Σχετικά με αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου...

Βλάση, το Sharan που έχει θείος μου στη Γερμανία, καλό του βγήκε (πηγαινοέρχεται Ελλάδα οδικώς). Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Κοίτα να δεις, για πολλούς είμαι γκαντέμης, εγώ θεωρώ ότι απλώς ζορίζω τα αυτοκίνητα λίγο περισσότερο ή πολύ περισσότερο από ότι οι περισσότεροι. Π.χ. Δύσκολα θα βρεις πολλούς που να έχουν κάνει συνεχόμενα 1300 χλμ. σε μια μέρα με βάρος 600 κιλά + τον οδηγό και τα 600 από αυτά σε βροχή.
.......
.

Βλάση απλά ήθελα να δώσω μια χιουμοριστική νότα και τίποτα άλλο.:grinning-smiley-043

Εχω ακούσει διάφορα γιά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Γερμανία... Σίγουρα κάποια είναι υπερβολές και κάποια ίσως έχουν κάποια βάση... Αναφέρω τα 2 βασικά :
a) Λόγω του αλατιού που ρίχνουν στους δρόμους γιά να μην πιάνουν πάγο, εμφανίζεται κάποιος βαθμός διάβρωσης στις από κάτω επιφάνειες και εξαρτήματα του οχήματος. Ισως γι'αυτό η διάρκεια ζωής των αυτοκινήτων είναι μικρή και προχωρούν σε αντικατάστασή τους στις κεντρο-βόρειες χώρες...
b) Θέλει πολύ προσοχή, το αυτοκίνητο που θα εισαχθεί στην Ελλάδα, να καλύπτεται από την αντιπροσωπεία όσον αφορά τα ανταλλακτικά κλπ... Συμβαίνει κάποιες φορές, η έκδοση ένός μοντέλλου να έχει διαφορές στην έκδοσή του πχ. γιά την Γερμανία (γερμανικές προδιαγραφές), και στην έκδοσή του γιά την Ελλάδα. Ισως αυτό να δυσκολέψει την εύρεση κάποιων ανταλλακτικών ...

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά και για τις συμβουλές σας και γιά τις απόψεις σας !!!

Μάρκα-μοντέλο χρονιά Τάταρε ?

Η αλήθεια είναι ότι με τα αυτοκίνητα από Γερμανία παίζονται διάφορα παιχνίδια...

Με τα αυτοκίνητα, το θέμα είναι να μη βιάζεσαι και να είσαι και λίγο τυχερός...

Subaru Impreza WRX 225hp 2003:worshippy:

Ατρακάριστο...

Αλλά με πάρα πολλά χλμ...

Με κάποια μάντρα που σηζήτησα για 25.000 γιούρα μου είπε πως η τιμή είναι πολύ καλή και οτι θα βρώ αγοραστή

Βέβαια δεν περίσεψε καθόλου χρόνος για να το ψάξω...

Και το επόμενο μωρό με περιμένει να ροκάρουμε... :music-smiley-005:

Last edited:
Χμμμ... Εμπίπτεις σε ειδική κατηγορία...LOL... ιδέα δεν έχω !...
Πιστεύω ότι ό πιθανός αγοραστής πρέπει να έχει ιδιαίτερα γούστα και ειδικά προσόντα (!!!)...

Χμμμ... Εμπίπτεις σε ειδική κατηγορία...LOL... ιδέα δεν έχω !...
Πιστεύω ότι ό πιθανός αγοραστής πρέπει να έχει ιδιαίτερα γούστα και ειδικά προσόντα (!!!)...

Μάλλον αλλά πρέπει να το σμπρώξουμε...

'Ισως Eki και οι ρέστοι μπορούν να μοιραστούν μαζί μας τη γνώση τους...

Επίσης, για αποφυγή παρεξηγήσεων...

OYTE αυτοκίνητα πουλάω!

Subaru Impreza WRX 225hp 2003:worshippy:

Ατρακάριστο...

Αλλά με πάρα πολλά χλμ...

Με κάποια μάντρα που σηζήτησα για 25.000 γιούρα μου είπε πως η τιμή είναι πολύ καλή και οτι θα βρώ αγοραστή

Βέβαια δεν περίσεψε καθόλου χρόνος για να το ψάξω...

Και το επόμενο μωρό με περιμένει να ροκάρουμε... :music-smiley-005:

Δύσκολα φεύγουν πιο ψηλά γενικά δεν έχουν καλή μεταπωλητική αξία, ίσως επειδή απευθύνονται σε πιο συγκεκριμένο κοινό.

Δύσκολα φεύγουν πιο ψηλά γενικά δεν έχουν καλή μεταπωλητική αξία, ίσως επειδή απευθύνονται σε πιο συγκεκριμένο κοινό.

Δεν διαφωνώ...

Μάλλον πρέπει να βρεθεί κάποιος πιτσιρικάς με... "όρεξη"!

Θα βαρεθείς να ψάχνεις, κουραγιο όμως ποτέ δεν ξέρεις ένας γνωστός μου Ι μαντράς ) με πείρα, μου έλεγε τοο κάθε αυτοκίνητο έχει και τον ιδιοκτήτη του.

Θα βαρεθείς να ψάχνεις, κουραγιο όμως ποτέ δεν ξέρεις ένας γνωστός μου Ι μαντράς ) με πείρα, μου έλεγε τοο κάθε αυτοκίνητο έχει και τον ιδιοκτήτη του.

Ελπίζω να μην γίνει έτσι...:bang:

Δεν θέλει βιασύνη (αρκεί να μη ζορίζεσαι γιά κάποιο λόγο βέβαια)...
Βάλτο αγγελία στις "χρυσές αγγελίες", στο autotriti.gr, στο car.gr και όπου αλλού βρεις, και φρόντισε να ανανεώνεις την αγγελία...

Απάντηση: Re: Σχετικά με αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου...

Μάλλον αλλά πρέπει να το σμπρώξουμε...

'Ισως Eki και οι ρέστοι μπορούν να μοιραστούν μαζί μας τη γνώση τους...

Επίσης, για αποφυγή παρεξηγήσεων...

OYTE αυτοκίνητα πουλάω!

E ΜΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ? Σ'ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ! :flipout: