Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Θύμισέ τες Σπύρο μου.Ρίξε και τις μάσκες αφού βρήκες και άλλον να σε ενοχλεί...

Μια και αναφέρθηκες σε ´δυό-τρείς´διαγραφές μόνον,στο έγραψα..
Και εσύ έχεις δείξει ευαισθητος στο παρελθόν.Τιποτα άλλο.
Δεν με ενοχλείς.

Μα είμαι.
Και μάλιστα υπερευαίσθητος και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου.Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όλο το φόρουμ.:ears:

Δεν έχω τίποτα μαζί σου απλά επειδή έχω "ξεσπάσει" κατά καιρούς και εγώ θεώρησα οτι´ήταν σειρά μου να ρίξω λίγο τους τόνους.

Λάθος timing και διατύπωση προφανώς από μέρους μου.

Καλή συνέχεια,πάω για ταινιούλα.

Εγω μετα το "μικρο καραβι" και τις απιστευτες γκαφες ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια (οπως το ανεκδοτο με τις ξανθες). Λεω, ενα λαθος εγινε, θα ειναι πιο προσεκτικοι, διαχειριση χωρις λαθη δεν γινεται κλπ κλπ.

Τοσους μηνες μετα, τα ιδια και πολυ χειροτερα. Και θα χειροτερεψουν πιο πολυ αν δεν γινει μια αναδιαρθρωση της σκεψης σας. Που δεν θα γινει δηλαδη...

Αλλα, αν δεν σας λεει κατι το γεγονος οτι απο τα πιο επιφανη μελη μεχρι τα πιο νεα σας λεμε ουσιαστικα τα ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ απο τοτε εως τωρα, και αυτη τη φορα οι 5 αντιρρησιες εγιναν 35 και την επομενη φορα τα μελη του σωματειου θα κανουν παρουσιασεις μεταξυ τους, και τη μεθεπομενη φορα θα διαγραφουν οι διαχειριστες ο ενας τα κειμενα του αλλου τοτε εχετε περασει σε αλλη φαση.

Εγω θεωρω οτι απο τη στιγμη που δεν δειχνετε να ακουτε τα μελη, εχετε διαπραξει το χειροτερο λαθος απο τα μεχρι τωρα λαθη. Ουτε μισολογα ουτε τιποτε αλλο χωρανε σε αυτες τις στιγμες. Καποιοι σας το λενε κομψα, καποιοι (οπως εγω) σας το λεμε ακομψα και στεγνα ισως, αλλα σας λεμε καποια πραματα...

Αν δεν ακουσετε, θα σας μεινει ο συλλογος να τον κοιτατε σε ενα χαρτι... Το λεω με... μεγαλη δοση κινδυνολογιας οπως λεει ο Γιαννης. Τι ειναι ενας συλλογος ανευ μελων η ανευ αξιολογων μελων? Τι ειναι ενας συλλογος με διοικητικο συμβουλιο 3 ετων (εντελως τυχαιο παραδειγμα) ανευ εκλογων? Γιατι καποιος θα θελει να γινει μελος? Ποιο το κινητρο? αυτο το κινητρο ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ? Αυτης της συμπεριφορας? Αν εδω γινονται διαγραφες, φαντασου τι θα γινει στο συλλογο...

Εγώ πάλι δεν βλέπω καμμία αυτοσυγκράτηση μελών.

Αυτό που βλέπω δυό μέρες τώρα μου θυμίζει Μεσαιωνικό όχλο με δαδιά στα χέρια να ζητάει κεφαλές επί πίνακι.

Πόσο πιά θα κρατήσουν οι κραυγές για δικαιοσύνη και δημοκρατία ?

αα και μόλις κάποιος έγραψε διαφορετική άποψη επικαλεστήκατε τσαμπουκάδες,Χούντες και ΥΕΝΕΔ ,προσοχές και Αστυνομίες!

Μονόπλευρη Δημοκρατία πρώτη φορά βλέπω.Ο διαφορετικός λόγος απαγορεύεται και σκυλιάζουμε να πέσει το φόρουμ και οι υπεύθυνοι επειδή σβήστηκαν δυό -τρία μηνύματα ?
Σωστές οι αντιδράσεις αλλά καμμιά φορά ξεπερνούν το μέτρο για το οποίο όλοι νοιαζόμαστε.

Τι μένος είναι αυτό ρε παιδιά ? Ξεχνάμε γιατί είμαστε εδώ στην τελική?

Δημήτρη δεν είσαι χτεσινός.
Και σε παλιότερη κρίση κάποιος φαντομάς μέ 30 μηνύματα εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε τούς ύμνους...Μετά κάναμε κατι ...αιώνες να τον ξαναδούμε.
Γι´αυτό λέμε οτι το έργο τόχουμε ξαναδεί...Αλλά τώρα πιό ξεδοντιασμένο...;);)

Δημητρη, η τακτικη του σβησιματος ολοκληρων thread ειναι πολυ ανησυχητικη, προσβλητικη, ακραιως ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΗ και εντελως νεο φρουτο. Παλια, επρεπε να φτασει σε εντελως ακραια σημεια καποιο θεμα για να γινει αυτο. Γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. Γιατι βλεπαμε, κριναμε και αποφασιζαμε.
Δεν ειναι καθολου ψιχουλα το σβησιμο. Ειναι ο "αφρος" του προβληματος, αυτο που φαινεται στην επιφανεια.Αυτο που βρισκεται υποβρυχιως ειναι το πιο ανησυχητικο, αυτο που τον προκαλει (τον αφρο). Η λανθασμενη νοοτροπια και στρατηγικη διαχειρησης....

Εγώ αξιώνω μιά ικανοποιητική εξήγηση εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας προς τον Γιώργο Πολυχρονίδη που ακόμα δεν την έχει λάβει. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και κάθε προσβολή ή ολιγωρία προς το πρόσωπό του έχει αντίχτυπο και σε μένα. Το "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά" δεν με καλύπτει. Υπάρχει και το "συγνώμη".
Περιμένω επίσης να ζητηθεί επισήμως συγνώμη από τον Βασίλη που τον ξέρω προσωπικά και τον τιμώ, χωρίς μισόλογα και ...τηλεφωνικές εξηγήσεις: ο Βασίλης θίχτηκε εδώ, παρουσία όλων και εδώ πρέπει να αποκατασταθεί.

Με αφήνει με μια πικρή γεύση το γεγονός πως ένα τέτοιο θέμα τραβάει σε τόσο μάκρος. Πως κάποιοι που διαχειρίζονται Κατηγορίες δεν μπορούν ούτε ένα "συγνώμη" να πούν, όταν όλοι γύρω τους τους λένε ότι έκαναν λάθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Δεν κατάλαβα τωρα ......... θα βγουν και φταίχτες τα μέλη τώρα?

Το ξαναέγραψα και νωρίτερα ...... μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη?

Άντε για να τελειώνει η ιστορία ......

............ τί άλλο θα διαβάσω? .......... τι άλλο?

Δεν αναφερομουν στη συγκεκριμενη περιπτωση διαγραφης,αναφερομουν στις περιπτωσεις καποιων που πρωτα γραφουν και επειτα σκεφτονται και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει γινει αυτο.Δεν νομιζω,και το εχω ξαναγραψει,να ξυπνανε και να περιμενουν την ωρα να διαγραψουν μηνυματα,και απο την αλλη οτι καποιοι κανουν λαθη, συμφωνω απολυτως και το εχω ηδη επισημανει

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

..Ωπότε εάν.. λέω εάν...εαν τρίξει ο πρώτος κανόνας...(...πολλές φορές η αδυναμία απάντησης σε συγκεκριμένη στιγμή δεν δείχνει περιφρόνηση..)βούρ κατά πάνω να γκρεμίσουμε και τους υπόλοιπους......

Βρε Γιάννη ας μην γελιόμαστε.
Αυτό που λες μπορεί να ισχύει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εκτός
Από αυτήν.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέσα και διάβαζε αυτά που γράφαμε
Αλλά δεν έδωσε καμιά απάντηση.
Αν αυτό δεν είναι αδιαφορία και ζαμανφουτισμός τι είναι?

edit:
Και έχουν περάσει 2 μέρες ρε φίλε, 2 μέρες !

Last edited:
Όσο για το ποστ του Μπαμπη…..πραγματικά το κάνατε γαργάρα !
Σαν να μην γράφτηκε ποτέ ένα πράμα….

edit:
Μιλάω για το ποστ 227 !

Λαμβάνοντας ως βάση το σκεπτικό του ντιπι για το κλείσιμο των θεμάτων , δηλαδή , σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου διαχειριστού ( ποστ #68 αυτολεξεί παράθεση του σκεπτικού του
"-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site."
)
δηλαδή πράγματα τα οποία εγώ εκλαμβάνω ως αναπόδεικτη συνωμοσιολογία , αναπόδεικτες υπόνοιες για σκάνδαλο , αναπόδεικτη σχέση της κριτικής του κ. Τσαντουλή με το PB , ερωτώ :

Μήπως ο ακραιφνής υπερασπιστής του ντίπι , δηλαδή το μέλος ισοβότης , εμφανίζεται βασιλικώτερος του βασιλέως ( εκτός από προσβλητικός και προκλητικός ) γιατί το κατάστημα στο οποιο εργάζεται και πουλά μηχανήματα δεν είχε δυνατότητα να λάβει μέρος στο Power Buy ;

Βλέπετε εσείς κάποια διαφορά μεταξύ της μνημονευθείσης αναπόδεικτης σκέψης του ντιπι και της εξ ίσου αναπόδεικτης δικής μου ;

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Λαμβάνοντας ως βάση το σκεπτικό του ντιπι για το κλείσιμο των θεμάτων , δηλαδή , σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου διαχειριστού ( ποστ #68 αυτολεξεί παράθεση του σκεπτικού του
"-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site." )
δηλαδή πράγματα τα οποία εγώ εκλαμβάνω ως αναπόδεικτη συνωμοσιολογία , αναπόδεικτες υπόνοιες για σκάνδαλο , αναπόδεικτη σχέση της κριτικής του κ. Τσαντουλή με το PB , ερωτώ :

Μήπως ο ακραιφνής υπερασπιστής του ντίπι , δηλαδή το μέλος ισοβότης , εμφανίζεται βασιλικώτερος του βασιλέως ( εκτός από προσβλητικός και προκλητικός ) γιατί το κατάστημα στο οποιο εργάζεται και πουλά μηχανήματα δεν είχε δυνατότητα να λάβει μέρος στο Power Buy ;

Βλέπετε εσείς κάποια διαφορά μεταξύ της μνημονευθείσης αναπόδεικτης σκέψης του ντιπι και της εξ ίσου αναπόδεικτης δικής μου ;
Υου 've got the point. This is κουτόχορτο:
Προτεραιότητες-στόχοι κατά την γνώμη μου,θα μπορούσαν να είναι:
-Η δημιουργία ευκαιριών στα μέλη,προκειμένου να έρθουν σε άμεση επαφή με μηχανήματα,συστήματα,μουσικές αλλά και μεταξύ τους.Η οργάνωση μουσικών συμβάντων,σ' επιλεγμένους κατάλληλους χώρους σε συνεργασία και με την κατηγορία της "μουσικής" και με μηχανήματα που εμείς θα στήνουμε.
-"Power buy" σε μηχανήματα,που ένας μεγάλος αριθμός μελών,προτείνει.
Αυτά τα...ολίγα πρός το παρόν.

ΛΥΠΑΜΑΙ....

που ο χώρος που επέλεξα να συχνάζω και αργότερα να υπηρετήσω με φέρνει στην κατάσταση αυτή.
Αλλιώς τα περίμενα.
Στον χώρο αυτό μπήκα γιά να μοιραστώ γνώση και να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο.
Στο χώρο αυτό γνώρισα κόσμο έκανα φίλους.
Τους θεωρώ φίλους ακόμα και τώρα αν και πολλοί "με δίνουν" καθημερινά παρά τις προσπάθειες γιά εξηγήσεις και το γεγονός ότι γνωρίζουν περισσότερα γιά τα τεκταινόμενα από απλά μέλη.

Έγραψα και ξαναέγραψα ότι δέχομαι ότι γίνονται λάθη και ότι πρώτος είμαι υπεύθυνος εγώ γι αυτά.
Ζητάτε επιμόνως την αποπομπή του DIPIE, χωρίς να αναρωτηθείτε ποιός είναι ο DIPIΕ, τι έχει προσφέρει στο παρελθόν, τι γνώσεις και τι εμπειρία έχει στο αντικείμενο που του ανατέθηκε.

Λοιπόν λάθη έχω κάνει πολλά.

Λάθη που ξεκινούν από τον "χαρταετό της διαχείρισης", "το μικρό καράβι", "το ανέκδοτο με το dvd" και πρόσφατα "οι διαγραφές".

Στον βαθμό που με αφορούσε, σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν ενήμερος όπως και οι υπόλοιποι στην ΔΟ.
Όπως και στην τελευταία.

Γιά τον λόγο αυτό επαναλαμβάνω στηρίζω τον DIPIE (που προσβλήθηκε βάναυσα σε άλλο site) και δηλώνω γιά άλλη μιά φορά ότι ήμουν ενήμερος γιά τις διαγραφές και τις ενέκρινα.

Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί σας ανακοινώνω ότι σήμερα ήρθε η τελευταία σταγόνα.
Η αποχώρησή μου από την κατηγορία της μουσικής άλλωστε είχε ήδη δρομολογηθεί.
Άλλωστε η κατηγορία της μουσικής ήταν αυτό που με ήλκυσε στο χώρο αυτό και η κατηγορία που έβαλα το πρώτο μου λιθαράκι.

Ξεκινώ λοιπόν την αποχώρησή μου από εκεί.
Παραιτούμαι σήμερα από την διαχείριση της μουσικής.
Το βράδυ της Κυριακής, μετά την κοπή της πίτας της Θεσσαλονίκης θα σας ανακοινώσω τις επόμενες κινήσεις.

Τώρα από όσα πρόλαβα να αφομοιώσω από τις μεταμεσονύκτιες τοποθετήσεις σας εν συντομία:

avlub = Ιδιοκτήτης Νόμιμα ιδρυθέν σωματείο, με αυτή τη στιγμή 26 νόμιμα ιδρυτικά μέλη και νόμιμο ΔΣ του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω. Το domain ανήκει στο σωματείο.

Γιά όποιον ρώτησε, μέχρι στιγμής έχει γίνει μιά γενική συνέλευση.
Κατά την κοπή της πίτας (των Αθηνών) θα υπάρχουν οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του καταστικού.

Last edited:
Δεν καταλαβαίνω Δημήτρη, την παραίτηση σου σε ποιόν την απευθύνεις; Στη διαχειριστική ομάδα, στη διοίκηση του σωματείου, ή στα μέλη;

Επίσης τι σημαίνει, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν γνώση του καταστατικού στην κοπή της πίτας; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, καταπιείτε το κομμάτι και υπογράψτε την αίτηση εγγραφής; Γιατί δεν αναρτάται το καταστατικό εδώ;

Απο ολους εμας που γραφουμε εδω, ποιος ειναι επαγγελματιας avcluber?

Ποιος μας υποχρεωνει, πληρωνει, κατευθυνει ?

Γιατι πρεπει παντοτε, οταν γινεται μια λαθος κινηση, να υπαρχει η απαιτηση να δινονται εξηγησεις που καποιους θα ικανοποιουν?

Γιατι "μετραμε" την βαρυτητα των γραφομενων καποιου βαση το ποσο παλιος ειναι στο avclub, ποσο μεγαλος ειναι, ποσα ποστς εχει κανει?

Γιατι ειναι παντα συγκεκριμενοι οι συμμετεχοντες σε τετοιοι ιδους κομπλες?

Γιατι παντα καποιοι πρεπει να κανουν τους πυροσβεστες?

Γιατι ποτε δεν κανουμε "πισω"

Γιατι παντα πρεπει να ξεβρακωνουμε καποιον?

Γιατι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι κανεις δεν ειναι ηλιθιος? (μεχρι αποδειξεως του αντιθετου)

Γιατι καποιοι αρεσκονται στο να δημιουργουν καταστασεις?

Γιατι δεν καταλαβαινουν μερικοι, οτι τετοιες συμπεριφορες δημιουργουν αναγουλα σε καποιους αλλους?

Γιατι καποιοι θεωρουν οτι ξερουν τα παντα επι παντως?

Γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να διαβαζουν "συγνωμη"?

Γιατι καποιων η συμπεριφορα κανει καποιους αλλους να την κανουν ''σιγα σιγα''

Γιατι τρωγωμαστε συνεχεια?

Γιατι πρεπει παντα να βρισκουμε κατι να χωρησουμε?

Δεν περιμενω απαντηση απο κανενα.

(Προσωπικα, ψαχνω για τις απαντησεις μου)

Καλημερα σε ολους τους συμφορουμιτες μου

κ Παναγιωτιδη πιστεύω ότι δεν θα γινόταν τόσος ντόρος εάν αυτός που έκανε το λάθος
(όλοι κάνουμε λάθη) το παραδεχόταν ευθέως και δεν έπαιζε το «κρυφτό» .
Εκτός και εάν η απόφαση στο να διαγραφούν τα thread δεν ήταν καν δικιά του
Οπότε ………..

ΛΥΠΑΜΑΙ....

που ο χώρος που επέλεξα να συχνάζω και αργότερα να υπηρετήσω με φέρνει στην κατάσταση αυτή.
Αλλιώς τα περίμενα.
Στον χώρο αυτό μπήκα γιά να μοιραστώ γνώση και να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο.
Στο χώρο αυτό γνώρισα κόσμο έκανα φίλους.
Τους θεωρώ φίλους ακόμα και τώρα αν και πολλοί "με δίνουν" καθημερινά παρά τις προσπάθειες γιά εξηγήσεις και το γεγονός ότι γνωρίζουν περισσότερα γιά τα τεκταινόμενα από απλά μέλη.

Έγραψα και ξαναέγραψα ότι δέχομαι ότι γίνονται λάθη και ότι πρώτος είμαι υπεύθυνος εγώ γι αυτά.
Ζητάτε επιμόνως την αποπομπή του DIPIE, χωρίς να αναρωτηθείτε ποιός είναι ο DIPIΕ, τι έχει προσφέρει στο παρελθόν, τι γνώσεις και τι εμπειρία έχει στο αντικείμενο που του ανατέθηκε.

Λοιπόν λάθη έχω κάνει πολλά.

Λάθη που ξεκινούν από τον "χαρταετό της διαχείρισης", "το μικρό καράβι", "το ανέκδοτο με το dvd" και πρόσφατα "οι διαγραφές".

Στον βαθμό που με αφορούσε, σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν ενήμερος όπως και οι υπόλοιποι στην ΔΟ.
Όπως και στην τελευταία.

Γιά τον λόγο αυτό επαναλαμβάνω στηρίζω τον DIPIE (που προσβλήθηκε βάναυσα σε άλλο site) και δηλώνω γιά άλλη μιά φορά ότι ήμουν ενήμερος γιά τις διαγραφές και τις ενέκρινα.

Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί σας ανακοινώνω ότι σήμερα ήρθε η τελευταία σταγόνα.
Η αποχώρησή μου από την κατηγορία της μουσικής άλλωστε είχε ήδη δρομολογηθεί.
Άλλωστε η κατηγορία της μουσικής ήταν αυτό που με ήλκυσε στο χώρο αυτό και η κατηγορία που έβαλα το πρώτο μου λιθαράκι.

Ξεκινώ λοιπόν την αποχώρησή μου από εκεί.
Παραιτούμαι σήμερα από την διαχείριση της μουσικής.
Το βράδυ της Κυριακής, μετά την κοπή της πίτας της Θεσσαλονίκης θα σας ανακοινώσω τις επόμενες κινήσεις.

Τώρα από όσα πρόλαβα να αφομοιώσω από τις μεταμεσονύκτιες τοποθετήσεις σας εν συντομία:

avlub = Ιδιοκτήτης Νόμιμα ιδρυθέν σωματείο, με αυτή τη στιγμή 26 νόμιμα ιδρυτικά μέλη και νόμιμο ΔΣ του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω. Το domain ανήκει στο σωματείο.

Γιά όποιον ρώτησε, μέχρι στιγμής έχει γίνει μιά γενική συνέλευση.
Κατά την κοπή της πίτας (των Αθηνών) θα υπάρχουν οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του καταστικού.

Εμενα σαν μελος avclub δεν με καλυψε καθολου αυτο το κειμενο παντως.

Στην ουσια παρολο που αναγνωριζει τα λαθη που εγιναν ..δεν υπαρχει καμμια προθεση για αποκατασταση ουτε των μελων που θιχτηκαν με την διαγραφη των γραπτων τους αλλα ουτε και παιρνει θεση για το τι μελλει γενεσθαι..

Αντιθετως ακομα και την υστατη στιγμη υπαρχει υποστηριξη στον DIPIE ,δικαιολογηση των πραξεων του με την δικαιολογια του προηγουμενου εργου του (του οποιου εγω σαν πιο νεο μελος αγνοω και παντελως )

Οσο για την αναφορα οτι ο DIPIE προσεβληθη βαναυσα σε αλλο σαιτ εγω σαν μελος και του αλλου σαιτ θεωρω οτι αυτο ειναι μια προσπαθεια για δημιουργια εντυπωσεων και προσπαθεια να στραφει η κουβεντα αλλου...

.....αφου η κριτικη στον dipie η οποια υπαρχει σαν θεμα στο αλλο σαιτ ειναι απαντηση στa υπονουμενα που ο ιδιος ο DIPIE διατυπωσε και ειχαν σαν αποτελεσμα να προσβληθουν οντως βαναυσα καποιοι αλλοι..και φυσικα αυτη η κριτικη εγινε μετα τα περιστατικα.

Επισης η μουσικη κατηγορια και η ηδη δρομολογημενη αποχωρηση η οποια ηταν γνωστη σε ολους δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το θεμα παρα μονο να στραφει η κουβεντα αλλου.

Και απο φαινεται αυτοι που δεν θα παμε στην πιτα , ειτε γιατι δεν θελουμε ειτε γιατι δεν μπορουμε δεν προκειται να εχουμε καμμια αλλη ενημερωση...

Εγω αλλη τοποθετηση να πω την αληθεια περιμενα...