Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Για να μην ξεχνιόμαστε....

Tελικά θα μας πει κάποιος για την ταμπακιέρα?

Γιατί διαγράφησαν νήματα χωρίς καμία ειδοποίηση/εξήγηση?

Γιατί τόσοι άνθρωποι παραμένουν έκθετοι?

Γιατί πρέπει να επαναλαμβανόμαστε συνεχώς και να φαινόμαστε ως "κακοί"?

Γιατί πρέπει να με απασχολούν οι αντιπαραθέσεις με το άλλο σάιτ?

Γιατί δίνεται η εντύπωση οτι δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθεί κανένας για το θέμα?

Γιατί δίνεται η εντύπωση οτι τα ίδια (κάθε φορά) 5-10 μέλη προκαλούν αναστάτωση επειδή διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις της ΔΟ?

Γιατί νομίζετε οτι θα ξεχαστεί το θέμα έτσι εύκολα?

Γιατί αισθάνομαι οτι κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου?

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Καλή σας μέρα.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κάποιοι δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά αλλά μάλλον καταλήγω είτε στο ότι εγώ δεν εκφράζομαι σωστά στην ελληνική γλώσσα ή κάποιοι δεν είδαν ή δεν διάβασαν με προσοχή τα όσα κατέθεσα εδώ σχετικά με την υπόθεση.

Όσον αφορά στο πρόσωπο του DIPIE, που το ρωτήσατε 100 φορές, η ΓΔ τον στηρίζει διότι
ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.
Ενημέρωσε την ΓΔ και έλαβε έγκριση.
Ως ΑΓΔ, λόγω κωλύματος στην συγκεκριμένη περίσταση από τον ΓΔ ανέλαβα και διαχειρίστηκα το θέμα.

Γιά τον λόγο αυτό ήδη έχω ενημερώσει το ΔΣ του σωματείου να με αντικαταστήσει στον επικείμενο διορισμό νέας Γενικής Διαχείρισης.

Ευχαριστώ όλους.
Το avclub ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δημήτρη τα μέχρι τώρα γραπτά σου δεν αποτελούν κατά τη γνώμη μου απάντηση στα ερωτήματα μου. Άσχετα όμως με αυτό θεωρώ και 'γω ότι η θέση σου ως ΑΓΔ πρέπει να παραμείνει ως έχει και σε παρακαλώ και προσωπικά και σαν μέλος να το ξανασκεφτείς.

Άσχετα από τον αν χειρίστηκες καλά ή όχι το ζήτημα δεν είναι δυνατόν όταν προκύπτει ένα δύσκολο θέμα να αρχίζουν οι παραιτήσεις. Δεν είναι λύση αυτή ούτε οδηγεί μπροστά τα πράγματα. Η δική σου συμβολή σε αυτό το χώρο είναι απαραίτητη γιατί λειτουργεί πάντα εξισορροπητικά. Λίγους ανθρώπους έχω γνωρίσει που να έχουν αυτή την ικανότητα.

Η αντικατάσταση σου θα δημιουργήσει νέους κύκλους αντιπαραθέσεων όπως και στο παρελθόν. Ξανασκέψου το. Για το καλό του χώρου.

δε νομίζω Δημήτρη ότι δίνεις λύση στα προβλήματα με την παραίτησή σου ...

η εμπειρία σου στη διαχείριση θα πρέπει να σε έχει διδάξει ότι η λύση του προβλήματος δε βρίσκεται στην απομάκρυνση απ'αυτό, αλλά στην ορθολογική αντιμετώπισή του.

να παραιτηθείς όταν σιχαθείς, όχι όταν θες ακόμη να προσφέρεις ...

Γιατί δίνεται η εντύπωση οτι τα ίδια (κάθε φορά) 5-10 μέλη προκαλούν αναστάτωση επειδή διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις της ΔΟ?

Διότι είναι σαφώς προτιμότερο να αποπεμφθούν 5-10 αποδιοπομπαίοι τράγοι, παρά όλα τα γίδια και μείνει άδειο το μαντρί.

"Μάθανε πως ....... πλακώσανε και οι ...... "
icon8.gif

Διότι έτσι βολεύει τη Δ.Ο.

Αινιγμα

Διότι η Δ.Ο. φροντίζει πριν από σένα, για σένα, δύστυχο, απροστάτευτο μέλος.

Δραμα

Διότι είναι σαφώς προτιμότερο να αποπεμφθούν 5-10 αποδιοπομπαίοι τράγοι, παρά όλα τα γίδια και μείνει άδειο το μαντρί.

Χρησμος

Εδώ άμα απαντήσω θα φάω ban. Όχι ότι έγινε και τίποτα, το έχω συνηθίσει, αλλά άμα το συνηθίσεις, παχαίνει...

Επειδη το καταντησες Αρχαια Τραγωδια μπας και θες να μας πεις τι εννοεις ??

για ΒΑΝ ταχουμε ξαναπει....δε σε βλεπω...
Ηδη ειπες οτι το φορουμ ειναι μαγαζι καποιων και στην απαντηση τους δεν ειχες αντιλογο....
Πολυ φωνη ανευ ουσιας Κωστα και στο τελος οταν φωναζεις Λυκος δεν θα σου δινει κανεις σημασια. ( αν σου δινει καποιος )

Παναγιωτιδη και Λυμπεροπουλε...
Αν φυγετε,θα σας ψαχνουν πολλοι,παλιοι και νεοι...

Κώστα Κόγια,αν όλα αυτά τα πικρόχολα-γιατί τέτοια είναι- πηγάζουν απο τις κατά καιρούς διαγραφές θεμάτων και posts ,να ξέρεις ότι λίγο έως πολύ το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα μέλη.
Γι´αυτό και γράφουμε 4 ημέρες τώρα,προσπαθώντας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην διατήρηση και ίσως καλύτερη λειτουργία του avclub.
Οι ολιγόλογες και προσβλητικές παρεμβάσεις σου,θυμίζουν περισσότερο κάποιους άλλους παρά Κώστα Κόγια.
Προσπαθούμε εδώ και 4 ημέρες να κάνουμε μια νέα αρχή,αφήνοντας πίσω λάθη του παρελθόντος αλλά και αντιπαλότητες με άλλα site's, που και δεν ενδιαφέρουν τα περισσότερα μέλη και ρίχνουν το επίπεδο των συζητήσεων.

Σκοπός σου λοιπόν θα πρέπει να είναι η άνοδος του επιπέδου σε όποιο χώρο και να γράφεις,παρά η πτώση του.
Εσύ ειδικά έχεις και τον τρόπο και την γνώση και τα "μέσα".

Εγω, οπως και αλλοι θελω εξηγησεις για τη σκληρη γραμμη των διαγραφων. Γιατι αποφασιστηκε, ποτε αποφασιστηκε. Επισης θελω να μαθω αν αποφασισατε να αλλαξετε αυτη τη γραμμη, κατανοωντας οτι δεν περναει.

Βγηκε η ανακοίνωση περί Σωματείου..
Μόλις σταλεί και προχωρήσουν οι αιτήσεις τά ξανασυζητάμε..
Αλλες απαντήσεις δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν..
Οσα συνέβησαν αυτές τις μέρες ήταν αρκούντως κατατοπιστικά και διαφωτιστικά.Και πολλά πράγματα ήλθαν στο φώς..Τελικά το άτιμο το πληκτρολόγιο έχει και ένα καλό.Τα γραπτά(όταν δεν εξαφανίζονται....)είναι εδώ.
Τώρα εάν μερικοί ακόμα επιμένουν να κατηγορούν γιά ´εμπρησμούς´και γκρίνιες προφανώς δεν κατάλαβαν τίποτα.Ουτε θα καταλάβουν ποτέ........
Δικό τους το πρόβλημα.
Bασίλη δεν χρειάζεται να αυτοαποκαλείσαι γκρινιάρης...Ασκοπο..
Είναι πολλοί όσοι προβληματίζονται.Και πλέον δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανείς ούτε για ´σύσταση συμμορίας´........................
Νομίζω ότι ο κύκλος αυτής τής συζήτησης βαίνει πρός το τέλος της..
Οι διαφωνίες παραμένουν και έχουν καταστεί σαφείς.Συγκεκριμένες και ακλόνητες.
Η ανακοίνωση τού επερχόμενου τοκετού για το σωματείο(αν και το παιδί κόντεψε να τά ´τινάξει´απο την τόση παραμονή στην ´μήτρα´)είναι θετική..
Διατηρώντας τίς επιφυλάξεις μου,προσωπικά θα στρέψω το ενδιαφέρον μου στίς λεπτομέρειες του Σωματείου.

Υ.Γ.
Εκτός πιά εάν εμφανιστεί κανάς αρχισυντάκτης πάλι και μάς δόσει οδηγίες τύπου Μαρι Κλαίρ.:Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited:
´........................
Νομίζω ότι ο κύκλος αυτής τής συζήτησης βαίνει πρός το τέλος της..

Δόξα τω θεώ! :rolleyes:

Έφαγα ώρες να διαβάζω από δω κι από κει για να βγάλω άκρη για καταστάσεις που έχασα όταν παίζονταν.
Γεγονότα δυσάρεστα, διαγραφές, μέτρα διοικητικά, καταγγελίες για γραφειοκρατικό εκφυλισμό, φράξιες, αποχωρήσεις, διασπάσεις... Γεγονότα που έζησα κάποτε και είχαν διαστάσεις τραγικές, νάσου τώρα μπροστά μας σε έναν χώρο όπου μπαίνουμε για να ψυχαγωγηθούμε, επικοινωνήσουμε. Συγχωρέστε με αλλά αυτή την φορά τα γεγονότα έχουν και μία κωμική διάσταση με την έννοια ότι παρα έγιναν σοβαρά γι αυτό που είναι ή αντιπροσωπεύει το φόρουμ.
Όχι ότι συμφωνώ με τις διαγραφές θεμάτων (που διάβολε, δεν τα πρόλαβα καν στον αέρα), ίσα ίσα...! Και ούτε η στάση της διαχειριστικής ομάδας με κάλυψε επαρκώς. Αλλά όχι να χάσω και φίλους, που έκανα εδώ μέσα γι αυτό το λόγο! Ας δώσουμε τόπο στην ...ας πούμε οργή, επιτέλους!

Και πάμε για το συνδικάτο δυνατά!:fahne90:

ΥΓ
Αρχηγέ κάτσε στ´αυγά σου νέος άνθρωπος και άσε τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.;)