Και σου ευχομαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, Χαρη ...Είμαι οικογενειάρχης που τα πάμε καλά... ακόμα...
...
Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται. Δεν θα γινω εξιλαστηριο θυμα + αποδιοπομπαιος τραγος.
!
Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται.
Ώπα βρε Μάνο με τις πομπώδεις δραματουργίες σου.
Καποιοι οικογενειαρχες (ισως και δω μεσα) τα ΖΟΥΝ με τροπο που αδυνατει να περιγραψει το
επιθετο "δραματουργιες". Δεν ξερω πως θα αντιδρασουν .... ειναι πολυ βαθιες πληγες αυτες !
Η λογικη λεει οτι ... θα συμφωνησουν μαζι μου. Ομως, Χρηστο, απο την πολυ μικρη μου εμπειρια,
οταν καποιος ΥΠΟΦΕΡΕΙ για ενα τεραστιο χρονικο διαστημα αναπτυσσει μηχανισμους που τον κανουν
να επιτιθεται σε οποιον του θυμιζει ... αλλες εποχες, αναμελες εποχες, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ εποχες.
Αυτο προσπαθω να προλαβω .... αβυσσος οι τυραννισμενες ψυχες !
Εγω ειμαι ... εγκληματικα ανεμελος και ξεγνοιαστος.
Μάνο ,το να <πιανόμαστε> με κάποιες περιπτώσεις και να βγάζουμε γενικότερο συμπέρασμα είναι λίγο <ακραίο> .
Δεν θεωρώ ότι στη σημερινή εποχή πρέπει να βλέπουμε τις όποιες καταστάσεις μονοσήμαντα ,αλλά με μεγαλύτερη ευρύτητα και με μεγαλύτερες ανοχές .
Η μοναξιά δεν είναι κάτι που προσδιορίζεται σε τέσσερις γραμμές ,η μοναξιά έχει πολλές μορφές και μάλλον ο φίλος που τό έγραψε εννοούσε περιπτώσεις ακραίας μοναξιάς .
Και προφανώς ούτε εξιλαστήριο θύμα θα γίνεις ,ούτε αποδιοπομπαίος τράγος αλλά ούτε νομίζω ότι έχεις κάποια απτά στοιχεία ότι το φόρουμ οικογενειοκρατείται και μάλλον αυτό το συμπέρασμα σου είναι αυθαίρετο .
Για την οικογενειακη κατασταση του καθενος προφανως δεν μπορουμε να ξερουμε. Νομιζω ομως οτι ο μεσος ορος των μελων του γκρουπ πρεπει να ειναι 35+, οποτε δεν μου φαινεται παραλογο το συμπερασμα στο οποιο εχει καταληξει ο μανος.
Φταιω εγω που ΕΔΩ ΜΕΣΑ πρωτογνωρισα τον νεολογισμο .... WAF ?.... (Wife Acceptance Factor) ?
Και δεν ειναι μονο αυτο .... τα μηχανηματα που καταπιανεστε εδω μεσα .... ΔΕΝ αγοραζονται απο 30αρηδες.
Εκτος αν κλεψουν ... :flute:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΑΥΤΟ ... δουλεψατε και θελετε καπου να τα ξοδεψετε ... ΚΑΙ ΕΓΩ το ιδιο θα κανα.
Iσως να στηνα ενα υπεργαματο Star Wars home cinema (καπου κοντα στα 200 grands) και να σας καλουσα
εκ περιτροπης ........ (γιατι ειστε και αμετρητοι, παναθεμα !
)
![]()
Για την οικογενειακη κατασταση του καθενος προφανως δεν μπορουμε να ξερουμε. Νομιζω ομως οτι ο μεσος ορος των μελων του γκρουπ πρεπει να ειναι 35+, οποτε δεν μου φαινεται παραλογο το συμπερασμα στο οποιο εχει καταληξει ο μανος.
Το ότι δεν ξεχνάνε οι γυναίκες είναι νόμος. Η ερώτηση είναι αν το να μην παραδέχεσαι ποτέ τίποτα περί απιστίας (ακόμα και «πλατωνικής» όπως ένα βλέμμα, έτσι το βλέπουν πολλές γυναίκες) μπορεί να την οδηγήσει να μη δίνει σημασία στις αρνήσεις σου, γιατί θεωρεί ότι τα αρνείσαι πάντα όλα. Ενώ αν παραδεχτείς κάτι αθώο που είναι σχετικά προφανές, ίσως να αποκτήσουνε μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου.
Αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι υπέρ της πλήρους άρνησης; Δηλαδή δεν παραδεχόμαστε ποτέ και τίποτα. Π.χ. στην περίπτωση που είπαμε κοίταξα γιατί νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου, μόνο εσύ υπάρχεις για μένα κλπ.;
Μάλλον παραβλέπεις δύο παράγοντες ότι α] σήμερα οι άνθρωποι παντρεύονται πιό αργά και β] χωρίζουν πολύ ευκολότερα .
Το συμπέρασμα δεν υπάρχει ,απλά υπάρχει μια εικασία [δική του και αυθαίρετη] που πάνω σ αυτή στήριξε τα υπόλοιπα .
Εκτος απο το να αποδεικνυεις ποσο χρυσος ισορροπιστης εισαι
... καμια αλλη πλευρα σου ... θα γνωρισουμε, ποτε ?
Ποτε ? ....![]()
Παντως το συγκεκριμενο home cinema (αυτο ΕΙΝΑΙ home cinema, οχι αυτα που στηνουμε εμεις και νομιζουμε οτι κατι καναμε) δεν νομιζω οτι στηνεται μονο με 200![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.