Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Καλά ντε μην το παίρνεις και κατάκαρδα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(δεν πιστεύω να μην ξέρεις ούτε τον συγχωρεμένο τον Λούκυ?)

Ε πως να το παρω....

εσυ δεν με καταλαβαινεις ομως......εισαι απο τους αλλους.....:flipout:

Υ.Γ. πλακα εκανα για τον Παριο....

Η Θεσσαλονικη ..... ειναι αρκουντως ερωτικη πολη το βραδυ.

Δεν ειμαστε 5 εκατομμυρια λαος ... αλλα το ευτυχημα ειναι οτι δεν ειμαστε και 20000 μαγαζια το βραδυ.

Ενα σημαδεμενο μονοπατι ειναι (εδω πανω). Μακρυ ... αλλα ΕΝΑ ! Κατω στην Αθηνα ... ειναι ΧΑΟΣ.

Μανο ποσο καιρο εχεις να πας Βαλαωριτου ή Λαδάδικα?

20000 δεν ειναι αλλα μονο σημαδεμενο μονοπατι δεν το λες....της ποπης γινεται......αλλα δεν έρχεσαι όταν σου λεω.....σε πειράζει ο καπνός...:AFADF0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

ΔΕΚΑ χρονια .... και δεν βλεπω να ξαναπατω μεχρι να :angel: ....

20000 δεν ειναι αλλα μονο σημαδεμενο μονοπατι δεν το λες....της ποπης γινεται......

Αναφερομουν στο πληθος μαγαζιων στην ΑΘΗΝΑ. Το σημαδεμενο μονοπατι ειναι εδω πανω, στην πολη μας.
Σημαδεμενο μονοπατι σημαινει οτι οι περισσοτεροι θα περασουν απο τις ιδιες κοτρωνιτσες στο μονοπατι.
Σιγα τις απειρες επιλογες που εχουμε. Αυτο δεν ειναι κακο .... αν ξερεις που να πας (και τι ΩΡΑ να πας).
Yπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να πετυχεις καποιες που σου αρεσαν. Στην Αθηνα ... καμια πιθανοτητα.
Και κατι ακομα ...
ολοι σαν τους ιθαγενεις πηγαινουν ... 7 με 10 το βραδυ. ΚΑΜΙΑ αιθερια υπαρξη δεν προκειται να πετυχεις
τετοιες ωρες.

αλλα δεν έρχεσαι όταν σου λεω.....σε πειράζει ο καπνός...:AFADF0:
Γιατι με πικραινεις τωρα ? Το γραψα οτι εισαι το καλυτερο παιδι εδω μεσα. Οτι θα κοιμομουν στρωματσαδα
σπιτι σου (η εσυ στο δικο μου) και θα σχολιαζαμε Westworld non-stop. Οτι ταιριαζουμε σε τοσα πολλα ....
ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ (που για μενα ειναι red line πια). Σεβασου το βρε Θοδωρα. Εχω και ενα ελαφρυ ασθμα ....
γιατι πρεπει να υποφερω ? Το ξερω οτι αεριζεις το σπιτι και μπραβο σου, οτι προσεχεις που παει ο καπνος
αλλα εχω ξεπερασει καθε οριο ανοχης που επεδειξα επι 30 συναπτα ετη σε αμετρητους αλλους (και χειροτερους) Θοδωρες.

Help me ... hold the line !

Please ... :nounder:

Last edited:
Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω στο ποστ.

Απο τοτε που εβγαινες κεντρο σε μαγαζια που οι θαμωνες εχουν πιει ενα-δυο ποτακια περασαν χρονια. Τα μαγαζια αυτα ειναι 10 φορες παραπανω απο οτι ηταν το 2008 και πολυ παραπανω απο οτι ηταν το 1998........για αυτο σου λεω παμε μια βολτα που και που

Δεν ειναι οπως τα θυμασαι τα πραγματα......

....απλά στα μαγαζιά που γινεται παιχνίδι εχει καπνό και είναι ώρες μετά τις 00:00

κακα τα ψέματα σε μαγαζιά οπως αυτα που περιγράφεις παιχνίδι δεν γινεται. Ακόμα και αν σε βλέπει και της αρέσεις, εκει πηγε για να πιει καφεδάκι με την φιλενάδα της η άλλη.

Ελα ενα σαββατο παρεα για μπαροτσαρκα να δεις τι παιζει....θα πάθεις μεγαλο σοκ απο το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Y.Γ. ...για να σχολιάσουμε το westworld πρέπει να το δεις πρώτα. :Banane0:

Last edited:
Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

κακα τα ψέματα σε μαγαζιά οπως αυτα που περιγράφεις παιχνίδι δεν γινεται. Ακόμα και αν σε βλέπει και της αρέσεις, εκει πηγε για να πιει καφεδάκι με την φιλενάδα της η άλλη.

Γιαυτο γνωρισα εκεινη την Βολιωτισα ? Επειδη πηγε αποκλειστικα να πιει τον καφε της ?
Μην κρινεις απο τις 25αρες. Δεν ειναι ολες οι γυναικες να επιζητουν με τον ιδιο τροπο προσεγγιση.
Ουτε να συνωστιζονται στα ιδια (και γνωστα) στεκια. Περασα απο την ηλικια σου και τον οβολο
του χτυπηταδικου με ενα ποτο στο χερι ... τον κατεβαλα. Απο οτι φαινεται υπαρχουν και μερικες
37αρες (η εστω 40αρες) που ΕΠΙΣΗΣ τα βαρεθηκαν. Θελουν κατι πιο ηρεμο .... και γιατι οχι,
ισως και για προσεγγιση.

Μια γυναικα με αυτοπεποιθηση και εμπειρια, Θοδωρα, δεν λεει "σ'αυτο το μαγαζι παω να ψωνιστω
ενω σ'αυτο ριχνω μαυρη πετρα ...". Ακομα και μεσα σε ενα super market, ακομα και σε ενα αστικο,
ΑΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ θα σε αφησει να της ανοιξεις κουβεντα. Σιγα μην περιμενει, στις 2 τα ξημερωματα,
πανω στην μπαρα και τρικλιζοντας ...

Τωρα βεβαια .... ειναι και τα χτυπηταδικα ... οπου η πανιδα ειναι εντελως ΑΓΡΙΑ και ΕΞΩΤΙΚΗ.
Y.Γ. ...για να σχολιάσουμε το westworld πρέπει να το δεις πρώτα. :Banane0:

Με χαλασε αφορητα κατι εντελως χαζο. Τα εχεις μαζεμενα ολα σε top quality 1080p αλλα ... χωρις ελληνικους υποτιτλους.
Υποτιτλοι για 720p υπαρχουν .... αλλα εγω τωρα .... χαλαστηκα ασχημα. 720p στην 55αρα ? Aν δεν ηξερα τι εχεις, τωρα
θα τα βλεπα με 720p (υποτιτλισμενα) και θα μουν μεσα στο αντιστοιχο νημα. Ελληνικους υποτιτλους (συχγρονισμενους)
για 1080p .... ειναι μια λυπητερη ιστορια. Οποτε .... εσυ φταις :rolleyes: :flute: ... ειδες τι μου κανες ? :smash:

Last edited:
Μιλαμε για το που ειναι στατιστικα πιο πιθανο εστω να πιασεις κουβεντα με μια γυναικα. Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σε καφέ ή σουπερμαρκετ είναι σίγουρα λιγότερο πιθανό.

...και από πότε τα 1-2 ποτά = "χώμα" ?

Oυφ .... οπως νομιζεις βρε Θοδωρα !

Η στατιστικη ειναι γαματη επιστημη αλλα ... οχι σε ανομοια δειγματα, ανομοια target groups.
Eσυ νομιζεις οτι τυπικη αποκλιση και διακυμανση ειναι γυρω ... απο αυτο που ξερεις/γνωριζεις.
Προσπαθω να σου πω ... οτι ΔΕΝ ειναι ετσι (απο καποιες ηλικιες και μετα).

Aλλα αν πεφτω τοσο εξω ... αφοδευεσε η φορας στο αλωνι :laugh: .... ο Μανος ειναι μονο
ΕΝΑΣ αναμεσα σε 3μισυ δις αλλους. Ας μιλησουν καποιοι απο αυτα τα 3μισυ δις .... :rolleyes:

Last edited:

Τι να κανουμε ? Απο τον Βολο μου ετυχε.

Παλι καλα. Με το Facebook καποιοι φιλοι εχουν ξεσκιστει να γυρνανε ολη την Ελλαδα.
Μιλαμε για πολλα χιλιομετρα και πολυ χρημα σε βενζινες. :operator:

Καλλλά ρε, ζεις στη Θεσσαλλονίκη και βρήκες γυναίκα από το Βόλλο;
ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΛΟ!!!?!!1!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

20000 δεν ειναι αλλα μονο σημαδεμενο μονοπατι δεν το λες....της ποπης γινεται......αλλα δεν έρχεσαι όταν σου λεω.....σε πειράζει ο καπνός...:AFADF0:

Στην Βαλαωρίτου 13 ελπίζω να μην πήγε ποτέ ....

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Στο 13 τι καλο εχει?

Καλό δεν θα το έλεγα ,απλά είσαι μικρός και δεν το ξέρεις .
Ηταν <τόπος συνάντησης> που μεταφέρθηκε στη Μοναστηρίου .

Μπορεί να δεί το πόστ ο Μάνος και ίσως βοηθήσει[σαν μεγαλύτερος].

Θοδωρα

Ο Πετρος περιμενει ΕΜΕΝΑ να σου πω τι γινοταν το 3000 πΧ .... στην Βαλαωριτου (την ποια ?) 13.
Υποθετω καποιο μπουρδελο. Δυστυχως η ευτυχως, δεν εχω σχεση με κοκκινα φωτακια .... απο το 1985 !
Και τις δυο φορες που πηγα (ενα απο τα στραβα του Ε.Σ. ειναι αυτη η προβατοποιηση εξω απ'τα μπουρδελα)
ΑΝ πω τι συνεβη σε μενα και την παρεα μου ... θα γελανε οι πετρες. Και τα χαλικια. Και οι καποτες ....
Περα απο αυτο, ο παλαι ποτε παραδοσιακος τροπος ενηλικιωσης του αντρα (πριν την δικη σου γενια)
... ειναι εγγυηση να ξεχασεις το θεμα ερεθισμος μεσα απο σεξ. Εντελως ... και να φυγεις τρεχωντας.
Ασε αυτα που λεγανε οι πατεραδες και παππουδες μας. Δεν ειχαν ιδιαιτερες απαιτησεις απο το σεξ.
Ουτε καλλιτεχνικες, ουτε ζωγραφικες, ουτε φιλοσοφικες, ουτε τιποτα. Ηταν κατι σαν κατουρημα.
Σκληρες, σκληροτατες, σπαρτιατικες οι εποχες τους. Αναμεσα σε πολεμους και πεινες και θανατο
παντου. Τι να συμβουλεψουν, τι να καθοδηγησουν τον πυρπολουμενο απο ερεθιστικοτατες σειρηνες
νεανια της δεκαετιας του 70 και 80. ΑΣΤΕΙΟΙ γινονταν και το καταλαβαιναν ....

Το σεξ (και ο παραλογισμος για νοηματοδοητηση καθε διαστροφης, μικρης η μεγαλης) απεκτησε
φιλοσοφικο υποβαθρο απο το 1970 και μετα. Η εστω καλλιτεχνικο (ε, βοηθησε και ο Χιου λιγακι).
Τα μπουρδελα, κατω απο αυτο τον παραλογισμο, ΜΟΝΟ σε χωρες του τριτου κοσμου, μπορουν
να ικανοποιησουν. Εκει δηλαδη που το σεξ ειναι ... κατουρημα να φυγουμε. Στην Ελλαδα,
τα ελαχιστα που υπαρχουν (αυτα με το κοκκινο φωτακι απ'εξω) ειναι για να πηγαινουν παρεες
των δεκα και να πηδαει ο ενας και μετα να εξιστορει τους Μυθους του Αισωπου ... Η .... ως
προθαλαμος των σλαβοφωνων υπαληλλων στα στριπτιζαδικα (η νεα μορφη αγοραιου ερωτα,
πολυ πιο ακριβη στα 25 ευρω το ποτο και ελαχιστα ικανοποιητικη για τα 250 ευρω που κατεβαλες,
μινιμουμ 250 ...). Οσοι θελουν να ικανοποιηθουν ως Αντρες (οχι κουταβια) πρεπει να κανουν

.... ΣΧΕΣΗ !

Και οχι οποια σχεση βρεθει στο δρομο τους. Αλλα μια χρυση τομη αναμεσα σε εμφανιση και
ελαχιστη μπεσα. Γιαυτο, αλλωστε, πιστευω οτι ο ανδρας στην Ελλαδα φερεται τοσο παρανοικα.
Η προσφορα, αυτης της χρυσης τομης, ειναι σχεδον ανυπαρκτη (η προσφερεται σε πολυ λιγους).
Στο εξωτερικο (απ'οσο με πληροφορει ο ξαδελφος αλλα οχι μονο αυτος) τα πραγματα στον
αγοραιο ερωτα ..... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ .... :laugh:

Last edited:
Μάνο ,δυστυχώς πάλι έξω έπεσες και μάλιστα κατά πολύ
Εκεί ήταν η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έμεινε ως χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς ,ιδίως στα χρόνια της χούντας αλλά και στη συνέχεια .
Αλλά βέβαια ο Μάνος βρήκε ευκαιρία για μια λυρικοτατη περιγραφή για κάτι που δεν είχα στο μυαλό μου αλλά ούτε υπονόησα έστω και κατ ελάχιστον

Ε .... την αλλη φορα να εισαι σαφεστερος. :smash:

Υπηρχαν κατι μπουρδελα στα λαδαδικα :flute:
αλλα σιγα μην κατσω να θυμαμαι σε ποια οδο βρισκονταν !
Σε πηρε η μπαλλα της ευλογης εικασιας. Δεν φταιω εγω !

Τα λαδάδικα με τη Βαλαωρίτου δεν είναι και δίπλα
Αλλά μεσολαβούσαν δεκάδες καταστήματα χονδρικής με διαφορα είδη αλλά εσένα το μυαλό σου πήγε αλλού .

Ουτε καν ξερω που ειναι η Βαλαωριτου .... :laugh:
Ειπες στον Θοδωρα "να σου πει ο Μανος" .... και ο Μανος ειπε (και επεσε εξω :rolleyes:)
Ποσες φορες περασα ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ εξω απο αστυνομικες διευθυνσεις σε ολοκληρη την ζωη μου ?

Καμια, Πετρο. :rolleyes:

Τα λαδάδικα με τη Βαλαωρίτου δεν είναι και δίπλα
Αλλά μεσολαβούσαν δεκάδες καταστήματα χονδρικής με διαφορα είδη αλλά εσένα το μυαλό σου πήγε αλλού .

Παιδί που βράζει το αίμα του.

χαχαχαχχαχαα... εγω παντως το αφηγημα (προσοχη, οχι παραμυθι) το απολαυσα! Τι Λωζανη - τι Κοζανη :D