Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

H μοναξιά πλέον δεν είναι όπως ήταν πριν 30-40 χρόνια. Πλέον μπορείς ακόμα και κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να περνάς πιο καλά απο κάποιον που δεν ξέρει να διαχειριστεί τον ανοιχτό τρόπο ζωής του.

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

H μοναξιά πλέον δεν είναι όπως ήταν πριν 30-40 χρόνια. Πλέον μπορείς ακόμα και κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να περνάς πιο καλά απο κάποιον που δεν ξέρει να διαχειριστεί τον ανοιχτό τρόπο ζωής του.

Το internet έφερε τα πάνω κάτω στο θέμα....κατά τα άλλα δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα (βεβαία πριν 40 χρόνια δεν ζούσα.....υποθέσεις κάνω)

Ζούσε όμως ο Πάριος, και τραγουδούσε πιο καλή η μοναξιά :flipout:

αμάν κάθε γενιά νομίζει πως επανεφευρίσκει τον τροχό.

Ζει ακόμα ο Πάριος...

Ποιος είναι ο Πάριος;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ζει ακόμα ο Πάριος...

Είπε ο Θοδωρής πως ο ίδιος δεν ζούσε πριν 40 χρόνια, και του λέω, ζούσε όμως ο Πάριος. Τι θα ήταν γραμματικά σωστό, να πω "πριν 40 χρόνια ζει ο Πάριος";

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Είπε ο Θοδωρής πως ο ίδιος δεν ζούσε πριν 40 χρόνια, και του λέω, ζούσε όμως ο Πάριος. Τι θα ήταν γραμματικά σωστό, να πω "πριν 40 χρόνια ζει ο Πάριος";
Οκ γράψε λάθος...

Δεν χρειαζεται να βγαζεις ολη την ιστορια στον αερα ...

Βαζεις την συμβουλη του μπαμπα "αγορι μου, καλυτερα ανυπαντρος παρα κακοπαντρεμενος" ... message sent !
Σοφός άνθρωπος ο πατέρας σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Σοφός άνθρωπος ο πατέρας σου.

Μάλλον όχι όμως αρκετά για να κατανοήσει ότι η σοφία αυτή μένει εκτός gene pool.

Το internet έφερε τα πάνω κάτω στο θέμα....κατά τα άλλα δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα (βεβαία πριν 40 χρόνια δεν ζούσα.....υποθέσεις κάνω)

Καλα κοιτα ...

η χρυση τομη ειναι σχεσουλες εξαμηνιαιες .... και μετα (με πολυ ευγενικο και αξιοπρεπη τροπο) stage separation !
Βεβαια ... θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα αυτο το συστημα. Γιατι, τουλαχιστον στην αρχη, η γυναικα θελει εξω-εξω-εξω-εξω.
Οποιος τα χει τα δινει και γουσταρει. Οι υπολοιποι, απλα, περιμενουμε κατι αξιοπρεπες και ΟΧΙ αδηφαγο.
Το οποιο παιρνει παααααααρα πολυ χρονο να εμφανιστει. Μεχρι τοτε κανουμε ορθη διαχειριση μοναχικοτητας
(και οχι μοναξιας, παιδια, δεν ειναι ακριβως τα ιδια).

Αν δεν σε παρει απο κατω ... και η καθημερινοτητα με φιλαρακια μπορει να κρυβει εκπληξεις.
Χαδι και τρυφεροτητα μπορει να ΜΗΝ υπαρχει (ευτυχως δηλαδη :laugh:) αλλα εχει πλακες και φονικες ατακες.

Last edited:

Μάλλον όχι όμως αρκετά για να κατανοήσει ότι η σοφία αυτή μένει εκτός gene pool.

Δεν ζυγιζονται/κρινονται ΟΛΑ στον κοσμο με το ΠΟΙΟΣ παντρεψε το σπερμα του με ωαριο.
Αυτα ειναι φιλοσοφιες αλλων εποχων. Πολυ θρησκευτικων και εμπολεμων και αγροτικων εποχων.

Καταρχην .... ΔΕΝ ειναι ολοι για γαμο. Οπως δεν ειναι ολοι για μελετες σκοπιμοτητας, bussiness plans
και kick-boxing. Χρειαζεται να εξηγησω ΓΙΑΤΙ δεν ειναι ολοι για γαμο ? Δεν πηγαν χαμενες οι ζωες τους.
Αυτα ειναι καταλοιπα γιαγιαδων ("ποιανου εισαι εσυ ?" ... για να παντρεψει και δωσει περισσοτερα χερια
στο χωραφι ωστε να ξεκουρασει τον μπαρμπα Γιαννη).

Η ζωη εχει νοημα και ΧΩΡΙΣ απογονους. Ακομα καλυτερα με απογονους αλλα ... μονο οταν η ΑΓΑΠΗ
εχει εδραιωθει και βρει ΕΔΡΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ. Σπανιως, δηλαδη, αυτο που βλεπουμε ως κανονα !

Last edited:
Εγω Μανο μιλαω για την περίπτωση μου. Μπορει εσυ να είσαι τυχερος και να χεις πολλούς φιλους ανύπαντρους. Εγώ εχει ενα χρόνο που βλέπω οτι ολοι οι συνομήλικοι είναι πλεον παντρεμένοι και δεν έχουν χρόνο σχεδόν ποτέ εκτός αν ειμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ στα πάντα για να τους δω για λίγη ώρα. Από την αλλη βγαίνω εξω συνεχεια μονος τελευταια και εχω αρχίσει να νιωθω ο μεγαλύτερος του μαγαζιού......και δεν υπαρχει και wingman για να κανω χαβαλε.....

Δεν ξέρω....ίσως κάνω κατι λάθος....ίσως πάω σε λάθος μέρη.........
...απο την άλλη συνομήλικους βλέπω πια μονο σε εστιατόρια και πιο "βαρια" μαγαζιά......εκεί να βρεις κοπέλα δεν παιζει......στα μπαρ από την αλλη έχει μονο πιτσιρίκια που ακόμα και να ενδιαφερόντουσαν για την αφεντιά μου, δυστυχώς δεν μπορω να ακολουθησω αυτούς τους ρυθμους πλέον.

Καλά ντε μην το παίρνεις και κατάκαρδα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(δεν πιστεύω να μην ξέρεις ούτε τον συγχωρεμένο τον Λούκυ?)

Εγω Μανο μιλαω για την περίπτωση μου. Μπορει εσυ να είσαι τυχερος και να χεις πολλούς φιλους ανύπαντρους. Εγώ εχει ενα χρόνο που βλέπω οτι ολοι οι συνομήλικοι είναι πλεον παντρεμένοι και δεν έχουν χρόνο σχεδόν ποτέ εκτός αν ειμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ στα πάντα για να τους δω για λίγη ώρα. Από την αλλη βγαίνω εξω συνεχεια μονος τελευταια και εχω αρχίσει να νιωθω ο μεγαλύτερος του μαγαζιού......και δεν υπαρχει και wingman για να κανω χαβαλε.....

Δεν ξέρω....ίσως κάνω κατι λάθος....ίσως πάω σε λάθος μέρη.........
...απο την άλλη συνομήλικους βλέπω πια μονο σε εστιατόρια και πιο "βαρια" μαγαζιά......εκεί να βρεις κοπέλα δεν παιζει......στα μπαρ από την αλλη έχει μονο πιτσιρίκια που ακόμα και να ενδιαφερόντουσαν για την αφεντιά μου, δυστυχώς δεν μπορω να ακολουθησω αυτούς τους ρυθμους πλέον.
Moνο αλλα δυο φιλαρακια (ανυπαντρα) εχω. Δεν ειναι καποια δεκαπενταμελης παρεα.
Απλα οταν μαζευομαστε, ερχονται και φιλοι τους (αλλα οχι παντα και οχι ανυπαντροι).

Στην δικη σου ηλικια (και γενια) ισως τα πραγματα να ειναι περισσοτερο "αγρια".
Εφυγαν παρα πολλοι στο εξωτερικο .... μεγαλη απωλεια απο αυτο και μονο.
Εμενα, οι περισσοτεροι (συνομηλικοι, κοντα) βρισκονται εδω. Δεν εφυγαν.

Αλλα ειναι και το αλλο ... εχουμε βρει μερικα ηρεμα στεκια που δεν γινεται "της μπαρας".
Oχι εντελως νεκρα (απο γυναικες) παντως ηρεμα. Και χορευτικη μουσικη εχει (μαλιστα,
με τον εναν υπαλληλο επιασα και παρεα σχετικα με jazz fusion και τον προμηθευω με mp3,
25αρης αυτος) και κοριτσακι κυκλοφορει απλα δεν ερχεται να χορεψει πανω στην μπαρα.
Δεν γινεται του χτυπηταδικου.

Εχεις και μερικες ψοφιες 45αρες (που ειλικρινα δεν βλεπονται) αλλα που και που εισερχονται
και μερικες 35αρες. Τις οποιες ορεγομαι ιδιαιτερα αλλα ... μεχρι εκει. Αν δεν κοιταξουν, δεν κοιταω.
Μην ξεκινησουμε το πως ξερω οτι με κοιτανε αν δεν κοιταξω .... ΞΕΡΩ .... ο σουπτης. :proud:
Την μια (απο τον Βολο) σου την εξιστορησα. Τι να κανουμε ? Απο τον Βολο μου ετυχε.

Παμε για αλλα ... :surf-aki:

Το νήμα μπαίνει σε ρότα after hours. Έχουν βγει τα τασάκια και ακούω το κροτάλισμα του πάγου στα χαμηλά ποτήρια.

Η Θεσσαλονικη ..... ειναι αρκουντως ερωτικη πολη το βραδυ.

Δεν ειμαστε 5 εκατομμυρια λαος ... αλλα το ευτυχημα ειναι οτι δεν ειμαστε και 20000 μαγαζια το βραδυ.

Ενα σημαδεμενο μονοπατι ειναι (εδω πανω). Μακρυ ... αλλα ΕΝΑ ! Κατω στην Αθηνα ... ειναι ΧΑΟΣ.