατάφερες που είχες τα νιατα, η ζωή σου δίνει ξανά την ευκαιρία, αρκεί να είναι η τσέπη σου γεμάτη. Αν όμως στα έφερε έτσι που ούτε τώρα έχεις αυτή την άνεση, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάποιο συμβιβασμό, there is no other way.

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Για ποιο λόγο πιστεύεις μια κορασιδα σαν και αυτή της φωτο που ανέβασες(20-30 ετων) θα ήθελε να βρίσκεται στο πλάι ενός άντρα κοντά στα 50? Μήπως είναι ο ενδιαφέρον χαρακτήρας του, το θεληματικο του πηγουνι ή ίσως κάτι άλλο? Προκειμένου να στοχευσεις σε τέτοιου στυλ κορασιδες θα πρέπει να έχεις μόνο 2 πράγματα, νιάτα ή γεματη τσέπη. Αν στην ηλικία των 20-30 δεν τα κατάφερες που είχες τα νιατα, η ζωή σου δίνει ξανά την ευκαιρία, αρκεί να είναι η τσέπη σου γεμάτη. Αν όμως στα έφερε έτσι που ούτε τώρα έχεις αυτή την άνεση, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάποιο συμβιβασμό, there is no other way.

Τα νιάτα του και η ομορφάδα του!!!!

@SR71B ετσι απο περιεργεια.. με τι ηλικιες παιζεις μπαλα; ρωταω γιατι αν χτυπας 40+ θα πρεπει τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα (σου κανω μου κανεις, προχωραμε. Δεν μου κανεις, αντε γεια). Θεωρητικα ξερουν τι θελουν πλεον και δεν πανε στα ψαχτα.

ΝΑΙ .... με νιωθεις ! :p

Αμα κατσει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ 35-37αρα .... δεν λεω οχι.
Πιο κατω (σε ηλικια) .... πρεπει να παιξουμε την κολοκυθια .... πριν περασουμε στην μακρια γαιδουρα.
Ακομα και να με επιλεξει η αλλη (δεν λεω οτι θα με επιλεξει) .... ΔΕΝ εχω την αντοχη σε σουξου-μουξου μανταλακια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μα εξηγησα !
Δεν παει με την λογικη ! Ειναι γονιδιακο κλωτσημα. Και ΕΞΑΡΤΗΣΗ εις το καλλιπυγον.
Για να μην το παιζω αρχιμαγκιτης (που ΔΕΝ ειμαι, αφου ξεκαθαρα τρωω 8 ωρες την ημερα εδω μεσα)
ειναι νομοτελειακη η επιλογη που μου μενει > ενα-δυο κομητες (τον χρονο) ... και αντε καλη ψυχη παππουκα !
Και οι κομητες .... δεν ειναι οι πιο αεροδυναμικοι που υπαρχουν στο συμπαν. Εχουν καποιες ρυτιδωσεις. :p

Παντως, μιας και το φερε η κουβεντα .... αν μια μανουλα ετυχε να ειναι ΠΟΛΥ ομορφη στα νιατα της,
δεν παραταει τον εαυτο της στα 40. Δεν ειναι κανονας αυτο, αλλα .... οι πιθανοτητες να προσεχει την
εμφανιση της ειναι αυξημενες. Αλλωστε ειναι και ευκολοτερο. Να με συγχωρουν ... οι υπολοιπες μπουμπουκες.
Για ολα τα πετεινα του ουρανου ... ανατελλει ο ηλιος. Ευτυχως, ατομα σαν τον SR, που να εμμενουν τοσο πολυ
σε τοσο αδιεξοδες εφηβικοτητες, ειναι εξαιρετικα σπανια. Ευτυχως για αυτες .... ΟΧΙ για μενα !

-bye-

Last edited:
Προβατοποίηση, μη χάσουμε το trend και μας πουν τίποτα οπισθοδρομικούς.
Όμως ο SR χρησιμοποίησε λάθος λέξη, "περιθωριοποίηση", λάθΩς, ξεχωρίζοντας
από το κοπάδι, δεν περιθωριοποιείσαι.. ξεχωρίζεις !

Το δικό σας θέμα είναι ότι τις έχετε αφήσει πολύ λάσκα. Είστε πολύ -- πως να το
θέσω πιο ευγενικά -- soft.

14463135_1107904695952180_991022375814437467_n.jpg

Δεν νομιζω οτι θα παντρευτω ποτε !

Αλλωστε, στα 50 παρα κατι, ειναι εξαιρετικα ευκολο πια (για μενα) να συνεχισω ως ξυλο απελεκητο
Θα με χωριζουν δυο γεννεες απο το παιδι μου, εγκληματικο εως φρικιαστικο, και δεν ειμαι TOMAΡΙ.
Εχεις ακουσει "η μικρος παντρεψου η μεγαλος καλογερεψου" ? Να αγιασει το στομα του ποιητη. :worshippy:
Ηξερε τι ελεγε ... και εχω την αμυδρα οτι ηταν .... τιτανοτεραστιος μαγκας. Πατουσε με δυο ποδια
σε δυο βαρκες ... αλλιως ηταν αδυνατο να γραψει αυτο που εγραψε !

Παπαριες ελεγε

Οριστε , 37 χρονια μικροτερη :)

http://i.huffpost.com/gen/1340971/images/o-PATRICK-STEWART-SUNNY-OZELL-facebook.jpg

Με αυτο το ..πρωτογενες πλεονασμα εχετε χασει τον ρομαντισμο και την αισιοδοξια σας βρε παιδια ! :))

:worshippy: