Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Μάνο, κακώς το βλέπεις ηλικιακά το θέμα. Η δασκάλα ασκεί λειτούργημα, και στον ρόλο της δεν περιλαμβάνονται τέτοιες υπηρεσίες. Δηλαδή εγώ που οι φοιτήτριες μου είναι 20+, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσω να γκομενίζω; Δε νομίζω. Άραγε τα αγοράκια με τα οποία παίζει η δασκάλα έχουν μόνο αυτή την ειδική μεταχείριση ή και άλλες σε σχέση με τους συμμαθητές τους;

Επίσης, το άρθρο που έβαλες είναι λίγο επιφανειακή προσέγγιση. Σκέψου μια άλλη περίπτωση, όπου η δασκάλα είναι μια πελώρια κακάσχημη 65χρονη, και με τον τρόπο της (χωρίς να το κάνει ανοιχτά), κάνει τον μαθητή να θεωρήσει πως αν δεν την πηδήξει, αυτό θα έχει επίπτωση στο αν θα βγάλει την τάξη. Γιατί μην ξεχνάς ότι συμβαίνουν κι αυτά. Ε, δε μπορεί ο νόμος και η εφαρμογή του να εξαρτάται από το αν είσαι ωραία γκόμενα.

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Σκέψου μια άλλη περίπτωση, όπου η δασκάλα είναι μια πελώρια κακάσχημη 65χρονη, και με τον τρόπο της (χωρίς να το κάνει ανοιχτά), κάνει τον μαθητή να θεωρήσει πως αν δεν την πηδήξει, αυτό θα έχει επίπτωση στο αν θα βγάλει την τάξη.

Γιατι ?

Υπαρχει περιπτωση να την π........ ο 17αρης (ο οποιοσδηποτε 17αρης) την 65αρα ?
Θα πει "δεν βγαζω την ταξη" και τελειωσε. Ομως αν δεν γινει τιποτα (που δεν θα γινει)
το τεραστιο το προβλημα ειναι στην 65αρα που απειλησε και οχι στον μαθητη που ΔΕΝ
της ετριψε καν το πιπερι. Και μαλιστα αν ψελισει οτιδηποτε στους γονεις του, ο 17αρης
(η και κανα δυο ακομα) ... μην σου πω σε τι αναμμενα καρβουνα θα κατσει η 65αρα !

Οσον αφορα το αλλο .... με τις φοιτητριες .... την τωρινη σου κοπελα πως την γνωρισες ?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Οσον αφορα το αλλο .... με τις φοιτητριες .... την τωρινη σου κοπελα πως την γνωρισες ?

Φοιτητές ήμασταν κι οι δυο.

Για το άλλο που λες, αν αλλάξεις την 65άρα σε 65άρη, το φαινόμενο είναι σύνηθες, και πολύ σπάνια θα πει κάποιος «δε βγάζω την τάξη».

Nαι αλλα Ισωνα ...

εγω δεν μιλησα (αρχικα) για καθε πιθανη περιπτωση !

Ημουν διεξοδικοτατα λεπτομερειακος στις τρεις περιπτωσεις που προαναφερα.

Αν θελετε να το παμε και αλλου .... αλλα ... ΔΕΝ ειναι αυτο που ζητησα απαντησεις.

Και εσυ, ακομα ... δεν απαντησες !

Το θεμα ειναι Μανο οτι ο νομος πρεπει να ειναι γενικος και αφηρημενος, και σε καποια πραγματα να τραβαει γραμμες.
Χώρια που η πραγματική ζωή διαφέρει κατά τι από ένα σενάριο πορνοταινίας.

Mπορω να αρχισω να παραθετω δεκαδες παραδειγματα δασκαλων-γυναικων στις ΗΠΑ
που μπηκαν φυλακη επειδη εκαναν ευτυχισμενους καποιους 16αρηδες (και 15αρηδες).
Και ΔΕΝ θα ειναι σεναριο πορνοταινιας.

Για μενα ... η γραμμη ειναι παραπανω απο θολη ... και εξοχως αδικη (οσο δεν παιρνει).
Ειναι σαν καποιος να σου δινει νερο ενω διψας ... και εσυ να τον χωνεις φυλακη.
Ποσο δικαιο μπορει να ειναι κατι τετοιο ?

Το ολο θεμα ξεκινα απο τους γονεις, οι οποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι τα βλασταρια τους
θα μαθουν τον ερωτα ... the proper way. Δηλαδη, απο συνομηλικο/συνομηλικη.
Καμια σχεση με την πραγματικοτητα .... ΕΝΤΕΛΩΣ ... ουτε μια στο εκατομμυριο !

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Αν θελετε να το παμε και αλλου .... αλλα ... ΔΕΝ ειναι αυτο που ζητησα απαντησεις.
Και εσυ, ακομα ... δεν απαντησες !

Μα ζητάς απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, ενώ ο νόμος θα'πρεπε να'ναι γενικός, και μάλιστα απαντήσεις του Μαέστρου, όχι του νόμου.

Ε, λοιπόν, ο Μαέστρος στην πρώτη περίπτωση δε θα'χε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (εκτός αν ήταν ο πατέρας της κορασίδας, οπότε μπορεί να'ριχνε μερικά γαλλικά και μπούφλες στο παληκάρι, από πατρική στοργή).

Στη δεύτερη περίπτωση εξήγησα γιατί τη θεωρώ φάουλ.

Στην τρίτη, ίσως να έδινα ένα ελαφρυντικό στον τύπο αν οι κοπελιές έμοιαζαν 20άρες και δεν είχε κανέναν τρόπο να υποψιαστεί ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα (φαντάζομαι η επίδειξη ταυτότητας είναι και mood killer). Αν όμως με οποιονδήποτε τρόπο το γνώριζε, ε, οι μαλακίες πληρώνονται. Αυτά από πλευράς νόμου. Από πλευράς ανθρώπου, ε το να πουλάς παραμύθα στα 40 σου σε 20χρονα, το θεωρώ και λίγο παρακμιακό, οπότε παρέα δε θα τον έκανα.

Μα δεν είναι παράνομο ένας σαραντάρης να πάει με 16χρονες και 17χρονες. Εκτός αν εκπορνεύονται. Ή αν τις βγάλει γυμνές φωτογραφίες.
Είναι λίγο οξύμωρος ο νόμος σε αυτό το σημείο: ναι μπορεί κανείς νομίμως να συνευρεθεί με μία δεκαεξάχρονη αλλά όχι και να τη φωτογραφίσει!

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Μα δεν είναι παράνομο ένας σαραντάρης να πάει με 16χρονες και 17χρονες. Εκτός αν εκπορνεύονται. Ή αν τις βγάλει γυμνές φωτογραφίες.
Είναι λίγο οξύμωρος ο νόμος σε αυτό το σημείο: ναι μπορεί κανείς νομίμως να συνευρεθεί με μία δεκαεξάχρονη αλλά όχι και να τη φωτογραφίσει!
Ποιο είναι το κατώτατο όριο ηλικίας του ανήλικου για νόμιμης ερωτική συνεύρεση με ενήλικα;

15 κλεισμένα. Στον ελληνικό νόμο.
Φυσικά δεν μιλάμε για την ηθική του πράγματος μόνο για το γράμμα του νόμου.

Oυτε εγω μιλω για ΟΛΕΣ τις 16χρονες ελληνιδες.

Αλλα (...ΠΙΑ...) το ποσοστο αδιστακτων πορνιδιων σ'αυτην την ηλικια (16 με 17)
δεν ειναι ΟΥΤΕ του 1960, ουτε του 1970, ουτε του 1980 ...

Ο νομος απο την αλλη ..... τα ζωαααααα μου αργααααααα ....
συνερχεται και ετυμηγορει με τις 50ετιες (αν εχουν αλλαξει καποια πραγματακια).

Τι λεει ο νομος σημερα για καποια ανηλικη που αποφασιζει να εκβιασει εναν ωριμο ?
"Ας προσεχε ....". Στην Αγγλια, δεν το λενε αυτο. Οχι πια. Δυο 16χρονες κρινονται
απολυτα ωριμες να ξετιναξουν εναν εμπειροτατο επιχειρηματια και ο επιχειρηματιας
ΔΕΝ μπαινει φυλακη. Αντιθετα, μπαινουν εκεινες (εστω και για 3 μηνες).

Βecause ... I am a man of my word .... (when I say dozens, I mean dozens)

https://www.thebrofessional.net/bad-teachers

Η πιο ομορφη (Pamela Rogers Turner) ξεπερνα κατα πολυ τα εσκαμμενα μου.
Δεν μπορω να βρω τι βρηκε σε εναν 13χρονο .... αβυσσος η ψυχανωμαλια της.
13χρονος βρε συ Παμελα ? Χεσε με εμενα (και αλλα 3μισυ δις αντρες) ...
ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ?

Τεσπα .... υπαρχουν αλλες 49 στην λιστα. Δεν ειναι ολες κουκλαρες.
Αλλα μερικες .... ξεπερνουν τον ορισμο της κουκλαρας. ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΠΟΘΟΥ.
Βεβαια, το δικο μου οριο ειναι τα 16 (για "εκμεταλευση" πιτσιρικα ανηλικου).
Το κερατο μου μεσα .... ειναι fully featured and iron class (για μια γυναικα).
O 13χρονος δεν εχει τραβηξει ακομα .... :flute:

Και να πει κανεις ... οτι ΤΕΤΟΙΕΣ γυναικες ... εχουν προβλημα να βρουν αντρα.
ΨΕΜΜΑΤΑ θα πει. Τι συμβαινει εκει στο αμερικα ?

Δεν βαζετε ρεφενε τρια χιλιαρικακια να αγορασω κανα (entry level) στερεοφωνικακι ? :rolleyes:

Ειναι το ιδιο με το να με ψεκασετε ! :proud:

Με 3.000 αγοράζεις ενα αξιοπρεπέστατο στερεοφωνικό .