Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend
Καλή σας μέρα.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κάποιοι δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά αλλά μάλλον καταλήγω είτε στο ότι εγώ δεν εκφράζομαι σωστά στην ελληνική γλώσσα ή κάποιοι δεν είδαν ή δεν διάβασαν με προσοχή τα όσα κατέθεσα εδώ σχετικά με την υπόθεση.
Όσον αφορά στο πρόσωπο του DIPIE, που το ρωτήσατε 100 φορές, η ΓΔ τον στηρίζει διότι
ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.
Ενημέρωσε την ΓΔ και έλαβε έγκριση.
Ως ΑΓΔ, λόγω κωλύματος στην συγκεκριμένη περίσταση από τον ΓΔ ανέλαβα και διαχειρίστηκα το θέμα.
Γιά τον λόγο αυτό ήδη έχω ενημερώσει το ΔΣ του σωματείου να με αντικαταστήσει στον επικείμενο διορισμό νέας Γενικής Διαχείρισης.
Ευχαριστώ όλους.
Το avclub ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Kαί γράμματα γνωρίζουμε και διαβάζουμε σωστά...Προφανώς κάποιοι άλλοι δέν ακούνε τίποτα..
Επαναλαμβάνω και εγώ τήν ερώτηση τού Λυμπερόπουλου,αφού έγιναν όλα σωστά ποιός ο λόγος που παραιτείσαι??
Eπίσης άλλη μιά ερώτηση..
Ζητάς αντικατάσταση μήπως επειδή θεωρείς ότι κάποιοι πού αντέδρασαν σέ όλη αυτή την κατάσταση δεν έπρεπε να αντιδράσουν??Σε ρωτάω βάσει τού πόστ σου με τίτλο´ΛΥΠΑΜΑΙ´.
Εαν ισχύει αυτό,οφείλω να σού πώ ότι οι αντιδράσεις,εάν χειριζόταν άλλος τήν κατάσταση θάταν πολύ μεγαλύτερες και πολύ λιγότερο κόσμιες..
Επειδή όλες αυτές τίς μέρες έγινε εμφανές επίσης,ποιοί θέλουν το φόρουμ τσιφλίκι τους και ποιοί εντελώς αλαζονικά και προσβλητικά υποτιμούν τούς πάντες,χωρίς κάν οι ίδιοι να έχουν στοιχειώδη επίγνωση τών δυνατοτήτων τους οι οποίες είναι ανεπαρκέστατες ,θεωρώ ότι η επικείμενη αντικατάστασή σου θαναι καταστροφική γιά το φόρουμ...
Αλλοίμονο εάν αναλάβουν όσοι κρύβονται επιμελως σε κάθε κρίση ή εμφανίζονται μόνον για να ρίξουν λάδι στην φωτιά,αποδεικνύοντας ότι μάχονται μανιασμένα να κρατήσουν τήν θεσούλα τους που προφανώς την θεωρούν μοναδική και ενισχυτική τού εγώ τους ενώ όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τήν ´προσφορά´τους.Και ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε κάποιους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στούς τομείς,που γνωρίζουν και αγαπούν.
Εάν ζητήσεις αντικατάσταση προβλέπω οτι εδώ μέσα θα αρχίσουν να διορίζονται συγγενείς και εξαδέλφες μόνον.
Παρότι θεωρώ εντελως λανθασμένους τούς χειρισμούς τής τελευταίας κατάστασης και παρότι γιά μενα το θέμα δεν θεωρείται λήξαν,εάν παραιτηθείς τώρα μπορεί το avclub να ´πάει μπροστά´όπως λές,αλλά καμιά φορά το ´μπροστα´οδηγεί σε τοίχο..
Ως εκ τούτου είναι προτιμότερο να δημοσιευτεί το καταστατικό να φανεί τι γίνεται και εν συνεχεία βλέπουμε.
Δέν έχω λάβει ουδεμία απαντηση έως τώρα στά ερωτήματα πού έχουν τεθεί,αλλά παρ´όλα αυτά εκτιμώ και τήν εντιμότητά σου αλλά και το γεγονός ότι εσύ ´τραβάς διαρκώς το κουπί´.
Οσα σού γράφω δεν ειναι συναισθηματικά αλλά εντελώς λογικά βάσει τής διαμορφωθείσης καταστάσεως..
Και επειδή η κρίση θα συνεχιστεί(αυτό δεν ειναι απειλή αλλά πρόβλεψη)και επειδή όντως το φόρουμ μπορεί να συνεχίσει την πορεία του,αλλά να απογυμνωθεί απο την ουσία του(όπως εγραψε προσφυώς ο συμφορουμίτης Maestro σε κάποιο πόστ του)ξανασκέψου το..
Η δική σου παρουσία και 4-5 άλλων θα βοηθήσει περισσότερο στο να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να βρεθούν λύσεις.
Η αντικατάστασή σου θα ανοίξει τούς ´Ασκούς τού Αιόλου´.
Φιλικότατα.