Δόξα τω θεώ!
Έφαγα ώρες να διαβάζω από δω κι από κει για να βγάλω άκρη για καταστάσεις που έχασα όταν παίζονταν.
Γεγονότα δυσάρεστα, διαγραφές, μέτρα διοικητικά, καταγγελίες για γραφειοκρατικό εκφυλισμό, φράξιες, αποχωρήσεις, διασπάσεις... Γεγονότα που έζησα κάποτε και είχαν διαστάσεις τραγικές, νάσου τώρα μπροστά μας σε έναν χώρο όπου μπαίνουμε για να ψυχαγωγηθούμε, επικοινωνήσουμε. Συγχωρέστε με αλλά αυτή την φορά τα γεγονότα έχουν και μία κωμική διάσταση με την έννοια ότι παρα έγιναν σοβαρά γι αυτό που είναι ή αντιπροσωπεύει το φόρουμ.
Όχι ότι συμφωνώ με τις διαγραφές θεμάτων (που διάβολε, δεν τα πρόλαβα καν στον αέρα), ίσα ίσα...! Και ούτε η στάση της διαχειριστικής ομάδας με κάλυψε επαρκώς. Αλλά όχι να χάσω και φίλους, που έκανα εδώ μέσα γι αυτό το λόγο! Ας δώσουμε τόπο στην ...ας πούμε οργή, επιτέλους!
Και πάμε για το συνδικάτο δυνατά!:fahne90:
ΥΓ
Αρχηγέ κάτσε στ´αυγά σου νέος άνθρωπος και άσε τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.![]()
μου κανει εντυπωση οτι ο φιλος διαχειριστης διεγραψε τα 2 μνμ που ηταν φιλικα μεταξυ 2 μελων του φορουμ και ναι μεν ασχετα με την αγγελια ΑΛΛΑ δεν της εκαναν κανενα κακο, ΧΩΡΙΣ κανενας να του το ζητησει ενω αφησε το σχολιο του φιλου που κανει κακο στην αγγελια ανεπαφο και μαλιστα ΑΥΤΟ ηταν το σχολιο εξαιτιας του οποιου καταστραφηκε η αγγελια
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=433266#post433266
Συνεχιστε ετσι Κυριοι.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.