Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Αλλά και το να προβαλεις τις "αμαζόνες" ως το μόνο για το οποίο αξίζει να "θυσιαστεί" κάποιος

Η προβοκατσια της ημερας !

20 χρονια τωρα, ΔΕΝ θυσιαστηκα για καμια, ειτε αμαζονα ειτε νοικοκυρουλα. Ουτε προτρεπω κανεναν αλλον
να το κανει. Αυτο που προτρεπω ειναι να μην χαθει η ισορροπια (και γεφυρα) αναμεσα στο υπαρκτο και το επιθυμητο.
Να διατηρηθει το επιθυμητο μεσα στην συνειδηση μας ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Οχι μονο το υπαρκτο. Γιατι, οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ξερετε (οσοι ειστε πανω απο 20 ετων) μετα απο δεκαετιες ενοχοποιησης του καλλους (του γυναικειου καλλους)
οι Ελληνες νιωθουμε οτι γιναμε γουρουνια που πρεπει να ξανακατσουμε στα θρανια του εκπολιτισμου μας σε "ανδρες"
καποιας απιθανης πλατωνικης (ερωτικης) πολιτειας.

Η μιλαω εξ'ονοματος μου (και μονο) ?

Μιας και το νήμα έχει γίνει one man's show, φυσικά και μόνο για σένα μιλάς. Μήπως θα είναι καλύτερα, λοιπόν, να χρησιμοποιείς α' ενικό αντί α' πληθυντικό όταν γράφεις ανέκδοτα σαν το παραπάνω? Safer...

Ενοχοποίηση του γυναικείου κάλλους, γουρούνια, χώσε και ένα Πλάτωνα με λίγο gay γαρνιτούρα και ψήστε στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Σερβίρεται ζεστό.

:musicus:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Η προβοκατσια της ημερας !

20 χρονια τωρα, ΔΕΝ θυσιαστηκα για καμια, ειτε αμαζονα ειτε νοικοκυρουλα. Ουτε προτρεπω κανεναν αλλον
να το κανει. Αυτο που προτρεπω ειναι να μην χαθει η ισορροπια (και γεφυρα) αναμεσα στο υπαρκτο και το επιθυμητο.
Να διατηρηθει το επιθυμητο μεσα στην συνειδηση μας ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Οχι μονο το υπαρκτο. Γιατι, οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ξερετε (οσοι ειστε πανω απο 20 ετων) μετα απο δεκαετιες ενοχοποιησης του καλλους (του γυναικειου καλλους)
οι Ελληνες νιωθουμε οτι γιναμε γουρουνια που πρεπει να ξανακατσουμε στα θρανια του εκπολιτισμου μας σε "ανδρες"
καποιας απιθανης πλατωνικης (ερωτικης) πολιτειας.

Η μιλαω εξ'ονοματος μου (και μονο) ?

Ενοχοποίηση του γυναικείου κάλλους;;;

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Μιας και το νήμα έχει γίνει one man's show, φυσικά και μόνο για σένα μιλάς. Μήπως θα είναι καλύτερα, λοιπόν, να χρησιμοποιείς α' ενικό αντί α' πληθυντικό όταν γράφεις ανέκδοτα σαν το παραπάνω? Safer...

Ενοχοποίηση του γυναικείου κάλλους, γουρούνια, χώσε και ένα Πλάτωνα με λίγο gay γαρνιτούρα και ψήστε στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Σερβίρεται ζεστό.

:musicus:

Ορθως ελαλησες !
Οποτε σταματω το show μηπως και επελθει η σοβαροτητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενοχοποίηση του γυναικείου κάλλους;;;

Μονο εγω εχω ακουσει ? ....
"Πατε και μου κοιτατε τις μικρουλες, τις φρεσκιες, τις φανταχτερες, τις ομορφες.
Αυτες σας χρησιμοποιουν, δεν σας αγαπανε.
Αυτη ειναι ενοχοποιηση του καλλους .... η δεν ειναι ?

το δεσιμο ειναι δυσκολο,το λυσιμο ειναι το μονο ευκολο :antlers:

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Τρισμεγιστε :rolleyes: .... την ευλογια σου :rip:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Μονο εγω εχω ακουσει ? ....
"Πατε και μου κοιτατε τις μικρουλες, τις φρεσκιες, τις φανταχτερες, τις ομορφες.
Αυτες σας χρησιμοποιουν, δεν σας αγαπανε.
Αυτη ειναι ενοχοποιηση του καλλους .... η δεν ειναι ?

Αυτή είναι απλά γυναικεία ζήλια. Ποια ενοχοποίηση του κάλλους? Όταν ήταν και αυτές νέες, ζουμερές και όμορφες άκουγαν τα αντίστοιχα από τις σιτεμένες. Αν έχεις βρει κάποιον που έκανε αλλαξοκωλιές για τον παραπάνω λόγο...θέλω να μου τον γνωρίσεις!! Είναι κρίμα τέτοια ταλέντα να περνάνε απαρατήρητα!! -bye-

Γιατι βρε Πετρο εσβησες την υπολοιπη μιση προταση ?
Περιειχε την λεξη γουρουνια (και αναφεροταν σε μας, οχι σ'αυτες).
Και λοιπον ? Τι ηταν το τοσο ασεμνο ?

Μάνο μου ,δεν ήταν μόνο τα γουρούνια ήταν και το υπόλοιπο
Δεν είμαι σεμνότυφος αλλά τώρα να μπαίνεις εδώ μέσα και να διαβάζεις εκφράσεις σαν αυτές είναι λίγο....

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Εσυ εισαι Θεος ...

... πλασε μια Ευα !

Μαλλον, πλασε δυο (θελω και γω).

Τα μήλα δικά μου!!!

:D:D
(για το ποστ του leo)

:ernaehrung004:

κανα καλο γκομενακι παιζει,να μας γνωρισετε και μας;
Βλεπω εχει μαζευτει πολυ πειρα στο νημα.

Τσου!!
Γκομενάκι και μηχανή δεν δίνονται!!
Γι'αυτό και ο Πάρης έκλεψε την Ελένη

Last edited: