Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δε μιλάω για κανένα κανόνα.....ακριβώς το αντίθετο λέω....ότι δεν υπάρχουν κανόνες......υπάρχουν δικές μας λανθασμένες γενικεύσεις.....υπάρχουν γυναίκες κοκετες και πλέον άνδρες που χαλάνε πιο πολύ χρόνο στην περιποίηση του εαυτού τους κι από αυτές.....είναι θέμα ατόμου, όχι φύλου....είναι ξεκάθαρο αυτό....το ότι εμένα μου παίρνει δέκα λεπτά δε σημαίνει ότι σε όλους τους άνδρες παίρνει πέντε λεπτά.....αυτό λέω.....

Θα πω μοναχα αυτο (γιατι εδωσα μια συγνωμη προηγουμενως) :
NAI, πιστευω οτι υπαρχουν πολυ ειδικες περιπτωσεις αλλα για μενα και ΜΟΝΟ για μενα
σημασια εχει να γνωριζαμε τον κανονα. Πραγμα που, κατα την ταπεινη μου αποψη,
ΔΕΝ θα αποκαλυπτε οτι οι περισσοτερες γυναικες, σε δεκα λεπτα, ειναι ετοιμες.
Αντικειμενικα να το δουμε ... εχουν να κανουν πολυ περισσοτερα για τον καλωπισμο τους
απ'οτι εμεις. Αρα ? .....

Mακαρι να ειχαμε και αλλα παιδακια στην κουβεντα μας ..... μακαρι ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Θα πω μοναχα αυτο (γιατι εδωσα μια συγνωμη προηγουμενως) :
NAI, πιστευω οτι υπαρχουν πολυ ειδικες περιπτωσεις αλλα για μενα και ΜΟΝΟ για μενα
σημασια εχει να γνωριζαμε τον κανονα. Πραγμα που, κατα την ταπεινη μου αποψη,
ΔΕΝ θα αποκαλυπτε οτι οι περισσοτερες γυναικες, σε δεκα λεπτα, ειναι ετοιμες.
Αντικειμενικα να το δουμε ... εχουν να κανουν πολυ περισσοτερα για τον καλωπισμο τους
απ'οτι εμεις. Αρα ? .....

Mακαρι να ειχαμε και αλλα παιδακια στην κουβεντα μας ..... μακαρι ....
Εάν με το εμείς εννοείς εμένα κι εσένα θα συμφωνήσω.....αλλά πλέον εγώ κι εσύ δεν αποτελούμε τον κανόνα.....πέφτεις στην "παγίδα" του ίδιου του επιχειρήματός σου....θεωρείς το εαυτό σου κανόνα και τους άλλους μη κανονικούς άσχετα αν οι άλλοι είναι πλέον πολλοί ή πιο πολλοί από εμάς πχ.....

Και πως να εκφερω αποψη ... βασισμενη στις εμπειριες (τις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εμπειριες) αλλων, περα απο μενα ?
Αυτονοητα και φυσικα ... πεφτω στην παγιδα, διοτι ΜΟΝΟ βασει προσωπικης εμπειριας μπορω να μιλησω.

Ας μιλησουν οι αλλοι ... να προβληματιστω ! Ετσι δεν παει ? ....

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Και πως να εκφερω αποψη ... βασισμενες στις εμπειριες (τις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εμπειριες) αλλων, περα απο μενα ?
Φυσικα και πεφτω στην παγιδα, διοτι ΜΟΝΟ βασει προσωπικης εμπειριας μπορω να μιλησω.
Ανήκεις λοιπόν στους οπαδούς του εμπειρισμού......
Ο εμπειρισμός διέπραξε το σφάλμα να δεχτεί ότι ο νους μας προσλαμβάνει τα δεδομένα των αισθήσεων κατά τρόπο απόλυτα παθητικό.
Αν όμως συνέβαινε αυτο, τότε η επιστήμη θα ηταν μια απλή συσσώρευση στοιχείων χωρίς ουσιαστική επεξεργασία, κάτι που δεν ισχύει ασφαλώς.

Πάω για ύπνο, η συνέχεια αύριο με τους ωφελιμιστές.... bye

Μα η επιστημη εχει ΗΔΗ παραδεχθει οτι οι εμπειριες μας (πανω στις αισθησεις μας) ειναι παραπλανητικες,
ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ. Νομιζουμε οτι βρισκομαστε ΕΚΤΟΣ Ηλιου, αλλα αν βλεπαμε ολοκληρο το ΗΜ φασμα ...
βρισκομαστε εντος του (ηλιακος ανεμος, φορτισμενα σωματιδια, κλπ)

Ομως ο εμπειρισμος σε συναισθηματικα μεγεθη (τρυφεροτητα, αποκλειστικοτητα, υπερασπιση, συντροφικοτητα,
αλληλεγγυη) δεν κανει μεγαλυτερη ζημια απ'οτι τα ιδια τα "μεγεθη". Γιατι ως εννοιες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικες.
Σε σημειο που κανονικα ... δεν θα πρεπε να μιλαμε γιαυτες (γιατι δεν θα εννοουσαμε ακριβως τα ιδια πραγματα).

Ομως .... εγω ειμαι αλαφροϊσκιωτος :rolleyes: .... δυο λαλουν και τρεις χορευουν :BDGBGDB55:

Καληνυχτα -bye-

Last edited:
Μ'αρέσει που βάζεις και τον Ντεριντά στη συζήτηση και αποδομείσαι όσο περισσότερο γράφεις.....χαχαχα.....καλό βράδυ μαν.

Ας αποδομηθω βρε συ ...

Δεν τρεφω τεραστια εκτιμηση για την αντιληπτικοτητα μου, για το πνευμα μου (ουτε διαθετω ασυλληπτο ειδικο βαρος).
Ξερω οτι ειμαι (σχετικα) πλανεμενος ... και το κουβεντιαζω. Ενα λυκειο τελειωσα, ουτε Ντεριντα ξερω, ουτε Ντιρινταχτα :laugh: ....

Καληνυχτα (ειπαμε) :smash:

Ας αποδομηθω βρε συ ...

Δεν τρεφω τεραστια εκτιμηση για το ατομο μου (ουτε διαθετω ασυλληπτο ειδικο βαρος).
Ξερω οτι ειμαι (σχετικα) πλανεμενος ..... και το κουβεντιαζω.

Καλήνυχτα (ειπαμε) :smash:

Δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλη εκτίμηση για τους εαυτούς μας....το ότι γνωρίζεις το δικό σου ειδικό βάρος (όποιο κι αν είναι αυτό) σε κατατάσσει στους μη πλανεμένους γι'αυτό το κουβεντιάζω κι εγώ.....

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

....Μανο την πάτησες....:flipout:

Oποιος νυχτα περπατει .... λασπες και σκ@τ@ πατει .... -bye-

(μαθημενα τα πατουσακια μου :rolleyes: ... ηδη απ'το Πολυκαστρο !)

τα χαιρετισματα μου στο μελοs του φορουμ που σταματησε να διαβαζει για πικαπ, ενισχυτεs, ηχεια, καλωδια και phono stages και βρηκε σ`αυτο το νημα καταφυγιο.... -bye-

Bλαδιμηρε

Αν εννοεις εμενα ....
η αληθεια ειναι λιγακι διαφορετικη. Κανονικα .... ΔΕΝ ειμαι γιαυτο το φορουμ !!!!
Δεν ειμαι ερωτευμενος ουτε με προβολεις, ουτε με τηλεορασεις, ουτε με στερεοφωνικα.
Μπηκα πριν 8 χρονια (πω πωωωω ρε σουπτη μου πως περναει ο καιρος) για να ρωτησω
για μια plasma και μετα για μια LED, τις αγορασα ... mission concluded. Θα πρεπε να μην ξαναμπω.
Ομως με αφησαν (γιατι ακομα δεν ηξεραν :laugh:) να ποσταρω καποια νηματα εδω μεσα, τα οποια
δεν με αφηναν σε αλλο site (πολυ πιο σχετικο με αστροφυσικη).

Και ετσι .... εμεινα.

Το ενα εφερε το αλλο, και ποσταρα ... και αυτο το νημα (κοντα σε δεκαδες αλλα).
Για μενα το μεγαλο μυστηριο τωρα βρισκεται αλλου : να κανω first contact με καποια nicknames
στα ορια της ανθρωπινης φαντασιας > avlovers και καποιον αλλον που ξεχναω. Να μαθω αν ειναι
υπαρκτοι sapiens η netbots .... :flute:

Αυτο με ιντριγκαρει (επι του παροντος) πολυ περισσοτερο απο αυτο το νημα :rolleyes: ....

οχι φιλε, δεν εννοω εσενα. με`σενα μιλαω (απο εδω) σχεδον καΘε μερα. Α...και ξερω οτι δεν ασχολεισαι με τα του "ηχου". καποιο αλλο πουλακι, μου το σφυριξε :flipout:
(αληΘεια, δεν σου αρεσει τοσο η μουσικη ωστε να "στησειs" ενα hifi στο σπιτι? )
και ενα 2ο.. ξερω οτι εισαι fan των ταινιων. ουτε home cinema εχειs?

Last edited:

Ααααααα ...

Νομιζω οτι ξερω ποιος ! :flute:
Νομιζω σωστα καταλαβεs:flipout: (ονοματα δεν λεμε, αλλα ειναι απο τα πιο αγαπητα παιδια του φορουμ)

Ναι ... :angry:

δεν μου παρεχετε ενα ταπεινο κασσετοφωνακι (της πλακας) εδω και εφτα χρονια,

nakamichi-dragon.jpg

να κανω μια ηχογραφησουλα τα απαντα της Αστροπολεμιαδας σε μια ταπεινη κασσετουλα.

s-l300.jpg

Η παλια κασσετουλα (απο 1978) .... τυλιξε :nounder: .... μασησε ... (καμια κατοστη φορες :rolleyes: ... )

Βρε συ, ξερειs ποσο ειχε η MA-XG στην εποχη τηs?? απο τιs 100νταδεs χρωμιου και μεταλλου που εχω ΜΙΑ ειναι MA-XG !! μια!!
Και Θεs το ταπεινο Dragon κιολαs??!!! :flipout::flipout::flipout::flipout: