Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μπορεις να μας εξηγησεις τι σημαινει αυτο Κωστα ?

Για να το πω ξεκάθαρα φίλε Νίκο
Περιμένω ( και δεν είμαι μόνο εγώ ) από
Τον κ DIPIE να μας πει γιατί διαγραφήκαν τα thread
Που δεν είχαν σχέση με το PB και όχι να κάνει τον Κινέζο !

Απο ολα αυτα βλεπω οτι ο mod που διεγραψε τα thread δεν εχει κουραγιο να βγει και πει να συγγνωμη.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Απο ολα αυτα βλεπω οτι ο mod που διεγραψε τα thread δεν εχει κουραγιο να βγει και πει να συγγνωμη.

Φιλε μου Ch3RoUv1M ουτε εσενα ομως ειδα να δινεις μια απαντηση στην ερωτηση που σου εχω κανει απο εχτες το βραδυ στο ποστ #56

ένα θέμα που επίσης τίθεται είναι οτι πολλά μέλη διαφωνούν οριζοντίως και καθέτως με τα όσα γίνονται....
υπάρχουν άλλα τόσα μέλη που ενώ δεν τους αρέσουν επίσης αυτά που γίνονται δεν μπαίνουν στον κόπο καν να ασχοληθούν...(αναρωτήθηκε κανείς γιατί??)
όλοι αυτοί δεν πείθονται σε καμία περίπτωση με τις απαντήσεις που δίνονται καθότι δεν είναι ούτε αισθάνονται παιδάκια 5 χρονών....

αλλά η γραμμή είναι μια!!

υπάρχει όμως μια παροιμία που λέει ...
ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

ε δεν στράβωσε ο άτιμος ο γιαλός.... στραβά αρμενίζετε κύριοι.
τι εννοώ?
έχει ξεσηκωθεί το μισό φόρουμ αλλά και πάλι δεν.....

δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποδεχτείτε το λάθος σας.

υ.γ όλα αυτά, με την επιφύλαξη να υπάρχουν άλλα απο πίσω τα οποία δεν γνωρίζουμε και οδηγούν εκεί που οδηγούν.
αν υπάρχουν όμως, οφείλετε να τα ξεκαθαρίσετε!

Φιλε μου Ch3RoUv1M ουτε εσενα ομως ειδα να δινεις μια απαντηση στην ερωτηση που σου εχω κανει απο εχτες το βραδυ στο ποστ #56
Σορρυ που σου απαντησα νωριτερα,αλλα τα post πεφτουν βροχη.
Μιλαω γενικα.
Αμα ημουν περισσοτερο καιρο στο avclub.gr ισως να μην μιλουσα γενικα και ελεγα καποια παραδειγματα.
Απο την στιγμη που δεν ξερω κανεναν(admin,mod),δεν μπορω να κατηγορισω κανεναν προσωπικα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μιλαω γενικα.
Αμα ημουν περισσοτερο καιρο στο avclub.gr ισως να μην μιλουσα γενικα και ελεγα καποια παραδειγματα.
Απο την στιγμη που δεν ξερω κανεναν(admin,mod),δεν μπορω να κατηγορισω κανεναν προσωπικα.

Οποτε μιας και μιλας γενικα καλο θα ηταν να μην πετας τοσο βαριες κουβεντες απεναντι γενικα σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις καν.

Σορρυ που σου απαντησα νωριτερα,αλλα τα post πεφτουν βροχη.
Μιλαω γενικα.

Φίλε μου , όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια !
Για αυτό λίγο προσοχή σε αυτά που γράφαμε δεν θα έβλαπτε
φιλικα κωστας

Αν η διαγραφη των θεματων που ηταν ασχετα με το PB ειναι 1 φορα λαθος, τοτε η μη αναγνωριση αυτου ειναι 1000 φορες λαθος :grandpa:

10 vs. 1000

Εγώ έχω να θέσω ένα πρωτότυπο ερώτημα: Γιατί διαγράφηκαν τα threads που δεν είχαν σχέση με το PB;:bigcry: Απαντήστε επιτέλους και μετά θα πάμε για ύπνο.

Φίλε μου , όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια !
Για αυτό λίγο προσοχή σε αυτά που γράφαμε δεν θα έβλαπτε
φιλικα κωστας
Τι ειπα δλδ και ηταν λαθος.Την γνωμη μου δεν μπορω να εκφρασω?

Τι ειπα δλδ και ηταν λαθος.Την γνωμη μου δεν μπορω να εκφρασω?

Μα εσύ είπες ότι είσαι λίγο καιρό στο club και δεν γνωρίζεις
πρόσωπα και πράγματα. Η μήπως κατάλαβα λάθος?

μιλαω για το παρακατω post που εκανες
" Originally Posted by Ch3RoUv1M View Post
Θα ηεθαλα να απαντησω σε μερικες ερωτησεις.
Γιατι,κατα την γνωμη μου παντα,φοβουνται να μην χασουν την θεση τους,την ''καρεκλα'' τους.Η εξουσια τους διαφ8ειρει ολους(γενικα μιλαω).Λενε,αχ τι ωραια,εχω εξουσια θα κανω delete,οσα post δεν μου αρεσουν η threads η θα κανω delete γιατι ερχετε σε αντιθεση με τα συμφεροντα μου(γενικα μιλαω)και δεν προκειται να μου πει κανει τπτ και σε περιπτωσει που μου πει καποιος τον βαζω στην black list του forum.Θα ηθελα να πω κατι τελευταιο.Επειδη ειμαι γραμενος και σε αλλα forum πιστευω οτι το forum ανηκει στα μελη του και οτι η admin και mod υπαρχουν για την ομαλη λειτουργεια του χωρις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας απο τους admin και mod."

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Ας αρχισουμε εμεις σαν μελη να συμπεριφερομαστε ετσι ωστε να δημιουργουμε τα λιγοτερα δυνατα προβληματα και επειτα μπορουμε να ξεμπροστιαζουμε τον καθε <υπερευαισθητο> που διαγραφει

Δεν κατάλαβα τωρα ......... θα βγουν και φταίχτες τα μέλη τώρα?

Το ξαναέγραψα και νωρίτερα ...... μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη?

Άντε για να τελειώνει η ιστορία ......

............ τί άλλο θα διαβάσω? .......... τι άλλο?

ιβ) Απαγορεύεται το spamming μέσω του φόρουμ, είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Επίσης απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων ή/ και υπηρεσιών κάθε είδους. Επιτρέπεται βέβαια η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρείες, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων. Τα μηνύματα που περιέχουν spam καθώς και εκείνα που αποτελούν απροκάλυπτη και προκλητική διαφήμιση θα διαγράφονται ή θα μορφοποιούνται κατάλληλα, και θα γίνεται σύσταση στον χρήστη που τα δημοσίευσε."χορηγίες"

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο από τις οδηγίες για τη συμμετοχή του καθενός ΜΑΣ στο φόρουμ, κρίνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ότι ο κος Dipie ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και διέγραψε το μήνυμα του ΡΒ..

Πως το δικαιολογώ:

Α) Έγινε μία διαφήμιση σε εταιρεία ηχείων, χωρίς κανείς από αυτό το δικτυακό χώρο να έχει προσωπική άποψη για τον ήχο τους! (αν κάνω λάθος, διορθώστε με),
Η διαφήμιση που έγινε γι αυτά τα ηχεία ξεκίνησε από ένα κοινό μέλος σε δύο φόρουμ, που έτυχε να τα δοκιμάσει, ως συνέχεια αυτής της δοκιμής ξεκίνησε ένα ΡΒ στο άλλο φόρουμ και μεταφέρθηκε σε αυτό,

Β) Έγινε διαφήμιση σε άλλο δικτυακό χώρο, που δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ αυτό, μετακινώντας χρήστες προς τα εκεί,

Γ) Το «ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων» σημαίνει, κατ εμέ πάντα, ότι ο συντονιστής της κατηγορίας οφείλει να «φιλτράρει» τα γραπτά ΜΑΣ, να «αποκωδικοποιεί» (όσο υπερβολική και να φαίνεται η χρήση αυτής της λέξης) το σκοπό αυτών, να προλαβαίνει καταστάσεις πριν δημιουργηθούν, να «προφυλάξει» μέλη και τελικά να ενεργεί βάση των συμπερασμάτων του,

Δ) Από τη στιγμή, που η συγκεκριμένη αγορά των ηχείων δε ξεκίνησε από αυτό το χώρο, αλλά από κάποιον άλλο, βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη την άποψη «Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε από ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε.»

Πως το δικαιολογώ αυτό?

Απλά, αν η συγκεκριμένη πρόταση είχε ξεκινήσει από εδώ, ΝΟΜΙΖΩ, ότι οι διαχειριστές, συντονιστές και λοιποί υπεύθυνοι θα ήξεραν τους όρους και θα εξασφάλιζαν ή θα αναλάμβαναν την οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη.
Τώρα, μέσα από αυτό το φόρουμ, ΜΠΟΡΕΙ να αναλάμβαναν μία ευθύνη ή την ανάγκη να «δικαιολογηθούν» αν μέλη που είχαν παράπονα από την επικείμενη αγορά, ξεκινούσαν να κατηγορούν αυτό το χώρο που τους… παρέσυρε!

Ε) Το οποιοδήποτε θέμα που αποτελεί «παρακλάδι» θέματος που κλειδώθηκε ή διαγράφηκε, έστω και με διαφορετική σύνταξη, ονομασία ή έστω υποψίας αναφοράς σε εκείνο, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ/ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!

Ο Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, «έξυπνη» και κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, για να…ειπωθούν τα ίδια…
Οπότε μας παραπέμπω στη Γ παράγραφο,

ΣΤ) Αν ο κος Dipie ήταν το «θύμα» για να γραφτούν πολλά και να αποκτήσει επισκέπτες το φόρουμ, είναι πραγματικά κρίμα…
[Εδώ ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους συντονιστές, διαχειριστές και λοιπούς υπεύθυνους του φόρουμ αλλά ΜΠΟΡΕΙ κάποιοι να πίεσαν λίγο παραπάνω το θέμα, δείχνοντας σημάδια μεγαλύτερης «ευθιξίας» για τη διαγραφή, ώστε να «αμαυρώσουν» ένα αρκετά καλό κλίμα (αποστειρωμένο όπως αναφέρουν ορισμένοι συνφορουμίτες) και να κάνουν ένα χώρο, που μαζεύει θέματα και κόσμο, ΜΠΑΧΑΛΟ].

Τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:

Η συμμετοχή μας σε αυτό το χώρο είναι προσωπική μας επιλογή, από τη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε θα ακολουθήσουμε τους κανόνες που το διέπουν.
Αν δεν επιθυμούμε την «αστυνόμευση» από διαχειριστές, όπως έγραψαν ορισμένοι συνφορουμίτες, τότε απέχουμε, απλά!
Υπάρχουν κάποιοι που διαχειρίζονται αυτό το χώρο και «παίζουμε» με τους κανόνες που έχουν.
Αλλοίμονο αν ο καθένας ΜΑΣ, «λειτουργούσε» εδώ μέσα βάση αυτών που θα ήθελε…

Έχω παρατηρήσει, ότι όλοι συνεχώς μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία»…
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό?

Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερες τιμές σε είδη που αφορούν τη θεματολογία του φόρουμ?
Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από εισαγωγείς, καταστήματα?

Προσωπικά, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.

Τότε, όλοι εμείς που μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία» έχουμε συνειδητοποιήσει το χρόνο που μπορεί να «κλέβει» αυτή η ασχολία με το φόρουμ?

Προσωπικά, μόνο αυτό βλέπω να προσφέρει το φόρουμ σε αυτούς τους ανθρώπους!

Διαφορετικά, δε βλέπω να με εξουσιάζει, να μου κάνει επίδειξη δύναμης ή να μου κάθεται στο σβέρκο, ΚΑΝΕΙΣ!

Βρίσκομαι εδώ γιατί το επιθυμώ και όποτε το επιθυμώ κάνω μέρες να «φανώ»!

Ερχόμαστε εδώ, γράφουμε ότι θέλουμε, ωφέλιμα ή άχρηστα (πραγματικά δεν έχει σημασία), κρίνουμε, κρινόμαστε, βρίσκουμε ανθρώπους με κοινή δραστηριότητα, δημιουργούμε φιλίες και «φιλίες», συζητάμε προβλήματα, ζητάμε βοήθεια για επικείμενες αγορές και όποτε μπορούμε… «κτυπάμε» και κανά συντονιστή για να περνάει η ώρα…

Τώρα για το ποιος/ποιοι φροντίζουν να υπάρχει αυτό το μέρος… ούτε καν με ενδιαφέρει, αρκεί όποτε ΘΕΛΩ να υπάρχει!
Αν έχει πέσει και ο server ή δε ξέρω τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του φόρουμ, έχω κάθε δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί δε βρήκα την «παρέα» μου, δε βρήκα χώρο να γράψω τον… πόνο μου και γκρινιάζω στους συντονιστές, διαχειριστές ή όποιον άλλο βρω εκείνη τη στιγμή!!!

Ωραία… σχέση!

Συγνώμη για το κατεβατό, για το σεντόνι αλλά τόσα μηνύματα σε κλίμα γενικής «αχαριστίας» για ανθρώπους που απλά αναλώνονται για να έχω κάπου να γράφω και να μιλώ για το χόμπι μου, δεν τα άντεξα!

Μα εσύ είπες ότι είσαι λίγο καιρό στο club και δεν γνωρίζεις
πρόσωπα και πράγματα. Η μήπως κατάλαβα λάθος?

μιλαω για το παρακατω post που εκανες
" Originally Posted by Ch3RoUv1M View Post
Θα ηεθαλα να απαντησω σε μερικες ερωτησεις.
Γιατι,κατα την γνωμη μου παντα,φοβουνται να μην χασουν την θεση τους,την ''καρεκλα'' τους.Η εξουσια τους διαφ8ειρει ολους(γενικα μιλαω).Λενε,αχ τι ωραια,εχω εξουσια θα κανω delete,οσα post δεν μου αρεσουν η threads η θα κανω delete γιατι ερχετε σε αντιθεση με τα συμφεροντα μου(γενικα μιλαω)και δεν προκειται να μου πει κανει τπτ και σε περιπτωσει που μου πει καποιος τον βαζω στην black list του forum.Θα ηθελα να πω κατι τελευταιο.Επειδη ειμαι γραμενος και σε αλλα forum πιστευω οτι το forum ανηκει στα μελη του και οτι η admin και mod υπαρχουν για την ομαλη λειτουργεια του χωρις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας απο τους admin και mod."
Ναι σωστα καταλαβες.Οσον αφορα το παραπανω post που πιστευεις οτι κανω λαθος.Να λαβεις υποψη σου οτι μιλαω γενικα.

Και τώρα το μέλος που ενεγραφη τον φεβρ του 2007 θα λοιδωρηθεί ενώ το μέλος που ενεγράφη τον Σεπτ του 2007 και έχει καλύτερη αντιληψη των πεπραγμενων απο το μέλος του φεβρ2007 θα χειροκροτηθεί.
Ε,ρε γλεντια.
Τοχω ξαναδει το εργοοοοοοοοοοοοοοο .Παλιοτεραααααααααααα

ιβ) Απαγορεύεται το spamming μέσω του φόρουμ, είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Επίσης απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων ή/ και υπηρεσιών κάθε είδους. Επιτρέπεται βέβαια η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρείες, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων. Τα μηνύματα που περιέχουν spam καθώς και εκείνα που αποτελούν απροκάλυπτη και προκλητική διαφήμιση θα διαγράφονται ή θα μορφοποιούνται κατάλληλα, και θα γίνεται σύσταση στον χρήστη που τα δημοσίευσε."χορηγίες"

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο από τις οδηγίες για τη συμμετοχή του καθενός ΜΑΣ στο φόρουμ, κρίνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ότι ο κος Dipie ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και διέγραψε το μήνυμα του ΡΒ..

Πως το δικαιολογώ:

Α) Έγινε μία διαφήμιση σε εταιρεία ηχείων, χωρίς κανείς από αυτό το δικτυακό χώρο να έχει προσωπική άποψη για τον ήχο τους! (αν κάνω λάθος, διορθώστε με),
Η διαφήμιση που έγινε γι αυτά τα ηχεία ξεκίνησε από ένα κοινό μέλος σε δύο φόρουμ, που έτυχε να τα δοκιμάσει, ως συνέχεια αυτής της δοκιμής ξεκίνησε ένα ΡΒ στο άλλο φόρουμ και μεταφέρθηκε σε αυτό,

Β) Έγινε διαφήμιση σε άλλο δικτυακό χώρο, που δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ αυτό, μετακινώντας χρήστες προς τα εκεί,

Γ) Το «ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων» σημαίνει, κατ εμέ πάντα, ότι ο συντονιστής της κατηγορίας οφείλει να «φιλτράρει» τα γραπτά ΜΑΣ, να «αποκωδικοποιεί» (όσο υπερβολική και να φαίνεται η χρήση αυτής της λέξης) το σκοπό αυτών, να προλαβαίνει καταστάσεις πριν δημιουργηθούν, να «προφυλάξει» μέλη και τελικά να ενεργεί βάση των συμπερασμάτων του,

Δ) Από τη στιγμή, που η συγκεκριμένη αγορά των ηχείων δε ξεκίνησε από αυτό το χώρο, αλλά από κάποιον άλλο, βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη την άποψη «Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε από ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε.»

Πως το δικαιολογώ αυτό?

Απλά, αν η συγκεκριμένη πρόταση είχε ξεκινήσει από εδώ, ΝΟΜΙΖΩ, ότι οι διαχειριστές, συντονιστές και λοιποί υπεύθυνοι θα ήξεραν τους όρους και θα εξασφάλιζαν ή θα αναλάμβαναν την οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη.
Τώρα, μέσα από αυτό το φόρουμ, ΜΠΟΡΕΙ να αναλάμβαναν μία ευθύνη ή την ανάγκη να «δικαιολογηθούν» αν μέλη που είχαν παράπονα από την επικείμενη αγορά, ξεκινούσαν να κατηγορούν αυτό το χώρο που τους… παρέσυρε!

Ε) Το οποιοδήποτε θέμα που αποτελεί «παρακλάδι» θέματος που κλειδώθηκε ή διαγράφηκε, έστω και με διαφορετική σύνταξη, ονομασία ή έστω υποψίας αναφοράς σε εκείνο, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ/ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!

Ο Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, «έξυπνη» και κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, για να…ειπωθούν τα ίδια…
Οπότε μας παραπέμπω στη Γ παράγραφο,

ΣΤ) Αν ο κος Dipie ήταν το «θύμα» για να γραφτούν πολλά και να αποκτήσει επισκέπτες το φόρουμ, είναι πραγματικά κρίμα…
[Εδώ ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους συντονιστές, διαχειριστές και λοιπούς υπεύθυνους του φόρουμ αλλά ΜΠΟΡΕΙ κάποιοι να πίεσαν λίγο παραπάνω το θέμα, δείχνοντας σημάδια μεγαλύτερης «ευθιξίας» για τη διαγραφή, ώστε να «αμαυρώσουν» ένα αρκετά καλό κλίμα (αποστειρωμένο όπως αναφέρουν ορισμένοι συνφορουμίτες) και να κάνουν ένα χώρο, που μαζεύει θέματα και κόσμο, ΜΠΑΧΑΛΟ].

Μα φίλε μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι.
Η απάντηση που περιμένουμε πλέον δεν είναι γιατί διαγράφηκε το thread που
Αναφερόταν στο PB , αλλά σε αυτά που ακολούθησαν και δεν είχαν καμιά σχέση με αυτό

Re: 10 vs. 1000

Εγώ έχω να θέσω ένα πρωτότυπο ερώτημα: Γιατί διαγράφηκαν τα threads που δεν είχαν σχέση με το PB;:bigcry: Απαντήστε επιτέλους και μετά θα πάμε για ύπνο.

Ετοιμασε καφέ ............ προβλέπω να ξενύχτας περιμένοντας ...:ADFADF1: