Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Παρακολουθώντας το thread αυτες τις μέρες, καθώς και τα σχετικά με αυτό threads, μου κάνει εντύπωση το εξής: οι θέσεις της διαχείρισης εκφράζονται από όλους πλην του κυρίου DIPIE που έκανε τις διαγραφές/κλειδώματα. Ακόμα περισσότερο, στον διάλογο μεταξύ μελών και διαχείρισης συμμετέχουν πολλοί εκ των διαχειριστών, απουσιάζει ο κύριος DIPIE όμως.

Έχετε δίκιο να μιλάτε κύριοι διαχειριστές για ανθρώπινα λάθη και να ζητάτε κατανόηση απο την πλευρά των μελών απέναντι στον κύριο DIPIE. Φοβάμαι όμως οτι αυτό το δίκιο βρείτε ούτε την κατανόηση όσο ο εν λόγω κύριος απουσιάζει απο τον διάλογο.

Δημητρη, δεν μας αφορα ενα αλλο site. Εδω τιθεται βασικο ζητημα λειτουργιας. Οταν η μηχανη του αυτοκινητου σου ρεταρει, δεν κοιτας τι λενε οι επιβατες του διπλα αυτοκινητου, που πιασανε οροφη και δεν προκειται να πανε παραπανω. Κοιτας πως να φτιαξεις τη δικη σου μηχανη.

Αρκετα ασχοληθηκε διαχειρηση και μελη με το τι γινεται διπλα. Ενας απο τους (πολλους) λογους που προκληθηκε αυτο το προβλημα, αν και ο λιγοτερο σημαντικος ηταν ο αλληθορισμος μας . Αντι να κοιταμε το σωστο η οχι δικο μας στοχο, καποιοι κοιταγανε αλλου.

Παρακαλω ΟΛΟΥΣ να σταματησουμε να αναφερομαστε σε οτιδηποτε λενε οι απ'εξω για εμας.

Δεν θελω να δωσω δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑ να χρησιμοποιει αυτο το επιχειρημα για να μας "φοβιζει" .

Last edited:
Καλή σας μέρα.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κάποιοι δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά αλλά μάλλον καταλήγω είτε στο ότι εγώ δεν εκφράζομαι σωστά στην ελληνική γλώσσα ή κάποιοι δεν είδαν ή δεν διάβασαν με προσοχή τα όσα κατέθεσα εδώ σχετικά με την υπόθεση.

Όσον αφορά στο πρόσωπο του DIPIE, που το ρωτήσατε 100 φορές, η ΓΔ τον στηρίζει διότι
ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.
Ενημέρωσε την ΓΔ και έλαβε έγκριση.
Ως ΑΓΔ, λόγω κωλύματος στην συγκεκριμένη περίσταση από τον ΓΔ ανέλαβα και διαχειρίστηκα το θέμα.

Γιά τον λόγο αυτό ήδη έχω ενημερώσει το ΔΣ του σωματείου να με αντικαταστήσει στον επικείμενο διορισμό νέας Γενικής Διαχείρισης.

Ευχαριστώ όλους.
Το avclub ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Όσον αφορά στο πρόσωπο του DIPIE, που το ρωτήσατε 100 φορές, η ΓΔ τον στηρίζει διότι
ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.
Ως ΑΓΔ, λόγω κωλύματος στην συγκεκριμένη περίσταση από τον ΓΔ ανέλαβα και διαχειρίστηκα το θέμα.

Γιά τον λόγο αυτό ήδη έχω ενημερώσει το ΔΣ του σωματείου να με αντικαταστήσει στον επικείμενο διορισμό νέας Γενικής Διαχείρισης.

Aφού αυτός έπραξε καλώς και εσύ διαχειρίσθηκες σωστά το θέμα, πώς και για ποιόν ακριβώς λόγο ζητάς να σε αντικαταστήσουν;

Το θέμα το διαχειρίστηκα.
Το σωστά αμφισβητείται εδώ και 4 μέρες.
Θεωρώ ότι θα διευκολύνει την όλη κατάσταση

Εγώ, από τη Δ.Ο. 5-6 ανθρώπους ξέρω και εκτιμώ.
Στο θέμα της διευκόλυνσης έχουμε ριζικά διαφορετική ...προσέγγιση.
Εχω πάντως την αίσθηση ότι φεύγουν τα ήμερα.

Κατόπιν τούτου, θα αναγκασθώ να σκεφθώ κι εγώ κατα πόσο θα παραμείνω.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Δεν είναι λύσεις αυτές.
Αμα είναι να χάσουμε και αυτούς που προσφέρουν έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Κανεις δεν φευγει... δεν υπαρχει λογος αλλωστε... απλα φανταζομαι ο κ. Παναγιωτιδης θα ασχοληθει με το Σωματειο..

Να ρωτησω και κατι, ελλειψει ενημερωσης?

Στο καταστατικο υπαρχει ασυμβιβαστο μεταξυ του να εισαι διαχειριστης και Του να εισαι Μελος του Δ.Σ?

Last edited:

Στο θέμα της διευκόλυνσης έχουμε ριζικά διαφορετική ...προσέγγιση.
Εχω πάντως την αίσθηση ότι φεύγουν τα ήμερα.

Συμφωνω. Προσωπικα θα ηθελα να παραμεινει τουλαχιστον στη μουσικη κατηγορια. Ισως μονο εκει αξιζει πραγματικα να βολταρει κανεις (για τις τεχνικες κατηγοριες και τα της εικονας, δεν εχω ιδεα)...

Last edited:

Δημητρη αν μου επιτρεπεις μπορει να καταλαβαινω την πικρια και την απογοητευση αλλα η αποχωρηση για κατι που ηθελες να πας μπροστα δεν ειναι λυση.

Θα σε παρακαλεσω να αναθεωρησεις την σκεψη αυτη και θα παρακαλουσα τα υπολοιπα μελη της ΔΟ να παρουν θεση ενας ενας σε μια κλειδωμενη ενοτητα ετσι ωστε να δουμε τι σκεφτονται ολοι.

Καλες οι σκεψεις του καθενος μας αλλα επισης χρησιμο θα ηταν να δημοσιοποιουνται.

Ας ειναι και πικρες ας ειναι και ζεστες.

Ας γινει ομως.
Γιατι αυτο που μου μενει εμενα πιο πολυ ειναι οτι τα παιδια της ΔΟ με το φοβο των αντιδρασεων και στο κλιμα της μη αναζωπυρωσης ΔΕΝ μιλουν.

Αυτο δεν ειναι λυση.

Το ειπα καποτε στον Νικο Κρυωνα και το επαναφερω και τωρα.

Αυτες οι ζυμωσεις ειναι που διαμορφωνουν τον χαρακτηρα του φορουμ .
Ειμαστε εδω για να στερεοποιησουμε μια παρεα οχι να κοιταζουμε απο την αλλη.....

Καλή σας μέρα.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κάποιοι δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά αλλά μάλλον καταλήγω είτε στο ότι εγώ δεν εκφράζομαι σωστά στην ελληνική γλώσσα ή κάποιοι δεν είδαν ή δεν διάβασαν με προσοχή τα όσα κατέθεσα εδώ σχετικά με την υπόθεση.

ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.

Ευχαριστώ όλους.

Kαί γράμματα γνωρίζουμε και διαβάζουμε σωστά...Προφανώς κάποιοι άλλοι δέν ακούνε τίποτα..
Επαναλαμβάνω και εγώ τήν ερώτηση τού Λυμπερόπουλου,αφού έγιναν όλα σωστά ποιός ο λόγος που παραιτείσαι??
Eπίσης άλλη μιά ερώτηση..
Ζητάς αντικατάσταση μήπως επειδή θεωρείς ότι κάποιοι πού αντέδρασαν σέ όλη αυτή την κατάσταση δεν έπρεπε να αντιδράσουν??Σε ρωτάω βάσει τού πόστ σου με τίτλο´ΛΥΠΑΜΑΙ´.
Εαν ισχύει αυτό,οφείλω να σού πώ ότι οι αντιδράσεις,εάν χειριζόταν άλλος τήν κατάσταση θάταν πολύ μεγαλύτερες και πολύ λιγότερο κόσμιες..
Επειδή όλες αυτές τίς μέρες έγινε εμφανές επίσης,ποιοί θέλουν το φόρουμ τσιφλίκι τους και ποιοί εντελώς αλαζονικά και προσβλητικά υποτιμούν τούς πάντες,χωρίς κάν οι ίδιοι να έχουν στοιχειώδη επίγνωση τών δυνατοτήτων τους οι οποίες είναι ανεπαρκέστατες ,θεωρώ ότι η επικείμενη αντικατάστασή σου θαναι καταστροφική γιά το φόρουμ...
Αλλοίμονο εάν αναλάβουν όσοι κρύβονται επιμελως σε κάθε κρίση ή εμφανίζονται μόνον για να ρίξουν λάδι στην φωτιά,αποδεικνύοντας ότι μάχονται μανιασμένα να κρατήσουν τήν θεσούλα τους που προφανώς την θεωρούν μοναδική και ενισχυτική τού εγώ τους ενώ όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τήν ´προσφορά´τους.Και ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε κάποιους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στούς τομείς,που γνωρίζουν και αγαπούν.
Εάν ζητήσεις αντικατάσταση προβλέπω οτι εδώ μέσα θα αρχίσουν να διορίζονται συγγενείς και εξαδέλφες μόνον.
Παρότι θεωρώ εντελως λανθασμένους τούς χειρισμούς τής τελευταίας κατάστασης και παρότι γιά μενα το θέμα δεν θεωρείται λήξαν,εάν παραιτηθείς τώρα μπορεί το avclub να ´πάει μπροστά´όπως λές,αλλά καμιά φορά το ´μπροστα´οδηγεί σε τοίχο..
Ως εκ τούτου είναι προτιμότερο να δημοσιευτεί το καταστατικό να φανεί τι γίνεται και εν συνεχεία βλέπουμε.
Δέν έχω λάβει ουδεμία απαντηση έως τώρα στά ερωτήματα πού έχουν τεθεί,αλλά παρ´όλα αυτά εκτιμώ και τήν εντιμότητά σου αλλά και το γεγονός ότι εσύ ´τραβάς διαρκώς το κουπί´.
Οσα σού γράφω δεν ειναι συναισθηματικά αλλά εντελώς λογικά βάσει τής διαμορφωθείσης καταστάσεως..
Και επειδή η κρίση θα συνεχιστεί(αυτό δεν ειναι απειλή αλλά πρόβλεψη)και επειδή όντως το φόρουμ μπορεί να συνεχίσει την πορεία του,αλλά να απογυμνωθεί απο την ουσία του(όπως εγραψε προσφυώς ο συμφορουμίτης Maestro σε κάποιο πόστ του)ξανασκέψου το..
Η δική σου παρουσία και 4-5 άλλων θα βοηθήσει περισσότερο στο να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να βρεθούν λύσεις.
Η αντικατάστασή σου θα ανοίξει τούς ´Ασκούς τού Αιόλου´.
Φιλικότατα.

Last edited:
Αν είναι να την κάνουν σιγά-σιγά οι στυλοβάτες του forum, τότε θα φύγουν και πολλοί άλλοι (εγώ, σίγουρα!). Κώστα και'μένα μου την έπεσαν άδικα κάποια στιγμή, αλλά έδωσα τόπο στην οργή. Είπα δεν ξανασχολούμαι με τον συγκεκριμένο και τελείωσε. Όταν με το καλό βρεθούμε tet-a-tet μπορούμε άνετα να απολαύσουμε την εμπάθεια μας. Με τον/τους συγκεκριμένους, μόνο! Δεν υπάρχει λόγος να γίνει το ίδιο με όλη την παρέα ανεξαιρέτως. :ADFADF1:

Να ρωτησω και κατι, ελλειψει ενημερωσης?

Στο καταστατικο υπαρχει ασυμβιβαστο μεταξυ του να εισαι διαχειριστης και Του να εισαι Μελος του Δ.Σ?
Μπορει καποιος απο τη διαχειρηση να μας ενημερωσει γι αυτο?

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μην εισαι ανυπομονος.

Τοσο καιρο περιμενες να δεις το καταστατικο.

Και δεν ειναι ακριβως της παρουσης....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μην εισαι ανυπομονος.

Τοσο καιρο περιμενες να δεις το καταστατικο.

Και δεν ειναι ακριβως της παρουσης....
Ειναι, και αφορα την ανακοινωθεισα κινηση του κ. Παναγιωτιδη

Εχω τους λογους μου που ρωταω...:ears:

Τεράστιο λάθος... κι απόφαση εν θερμώ.
icon9.gif

Το πρώτο Quote με το δεύτερο λέγεται "σχήμα οξύμωρο".