Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ολα ειναι θεμα ..... 1080p.
Και ελληνικων υποτιτλων (βεβαιως-βεβαιως).

Γιατι οσο proficient και να ειμαι στα αγγλικα (στον γραπτο λογο)
στην κατανοηση προφορικου λογου .... ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ σκραπας.

product-image-316715216_4000x.progressive.jpg

Για τις καλοκαιρινες σας εξορμησεις ! :rolleyes:

Θα της κατευνασει τα νευρακια στο μινιμουμ ! Γκαραντι :flute:

Eιναι ορισμενα πραγματα που ΔΕΝ μπορουν να μενουν αναπαντητα ...
... ουτε να κρυβονται κατω απο το χαλακι των ταμπου και της υποκρισιας !

1η περιπτωση :
-------------------
Εχεις εναν 18χρονο που πηδαει μια 15χρονη (δεν ακουω τιποτα πανω σ'αυτο,
εχω ενημερωση απο την αδερφη μου που ειναι καθηγητρια και τα ζει απο μεσα
απο τα σχολεια). Ο 18χρονος γινεται 19χρονος (η 20χρονος) αλλα η κοπελα ειναι
ακομα 16χρονη (η 17χρονη). Συνεχιζουν να βγαζουν (συναινετικα) τα ματια τους.
Εαν η κοπελα τον καταγγειλει (γιατι σκεφτεται να την παρατησει) παει φυλακη
ο 19χρονος ? .... Γιατι "εκμεταλευοταν σεξουαλικα" ενα παιδι ?

Το βρισκεται σωστο ?

2η περιπτωση :
------------------
Εχουμε μια δασκαλα (καρακουκλαρα) κοντα στα 30-33 που την παρατησε ο ανδρας της
και ψαχνει απεγνωσμενα "παρεα" τα βραδια (μαλακα που να μπορει να διωξει, οχι σχεση).
Αρκετοι νταγλαραδες μαθητες της (δυο κεφαλια ψηλοτεροι απο αυτην και μια πλατη
φαρδυτεροι, μεσα στις τεστοστερονες τους, κοντα στα 16-17) την κρυφογουσταρουν
ΤΡΕΛΛΑ. Επιλεγει να προσκαλεσει εναν στο σπιτι της και βγαζουν τα ματια τους, οχι απλως
συναινετικα αλλα ξεπατωτικα αφου ο 16αρης πηδαει μια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ δουλεμενη και η δασκαλα
ενα κομπρεσερ 500 rpm (που αναθεμα αν μπορει να βρεθει πανω απο τα 40). Ο πιτσιρικας
σαλταρει οταν η δασκαλα του λεει "stop, καλα περασαμε, τωρα πηγαινε να βρεις καποια
συνομηλικη σου" ...

.... και ο πιτσιρικας τα ξερναει στους γονεις του και οι γονεις του (που εχουν ισως αφραγκιες ?)
στον δικαστη ....

Το βρισκεται σωστο να μπει η δασκαλα φυλακη ? Ποιος ζημιωθηκε ? Το "παιδακι" το διμετρο,
η ντουλαπα η δασυτριχη με το "γερανακι" που εχει παθει αγκυλωση ?

3η περιπτωση :
-------------------
Ενας 40αρης, βρισκεται μονος σε ενα σπιτι αρκετα χλιδατο, το οποιο τραβαει την προσοχη ολων
στην γειτονια. Δεν εχει γυναικα, ειναι και κουκλος. Ε ... καποια στιγμη τον λιγουρευονται και
δυο 16χρονες (καπουλατες, αφορμη Τρωικου πολεμου). Του την πεφτουν στον κηπο ενω ποτιζει
και ο 40αρης ανοιγει κουβεντα. Οι 16χρονες εχουν βαφθει ως 20αρες και ο 40αρης δεν βρισκει
κανεναν απολυτως λογο να ΜΗΝ τις προσκαλεσει indoors ... και ξεκοκκαλισει με την ησυχια του.
Μετα το "ευτυχες" ο 40αρης τις διωχνει (ευγενικα παντα) αλλα οι μικρουλες εχουν σαλταρει
απο την χλιδη και τον πλουτο μεσα στο σπιτι του. Ειναι και λιγο λαλιστατος και αποκαλυπτει
(οπως συνηθως γινεται) οτι "δεν ξερει τι εχει". Οι μικρουλες του ξερνανε το βαρελοτο
"ειμαστε 16 ετων, η μας δινει τοσα η σε καταγγελουμε στην αστυνομια για ασελγεια σε
ανηλικες" ....

... ο 40αρης λεει "να πα να γαργαληθειτε" και οι μικρουλες τον καταγγελουν !

Το βρισκεται ορθο να παει ο 40αρης φυλακη ? Βιασε η εκμεταλευθηκε καποια ... "ανηλικη" ?
Γνωριζε οτι ηταν ανηλικες (με τοσο τελειο βαψιμο) ? Η ρωτησε, και αυτες του ειπαν την αληθεια ?
Αν ηταν τοσο ανηλικες ... τοτε ΠΩΣ τις εκοψε τοσο ωριμα και επιχειρηματικα το νιονιο τους ?
Εγω θυμαμαι οτι μεχρι τα 18 ... εβλεπα Star Wars το οποιο ειναι ΠΕΡΑ απο καθε αμφιβολια
σαφες σημαδι ανηλικου μυαλου. Οι "δικες" σας ? Βλεπαν και αυτες Nickelodeon ?
Hanna Montana ?

Και υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις .... αλλα ας αρχισουμε με αυτες .....

Περιμενω απαντησεις σας !

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

1η περιπτωση :
-------------------

Το βρισκεται σωστο ?

2η περιπτωση :
------------------
και ψαχνει απεγνωσμενα "παρεα" τα βραδια (μαλακα που να μπορει να διωξει, οχι σχεση).
ΤΡΕΛΛΑ. Επιλεγει να προσκαλεσει εναν στο σπιτι της και βγαζουν τα ματια τους, οχι απλως
συναινετικα αλλα ξεπατωτικα αφου ο 16αρης πηδαει μια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ δουλεμενη και η δασκαλα
ενα κομπρεσερ 500 rpm (που αναθεμα αν μπορει να βρεθει πανω απο τα 40). Ο πιτσιρικας
σαλταρει οταν η δασκαλα του λεει "stop, καλα περασαμε, τωρα πηγαινε να βρεις καποια
συνομηλικη σου" ...

.... και ο πιτσιρικας τα ξερναει στους γονεις του και οι γονεις του (που εχουν ισως αφραγκιες ?)
στον δικαστη ....

Το βρισκεται σωστο να μπει η δασκαλα φυλακη ? Ποιος ζημιωθηκε ? Το "παιδακι" το διμετρο,

3η περιπτωση :
-------------------
ενας 40αρης, βρισκεται μονος σε ενα σπιτι αρκετα χλιδατο, το οποιο τραβαει την προσοχη ολων
στην γειτονια. Δεν εχει γυναικα, ειναι και κουκλος. Ε ... καποια στιγμη τον λιγουρευονται και
δυο 16χρονες (καπουλατες, αφορμη Τρωικου πολεμου). Του την πεφτουν στον κηπο ενω ποτιζει
και ο 40αρης ανοιγει κουβεντα. Οι 16χρονες εχουν βαφθει ως 20αρες και ο 40αρης δεν βρισκει
κανεναν απολυτως λογο να ΜΗΝ τις προσκαλεσει indoors ... και ξεκοκκαλισει με την ησυχια του.
Μετα το "ευτυχες" ο 40αρης τις διωχνει (ευγενικα παντα) αλλα οι μικρουλες εχουν σαλταρει
απο την χλιδη και τον πλουτο μεσα στο σπιτι του. Ειναι και λιγο λαλιστατος και αποκαλυπτει
(οπως συνηθως γινεται) οτι "δεν ξερει τι εχει". Οι μικρουλες του ξερνανε το βαρελοτο
"ειμαστε 16 ετων, η μας δινει τοσα η σε καταγγελουμε στην αστυνομια για ασελγεια σε
ανηλικες" ....

Το βρισκεται ορθο να παει ο 40αρης φυλακη ? Βιασε η εκμεταλευθηκε καποια ... "ανηλικη" ?
Γνωριζε οτι ηταν ανηλικες (με τοσο τελειο βαψιμο). Η ρωτησε και αυτες του ειπαν την αληθεια ?
Αν ηταν τοσο ανηλικες ... τοτε ΠΩΣ τις εκοψε τοσο ωριμα και επιχειρηματικα το νιονιο τους ?
Εγω θυμαμαι οτι μεχρι τα 18 ... εβλεπα Star Wars το οποιο ειναι ΠΕΡΑ απο καθε αμφιβολια

Βαριέσαι αφόρητα ε; :)

Δεν το πιασα το υπονοουμενο ?
Μου θυμίζει θέματα εκθέσεων στα αγγλικά, όπου μας περιέγραφαν μια κατάσταση και μετά στο τέλος έγραφε "discuss".

Θα παίξω όμως γιατί και εγώ βαριέμαι σήμερα και δεν έχω τι να κάνω.
Το μόνο από τα 3 που θεωρώ ότι είναι άδικο να υπάρξουν νομικές κυρώσεις είναι το α, ο 19χρονος με την 17χρονη.

Στα αλλά δύο έχουμε ενηλίκους που ήξεραν (ή υποπτευόταν) με τι εμπλεκαν. Τώρα, ποιος και αν θίγεται ψυχολογικά δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω.

Επίσης, το β είναι τόσο ρεαλιστικό όσο ένα σενάριο τσοντας. Τουλάχιστον για την Ελλάδα. Στην Αμερική όντως έχουμε αρκετά τέτοια παραδείγματα.

Εγω ρωτησα πως το βλεπετε (ποιος πρεπει να μπει φυλακη και γιατι).
Οι ενήλικες στο β και γ γιατί είτε εν γνώσει τους ή από βλακεία τους, παρανομησαν.

1η περιπτωση :
-------------------

Το βρισκεται σωστο ?

2η περιπτωση :
------------------
συνομηλικη σου" ...

στον δικαστη ....

3η περιπτωση :
-------------------
Ενας 40αρης, βρισκεται μονος σε ενα σπιτι αρκετα χλιδατο, το οποιο τραβαει την προσοχη ολων
ανηλικες" ....

Γνωριζε οτι ηταν ανηλικες (με τοσο τελειο βαψιμο) ? Η ρωτησε, και αυτες του ειπαν την αληθεια ?
Hanna Montana ?

dura lex, sed lex για το 2 και το 3. Το πρώτο είναι άκυρο.

Και στις 3 περιπτωσεις αν καταλαβα, οριζουμε οτι ο μικροτερος/η εκ των 2 θα ειναι 16 ετων και ο αλλος 19 ή και παραπανω. (ενηλικος)

Αρα ο 19χρονος, ως μη ωριμο μυαλο, αθωωνεται. ?

Νομιζω οτι το θεμα θα επρεπε να τεθει οχι ως προς την ηλικια του μεγαλυτερου (18 ή 98) αλλα απο την ηλικια του "ανηλικου".

Στις 3 παραπανω περιπτωσεις εχουμε 16χρονα ατομα.

Με το σκεπτικο οτι στην ηλικια των 15 ξερεις τι σου γινεται. ? Ισως και για αυτο το λογο αν κανεις συναινετικο σεξ με 16 ετων, θεωρειται νομιμο.

Το θεμα του ισχυρισμου της μη συναινεσης για εκβιασμο (που ομως ηταν) συζηταμε τωρα ή για το αν θα πρεπει ενα ατομο 15-16-17 να θεωρειται πνευματικα ωριμο να αποφασιζει για το σεξ και να θεωρειται υπευθυνο για τις πραξεις του. ?

Απο αποψη σωματικη, νομιζω οτι αντρες και γυναικες στη σημερινη εποχη εχουν εμπειριες απο μικρη ηλικια.
Απο αποψη ωριμοτητας για το αν θα επρεπε, δεν ξερω.

Ωριμαζει πνευματικα ο κοσμος πιο γρηγορα σημερα λογω αλλων ταχυτητων και βιωματων απο μικροτερη ηλικια. ?
Εχει να κανει οπως στις μπαταριες κινητων οπου επειδη δεν χωρανε μεγαλυτερες, τις καναμε με ταχυφορτιση....ετσι και επειδη δεν μπορουμε να επιμηκυνουμε τη ζωη στα 150, δημιουργουμε τις προυποθεσεις να γευομαστε τη ζωη σε ολες τις εκφανσεις της απο μικροτερη ηλικια. ?

Οσο πιο πισω παμε στα χρονια ακομα και μια ταινια να δεις του 50-60-70, εβλεπες κατι μαντραχαλαιους στην ηλικια των...40 να ξεκινανε για γαμο. Ωριμαζε πιο αργα ο ανθρωπος ή σημερα εχουν αλλαξει τα πραγματα και η πνευματικη ωριμοτητα εχει τεθει σε δευτερη μοιρα, αρκει να "ζησουμε" με εμπειριες απο πιο μικροι. ?

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, δεν υπαρχει νομος στην Ελλαδα για δικαιωμα αλλαγης φυλου απο τα 15. ? Αν ενα ατομο εχει την πνευματικη ικανοτητα να κρινει αν πρεπει να αλλαξει το φυλο του (που το θεωρω κατι παρα πολυ σημαντικο) δεν ειναι ικανο να κρινει αν θελει να κανει σεξ με καποιον μεγαλυτερο. ?

Αν οδηγηθει η κουβεντα αν ο ανθρωπος εχει πνευματικη ωριμοτητα σημερα απο μικροτερη ηλικια ή ενα συστημα τον σπρωχνει να βιωνει πραγματα και καταστασεις απλα για να καταναλωνει εμμεσα, θα εχει ενδιαφερον.

Το θεμα του ισχυρισμου της μη συναινεσης για εκβιασμο (που ομως ηταν) συζηταμε τωρα ή για το αν θα πρεπει ενα ατομο 15-16-17 να θεωρειται πνευματικα ωριμο να αποφασιζει για το σεξ και να θεωρειται υπευθυνο για τις πραξεις του. ?

Mα ειναι ποτε δυνατον .... ενα ανωριμο ατομο να ειναι τοσο πονηρο που να εκβιασει εναν ωριμο (εως πολυ ωριμο) ?
Αρα ΕΙΝΑΙ ωριμο αυτο το ατομο ... και ας ειναι 16. Απο την ικανοτητα να απειλεις γερνει η πλαστιγγα της ωριμοτητας. (*)
ΟΧΙ απο την ηλικια (ταπεινη μου εκτιμηση).

Εγω παντως βλεπω το θεμα απο την πλευρα του εκβιασμου ! ΔΕΝ αναφερομαι σε μια πραγματικα ανωριμη 16χρονη
που ειναι πολυ, εως εξαιρετικα, σπανιο φαινομενο (πως διαολο θα γινει αυτο οταν ορμονες, οικογενεια και
κοινωνια την σπηνταρουν με τα χιλια να πονηρεψει ? πως θα γινει αυτο ?)

* = ΟΧΙ συναισθηματικη πληροτητα και ισορροπια .... απλη καταφερτζιδικη πονηρια
που ειναι και αυτο που εννοει ο απλος λαος ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΟΛΙΝ Η ΕΡΗΜΙΤΕΣ !

Μάνο, μπερδεύεις την ωριμότητα με επιλογές σχετικά με ντύσιμο-μακιγιαζ-εξωτερικη εμφάνιση.

Μην κολλας στις επιφανειακες αλλαγες.

Εχουν συντελεστει ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΕΣ εσωτερικα (πριν φτασουμε στα βαψιματα).

Και συμπληρωσα παραπανω : ωριμοτητα = καταφερτζιδικη πονηρια !

(σιγα μην κανει διαλογισμο η Hanna Montana για να σε ριξει !)

Μην κολλας στις επιφανειακες αλλαγες.

Εχουν συντελεστει ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΕΣ εσωτερικα (πριν φτασουμε στα βαψιματα).

Και συμπληρωσα παραπανω : ωριμοτητα = καταφερτζιδικη πονηρια !

(σιγα μην κανει διαλογισμο η Hanna Montana για να σε ριξει !)

Στο μοναδικο πραγμα που συμφωνω μαζι σου, ειναι οτι τα ορια ειναι σχετικα αυθαιρετα. Γιατι δηλαδη η ενηλικιωση ειναι στα 18 και οχι στα 17 ή στα 19; Καποιος που σκοτωνει στα 17.5 δικαζεται ως ανηλικος ενω καποια στα 18.5 ως ενηλικος; Τι αλλαξε τοσο πολυ δηλαδη μεσα σε αυτον τον χρονο;
Απο την αλλη ομως, ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν καπου ορια.
Επισης, το γεγονος οτι ενα κοριτσακι 16 χρονων, βλεπει τηλεοραση, youtube, facebook και ο,τι στο διαολο αλλο, και εχει καταλαβει τι εχει κρυμμενο αναμεσα στα ποδια της, δεν σημαινει οτι ειναι ωριμη και εχει συναισθηση των πραξεων της.

Δηλαδη, βρε Τασο ....

εμεις (η εστω εγω) απο που μαθαμε (σεξ) ? Απο συνομηλικες ?
Με μεγαλυτερες (εως ΠΟΛΥΥΥΥΥ μεγαλυτερες) δεν πηγαμε ?
Γιατι δεν τις καταγγειλαμε οτι (και καλα) μας βιασαν ? :blink:
Αβγαλτοι ημασταν ? Μας εκμεταλευθηκαν στυγνοτατα !!!!
Μας καλεσαν στο σπιτι τους ... και μας αμαυρωσαν την ψυχουλα.
Δεν καναμε σχεση μαζι τους. Δεν μας αγαπησαν, ουτε ενδιαφερθηκαν
για μας μετα το σκαψιμο. Ετσι δεν ειναι ? Κανω καπου λαθος ?
ΔΕΝ ΓΑΡΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ... λεω εγω :furious3:

ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?

Οποτε (ας μου εξηγησει καποιος νηφαλιος) πως ειναι δυνατον να μπαινει η αλλη
η σεξοβομβα η δασκαλα φυλακη (ηηηηημαααααρτοοοοον κυριε) στις ΗΠΑ
προσφεροντας παραδεισο στον ανηλικο πιτσιρικα που της αλλαζε τα λαδια ?

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!

Ξεχναμε τι ειναι ΑΝΤΡΑΣ ? Σε ενηλικους απευθυνομαι εδω μεσα η σε τιποτε αλλο ?
Ποιος βαραει τον γκασμα ? Η εκπαιδευτικος ? Ποιος οριζει τα RPM εξορυξης του σκαπτικου ?
Η εκπαιδευτικος ? Ποιος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ που βρισκεται στην "δυστυχεστατη θεση"
να πηδαει την καρακουκλαρα εκπαιδευτικο του (συναινετικα παντα) ? Η εκπαιδευτικος ?
Που ακομα και να φτασει σε οργασμο (οργασμους) σκεφτεται ακομα τον αντρα της ?

Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ "ΥΠΕΡΔΥΣΤΥΧΗΣ" ..... με "μαυρη την ψυχουλα" απο την εμπειρια !

(θα το παρω το χαπακι τελικα ..... καλα μου τα ειπε καποιος φιλος εδω μεσα .... κατι ηξερε !)

Οριστε μια δασκαλα (μαθηματικος παρακαλω) .....
που κατεστρεψε τρεις αγνες, ασπιλες και αμωμες παιδικες ψυχουλες 16 και 17 ετων.

https://www.yahoo.com/lifestyle/eri...DMTBtdXBkbHJyBHNlYwNmcC1hdHRyaWIEc2xrA3J1cmw-

40be9cad3315d657c46e982b41c616fe

Παρακαλω .... επειδη ειμαι απο αλλο πλανητη .... θρηνηστε εσεις για μενα !
Για τα ναυαγια ψυχης και σωματος που μετετρεψε τους τρεις ασπιλους νεανιες.
Ολοι αυτοι ..... ειχαν ελπιδες και ονειρα στην ζωη .... πανε ολα ... χαθηκαν.

Τωρα .... εχουν μονασει .... απο την "κτηνωδια" που βιωσαν !
Σκιωδη λειψανα ενος ανδρισμου που χαθηκε (τοσο αδικα).