Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

+1

Tιποτα πιο γενναιο απο μια ανθρωπινη συγνωμη και ενα κολλημα στη μουρη του καταστατικου για να φυγουν οι αμφιβολιες.

Ουτε παραιτησεις ουτε εξοδοι χρειαζονται.
Απλα 2 κινησεις να καταλαβουν τα μελη οτι ολα εχουν μια προοπτικη.

Πολύ σωστά ..... ευθής εξαρχής όλοι μας ζητήσαμε αυτή την
ανθρώπινη δημόσια συγνώμη και όλα θα ηρεμούσαν.

Επίσης, προκαλώ αυτούς που συνεχίζουν να μιλάνε για "ζήτηση αποπομπής" του Dipie από τα μέλη,
να ποστάρουν 1 post στο οποίο να ζητείται κάτι τέτοιο από ένα μέλος

.... ένα post θέλω όχι δύο ....ένα

Λάρρυ να σε βγάλω από τον κόπο τουλάχιστον για τις δικές μου δημοσιεύσεις.

Δημήτρη, ελπίζω να χάσεις το στοίχημα γιατί δε θέλω πραγματικά ούτε να σκέφτομαι περί κλικών και λυκοφιλιών. Πόσο μάλλον δε να συμμετέχω σε τέτοιες (ή να μη συμμετέχω, αλλά να υφίστανται). Πάντως εμμένω στη θέση μου και αν δεν αλλάξει κάτι, και σε ένα μήνα εδώ είμαστε (ελπίζω δηλαδή, γιατί έχουμε και θέματα υγείας) για να το αποδείξω άλλη μια φορά.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Λάρρυ να σε βγάλω από τον κόπο τουλάχιστον για τις δικές μου δημοσιεύσεις.

Δημήτρη, ελπίζω να χάσεις το στοίχημα γιατί δε θέλω πραγματικά ούτε να σκέφτομαι περί κλικών και λυκοφιλιών. Πόσο μάλλον δε να συμμετέχω σε τέτοιες (ή να μη συμμετέχω, αλλά να υφίστανται). Πάντως εμμένω στη θέση μου και αν δεν αλλάξει κάτι, και σε ένα μήνα εδώ είμαστε (ελπίζω δηλαδή, γιατί έχουμε και θέματα υγείας) για να το αποδείξω άλλη μια φορά.

Νικόλα εγώ εύχομαι να το χάσω το στοίχημα.Μια υγιής κοινωνία έστω και διαδικτυακή δεν χρειάζεται τέτοια φαινόμενα.

Περιμένω λοιπόν..

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Νικόλα εγώ εύχομαι να το χάσω το στοίχημα.Μια υγιής κοινωνία έστω και διαδικτυακή δεν χρειάζεται τέτοια φαινόμενα.

Περιμένω λοιπόν..

Συμφωνώ απόλυτα και προσυπογράφω. :ernaehrung004:

Καθόλου.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα.

Αλλού χτυπάω το κουδουνάκι..

Υ.Γ. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να "χτυπάς" και εμένα ?

Φίμωτρο θα βάλουμε ?

Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου ώρες ώρες..

Εαν κάθε ερώτησή μου θεωρείς οτι σου την πέφτω το κοβω.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Αυτό που προκύπτει, και το λέω με μεγάλη μου λύπη, από τη στάση της Διαχειριστικής Ομάδας στο θέμα είναι ότι πρόκειται για "κλίκα".

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη για το καταστατικό, από τη στιγμή που το Avclub ανήκει σε νόμιμο σωματείο με καταστατικό. Δεν θέλετε σκόπιμα να υπάρχει καμία διαφάνεια. Μην περιμένετε καμία υποστήριξη με τέτοια στάση.....
+1

Η μάνα μου, μου έλεγε όταν ήμουν μικρός,
«Κώστα την υπογραφή σου και το ….. σου μην τα βάζεις οπού και οπού»
Και πόσο δίκιο είχε !!!

Εαν κάθε ερώτησή μου θεωρείς οτι σου την πέφτω το κοβω.

Καλά ντε μη το κόβεις ..
Νόμιζα πως ήμουν σαφής και σε είδα να ψιλοτρελλαίνεσαι.:grandpa:

Σταματάω τις προβλέψεις μου γιατί μάλλον δυναμιτίζουν παρά καταλαγιάζουν την ατμόσφαιρα
Πάω να προλάβω να ψωνίσω στο Μετρόπολις (κάποιοι πρέπει να ανησυχήσουν :flipout:) και λοιπά και θα επανέλθω το βράδυ..:a0210:

δεν υπαρχουν κλικες Γιωργο
υπαρχουν μελη που νοιωθουν οτι του πνιγει το δικιο που νιωθουν οτι μονοι μας με τα χερακια μας βγαζουμε τα ματακια μας
εχει που μας χρωσταγαν πηραν και το βοδι ....σωστος ο Σπυρος
απο κοντα και ο Βασιλης που οντως βοηθησε στην εκθεση να ζητα με αγωνια το καταστατικο
ο Βασιλης που ειναι 6-7 χρονια φιλος με πολλα παιδια εχουν φαει ψωμι και αλατι και τον βλεπω σε μια σταση επαναστατικη

ο Κωστας (Κοκαρ) με το σβησμένο βιντεο ζητα και εκεινος εξηγησεις στην διενεξη του με τον Geonx πηρε τηλεφωνο τον Παναγιωτιδη τωρα βρε Κωστα δεν μπορουσες να παρεις?

αυτα καταλαβα μεχρι στιγμης

το ιδιο νοιωθω και εγω δεν μπορω να γραψω τιποτα

για μια συγνωμη ολα αυτα? 300 μηνυματα για μια συγνωμη? ενα κεφαλι? μια παραιτηση?

Μπραβο Dipie μας ανεβασες τα ποστ μαναμ!!!!!

να προτεινω κατι αλλο

θα με βαρεσετε....ΖΗΤΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΜΟΥΘΑΚΙ να τα πουμε με το καταστατικο φυσικα αναρτημενο αμεσα ωστε να λυθει καθε αμφιβολια

υπαρχουν καποιες αλλες προτασεις περαν της δικης μου?

με το ποστ του Μπαμπη συμφωνω και με των περισσοτερων εδω μεσα και με του Τακη που ζηταει μια ηρεμια να πιασουμε το θεμα απο την αρχη να το ξετυλιξουμε

αυτα εν αρχη

και αμα καταλαβετε τι γραφω να με φτυσετε

μήπως, λέω μήπως εάν επανέρθουν τα κείμενα βοηθήσει ??

να τα διαβάσουνε και όσοι δεν τα έχουνε διαβάσει να σχηματίσουν γνώμη ...

ελπιζω να μην κατηγορηθω οτι το γυρναω στην πλακα ουτε ειναι στην προθεση μου να κανω "πολιτικη"

δεν περνανε με αστειακια αυτα