ΛΥΠΑΜΑΙ....
που ο χώρος που επέλεξα να συχνάζω και αργότερα να υπηρετήσω με φέρνει στην κατάσταση αυτή.
Αλλιώς τα περίμενα.
Στον χώρο αυτό μπήκα γιά να μοιραστώ γνώση και να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο.
Στο χώρο αυτό γνώρισα κόσμο έκανα φίλους.
Τους θεωρώ φίλους ακόμα και τώρα αν και πολλοί "με δίνουν" καθημερινά παρά τις προσπάθειες γιά εξηγήσεις και το γεγονός ότι γνωρίζουν περισσότερα γιά τα τεκταινόμενα από απλά μέλη.
Έγραψα και ξαναέγραψα ότι δέχομαι ότι γίνονται λάθη και ότι πρώτος είμαι υπεύθυνος εγώ γι αυτά.
Ζητάτε επιμόνως την αποπομπή του DIPIE, χωρίς να αναρωτηθείτε ποιός είναι ο DIPIΕ, τι έχει προσφέρει στο παρελθόν, τι γνώσεις και τι εμπειρία έχει στο αντικείμενο που του ανατέθηκε.
Λοιπόν λάθη έχω κάνει πολλά.
Λάθη που ξεκινούν από τον "χαρταετό της διαχείρισης", "το μικρό καράβι", "το ανέκδοτο με το dvd" και πρόσφατα "οι διαγραφές".
Στον βαθμό που με αφορούσε, σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν ενήμερος όπως και οι υπόλοιποι στην ΔΟ.
Όπως και στην τελευταία.
Γιά τον λόγο αυτό επαναλαμβάνω στηρίζω τον DIPIE (που προσβλήθηκε βάναυσα σε άλλο site) και δηλώνω γιά άλλη μιά φορά ότι ήμουν ενήμερος γιά τις διαγραφές και τις ενέκρινα.
Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί σας ανακοινώνω ότι σήμερα ήρθε η τελευταία σταγόνα.
Η αποχώρησή μου από την κατηγορία της μουσικής άλλωστε είχε ήδη δρομολογηθεί.
Άλλωστε η κατηγορία της μουσικής ήταν αυτό που με ήλκυσε στο χώρο αυτό και η κατηγορία που έβαλα το πρώτο μου λιθαράκι.
Ξεκινώ λοιπόν την αποχώρησή μου από εκεί.
Παραιτούμαι σήμερα από την διαχείριση της μουσικής.
Το βράδυ της Κυριακής, μετά την κοπή της πίτας της Θεσσαλονίκης θα σας ανακοινώσω τις επόμενες κινήσεις.
Τώρα από όσα πρόλαβα να αφομοιώσω από τις μεταμεσονύκτιες τοποθετήσεις σας εν συντομία:
avlub = Ιδιοκτήτης Νόμιμα ιδρυθέν σωματείο, με αυτή τη στιγμή 26 νόμιμα ιδρυτικά μέλη και νόμιμο ΔΣ του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω. Το domain ανήκει στο σωματείο.
Γιά όποιον ρώτησε, μέχρι στιγμής έχει γίνει μιά γενική συνέλευση.
Κατά την κοπή της πίτας (των Αθηνών) θα υπάρχουν οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του καταστικού.