Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ενα τεραστιο προβλημα στις γυναικες ειναι οτι θελουν συνεχεια
να τις πηγαινεις ταξιδια, διακοπες, εξοδους, βολτες κλπ.
Δεν σε αφηνουν ενα λεπτο στην ησυχια σου βρε παιδι μου. Δεν μιλω μονο προσωπικα.
Βλεπω και τους φιλους, συνεργατες κλπ. Ολοι το ιδιο προβλημα εχουν απλως αλλοι το λενε με αλλα
λογια και αλλοι δεν θελουν να το παραδεχθουν. (κανουν τη παπια)

Μήπως απλοποιούμε κάπως τις καταστάσεις? Γιατί σε μια συμβίωση δεν έχει και ο άντρας απαιτήσεις από τη γυναίκα?
Η' θεωρούμε ως de facto απαίτηση από τις γυναίκες μας να τρέχουν για τις δουλειές σπιτιού, + ανατροφή παιδιών + να δουλεύουν...οπότε δεν μετρούν?
Έχω την εντ'υπωση ότι μερικοί από εμάς προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για να γλυτώσουν τις υποχρεώσεις μιας συμβίωσης...

Μήπως απλοποιούμε κάπως τις καταστάσεις? Γιατί σε μια συμβίωση δεν έχει και ο άντρας απαιτήσεις από τη γυναίκα?
.....

Εχουμε και οι άντρες:
Την ελπίδα πως η η γυναικάρα (γκομεναρα, κλπ σε -άρα), θα μείνει πάντα ετσι...

Βέβαια οι γυναίκες έχουν το (σχετικα) αντίθετο, οτι θα "αλλάξουμε" μετα τον γάμο, πχ δεν θα βλεπουμε τόσο φανατικά ας πούμε champions league...

Για τους δυο παραπάνω λόγους ειναι καταδικασμένοι οι γάμοι (και η συμβίωση μάλλον)

Απαύγασμα σοφιας απο τον φιλο μου τον Λιακο :

"Ο γάμος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να λύσουν δυο άνθρωποι τα προβλήματα τους, που δεν θα είχαν αν δεν παντευονταν"

Η' θεωρούμε ως de facto απαίτηση από τις γυναίκες μας να τρέχουν για τις δουλειές σπιτιού, + ανατροφή παιδιών + να δουλεύουν...οπότε δεν μετρούν?
Έχω την εντ'υπωση ότι μερικοί από εμάς προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για να γλυτώσουν τις υποχρεώσεις μιας συμβίωσης...

Ολα αυτα που αναφερεστε εσυ και ο Skysound, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ονομαζονται ιδιαιτεροτητες η διαφορετικοτητα χαρακτηρων.
Μεσα σε μια φιλια αντιμετωπιζονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ γιατι, αμεσα και αφοβα, μπορει να πει ο ενας στον αλλον "Basta, αυτο δεν μ'αρεσει".
Και ο αλλος θα κανει πισω γιατι ειναι φιλος (... και οχι αφεντης-αφεντρα). Στην σχεση ομως (και πολυ περισσοτερο στον γαμο)
ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ BASTA ... οι ρολοι ειναι δια ροπαλου προσδιορισμενοι οπου ο αντρας αναμενεται να συμπεριφερθει ΕΤΣΙ και η γυναικα ΑΛΛΙΩΣ.
Οποιαδηποτε παρεκλιση φερνει αρχικα σε αμηχανια τον αλλον-αλλην και αν συνεχιστει, σε συρραξη ! Στην φιλια ΔΕΝ υπαρχουν απαιτησεις,
περα απο εναν καφε και μια κουβεντα-βολτα μιας ωρας. Στην σχεση ειναι αδυνατο να μεινουν τοσο χαμηλα οι απαιτησεις ... γιατι δεν θα
προκειται περι σχεσης. Σε μια φιλια, αν περασουν δεκα χρονια μεχρι να ξαναβρεθουν οι φιλοι ... ΔΕΝ τρεχει τιποτα !!! Θα ξανακανουν
χαρουλες σαν κουταβια μολις ξαναβρεθουν σαν να μην μεσολαβησε ουτε μερα. Σε μια σχεση, τρεις μερες να μην παρεις τηλεφωνο
... βρισκεις αδειες ντουλαπες και σπασμενα βαζα ... :p

Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ... αποτελουν την ραχοκοκαλια μιας σχεσης (ερωτικης). Και οποιος δεν εμαθε να ισορροπει αναμεσα στην Σκυλλα και την
Χαρυβδη (πολυ πριν τον γαμο) .... χανει διαρκως δικαιωματα στην σχεση. Οχι επειδη ο αλλος ειναι κακος αλλα γιατι ειναι ΠΙΟ ενημερωμενος
και κατηρτησμενος σε ρολους και αντιληψεις που η κοινωνια εχει περασει ως νορμες. Και οσοι πουν οτι η κοινωνια (ιδιως η ελληνικη)
δεν μας εχει σημαδεχει το DNA .... ψεμματα λενε.

Ολα αυτα ομως ξεκινουν απο το ΤΙ διδαχτηκαμε, απο παιδικη/εφηβικα ηλικια, να περιμενουμε σε μια σχεση
.... και μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχει παει προς τα κει η κουβεντα > πουρκουα ? :nounder:

Last edited:
Ψιτ για τη γυναικεία άποψη πηγαίνετε μέχρι το κοσμοπόλιταν τελεία ντζι αρ
Γιατί αν είναι να συζητάνε για σχέσεις μόνο αγοράκια, θα μυρίσει αρβύλα το θέμα
:D

Εχουμε και οι άντρες:
Την ελπίδα πως η η γυναικάρα (γκομεναρα, κλπ σε -άρα), θα μείνει πάντα ετσι...

Αν μου επιτρεπεις ... εισαι αδικος στο θεμα της ομορφιας.
Το ξερεις οτι "σπανε" πολυ πιο γρηγορα απο εμας.
Τι να κανουν γιαυτο ? Ποδηλατακι απο δω μεχρι το Παρισι ?

Η ομορφια ειναι θεμα ορμονων για την γυναικα.
Και η φυση δεν ηταν πολυ γενναιοδωρη μαζι της.
Βεβαια ... με τις κοιλιες (αντρικες) που ειδα αυτο το καλοκαιρι
... οι γυναικες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα στο θεμα Ομορφια. :laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψιτ για τη γυναικεία άποψη πηγαίνετε μέχρι το κοσμοπόλιταν τελεία ντζι αρ
Γιατί αν είναι να συζητάνε για σχέσεις μόνο αγοράκια, θα μυρίσει αρβύλα το θέμα
:D

Κατσε βρε τζουτζου ...
ασε πρωτα να ακουσουμε τι εχουν να πουν τα αγορακια !
Μιλας εξ'ονοματος τους ? .... :p .... αν ναι, τοτε παω πασο -bye-
Βαλτε οποια θελετε στο νημα (λες και ηταν πριβε κλαμπ το νηματακι).

Last edited:
Αν μου επιτρεπεις ... εισαι αδικος στο θεμα της ομορφιας.
Το ξερεις οτι "σπανε" πολυ πιο γρηγορα απο εμας.
Τι να κανουν γιαυτο ? Ποδηλατακι απο δω μεχρι το Παρισι ?

Η ομορφια ειναι θεμα ορμονων για την γυναικα.
Και η φυση δεν ηταν πολυ γενναιοδωρη μαζι της.
Βεβαια ... με τις κοιλιες (αντρικες) που ειδα αυτο το καλοκαιρι
... οι γυναικες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα στο θεμα Ομορφια. :laugh:

Κατσε βρε τζουτζου ...
ασε πρωτα να ακουσουμε τι εχουν να πουν τα αγορακια !
Μιλας εξ'ονοματος τους ? .... :p .... αν ναι, τοτε παω πασο -bye-
Βαλτε οποια θελετε στο νημα (λες και ηταν πριβε κλαμπ το νηματακι).

Απλά απορώ πως περιμένεις να πάρεις ολοκληρωμένες απόψεις εδώ ...

Πάντως για να λεμε και του στραβου τι δίκιο, τα δύο φύλλα ενώνονται πρωταρχικά για ένα συγκεκριμένο λόγο.
Αν (όταν) σταματήσει να κάνει κούκου του ενός για τον άλλο, να ποτίζεται η γλάστρα κλπ. τοτε το λουλούδι μαραίνεται.
Δεν υπάρχει λύση σ' αυτό το θέμα, δυστυχώς για τις κοινωνικές συμβάσεις. Αντίθετα αν υπάρχει πόθος, όσο στραβά και να είναι τα πραγματα η σχέση δεν σβήνει.
Αυτάαααα....

