H μοναξιά πλέον δεν είναι όπως ήταν πριν 30-40 χρόνια. Πλέον μπορείς ακόμα και κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να περνάς πιο καλά απο κάποιον που δεν ξέρει να διαχειριστεί τον ανοιχτό τρόπο ζωής του.
Ζει ακόμα ο Πάριος...Ζούσε όμως ο Πάριος, και τραγουδούσε πιο καλή η μοναξιά
αμάν κάθε γενιά νομίζει πως επανεφευρίσκει τον τροχό.
Ζούσε όμως ο Πάριος, και τραγουδούσε πιο καλή η μοναξιά
αμάν κάθε γενιά νομίζει πως επανεφευρίσκει τον τροχό.
Ζει ακόμα ο Πάριος...
Οκ γράψε λάθος...Είπε ο Θοδωρής πως ο ίδιος δεν ζούσε πριν 40 χρόνια, και του λέω, ζούσε όμως ο Πάριος. Τι θα ήταν γραμματικά σωστό, να πω "πριν 40 χρόνια ζει ο Πάριος";
Σοφός άνθρωπος ο πατέρας σου.Δεν χρειαζεται να βγαζεις ολη την ιστορια στον αερα ...
Βαζεις την συμβουλη του μπαμπα "αγορι μου, καλυτερα ανυπαντρος παρα κακοπαντρεμενος" ... message sent !
Ζει ακόμα ο Πάριος...
Σοφός άνθρωπος ο πατέρας σου.
Το internet έφερε τα πάνω κάτω στο θέμα....κατά τα άλλα δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα (βεβαία πριν 40 χρόνια δεν ζούσα.....υποθέσεις κάνω)
Μάλλον όχι όμως αρκετά για να κατανοήσει ότι η σοφία αυτή μένει εκτός gene pool.
Moνο αλλα δυο φιλαρακια (ανυπαντρα) εχω. Δεν ειναι καποια δεκαπενταμελης παρεα.Εγω Μανο μιλαω για την περίπτωση μου. Μπορει εσυ να είσαι τυχερος και να χεις πολλούς φιλους ανύπαντρους. Εγώ εχει ενα χρόνο που βλέπω οτι ολοι οι συνομήλικοι είναι πλεον παντρεμένοι και δεν έχουν χρόνο σχεδόν ποτέ εκτός αν ειμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ στα πάντα για να τους δω για λίγη ώρα. Από την αλλη βγαίνω εξω συνεχεια μονος τελευταια και εχω αρχίσει να νιωθω ο μεγαλύτερος του μαγαζιού......και δεν υπαρχει και wingman για να κανω χαβαλε.....
Δεν ξέρω....ίσως κάνω κατι λάθος....ίσως πάω σε λάθος μέρη.........
...απο την άλλη συνομήλικους βλέπω πια μονο σε εστιατόρια και πιο "βαρια" μαγαζιά......εκεί να βρεις κοπέλα δεν παιζει......στα μπαρ από την αλλη έχει μονο πιτσιρίκια που ακόμα και να ενδιαφερόντουσαν για την αφεντιά μου, δυστυχώς δεν μπορω να ακολουθησω αυτούς τους ρυθμους πλέον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.