Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Quis custodiet ipsos custodes ?

Αυτό πού δεν απαντάται απο τον εν λόγω Διαχειριστή είναι το´Ποιός θα μάς φυλάει από τούς φύλακες τελικά´.

Να σαι καλά βρε Σπύρο που μου το θύμησες !

Ιδου τι γράφει το wikipedia για τη φράση :
"...is a Latin phrase from the Roman poet Juvenal, variously translated as "Who will guard the guards?", "Who watches the watchmen?", "Who shall watch the watchers themselves?", or similar.
The essential problem was posed by Plato in the Republic, his work on government and morality. The perfect society as described by Socrates, the main character of the work (see Socratic dialogue), relies on laborers, slaves and tradesmen. The guardian class is to protect the city. The question is put to Socrates, "Who will guard the guardians?" or, "Who will protect us against the protectors?". Plato's answer to this is that "They will guard themselves against themselves. We must tell the guardians a noble lie. The noble lie will inform them that they are better than those they serve and it is therefore their responsibility to guard and protect those lesser than themselves. We will instill in them a distaste for power or privilege, they will rule because they believe it right, not because they desire it."

Τελικά αυτό είναι που μας έλειψε .... η Πλατωνική αντιμετώπιση του ερωτήματος...

Φίλιππος

ΥΓ: Τα bold είναι δικά μου....

Σπυρο γιατι διαστρευλωνεις τα λεγομενα μου; Ποιος ειπε για μπραβο και μοκο; Που τα ειδες τα στερεοτυπα; Ποιος πραγματικα ενδιαφερεται για χειροκροτητες; Το αντιθετο ακριβως εγραψα!
Η κατα εσενα "μελο" τοποθετηση μου, παραμενει ο τροπος βιωνω αυτη την κατασταση, και με το να την ειρωνευσαι αν μη τι αλλο, δειχνει το ποσο πραγματικα σέβεσαι τους διαδικτυακούς σου συνοδοιπόρους..
Τελικα μηπως εσυ αναζητεις διαχειριστες -χειροκροτητες των αποψεων σου ενω οποιος τολμησει να διαφωνησει καταληγει να λοιδωρειται ;

Λές να θέλω κάτι τέτοιο???
Ευχαριστώ για την υπόδειξη..
Θα την λάβω υπ´όψιν.
Πάντως χτές άλλοι έβγαλαν το φίδι απο την τρύπα...Δεν μίλησαν εκ τών υστέρων..
Τακη μου όπως εσύ έχεις μιά γνωμη για μένα έτσι και εγώ πιστευω ότι κάθε φορά που ορισμένοι διαχειριστές τοποθετουνται κλείνουν 20 λογαριασμοί στο φόρουμ.
Αποψή μου...
Και δεν αφορά στα πρόσωπα αλλά στον ρόλο πού ασκούν...

Λές να θέλω κάτι τέτοιο???
Ευχαριστώ για την υπόδειξη..
Θα την λάβω υπ´όψιν.
Πάντως χτές άλλοι έβγαλαν το φίδι απο την τρύπα...Δεν μίλησαν εκ τών υστέρων..
Τακη μου όπως εσύ έχεις μιά γνωμη για μένα έτσι και εγώ πιστευω ότι κάθε φορά που ορισμένοι διαχειριστές τοποθετουνται κλείνουν 20 λογαριασμοί στο φόρουμ.
Αποψή μου...
Και δεν αφορά στα πρόσωπα αλλά στον ρόλο πού ασκούν...

Δεν ξερω αν το θες, αλλα με το να ριχνεις λαδι στην φωτια με ειρωνιες και παραποιησεις των λεγομενων, δεν βοηθας προς την αποκλιμακωση της οποιας εντασης, διοτι οι τσακωμοι ειναι που διωχνουν τον κοσμο, ειδικα οταν κανουμε την "Τριχα" "τριχιά"...

Δεν ξερω αν το θες, αλλα με το να ριχνεις λαδι στην φωτια με ειρωνιες και παραποιησεις των λεγομενων, δεν βοηθας προς την αποκλιμακωση της οποιας εντασης, διοτι οι τσακωμοι ειναι που διωχνουν τον κοσμο, ειδικα οταν κανουμε την "Τριχα" "τριχιά"...

Δεν περίμενα τίποτα καλυτερο απο το ότι ´ρίχνω λάδι στην φωτιά´.
Γνωστά αυτά εδώ και καιρό..
Και γνωστός ο τρόπος αποδυναμώσεως οιουδήποτε..
Μονον που θα σού συνιστούσα,με ολο τον σεβασμό,να διαβάσεις τοποθετήσεις άλλων μελών αλλά και επιφανών μελών με σημαντικοτατες θεσεις παλιοτερα στο φόρουμ που τοποθετηθηκαν με μεγαλύτερη σαφήνεια απο την δική μου..
Και η ένταση δεν δημιουργείται τυχαία..Βρές απο πού άναψαν οι ´φωτιές´.
Δυστυχώς ορισμένοι φαίνεται ακόμα ψάχνουν τον ´εσωτερικό εχθρό´.
Δυστυχώς...........................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Quis custodiet ipsos custodes ?

Να σαι καλά βρε Σπύρο που μου το θύμησες !

Ιδου τι γράφει το wikipedia για τη φράση :
"...is a Latin phrase from the Roman poet Juvenal, variously translated as "Who will guard the guards?", "Who watches the watchmen?", "Who shall watch the watchers themselves?", or similar.
The essential problem was posed by Plato in the Republic, his work on government and morality. The perfect society as described by Socrates, the main character of the work (see Socratic dialogue), relies on laborers, slaves and tradesmen. The guardian class is to protect the city. The question is put to Socrates, "Who will guard the guardians?" or, "Who will protect us against the protectors?". Plato's answer to this is that "They will guard themselves against themselves. We must tell the guardians a noble lie. The noble lie will inform them that they are better than those they serve and it is therefore their responsibility to guard and protect those lesser than themselves. We will instill in them a distaste for power or privilege, they will rule because they believe it right, not because they desire it."

Τελικά αυτό είναι που μας έλειψε .... η Πλατωνική αντιμετώπιση του ερωτήματος...

Φίλιππος

ΥΓ: Τα bold είναι δικά μου....

Τελικά η Αρχαία Ελλάδα παρηκμασε ακριβώς επειδή δεν απαντηθηκε η διάκριση μεταξύ ´Δικαιοσύνης´και ´Ελευθερίας´.
Προσπάθησε ο Αισχύλος αλλά.........
Ευχαριστώ για την περαιτέρω ενημέρωση.

δεν ψάχνουμε τον εσωτερικό εχθρό Σπύρο.
Τον εσωτερικό σύμμαχο ψάχνουμε.

(τον έμπρακτα εκφραζόμενο)

Δεν περίμενα τίποτα καλυτερο απο το ότι ´ρίχνω λάδι στην φωτιά´.
Γνωστά αυτά εδώ και καιρό..
Και γνωστός ο τρόπος αποδυναμώσεως οιουδήποτε..
Μονον που θα σού συνιστούσα,με ολο τον σεβασμό,να διαβάσεις τοποθετήσεις άλλων μελών αλλά και επιφανών μελών με σημαντικοτατες θεσεις παλιοτερα στο φόρουμ που τοποθετηθηκαν με μεγαλύτερη σαφήνεια απο την δική μου..
Και η ένταση δεν δημιουργείται τυχαία..Βρές απο πού άναψαν οι ´φωτιές´.
Δυστυχώς ορισμένοι φαίνεται ακόμα ψάχνουν τον ´εσωτερικό εχθρό´.
Δυστυχώς...........................

Σπυρο, με ολο τον σεβασμο, προσωπικα δεν ψαχνω κανενα "εσωτερικο εχθρο" αλλα προτιμω να βλεπω και να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
Και οταν ειπα οτι με το προηγουμενο ποστ σου εριξες λαδι στην φωτια, το εννοούσα διοτι και ειρωνικο ηταν και ανακριβες...Τωρα αν εσυ επιλεγεις να συμπεριφερεσαι σαν να μην ήσουν εσυ ο συντακτης του εν λογω ποστ, δικαιωμα σου..
Μην υποτιμας την νοημοσυνη μου ομως..

ΥΓ. Ξερω οτι αγαπας το Avclub, αλλα πολλες φορες διαλεγεις περιεργους τροπους για να εκφρασεις την αγαπη σου...

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Εντάξει Δημήτρη..
Η έμπρακτη και αποδεδειγμένη υποστήριξη εμπεριέχει και έμπρακτη κριτική.
Και τελικά οι μόνοι πού ´βάζουν νερό στο κρασί τους´είναι τά μέλη που συνεχίζουν και συμμετέχουν εδώ και πολύ καιρό ενεργά.
Με άλλα λόγια η υποχώρησις μονόπλευρη..
Τουλάχιστον πρός τά ´έξω´έτσι φαίνεται.

Δημητρη δεν πιστευω οτι εισαι της γνωμης οτι λειπουν οι εσωτερικοι συμμαχοι απο εδω μεσα?
Θα πεσει φωτια να μας καψει.
Αλλα καποια στιγμη θα πρεπει στον συμμαχο σου να εξηγησεις και 2 πραγματα παραπανω.
Αν θες να σε βοηθησει με ουσιαστικο τροπο.

Γιατι αν υπαρχει αλλη ατζεντα σε μεμονωμενες περιπτωσεις κακως μιλαμε και τοποθετουμαστε γιατι ειναι λογια στον αερα.

Και αν θες πρεπει να υπαρξει μια διαφανεια απο την στιγμη που επιλεχτηκε αυτο το μοντελο πορευσης του φορουμ.

με τον Τακη μοιαζετε σε πολλα φυσικα οπου το πω θα φαω φαπες απο τις καλες σαν του Τζανετακου

γινανε λαθη και θα γινουν και στο μελλον αν ειναι δυνατον να θεωρουμε το αλαθητο
η εσωτερικη συμμαχοι δεν εχει να κανει περι αυλης κολακων αλλα κουραγιου

Κάτι ελέχθη για προστασία των μελών? από πότε θέλουμε προστασία κύριοι? ή από πότε ζητήσαμε προστασία?

Κ. Παναγιωτιδη και που τους βρισκετε δεν ξερετε να τους κρατησετε... η ειναι μπροστα σας και κανετε οτι δεν τους βλεπετε, η τους θελετε συμμαχους και καθολου επικριτες..

:ADFAD2:

Να διευκρινισω οτι λογω τεχνικου θεματος δικου μου, (καποιο προβλημα με τα ελληνικα) μπηκα με ενα αλλο λογαριασμο. Ο νικος μπορει να το σβησει αν θελει (τον λογαριασμο)

Β. Σ.

Last edited:
Το κουραγιο Λαρρυ να το δωσουμε. Στις 2 εκθεσεις, ποσοι διαχειριστες βοηθησαν ? ποσοι κουβαλησαν?
Μη μιλαμε για κουραγιο απο τα μελη μονο...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ να καταλαβουμε ολοι τις σκεψεις μας καλυτερα

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια την φαγωμάρα που βγαίνει σε αυτό το χόμπυ και ειδικά στις χαιεντ κατηγορίες και ειδικά στην Ελλάδα.
Ενώ η μουσική εξημερώνει τα ήθη, στο ιντερνετικό τοπίο φαίνεται τα εξαγριώνει.....ενώ τα χόμπυ μας σε ήχο και εικόνα έπρεπε να ενώνουν, υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτές που βγαίνει χολή, απωθημένα και γενικά αρνητικό κλίμα.
Δυστυχώς τόσα χρόνια δεν βρίσκω το λόγο, ίσως ξεσπάμε στο πληκτρολόγιο, ίσως ο περίγυρος με τα όποια προβλήματα βρίσκει διέξοδο στην οθονη....πολλές μπορεί να είναι οι ερμηνείες............για αυτό και επί μακρόν απέχω, πλην προσφάτως.

