Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Δόξα τω θεώ! :rolleyes:

Έφαγα ώρες να διαβάζω από δω κι από κει για να βγάλω άκρη για καταστάσεις που έχασα όταν παίζονταν.
Γεγονότα δυσάρεστα, διαγραφές, μέτρα διοικητικά, καταγγελίες για γραφειοκρατικό εκφυλισμό, φράξιες, αποχωρήσεις, διασπάσεις... Γεγονότα που έζησα κάποτε και είχαν διαστάσεις τραγικές, νάσου τώρα μπροστά μας σε έναν χώρο όπου μπαίνουμε για να ψυχαγωγηθούμε, επικοινωνήσουμε. Συγχωρέστε με αλλά αυτή την φορά τα γεγονότα έχουν και μία κωμική διάσταση με την έννοια ότι παρα έγιναν σοβαρά γι αυτό που είναι ή αντιπροσωπεύει το φόρουμ.
Όχι ότι συμφωνώ με τις διαγραφές θεμάτων (που διάβολε, δεν τα πρόλαβα καν στον αέρα), ίσα ίσα...! Και ούτε η στάση της διαχειριστικής ομάδας με κάλυψε επαρκώς. Αλλά όχι να χάσω και φίλους, που έκανα εδώ μέσα γι αυτό το λόγο! Ας δώσουμε τόπο στην ...ας πούμε οργή, επιτέλους!

Και πάμε για το συνδικάτο δυνατά!:fahne90:

ΥΓ
Αρχηγέ κάτσε στ´αυγά σου νέος άνθρωπος και άσε τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.;)

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Και καλό είναι τέτοιες τοποθετήσεις να γίνονται συχνότερα και νωρίτερα... Ίσως έτσι αποφύγουμε και κάποιες υπερβολές εκατέρωθεν.

μου κανει εντυπωση οτι ο φιλος διαχειριστης διεγραψε τα 2 μνμ που ηταν φιλικα μεταξυ 2 μελων του φορουμ και ναι μεν ασχετα με την αγγελια ΑΛΛΑ δεν της εκαναν κανενα κακο, ΧΩΡΙΣ κανενας να του το ζητησει ενω αφησε το σχολιο του φιλου που κανει κακο στην αγγελια ανεπαφο και μαλιστα ΑΥΤΟ ηταν το σχολιο εξαιτιας του οποιου καταστραφηκε η αγγελια
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=433266#post433266

Συνεχιστε ετσι Κυριοι.....

Last edited:
μου κανει εντυπωση οτι ο φιλος διαχειριστης διεγραψε τα 2 μνμ που ηταν φιλικα μεταξυ 2 μελων του φορουμ και ναι μεν ασχετα με την αγγελια ΑΛΛΑ δεν της εκαναν κανενα κακο, ΧΩΡΙΣ κανενας να του το ζητησει ενω αφησε το σχολιο του φιλου που κανει κακο στην αγγελια ανεπαφο και μαλιστα ΑΥΤΟ ηταν το σχολιο εξαιτιας του οποιου καταστραφηκε η αγγελια
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=433266#post433266

Συνεχιστε ετσι Κυριοι.....

Κυριε vasdar σας επαναφέρω τα εποικοδομητικά σας σχόλια μαζι με του κ. Messenger.

Όσο για τις απειλές σας …… δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

Καλημέρα σας.

Η ''απειλη'' μου ηταν να σηκωθω να φυγω
οσο για το αν τα σχολια μου ειναι η οχι εποικοδομητικα αυτο ειναι ειναι θεμα του καθε μελους προσωπικα και αλοιμονο αν εσεις ειστε κριτης μας
Αλοιμονο μας

Last edited:
Το θεμα απο μενα θεωρειται ληξαν,με πειραξε πολυ ολο αυτο γιατι δεν εχω δωσει δικαιωματα αλλα μαλλον θα βρασω λιγο καιρο στο ζουμι μου μεχρι να ηρεμησω και να ξαναγυρισω στο αγαπημενο μας φορουμ
Καληνυχτα σε ολους και ευχαριστω κυριε διαχειριστα
(το λαπτοπ θα το αγορασω εγω τελικα!)

Προς ενημέρωση όλων, μερικές φορές γίνονται σχόλια στις αγγελίες σχετικά με τις τιμές.
Κάποιοι πωλητες τα δέχονται, κάποιοι όχι.

Μού ζητήθηκε από τον πωλητη να διαγράψω ΟΛΗ την αγγελία, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει.

Από την στιγμή που η αγγελία αποσύρθηκε γραπτός από τον πώλητη θεώρησα ότι όλα τα άσχετα με την αγγελία ποστ Aπό Eκείνο Tο Σημείο επιβαρύνουν και την αγγελία αλλά και την θέση μου ώστε να μην διαγράψω ολόκληρη την αγγελία όπως μου ζητήθηκε.

Αν ο κ. vasdar απειλήθηκε από την πράξη μου του ζητώ συγνώμη.

Θα τον παρακαλούσα όμως να ΜΗΝ βλέπει απέναντι του εχθρούς γράφοντας σε 2 θέματα:
«Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο»

φανταστειτε την ωρα που καποιος σας ρωτουσε για τον αγαπημενο σας ποιητη,τραγουδιστη η συγγραφεα να σας ειρωνευομουνα(εποικοδομητικα),να διεγραφα τα σχολια σας..για μενα αυτο ειναι μεγαλη προσβολη αλλα και ποιος ειμαι εγω ε?

ο ανθρωπος ειπε να διαγραψετε την αγγελια εξαιτιας ενος συγκεκριμενου ποστ..τιποτα αλλο.....και το ποστ αυτο εμεινε ανεπαφο!!

Ειπα ομως οτι ολα τελειωσαν και ας μην δεχτω νεες επιθεσεις με νεοτερο μνμ σας γιατι αυτο δεν οδηγει καπου...(ουτε αυτο ειναι απειλη ειναι ευχη)

Εδώ μέσα είστε ότι ακριβός οτι είμαι και εγώ γι αυτό επανεφερα και τα δικά σας και του κ. Messenger τα σχόλια.

Eπισης σας έδωσα και εξήγηση και σας ζήτησα και συγνώμη κάτι που δεν δέχεστε.

Αν δεν σας κάνει κόπο ξαναδιαβάστε την εξήγηση.

Andronidis Akis + vasdar = :ernaehrung004:
Δεν δεχομαι συγνωμη γιατι δεν μου οφειλετε μια
Κανατε κατι που νομιζατε σωστο και μολις το ανεφερα σπευσατε να το διορθωσετε
Ολα καλα το θεμα ξεχαστηκε ηδη

Παρακληση στους φιλους: Ας μην ακολουθησει καποιο ποστ σχετικα με το θεμα αυτο καθως λυθηκε πληρως και θεωρειται ηδη παρελθον