παρ'ότι γαύρος:worshippy:, θα συμφωνήσω με τη γνώμη του ... βγενοπουλικού Eki. ο όρος hi fi (high fidelity) καλύπτει το πλήθος των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα - μια κατηγορία hi fi θα ήταν αρκετή. έχοντας περάσει - μπορώ να πω και ξεπεράσει - το "σαράκι" των αυθαίρετα καλούμενων μηχανών ως hi end, συνειδητοποίησα ότι ο διαχωρισμός είναι τόσο υποκειμενικός, ώστε πάντα θα υπάρχει πιθανότητα για flames (όπου χομπίστας και γνώμη, άρα πιθανότητα διαφωνιών και έριδος, αφού οι γνώμες εμπεριέχουν και τον εγωισμό αυτού που τις εκφράζει). δικαίωμα του καθενός είναι να χαλά κατά το δοκούν όσα χρήματα νομίζει ότι απαιτούνται για να συντηρεί το χόμπι του (= ακρόαση μουσικής ή και θέαση ταινιών, υποτίθεται ότι γι αυτό υπάρχουν τα μηχανήματα
), αυτό όμως δε σημαίνει ότι όποιος πλήρωσε πιο πολλά είναι high, κι όποιος πλήρωσε λιγότερα είναι low. αρκετά πια με τις "ρατσιστικές" (με την ευρύτερη έννοια του όρου) διαχωριστικές γραμμές. όλοι αγαπάμε τη μουσική, κι όλοι πληρώνουμε όσα μπορούμε για να την απολαύσουμε.
ξέροντας ότι το μήνυμά μου είναι off topic, μάλλον θα πρέπει ν'ανοιχτεί καινούριο thread στο οποίο να ενσωματωθεί αυτό και όσα άλλα δεν αφορούν τον τίτλο και το θέμα ετούτου του thread.
σε ότι αφορά το θέμα διαγραφών θεμάτων / μηνυμάτων, θα μου επιτρέψετε να μην εκφραστώ, λόγω της πρότερης θέσης μου ως επί διετίας σχεδόν γενικού διαχειριστή στο πάλαι ποτέ avforum, οπότε τα γραφόμενά μου θα ήταν συναισθηματικά φορτισμένα. αυτό όμως που έντονα μου έχει μείνει από τότε, είναι το καθημερινό σφίξιμο στο στομάχι τη δύσκολη στιγμή της απόφασης για διαγραφή ή μη κάποιων θεμάτων, ειδικά όταν η απόφαση αυτή ήταν ικανή να δημιουργήσει ψυχρότητα στις σχέσεις μου με άτομα που είχα γνωρίσει κι εκτιμήσει δια ζώσης ...