Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Είμαι οικογενειάρχης που τα πάμε καλά... ακόμα... Λέω ακόμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

...

Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται. Δεν θα γινω εξιλαστηριο θυμα + αποδιοπομπαιος τραγος.
!

Ώπα βρε Μάνο με τις πομπώδεις δραματουργίες σου.

Υπάρχει περίπτωση να αφήναμε να γίνεις " εξιλαστηριο θυμα + αποδιοπομπαιος τραγος."???

Ειλικρινά δηλαδή...

Στα άλλα που είπες συμφωνώ.

Φίλε μία είναι η σίγουρη λύση σε αυτού του είδους το πρόβλημα...
ΑΣΙΑ !
Ας είναι και Ευρασία, έστω :-)

Σταματω εδω .... γιατι το φορουμ οικογενειοκρατειται.

Εγω παντως μια χαρα σε βρισκω και σε ζηλευω.
Κανεις οτι γουσταρεις, δεν συμβιβαστηκες, και κυριως δεν εβαλες
στα βασανα νεα μελη σε αυτη την σκ@τοκοινωνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ώπα βρε Μάνο με τις πομπώδεις δραματουργίες σου.

Καποιοι οικογενειαρχες (ισως και δω μεσα) τα ΖΟΥΝ με τροπο που αδυνατει να περιγραψει το
επιθετο "δραματουργιες". Δεν ξερω πως θα αντιδρασουν .... ειναι πολυ βαθιες πληγες αυτες !
Η λογικη λεει οτι ... θα συμφωνησουν μαζι μου. Ομως, Χρηστο, απο την πολυ μικρη μου εμπειρια,
οταν καποιος ΥΠΟΦΕΡΕΙ για ενα τεραστιο χρονικο διαστημα αναπτυσσει μηχανισμους που τον κανουν
να επιτιθεται σε οποιον του θυμιζει ... αλλες εποχες, αναμελες εποχες, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ εποχες.

Αυτο προσπαθω να προλαβω .... αβυσσος οι τυραννισμενες ψυχες !
Εγω ειμαι ... εγκληματικα ανεμελος και ξεγνοιαστος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Καποιοι οικογενειαρχες (ισως και δω μεσα) τα ΖΟΥΝ με τροπο που αδυνατει να περιγραψει το
επιθετο "δραματουργιες". Δεν ξερω πως θα αντιδρασουν .... ειναι πολυ βαθιες πληγες αυτες !
Η λογικη λεει οτι ... θα συμφωνησουν μαζι μου. Ομως, Χρηστο, απο την πολυ μικρη μου εμπειρια,
οταν καποιος ΥΠΟΦΕΡΕΙ για ενα τεραστιο χρονικο διαστημα αναπτυσσει μηχανισμους που τον κανουν
να επιτιθεται σε οποιον του θυμιζει ... αλλες εποχες, αναμελες εποχες, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ εποχες.

Αυτο προσπαθω να προλαβω .... αβυσσος οι τυραννισμενες ψυχες !
Εγω ειμαι ... εγκληματικα ανεμελος και ξεγνοιαστος.

Ότι βάσανα και να έχει κανείς Μάνο, το να επιτεθεί εξ αιτίας τους σε κάποιον άλλο είναι απαράδεκτο.
Κανένας δεν είναι χωρίς βάσανα, αν τα αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ζούγκλα, τότε είναι καλύτερα να επιστρέψουμε στα δέντρα.

Μάνο ,το να <πιανόμαστε> με κάποιες περιπτώσεις και να βγάζουμε γενικότερο συμπέρασμα είναι λίγο <ακραίο> .
Δεν θεωρώ ότι στη σημερινή εποχή πρέπει να βλέπουμε τις όποιες καταστάσεις μονοσήμαντα ,αλλά με μεγαλύτερη ευρύτητα και με μεγαλύτερες ανοχές .
Η μοναξιά δεν είναι κάτι που προσδιορίζεται σε τέσσερις γραμμές ,η μοναξιά έχει πολλές μορφές και μάλλον ο φίλος που τό έγραψε εννοούσε περιπτώσεις ακραίας μοναξιάς .
Και προφανώς ούτε εξιλαστήριο θύμα θα γίνεις ,ούτε αποδιοπομπαίος τράγος αλλά ούτε νομίζω ότι έχεις κάποια απτά στοιχεία ότι το φόρουμ οικογενειοκρατείται και μάλλον αυτό το συμπέρασμα σου είναι αυθαίρετο .

Μάνο ,το να <πιανόμαστε> με κάποιες περιπτώσεις και να βγάζουμε γενικότερο συμπέρασμα είναι λίγο <ακραίο> .
Δεν θεωρώ ότι στη σημερινή εποχή πρέπει να βλέπουμε τις όποιες καταστάσεις μονοσήμαντα ,αλλά με μεγαλύτερη ευρύτητα και με μεγαλύτερες ανοχές .
Η μοναξιά δεν είναι κάτι που προσδιορίζεται σε τέσσερις γραμμές ,η μοναξιά έχει πολλές μορφές και μάλλον ο φίλος που τό έγραψε εννοούσε περιπτώσεις ακραίας μοναξιάς .
Και προφανώς ούτε εξιλαστήριο θύμα θα γίνεις ,ούτε αποδιοπομπαίος τράγος αλλά ούτε νομίζω ότι έχεις κάποια απτά στοιχεία ότι το φόρουμ οικογενειοκρατείται και μάλλον αυτό το συμπέρασμα σου είναι αυθαίρετο .

Για την οικογενειακη κατασταση του καθενος προφανως δεν μπορουμε να ξερουμε. Νομιζω ομως οτι ο μεσος ορος των μελων του γκρουπ πρεπει να ειναι 35+, οποτε δεν μου φαινεται παραλογο το συμπερασμα στο οποιο εχει καταληξει ο μανος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Για την οικογενειακη κατασταση του καθενος προφανως δεν μπορουμε να ξερουμε. Νομιζω ομως οτι ο μεσος ορος των μελων του γκρουπ πρεπει να ειναι 35+, οποτε δεν μου φαινεται παραλογο το συμπερασμα στο οποιο εχει καταληξει ο μανος.

Φταιω εγω που ΕΔΩ ΜΕΣΑ πρωτογνωρισα τον νεολογισμο .... WAF ? :flipout: .... (Wife Acceptance Factor) ? :laugh:
Και δεν ειναι μονο αυτο .... τα μηχανηματα που καταπιανεστε εδω μεσα .... ΔΕΝ αγοραζονται απο 30αρηδες.
Εκτος αν κλεψουν ... :flute:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΑΥΤΟ ... δουλεψατε και θελετε καπου να τα ξοδεψετε ... ΚΑΙ ΕΓΩ το ιδιο θα κανα. -bye-
Iσως να στηνα ενα υπεργαματο Star Wars home cinema (καπου κοντα στα 200 grands) και να σας καλουσα
εκ περιτροπης .... :rolleyes: .... (γιατι ειστε και αμετρητοι, παναθεμα ! :laugh:)

1-1-2-salle-projection-privee-star-wars.jpg

Last edited:
Εξαρταται Αντρεα ...

ΔΕΝ υποφερουν (σε βαθμο αυτοκτονιας) ΟΛΟΙ οι μοναχικοι ανθρωποι.
Δεν λεω οτι καλοπερναμε (ιδιως κατι Χριστουγεννα και Πασχα) αλλα δεν πηδαμε απο τα μπαλκονια.
Η μοναξια ειναι μια διαχειρισιμη οδυνη. Μπορεις να παρεις καποιον τηλεφωνο και να βγειτε.
ΠΑΝΤΑ υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Δεν ειναι καποιος που θα δωσει την ζωη του για σενα,
αλλα θα δωσει λιγο απο τον χρονο του .... και αυτο ΙΣΩΣ να ειναι αρκετο.

Παντως .... για να φαιδρυνω την ατμοσφαιρα .... ο παππους ελεγε ....

Ο εργενης ειναι πριγκιπας 350 μερες τον χρονο ... αλλα για 15 μερες τον κλαινε οι ρεγγες.
Ο οικογενειαρχης τραβαει κουπι 350 μερες τον χρονο ... αλλα για 15 μερες τον χρονο
(προφανως εννοουσε τις γιορτες) νιωθει ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ σε ενα πλοιο που δεν βρισκεται μονος.

Ααααχχχχχ, αυτος ο παππους .... μου τα λεγε σε μια ηλικια (18) .... που ηταν αδυνατον να τα εκτιμησω.
Και οταν χρειαζομουν (πραγματικα την σοφια του) .... ειχε ερθει η ωρα του να μας αφησει (94 ετων !!!!).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Φταιω εγω που ΕΔΩ ΜΕΣΑ πρωτογνωρισα τον νεολογισμο .... WAF ? :flipout: .... (Wife Acceptance Factor) ? :laugh:
Και δεν ειναι μονο αυτο .... τα μηχανηματα που καταπιανεστε εδω μεσα .... ΔΕΝ αγοραζονται απο 30αρηδες.
Εκτος αν κλεψουν ... :flute:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΑΥΤΟ ... δουλεψατε και θελετε καπου να τα ξοδεψετε ... ΚΑΙ ΕΓΩ το ιδιο θα κανα. -bye-
Iσως να στηνα ενα υπεργαματο Star Wars home cinema (καπου κοντα στα 200 grands) και να σας καλουσα
εκ περιτροπης .... :rolleyes: .... (γιατι ειστε και αμετρητοι, παναθεμα ! :laugh:)

1-1-2-salle-projection-privee-star-wars.jpg

και θα εχουμε και διαλειμμα για τσιγαρο ετσι; οχι μονορουφι παρακαλω. Το μονο πραγμα που μου εχει λειψει στα multiplex. Μια ολιγολεπτη "ανασα" στη μεση της ταινιας.

Παντως το συγκεκριμενο home cinema (αυτο ΕΙΝΑΙ home cinema, οχι αυτα που στηνουμε εμεις και νομιζουμε οτι κατι καναμε) δεν νομιζω οτι στηνεται μονο με 200 :D

Μάλλον παραβλέπεις δύο παράγοντες ότι α] σήμερα οι άνθρωποι παντρεύονται πιό αργά και β] χωρίζουν πολύ ευκολότερα .
Το συμπέρασμα δεν υπάρχει ,απλά υπάρχει μια εικασία [δική του και αυθαίρετη] που πάνω σ αυτή στήριξε τα υπόλοιπα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες κα

Το ότι δεν ξεχνάνε οι γυναίκες είναι νόμος. Η ερώτηση είναι αν το να μην παραδέχεσαι ποτέ τίποτα περί απιστίας (ακόμα και «πλατωνικής» όπως ένα βλέμμα, έτσι το βλέπουν πολλές γυναίκες) μπορεί να την οδηγήσει να μη δίνει σημασία στις αρνήσεις σου, γιατί θεωρεί ότι τα αρνείσαι πάντα όλα. Ενώ αν παραδεχτείς κάτι αθώο που είναι σχετικά προφανές, ίσως να αποκτήσουνε μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου.
Αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι υπέρ της πλήρους άρνησης; Δηλαδή δεν παραδεχόμαστε ποτέ και τίποτα. Π.χ. στην περίπτωση που είπαμε κοίταξα γιατί νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου, μόνο εσύ υπάρχεις για μένα κλπ.;

Ξεκινάμε απο το γεγονός οτι "το να μην δίνει σημασία στις αρνήσεις σου" είναι δεδομένο και άσχετο με την δική σου στάση. Αν θελήσεις να φανείς ειλικρινής και παραδεχτείς κάτι αθώο ή δευτερεύον, σε 2 εβδομάδες θα μετατραπεί σε "είχε το θράσος και μου το παραδέχτηκε κατάμουτρα..."... :)
Μπορείς να μείνεις σίγουρος οτι παραδεχόμενος κάτι ασήμαντο βασιζόμενος στην σκέψη σου οτι "ίσως να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου", αυτό στο γυναικείο μυαλό μετατρέπεται σε απόδειξη οτι "αν επιμένει λίγο περισσότερο και πάψει να δέχεται τις ανόητες δικαιολογίες σου" στο τέλος, με τον κατάλληλο χειρισμό απο πλευράς της, θα παραδεχτείς όλα όσα έκανες και όσα θα κάνεις. Γιατί θα κάνεις - όλοι ίδιοι είστε κι αυτήν δεν θα την πιάσεις κορόιδο... :)
Kαταλαβαίνω οτι υπάρχουν διάφορες απόψεις μεταξύ των αντρών πάνω στο θέμα αυτό. Το πιό συνηθισμένο σφάλμα είναι να αντιμετωπίζουμε την γυναίκα/σχέση μας σαν να έχουμε να συνεννοηθούμε με τον καλύτερο άντρα φίλο μας... Είιμαστε όμως διαφορετικά "ζώα". Δεν μπορείς όμως να συμπεριφέρεσαι στην "γάτα" σου όπως στον "σκύλο" σου. - έχουν διαφορετικές ανάγκες κι ένστικτα.
Εν κατακλείδι, δεν παραδέχεσαι τίιποτα που να σε ενοχοποιεί συναισθηματικά, ακόμα κι αν ανοίξει την πόρτα και κάνει τσακωτό να καλπάζεις... :)))
- Δεν είναι αυτό που νομίζεις και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που νομίζεις (βασικό...δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα ρήματα "είδες" και "ακουσες".. :)) οτι έγινε, δείχνει οτι εγώ δεν σ'αγαπάω. Ποτέ δεν σε απάτησα κι ούτε πρόκειται να το κάνω αυτό σε σένα που είσαι οτι αγαπώ (αυτό πάντα το λέμε συχνότερα και πιο δυνατά) περισσότερο σ'αυτόν τον κόσμο... (και ακολουθεί το ποίημα...)
Α, επίσης βρίσκουμε πάντα τρόπο και δικαιολογία να μην γίνει αναλυτική συζήτηση την πρώτη και δεύτερη μέρα... :)))

Μάλλον παραβλέπεις δύο παράγοντες ότι α] σήμερα οι άνθρωποι παντρεύονται πιό αργά και β] χωρίζουν πολύ ευκολότερα .
Το συμπέρασμα δεν υπάρχει ,απλά υπάρχει μια εικασία [δική του και αυθαίρετη] που πάνω σ αυτή στήριξε τα υπόλοιπα .

Ενταξει Πετρο ...

Ζηταω συγνωμη για την αυθαιρεσια μου απο ολους τους θαμωνες του φορουμ.
Παρολα αυτα .... ακομα και αν ειναι μονο 3 οι δεινοπαθουντες οικογενειαρχες
η σκεψη μου ειναι ΜΑΖΙ τους.

Εκτος απο το να αποδεικνυεις ποσο χρυσος ισορροπιστης εισαι
... καμια αλλη πλευρα σου ... θα γνωρισουμε, ποτε ? :rolleyes:

Ποτε ? .... -bye-

Μάνο ,δεν είμαι ισορροπιστής ,απλά δεν μπορώ να αντικρούσω [όσο μπορώ ] κάποιες ακραίες [κατά την άποψη μου ] τοποθετήσεις .
Αυτό με την άλλη πλευρά μου[που θέλεις να γνωρίσεις] έχει διττή σημασία και καλό είναι ζητήσεις να το διαγράψω γιατί μπορεί να παρερμηνευτεί από τρίτους .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυ

Παντως το συγκεκριμενο home cinema (αυτο ΕΙΝΑΙ home cinema, οχι αυτα που στηνουμε εμεις και νομιζουμε οτι κατι καναμε) δεν νομιζω οτι στηνεται μονο με 200 :D

Ισως κατι παραπανω απο 200 grands :flute: .... λεφτα δεν υπαρχουν ? :rolleyes: