Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Επειδή δεν πρόκειται και πρέπει να κάνω και μία αποτρίχωση ,σε παρακαλώ από Δευτέρα θα αναλάβω εγώ προσωπικά, να σου λύσω όλες τις απορίες.
Στο λέω ειλικρινά.
Στείλε μου pm , Δευτέρα κατά της 12:00 γιατί πιο πρωϊ θα ψάχνω για πλακάκια.
Να έχεις καλό Σαββατοκύριακο.

Μόνο σε μένα θα τις λύσης?
Και με τους υπόλοιπους που έχουν τις ίδιες απορίες με
μένα τι θα γίνει?

Edit:
Αν είναι να λυθούν οι απορίες καλυτέρα να γίνουν
στον «αέρα» και όχι με ΡΜ

Last edited:
Μόνο σε μένα θα τις λύσης?
Και με τους υπόλοιπους που έχουν τις ίδιες απορίες με
μένα τι θα γίνει?

Edit:
Αν είναι να λυθούν οι απορίες καλυτέρα να γίνουν
στον «αέρα» και όχι με ΡΜ

Αμα τις λυσει σε σενα εμεις παμε πασο .
Θα μας κανεις μπριφ μετα.

Αν τελειωσει με τα πλακακια συντομα...

Αμα τις λυσει σε σενα εμεις παμε πασο .
Θα μας κανεις μπριφ μετα.

Αν τελειωσει με τα πλακακια συντομα...

Ρε Ναθ, αν κατάλαβα καλά ο Δημήτρης από όλα τα ποστ που διάβασε
Κατάλαβε ότι μονό εγώ θέλω να μάθω γιατί σβηστήκανε τα
Thread ???

Ρε Ναθ, αν κατάλαβα καλά ο Δημήτρης από όλα τα ποστ που διάβασε
Κατάλαβε ότι μονό εγώ θέλω να μάθω γιατί σβηστήκανε τα
Thread ???

Μα και βεβαια οχι Κωστα.

Απλα εσυ επιμενεις να τα μαθεις πριν την ωρα τους.

Αντε καλο βραδυ και χαλαρωστε.

Πάντως Κώστα,με όλο τον σεβασμό θα πρότεινα να ζητήσεις να αποσυρθεί το τελευταίο μοντάζ σου,Ξερεις εσύ.
Θεωρώ ότι θάταν και μιά απόδειξη ότι επιθυμούμε μιά λύση στο θέμα.
Και το γράφω τώρα παρότι σε άλλο thread ,κυριος ,πρώην τής διοικήσεως ,έγραψε λίβελλο γιά όλους όσοι έχουμε εκφράσει σοβαρότατες διαφωνίες..
Προσωπικά θα το εκτιμούσα πολύ..
Εχουμε ψηλότερο επίπεδο απο πολλούς,που παριστάνουν τούς καμπόσους και τούς Συνταγματάρχες εδώ μεσα.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Πάντως Κώστα,με όλο τον σεβασμό θα πρότεινα να ζητήσεις να αποσυρθεί το τελευταίο μοντάζ σου,Ξερεις εσύ.
Θεωρώ ότι θάταν και μιά απόδειξη ότι επιθυμούμε μιά λύση στο θέμα.
Και το γράφω τώρα παρότι σε άλλο thread ,κυριος ,πρώην τής διοικήσεως ,έγραψε λίβελλο γιά όλους όσοι έχουμε εκφράσει σοβαρότατες διαφωνίες..
Προσωπικά θα το εκτιμούσα πολύ..
Εχουμε ψηλότερο επίπεδο απο πολλούς,που παριστάνουν τούς καμπόσους και τούς Συνταγματάρχες εδώ μεσα.

Λες να το δουν από αυτήν την σκοπιά Σπύρο?
Μακάρι να είναι έτσι αλλά δεν το βλέπω.
Τώρα για την φωτο δεν πάει στο διαλα….(όπως λέει και ο Larry)
Ας σβηστή δεν με χαλάει καθόλου.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς θα την δούν..Δεν έχω και καμια ιδιαιτερη ελπιδα.
Για εμας το λεω..
Και εν πάσει περιπτώσει,νομίζω ότι μπορούμε να διαφωνουμε με καποιον και με μεγάλη ενταση,αλλα στην παρούσα φαση αυτο φτανει...

Καλημέρα σε όλους,
Η ουσία ( για τις διαγραφές δεν απαντήθηκε ) οι προσπάθεις για εκτόνωση της κρίσης δεν έπεισαν, είμαστε κατά την γνώμη μου σε κρίσιμη καμπή εξελίξεων.

Η Δ.Ο δεν έχει τοποθετηθεί σαφέστατα ορισμένες μόνο κραυγές και μόνο αυτό.

Θλίβομαι διότι μέσα από την παρέα γνώρισα καλούς φίλους, αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν με υποχρώνει να μην επικοινωνώ και εκτός κλάμπ μαζί τους.

Ο φίλος μου ο Σωκράτης τα είπε μια χαρά, μια συγνώμη και η δημοσιεύση του καταστατικού θα έλυναν την παρεξήγηση.

Στην πίττα θα είμαι παρών για τους φίλους μου.

Ελπίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε την δυναμική γιαυτό, ωστόσο τα λάθη μας ( όλων ) ας γίνουν το εργαλείο με το οποίο θα πάμε μπροστά.

Είμαστε χομπίστες, με μεράκι για όλες τις επιμέρους κατηγορίες.

Η πρότασή μου είναι να ενσωματωθεί η hiend, στην Ηι-FI, διότι αρκετά προβλήματα έχουμε δεχθεί από εκεί.

Η πρότασή μου είναι να ενσωματωθεί η hiend, στην Ηι-FI, διότι αρκετά προβλήματα έχουμε δεχθεί από εκεί.

Aυτο σε τι θα ωφελησει ρε συ Σιμο?

Να διωξουμε προς τερψην αλλων ,τα παιδια που εχουν σαν χομπι την συγκεκριμενη κατηγορια?
Αμα ειναι να κλεισουμε και την καφε, να περιορισουμε και τις λεξεις σε καθε απαντηση.........

Εσυ θα ηθελες να σου κλεισουν την αγαπημενη σου κατηγορια ??

Προταση εντελως αστοχη αν μου επιτρεπεις και με κανενα οφελος.
Η hi-end αν και θερμη κατηγορια ειναι στολιδι στο επιπεδο που κινειται στο φορυμ μας.
Αντε μια βολτα απο αλλου να δεις τη διαφορα.
Απο υβρη σε υβρη και απο προσβολη σε προσβολη.
Ακομα και με τις δυσκολιες καθε κατηγοριας καμμια κατηγορια δεν πρεπει να αλλοιωθει η να καταργηθει και ειμαι σιγουρος οτι αυτο δεν περνα απο τις σκεψεις της ΔΟ σαν λυση.

Να διωξουμε προς τερψην αλλων ,τα παιδια που εχουν σαν χομπι την συγκεκριμενη κατηγορια?
Αμα ειναι να κλεισουμε και την καφε, να περιορισουμε και τις λεξεις σε καθε απαντηση.........

Η hi-end αν και θερμη κατηγορια ειναι στολιδι στο επιπεδο που κινειται στο φορυμ μας.
Απο υβρη σε υβρη και απο προσβολη σε προσβολη.

Ακομα και με τις δυσκολιες καθε κατηγοριας καμμια κατηγορια δεν πρεπει να αλλοιωθει η να καταργηθει και ειμαι σιγουρος οτι αυτο δεν περνα απο τις σκεψεις της ΔΟ σαν λυση.

Πολλοι απο εμας Κοsh γραφουμε και στα δυο φορα.

Και ενω ενδιαφερεσαι για την αποκλιμακωση της κρισης , και εχεις διατυπωσει και τους προβληματισμους σου πολυ σωστα ,εξακολουθεις να πεφτεις στην παγιδα του εμεις και οι αλλοι.

Καπως ετσι σκεφτηκαν και οι διαχειριστες σας/μας και ακομα και τωρα υποστηριζουν τις ηθο-αποψεις τους και τον ηθο-εκκαθαριστη -διαχειριστη τους

Εμεις και οι αλλοι...μαλιστα , μαλιστα......τοτε καλυτερα να μην πεσετε στο επιπεδο των αλλων , και αν βλεπεται οτι υπαρχει τετοιος κινδυνος να τα σβηνετε τα θεματα.....

Και ενω ενδιαφερεσαι για την αποκλιμακωση της κρισης , και εχεις διατυπωσει και τους προβληματισμους σου πολυ σωστα ,εξακολουθεις να πεφτεις στην παγιδα του εμεις και οι αλλοι.

Καπως ετσι σκεφτηκαν και οι διαχειριστες σας/μας και ακομα και τωρα υποστηριζουν τις ηθο-αποψεις τους και τον ηθο-εκκαθαριστη -διαχειριστη τους

Εμεις και οι αλλοι...μαλιστα , μαλιστα......τοτε καλυτερα να μην πεσετε στο επιπεδο των αλλων , και αν βλεπεται οτι υπαρχει τετοιος κινδυνος να τα σβηνετε τα θεματα.....

Μακαρι ολα τα φορουμ να ηταν της αρεσκειας μας και να μπορουσαμε να συμμετεχουμε εξισου.
Ποιος τρελλος δεν θα το ηθελε αυτο?
Γνωση αποζητουμε και δευτερευοντως συντροφια στην γνωση.
Και εξηγω ευχαριστωντας σε για την ευκαιρια αυτη.

Το εμεις και οι αλλοι δεν ειναι αυτοσκοπος μου αλλα απογοητευση.Απογοητευση για το επιπεδο γηπεδοποιησης .
Ακομα και τωρα συγκεκριμενα ατομα συνεχιζουν να μεταδιδουν τα απο δω κατα το δοκουν .
Δεν μου φαινεται περιεργο. Αλλωστε ειναι σαφεστατες οι προθεσεις τους.
Αυτο ομως που δεν θελω ειναι να καταληξει και το εδω φορουμ οπως το αλλο.
Στα χερια μιας συγκεκριμενης ομαδας που θα ειναι ανευ κριτικης.
Ελπιζω.

Απο εκει ξεκινουν πολλα.

Απο υβρη σε υβρη και απο προσβολη σε προσβολη, με προσωρινό λόγο έκφρασης.

Καλημέρα Νατ,

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει προτάσεις, δεν διαφωνώ μαζί σου σε τίποτε αλλά δεν υπάρχει πρόταση για την αποκλιμάκωση.

Μπορεί να ενοχλεί η πρόταση, αλλά στην παρούσα φάση so far, μόνο από εκεί δεχόμαστε "αύμμετρες απειλές".

Μίλησα για ενσωμάτωση και όχι για κατάργηση, άλλωστε τα μηχανήματα πάντα τα λατρεύω, πόσο μάλλον τους ανθρώπους που τα έχουν.

Σκέψεις μοιραζόμαστε, και τις ρίχνουμε στο τραπέζι του διαλόγου, δυστυχώς όμως υπάρχει πολύ μοναξιά.

Last edited:
παρ'ότι γαύρος:worshippy:, θα συμφωνήσω με τη γνώμη του ... βγενοπουλικού Eki. ο όρος hi fi (high fidelity) καλύπτει το πλήθος των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα - μια κατηγορία hi fi θα ήταν αρκετή. έχοντας περάσει - μπορώ να πω και ξεπεράσει - το "σαράκι" των αυθαίρετα καλούμενων μηχανών ως hi end, συνειδητοποίησα ότι ο διαχωρισμός είναι τόσο υποκειμενικός, ώστε πάντα θα υπάρχει πιθανότητα για flames (όπου χομπίστας και γνώμη, άρα πιθανότητα διαφωνιών και έριδος, αφού οι γνώμες εμπεριέχουν και τον εγωισμό αυτού που τις εκφράζει). δικαίωμα του καθενός είναι να χαλά κατά το δοκούν όσα χρήματα νομίζει ότι απαιτούνται για να συντηρεί το χόμπι του (= ακρόαση μουσικής ή και θέαση ταινιών, υποτίθεται ότι γι αυτό υπάρχουν τα μηχανήματα
icon12.gif
), αυτό όμως δε σημαίνει ότι όποιος πλήρωσε πιο πολλά είναι high, κι όποιος πλήρωσε λιγότερα είναι low. αρκετά πια με τις "ρατσιστικές" (με την ευρύτερη έννοια του όρου) διαχωριστικές γραμμές. όλοι αγαπάμε τη μουσική, κι όλοι πληρώνουμε όσα μπορούμε για να την απολαύσουμε.

ξέροντας ότι το μήνυμά μου είναι off topic, μάλλον θα πρέπει ν'ανοιχτεί καινούριο thread στο οποίο να ενσωματωθεί αυτό και όσα άλλα δεν αφορούν τον τίτλο και το θέμα ετούτου του thread.

σε ότι αφορά το θέμα διαγραφών θεμάτων / μηνυμάτων, θα μου επιτρέψετε να μην εκφραστώ, λόγω της πρότερης θέσης μου ως επί διετίας σχεδόν γενικού διαχειριστή στο πάλαι ποτέ avforum, οπότε τα γραφόμενά μου θα ήταν συναισθηματικά φορτισμένα. αυτό όμως που έντονα μου έχει μείνει από τότε, είναι το καθημερινό σφίξιμο στο στομάχι τη δύσκολη στιγμή της απόφασης για διαγραφή ή μη κάποιων θεμάτων, ειδικά όταν η απόφαση αυτή ήταν ικανή να δημιουργήσει ψυχρότητα στις σχέσεις μου με άτομα που είχα γνωρίσει κι εκτιμήσει δια ζώσης ...

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Εμεις και οι αλλοι...μαλιστα

Θά συμφωνήσω μαζί σου...
Ανεξαρτήτως τών προτιμήσεων τού καθενός,δέν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται ´εξωτερικοί εχθροί´ένθεν και ένθεν και να αναπτύσσονται φοβικά σύνδρομα.
Το διαδίκτυο είναι τεράστιο και χωράει τούς πάντες..
Εχω επιλέξει να γράφω μόνον στο avclub γιατί έμαθα το avforum πρώτο και συνέχισα εδώ και είχα και φίλους εδώ...
Η ωρίμανση όλων μας πάντως επιβάλλει νά μήν χρησιμοποιούμε ´άλλους´ως άλλοθι..
Και δεν γίνεται να υπάρχουν εξ ορισμού μόνον καλοί και κακοί ένθεν και ένθεν.
Αυτο θυμίζει ποδοσφαιρικες ομαδες.
Και μπορεί στα πρώτα βήματα ναναι αναγκαιο,αλλα στην ωρίμανση άχρηστο.

Διάβασα αυτά που έγραψε ο Γιώργος (ΚΟΨ) κι επειδή έχω κι εγώ την ίδια ακριβώς γνώμη για το Διονύση (DIPIE) όλο αυτό το διάστημα έχω μιά απορία.
Γιατί αφήνετε έναν άνθρωπο που ανέλαβε διαχειριστής μόλις πρίν λίγες μέρες εντελώς εκτεθειμένο;
Ναί, είμαι κι εγώ της άποψης οτι ο Διονύσης έκανε ένα λάθος χειρισμό, αλλά μήπως δεν φταίει μόνο αυτός;
Μήπως εμπλέκονται κι άλλοι, και σε μεγαλύτερο βαθμό, που τώρα κάνουν τον Αλέκο;
Μήπως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο άνθρωπος του ξεκαθαρίσατε το τι ισχύει εδώ και σ' όποιν αρέσουμε σ' όποιον δεν αρέσουμε νά' ναι καλά τα 7500 μέλη;
Μήπως κάποιοι την έχουν δεί περίεργα;
Μήπως δεν φταίνε μόνο "οι Βάρβαροι" αλλά πολύ περισσότερο οι σκληροπυρινικοί από τους "εντός των τοιχών" ;
Μήπως γενικά πάμε από γκάφα σε γκάφα;
Μήπως...........

Πολλα μηπως Μπαμπη, πολλα.......

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Εδώ, στα μέλη

Δυστυχως στα μελη απευθυνεται οτι σας βολευει.

Εξηγησεις ζητηθηκαν , οχι παραιτησεις.

Στα μελη αρκει μια ανακοινωση κατοπιν εορτης , οπως συνηθιζετε....ειτε για αποχωρησεις, ειτε για αναθεσεις .....