Ενω εμεις .... :laugh:

03.jpg
041611_0256_FatMenWithH1.png

... ευλυγησιας το αναγνωσμα ! :SFGSFGSF:

Απλά απορώ πως περιμένεις να πάρεις ολοκληρωμένες απόψεις εδώ ...

Δεν περιμενω τιποτα συγκεκριμενο (οπως και με το θεμα της απωλειας μνημης)
Οτι προκυψει ... και αν προκυψει.

Για το δεικτη WAF δεν μιλαει κανεις. ? :-D
Πεφτει πολυ παντοφλα ή τα πραγματα εχουν βελτιωθει σε σχεση με το παρελθον. ?
(Λογω πιο ντιζαινατων συσκευων σημερα)

SR71B#
Έχει γράψει ένα κατεβατό ε κάπου θα πέσει μέσα, εγώ μέχρι τη μέση κατάφερα να το διαβάσω.
Έχω την εντύπωση πως αναφέρεται σε κάτω των 16.
-------------
Εγωισμός να μην υπήρχε μεταξύ των ζευγαριών θα επιβίωναν πολλές σχέσεις.
Οι γυναίκες από τότε που μπήκαν στο χώρο εργασίας και έχουν ένα εισόδημα, και ολοκληρώσουν και το μητρικό ενστικτο κάνοντας παιδί, ο αντρας πλέον είναι περιττός..

To κατεβατο ειναι για οσους δεν θα κλικαριζαν στο λινκ.
Το λινκ ειναι για οσους θα πονοκεφαλιαζαν με το κατεβατο.
Η αρθρογραφος νομιζω οτι ΔΕΝ εξεταζει μονο εφηβικες ηλικιες.

-bye-

Last edited:
Το είδα, αναφέρεται σε άλλο όμως, '''Ερωτικές σχέσεις: γιατί όμορφοι και ικανοί άνθρωποι μένουν μόνοι'''
Τζάμπα την παρεξηγήσαμε την ψυχολόγο.

Με όλο το σεβασμό, ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
να αντιμετωπιζεις την ομορφιά σαν commodity και την ευτυχία σαν το αποτέλεσμα ισολογισμού, μανατζαροντας τη καθημερινότητα και εφαρμόζοντας στρατηγικές.
Ο μόνος έρωτας που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι, είναι αυτός για τον εαυτό του.

Το είδα, αναφέρεται σε άλλο όμως, '''Ερωτικές σχέσεις: γιατί όμορφοι και ικανοί άνθρωποι μένουν μόνοι'''
Τζάμπα την παρεξηγήσαμε την ψυχολόγο.

Σε σχεσεις, δεν αναφερεται το λινκ ? Γιατι να την παρεξηγησουμε ? Εγραψα κατι παρατυπο η παραπλανητικο ?
Θελετε να συζητησουμε για αυτα που περιγραφει στο αρθρο της ... η θελετε να κανω εκκληση στους διαχειριστες
να σβησουν το κατεβατο ? Κανενα προβλημα ...

Κυριοι διαχειριστες, μπορειτε σας παρακαλω να σβησετε το κατεβατο στο post #52 και να αφησετε μονο το λινκ
στο τελος ?

Βασιλη και εγω εχω την εντυπωση οτι και εσυ το ιδιο λες αλλα με αλλα λογια. :operator:

Ευχαριστω τους διαχειριστες για το trimming -bye-

Με όλο το σεβασμό, ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
να αντιμετωπιζεις την ομορφιά σαν commodity και την ευτυχία σαν το αποτέλεσμα ισολογισμού, μανατζαροντας τη καθημερινότητα και εφαρμόζοντας στρατηγικές.
Ο μόνος έρωτας που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι, είναι αυτός για τον εαυτό του.

Φιλε μου,
οι γυναικες οι ιδιες αντιμετωπιζουν την Ομορφια σαν commodity !
Εμεις γιατι πρεπει να εχουμε τυψεις που το συζηταμε καν ?
Δεν πρεπει με τις ιδιες λεξεις να εννοουμε τα ιδια πραγματα ?
Να αντιστοιχουμε ιδιες ποιοτητες και "αξιες". Αντρες-γυναικες ....