Κατανοώ ότι μπορεί να γίνονται λάθη είτε τώρα είτε στο παρελθόν, το θέμα είναι ότι δεν είμαστε στα γυμνασιακά μας χρόνια και το θέμα δεν είναι σε κάθε θρεντ να αποδεικνύεται ποιός έχει την μεγαλύτερη, σε κάθε σελίδα, μέρα με την μέρα, μήνα με το μήνα,..........σε όποιο φόρουμ σε όποια κατηγορία........

Δυστυχώς δεν έχω λύση και αισθάνομαι άσχημα με την όλη κατάσταση, αλλά οφείλω να πω κάτι για τον άνθρωπο Διονύση, που γνωρίζω επί σειρά ετών και που είναι κύριος με το Κ κεφαλαίο, αμέμπτου ηθικής και εκτός κάθε παρασκηνίου ή μικροσυμφερόντων. Ξέρω ότι είχε και έχει πολλή όρεξη να προσφέρει, να βοηθήσει, να παλέψει, να πέσει, να σηκωθεί, και κυρίως έχει άποψη και δεν την έκρυψε ποτέ. Δεν ξέρω τα εσωτερικά του κλαμπ και δεν ξέρω τις διαδιακσίες και ζητώ συγνώμη για αυτό, για αυτό και δεν συμμετέχω περαιτέρω.
Κλείνω λέγοντας μόνο πως είναι τιμή μου που είναι φίλος μου ο Διονύσης (Dipie) και ξέρω σίγουρα ότι είχε τις καλύτερες προθέσεις για αυτό τον χώρο και τα μέλη του, κρίμα που δεν το γνωρίζουν αυτό οι περισσότεροι που συμμετέχουν στο νήμα.

Είθε η ειρήνη να επικρατήσει, καλό βράδυ και καλό μήνα.

Κάτι ελέχθη για προστασία των μελών? από πότε θέλουμε προστασία κύριοι? ή από πότε ζητήσαμε προστασία?

To πρώτο επίπεδο προστασίας που ζητούν τα μέλη είναι τις συμβουλές που ζητούν για αγορές που προτίθενται να κάνουν. Είναι φυσιολογική συμπεριφορά, και ζητούν την προστασία από τα μέλη κυρίως και από το ίδιο το φόρουμ.

Επίσης τα μέλη ζητούν προστασία από το φόρουμ όταν προβαίνουν σε καταγγελίες για κακή συμπεριφορά καταστηματαρχών ή προιόντων.

Φυσικά τη δύναμη του φόρουμ, τη όποια δύναμη του φόρουμ, το φόρουμ την αντλεί από τον αριθμό των μελών του, από την ανεξαρτησία του απέναντι στους παράγοντες της αγοράς και από την αξιοπιστία του. Όταν δεν υπάρχει κάποιο από τα 3 παραπάνω, τότε είναι μειωμένη και η δύναμη του φόρουμ και η προστασία που παρέχει ή μπορεί να παράσχει στα μέλη του και στα δυνάμει μέλη του στο μέλλον.

Last edited:
[...]
Θα προσπαθήσω ν' απαντήσω και στα δύο,ξεκινόντας απο το ποιό ήταν το πρόβλημα.
Εδώ και καιρό είχε αναρτηθεί το επίμαχο θέμα στην Hi End.Απο κάποια στιγμή και μετά συνδέθηκε ευθέως,με το power buy.Ταυτόχρονα,μέλη μας άρχισαν να ζητούν πληροφορίες και συμμετοχή.Δημιουργήθηκαν αυτόματα δυό κύρια ζητήματα:
-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε.

Θέλω πολύ να μάθω κύριε Dipie, γιατί χρησιμοποιήτε πληθυντικό αριθμό. Υπονοείτε ότι εσείς εκφράζεται τα μέλη που ήθελαν να συμμετάσχουν στο power buy; Γιατί αυτό είναι τουλάχιστον αλαζονικό και αδιανόητο.

Η αντιπαράθεση που εσείς ξεκινήσατε μέσα στο thread μου θυμίζει τις βεντέτες μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Τα μέλη κύριε Dipie - όπως πολύ σωστά ήδη αναφέρθηκε - είναι ώριμοι ενήλικες και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους μέσα σε αυτό το forum ακόμα και αν αυτή σχετίζεται με άλλο δικτυακό τόπο. Ουδέν μεμπτό σε αυτό. Η επέμβαση των διαχειριστών γίνεται μόνο αν κάποιος παραβιάσει τον κανονισμό του avclub. Εφόσον αυτό δεν συνέβη θέλω ΠΟΛΥ να μάθω με ποια ιδιότητα κλειδώσατε το thread.

Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.

Και ποιος σας είπε ότι τα μέλη χρειάζονται προστασία; Εσείς τι είστε; Ο μπαμπάς μας για να μας προστατεύσετε; Κάτω από την ίδια κινδυνολογία του κώλου παραμένουν και οι κάμερες στους δρόμους.

Ετσι σαν πρώτη κίνηση κλειδώθηκε το πρώτο θέμα.Ακολούθησε μιά επίμονη
πίεση κύρια απο μέλη που παράλληλα είναι μέλη και διαχειριστές και του άλλου site να τους "πούμε γιατί".Πιστεύω,ότι το γιατί ήταν ήδη αρκετά καθαρό κι έπρεπε να το σεβαστούν.Δεν το έκαναν.Ετσι,έδωσα μερικές ακόμα απαντήσεις στο σχετικό δεύτερο θέμα που ανοίχθηκε και κατόπιν το κλείδωσα κι αυτό.

Ακολούθησε μια ολονύχτια "επίθεση" ανοίγματος πάλι του ίδιου θέματος σε πολλές κατηγορίες.Απο εκεί και πέρα άρχισαν τα κλειδώματα.

Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές μου είναι σαφές ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη των συνομιλητών σας και τη μνήμη τους. Εξακολουθώ δε, να μην έχω πάρει καμία εξήγηση για ποιό λόγο ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ και δεν κλειδώθηκαν τα δύο thread, το δικό μου και του Βασίλη Τσαντούλη, ούτε από εσάς ούτε από την γενική διαχείρηση. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ THREAD ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ THREAD ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ. Αυτό είναι τουλάχιστον προσβλητικό μετά από όλα αυτά που ακολούθησαν.

Στο κάτω-κάτω,εδώ πλέον δεν πρόκειται για θέμα δημοκρατίας,αλλά για διάθεση επιβολής της άποψης "αφήστε το θέμα ανοιχτό".Θα πρέπει να κατανοηθεί,ότι τούτο το φόρουμ έχει την δικιά του χομπίστικη κι όχι εμπορική φυσιογνωμία και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η προσπάθεια επιβολής μεταβολής της...
Η αλήθεια είναι,ότι κάτω απ' αυτές τις συνθήκες,κοντά στα "ξερά" κάηκαν και "χλωρά".Ζητάω την κατανόησή σας γι' αυτό.

Συνοψίζοντας,δεν υπήρξε πρόθεση φίμωσης κανενός.Προσπάθεια για την υπεράσπιση του φόρουμ,που όλοι αγαπάμε ήταν.Αν έγιναν λάθη συγχωρέστε μας.

Καμία κατανόηση δεν θα έχετε από την πλευρά μου κύριε Dipie. Το thread που άνοιξα ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ είχε με το power buy του AVsite.

ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΛΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ.

Προς την γενική διαχείρηση:
Μην μου πεις Δημήτρη ξανά για λάδι στη φωτιά γιατί τώρα με τον ζαμαμφουτισμό, τη ευθυνοφοβία και την ανωριμότητα που σας διακρίνει θα ρίξω βενζίνη. Κομμένα και τα τηλέφωνα και τα pm μεταξύ διαχειριστών - μελών για να αποσιωποιηθεί το θέμα στα μουλωχτά.

Το θέμα θα ξεκαθαριστεί ΕΔΩ ΜΕΣΑ και μόνο και ενώπιων όλων.

Γιωργο το υφος σου και ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, λυπαμαι πολυ...
Οποιο δικιο και αν ειχες, τουλαχιστον στα ματια μου το εχασες...
Εσυ δεν ζητας διευκρινησεις, αλλα απαιτεις λαικο δικαστηριο και παραδειγματικο δημοσιο απαγχωνισμο...
Κριμα, πολυ κριμα...

