Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

1. Τη γυναίκα ενός φίλου μου που μου ήξερε όλα τα review του stereophile και είχε και άποψη για κάθε ταίριασμα...
2. Μία τύπισσα κάποιου άλλου (ντόπιου) φόρουμ που αγόρασε και κάτι φτηνιάρικα ηχεία (Kef Muon!), αν δεν απατώμαι...

Θελω να τις γνωρισω !!!!!:music-smiley-005::award:

Ranger ..... για σενα -bye-

asteies-fwtografies-7391.jpg

(οπου joystick, βαζεις οτι θες) :p

Παντως, να πουμε και κατι καλο για τις γυναικες ....

Απο τα 17 ατομα που θυμηθηκαν την ονομαστικη μου εορτη σημερα, τα 11 ηταν γυναικες !!!!
Και μαλιστα με μερικες (2) δεν εχουμε καθολου τακτικη επικοινωνια (καθε τριμηνο και αν).
Βεβαια, θα μου πειτε, γιαυτο με θυμηθηκαν, γιατι ειναι λιγακι πιο ευκολο, πιο επιδερμικο.
Ο κολλητος (-κολλητη) πρεπει να πει περισσοτερα στο τηλεφωνο (και βαριεται).
Ο γνωστος λεει τα τυπικα και ξεμπερδεψε.

Ελα μου ομως, που μερικοι δεν θυμουνται καν. Και Μανωληδες ειναι η μιση Κρητη.
Τεσπα, επειδη εχω ΚΑΙ ΕΓΩ λερωμενη την φωλια μου (πολυ συχνα δεν θυμαμαι)
λεω να περιμενω το υπολοιπο της ημερας γιατι οι αναλογιες μπορει να αλλαξουν.

Παντως (οχι μονο φετος) οι γυναικες σε τετοια θεματα εχουν 256 Gb flash στα 2 nanosecond.
Tυπικοτητες η οχι .... το τηλεφωνακι θα το κανουν. Oι αντρες (μην εξαιρωντας την παρτη μου)
ειμαστε ελαφρως πιο ξεχασιαρηδες. Οχι οτι παυουμε να ειμαστε φιλοι, απλως ειμαστε πιο ζαμανφου,
πιο στην κοσμαρα μας. Δινουμε εμφαση στο τωρα και το μαζι, και λιγοτερο στο περα και ταδε του μηνος.

Νομιζω δηλαδη .....
(γιατι εχω και εναν φιλο δικηγορο που θυμαται τα γενεθλια του σχωρεμενου του πατερα μου :laugh:
αλλα για εκεινον, μαλλον, ισχυει η επαγγελματικη διαστροφη .... μαλλον !).

Σε πήραν 11 γυναίκες τηλέφωνο !!! Τελικά είσαι περιζήτητος! Να σου πω..... Θα μου πεις το μυστικό σου? αν θέλεις στείλτο μου με pm.

Ααα.. Και μην το ξεχάσω..... Χρόνια σου πολλά!!

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

...
Και μαλιστα με μερικες (2) δεν εχουμε καθολου τακτικη επικοινωνια (καθε τριμηνο και αν).
Βεβαια, θα μου πειτε, γιαυτο με θυμηθηκαν, γιατι ειναι λιγακι πιο ευκολο, πιο επιδερμικο.
...

Αν το ψάξεις, είναι σιγουράκια. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο και επιδερμικό όταν μια γυναίκα παίρνει τηλέφωνο έναν άντρα - ειδικά όταν θα μπορούσε να "ξεχάσει οτι γιόρταζε"... :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε πήραν 11 γυναίκες τηλέφωνο !!! Τελικά είσαι περιζήτητος! Να σου πω..... Θα μου πεις το μυστικό σου? αν θέλεις στείλτο μου με pm.

Ααα.. Και μην το ξεχάσω..... Χρόνια σου πολλά!!

Aμ το 17 που τον θυμήθηκαν? Αν να το πει σε κανα κόμμα, την υποψηφιότητα την έχει σίγουρη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εναν γνωστό μου, τον πήραν του αγ.Νικολάου, 9 τηλέφωνα. Μάνα-πατέρας, αδελφός, ο φοιτητής γιός για να του στείλει λεφτά, 2 τράπεζες, 2 για σπιρουλίνα και ένα λάθος τηλέφωνο...

Τα παραλετε ...
ολοι αυτοι/αυτες ειναι παντρεμενοι (εκτος απο ελαχιστους/ελαχιστες) που λογω του οτι τους/τις θυμιζω
καποιες αλλες εποχες, πιο αμεριμνες και χαβαλεδιαρικες .... παιρνουν τηλεφωνο για να νιωσουν οτι ειναι ... 25 !
Βοηθαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το οτι δεν εχω παντρευτει/σχετιστει ωστε να με παιρνουν τηλεφωνο χωρις να ξυνιζει κανενα γαλα
(ο νοων νοητω ! :p). Δεν ειμαι ο Ντοριαν Γκρεϋ της υποθεσης, απλα αρνουμαι να "ωριμασω" > και αυτο εχει καποια θετικα.
Eλαχιστα αλλα υπαρκτα ! Ειμαι instantly available ... I guess ...:coool:

Απο την αλλη, ξερω οτι αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα συναντησω και κερασω (σημερα και αυριο) ειναι πολυ λιγοτεροι
απο 17. Απο τις 11 γυναικες μονο η μια ειναι ανυπαντρη και ασχετιστη (αλλα δεν τρεφουμε τιποτα ερωτικο ο ενας
προς τον αλλον). Οτι εγραψα ηταν για να υπερτονισω αυτη την συναρπαστικη ΜΝΗΜΗ της γυναικας (στο συνολο).
Εχω παθει και συνεχιζω να παθαινω blackout καθε φορα που θυμουνται ...... κατι που συνεβη η ειπωθηκε ....
στι 11 Μαρτιου .... του 1996 ..... 10 το βραδυ :blink:

ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ :love:

Ποσο πιστες (πιστοτερες) στις παραδοσεις ειναι οι γυναικες ! ....

Ολες σημερα (οχι μονο μανα και αδελφη) να παρουν τηλεφωνα, να ευχηθουν, να αστειευθουν, να βρεθουν απο κοντα,
να πανε εκει, να πανε παραπερα, να κλεισουν για βραδυ, να προγραμματισουν για αυριο .... πραγματικο μελισσολοϊ !!!!
Δεν κυνηγουν το γιορτινο > ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Με την συμπεριφορα τους, με την χαρα τους, με το πηγαινε-ελα.
Πηγα να πω σε καποια οτι εχουν κλεισει τα λαιμα απο κρυωμα και ..... "να πιεις ρακομελο με ουζο και αστα αυτα" :blink:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ .... :laugh: .... ΟΛΟΙ ΕΞΩ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ :smash: .......

(μην μιλησω για μας .... :icon15:)

Καλά ρε, άσχετο, οι άλλοι τρώνε σουβλάκι με γύρο εσείς πινετε ρακόμελο με ούζο;!
Και χρόνια πολλά :)

Οχι εγω ..... αυτες !!! :laugh: Δεν ξερω τι ανακατευουν στο στομαχι τους και
δεν υπαρχει περιπτωση να τις ακολουθησω σ'αυτα που πινουν (και καπνιζουν).

Aκομα δοντακια βγαζω .... :p

(Σας ευχαριστω παιδια για τις ευχες .... τωρα ομως ... σιγα-σιγα .... πρεπει να φευγω
για το Hobbit 3 .... περιμενουν και οι τιτανοτεραστιοι του φορουμ .... :viking:)

Σ'ευχαριστω, Σταυρο. :p

Χρονια Καλα εχω αναγκη ....
ειχα αρκετα μεχρι στιγμης, αλλα ολα τους μπορουν να συμπυκνωθουν σε εναν μονο μηνα (αξιομνημονευτων στιγμων).

Κατα μια εννοια .... ειμαι ενος μηνος.
Μπεμπης .... :p

Για την ακριβεια ....

25 μερες απο την παιδικη ηλικια (μεχρι τα 12-13).
4μισυ μερες απο την εφηβικη (μεχρι τα 18-20).
11 ωρες + 40 λεπτα απο τα 20 μεχρι τα 28-30
και .... 20 λεπτα απο τα 28-30 μεχρι σημερα !!!

Λαθος, ουτε 20 λεπτα ... κατι κοντα στα 10 λεπτα .... ισως 7 λεπτα ... θα σε γελασω :laugh:

Στην τυχη η φωτο .... :p
Σιγα μην ψαχνω το νετ με τις ωρες !

Παντως, η εταιρια που "διενηργησε" την ερευνα εχει ιστολογιο http://www.emas.gr/Content.aspx?C=108
αλλα δεν μπορω να βρω δημοσιευση αποκλειστικα για την συγκεκριμενη στην οποια στηριχθηκε το αρθρο παραπανω.

Αν θελει ο Chrisssb, διαγραφει το ποστ #255 (μην αποπροσανατολιζουμε κοσμο) -bye-

Last edited:
Ξερετε ποιο ειναι το κακο με νηματα σαν κι'αυτο ?
Ερευνες για συναισθηματικες προθεσεις σπανιως (να μην πω, ουδολως) μπορουν να γινουν αντικειμενικες,
γιατι εχουν παντα πολλαπλη ερμηνεια. Απο την αλλη, προσωπικες καταθεσεις (οπως αυτες που κανω εγω)
στερουνται επαληθευσης απο καποιον τριτο στο φορουμ.

..... γιαυτο θα συνεχισω να στηριζω αυτο το νημα !
Γιατι ειναι τοσο "χαμενη απο χερι" η αντικειμενικοτητα του.
Γιατι ειμαι τοσο ανειδικευτος στην επιστημοσυνη που απαιτειται :p