ξέρεις, αλλά μας σταυρώνεις όλους....:worshippy:

Τι πάει να πει ρε Δημήτρη σας σταυρώνω όλους; Δηλαδή, όποτε βολεύει, υπάρχει η Διαχειριστική Ομάδα, και όποτε δεν βολεύει, βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω, διότι δεν κάνει να σας σταυρώνω όλους μαζί; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Και επειδή ξέρω ότι έχεις τα @@, θα στα πω έξω από τα δόντια. Επωνύμως είμαι γραμμένος και στο avsite, και στο avmentor, και στο avclub. Και όσον αφορά τα δύο πρώτα, το πράγμα είναι ξεκαθαρισμένο, και ξέρω πού είμαι. AVMentor; Δημήτρης Σταματάκος, και τέλος. AVSite; Αντρέας Καφάτος, και πάει και τελείωσε. Εδώ; Ξέρει κανείς εδώ ρε σε ποιον ανήκει το AVClub; Από όλους αυτούς που σερφάρουν καθημερινά εδώ μέσα, ξέρει κανένας; Μη μ’ αρχίσεις τώρα για σωματεία και ιστορίες, ξέρεις ότι δεν τα μασάω κάτι τέτοια. Σε ρωτάω ευθέως, σε ποιον ανήκει το domain του avclub και σε ποιον εκδίδεται η απόδειξη παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας server. Να σου πω τι κυκλοφορεί στην πιάτσα; Να στο πω. AVClub ίσον Οικονόμου – Σωτηρόπουλος. Αληθεύει, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Διότι με βάση όσα διάβασα εδώ μέσα, αληθεύει. Αλλά προς τα έξω, ήξεις – αφίξεις, και να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον πείτε το στα ίσα, να ξέρει ο κόσμος.

Κατάλαβες τώρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Τι πάει να πει ρε Δημήτρη σας σταυρώνω όλους; Δηλαδή, όποτε βολεύει, υπάρχει η Διαχειριστική Ομάδα, και όποτε δεν βολεύει, βγάζουμε την ουρά μας απʼ έξω, διότι δεν κάνει να σας σταυρώνω όλους μαζί; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Και επειδή ξέρω ότι έχεις τα @@, θα στα πω έξω από τα δόντια. Επωνύμως είμαι γραμμένος και στο avsite, και στο avmentor, και στο avclub. Και όσον αφορά τα δύο πρώτα, το πράγμα είναι ξεκαθαρισμένο, και ξέρω πού είμαι. AVMentor; Δημήτρης Σταματάκος, και τέλος. AVSite; Αντρέας Καφάτος, και πάει και τελείωσε. Εδώ; Ξέρει κανείς εδώ ρε σε ποιον ανήκει το AVClub; Από όλους αυτούς που σερφάρουν καθημερινά εδώ μέσα, ξέρει κανένας; Μη μʼ αρχίσεις τώρα για σωματεία και ιστορίες, ξέρεις ότι δεν τα μασάω κάτι τέτοια. Σε ρωτάω ευθέως, σε ποιον ανήκει το domain του avclub και σε ποιον εκδίδεται η απόδειξη παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας server. Να σου πω τι κυκλοφορεί στην πιάτσα; Να στο πω. AVClub ίσον Οικονόμου – Σωτηρόπουλος. Αληθεύει, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Διότι με βάση όσα διάβασα εδώ μέσα, αληθεύει. Αλλά προς τα έξω, ήξεις – αφίξεις, και να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον πείτε το στα ίσα, να ξέρει ο κόσμος.

Κατάλαβες τώρα;
Κώστα τι θα πείς, όταν σε λίγες ημέρες μάθεις και επίσημα πλέον τις υπόλοιπες λεπτομέρεις σχετικά με τα μέλη του σωματείου, ότι τίποτε απο αυτά που λές γιά το avclub και τα ονόματα που χρησιμοποίησες δεν ισχύουν;

Last edited: