Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videocl

Τό νά μπαίνουν λίγα videoclips σημαίνει:
1)Σεβασμός σέ αυτόν πού τά βάζει,ήτοι σέβεται ο ίδιος τήν επιλογή του τής ημέρας.

2)Σεβασμός απο αυτόν πού τά βάζει σέ αυτούς πρός τούς οποίους απευθύνεται,δηλαδή τά λοιπά μέλη..Το νόημα είναι τό μοίρασμα τής Μουσικής μας επιλογής μέ τούς άλλους.

3)Δεν είναι θέμα ''σοβαρών'' ή μή Threads..Ολα έχουν αξία.

4) Η υπερκατανάλωση ακόμα καί σέ πράγματα πού αγαπάμε συχνά βαρυστομαχιαζει..Η υπερπληροφόρηση δέν έχει νόημα..Υποτίθεται ότι μπαίνουν τά τραγούδια γιά νά τά ακούμε.

5)Οταν μιλήσαμε γιά αυτορύθμιση τό αποδεχτήκατε μέν(γενικά μιλώ)αλλά απεδείχθη στήν πράξη ότι δέν.............

6)Το μέλος πού συνέλαβε τήν ιδέα νά ζητήσει ένα videoclip τήν μέρα και άνοιξε τό θέμα,δέν ανήκε στούς διαχειριστές,αλλά απλά είχε τήν κοινή λογική νά μήν γίνει τό νήμα χαοτικό..

My 2cents..
Ως φίλος τής Μουσικής Κατηγορίας τά γράφω αυτά.

Κατανοητό και σεβαστό.
Η αυτορύθμιση νομίζω από κάποιους τηρήθηκε.
Ποιό είναι όμως το κακό στο άνοιγμα ενός ακόμα thread?
Δε θα επηρεαστεί η ιδεά κι ο χαρακτήρας των άλλων theards στο ελάχιστο.
Το πολύ πολύ να μην μπαίνει κανείς και να πάει σύντομα στον πάτο.
Σε κάθε περίπτωση μια πρόταση κάνω, δε θα επιμείνω παραπάνω -bye-

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Δεν θες να με δεις αγριεμένο, πίστεψε με (το εσύ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα)

αμ βέβαια !
αλλού πάει...:flipout:

@ Σπύρος Σούρλας Δεν έχετε και άδικο, κι εγω έτσι ''κόλλησα'' αρχικα εδώ...
απ' τις μοναδικες παρουσιάσεις σας!!!

Νικο οι Δχστες ειναι στην διαθεση σας ,αρκετους θα τους δειτε και απο κοντα στα γενεθλια μας την Παρασκευη εκει θα μας δοθει η ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα

έναν πάντως δεν θα τον δούν...:antlers:

Αν θέλετε την γνώμη μου,πιστεύω πως το βιντεοκλίπ της ημέρας θα πρέπει να μείνει ελεύθερο....στα θεματικά αλλάζει το πράγμα...εκεί μπαίνει κάποιος για να μάθει πράγματα που τον αφορούν άμεσα και για να διευρύνει την σχέση του με την μουσική που τον ενδιαφέρει....

Εγώ πάντως υπόσχομαι οτι μετά το βραδινό που θα ανεβάσω (είπαμε : It's A Beautiful Day !), θα σταματήσω να ανεβάζω videoclips...

Μια παρουσίαση που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μού έμεινε να κάνω, την ετοιμάζω και κλείνω κι απο αυτό ...

Εγω σας καληνυχτώ...
Όνειρα γλυκα σε όλους...
Αυριο θα ενημερωθω για το τι μέλλει γενεσθαι...:sleep::sleep::sleep:

Στην απορία μου, αν δλδ. μπουκάρουν 200 μέλη και βάλουν από 1, τι θα γίνει, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?
Ή αν ανοίξω 15 τόπικς με διάφορα είδη μουσικής και βάζω από 1 (εγώ και άλλοι 15)?

Είμαι απ αυτούς που είχα πει σε ορισμένα απ τα παιδιά (κατ ιδίαν) ότι δεν ήταν όμορφο το θέαμα τελευταία. Επίσης βάζω ελάχιστα κλιπς.
Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να οριοθετούμε το πόσα κλιπς θα μπούνε (κλιπ μάλλον γιατί πρόκειται για 1) είναι παντελώς άστοχο, ΙΜΗΟ.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Στην απορία μου, αν δλδ. μπουκάρουν 200 μέλη και βάλουν από 1, τι θα γίνει, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?
Ή αν ανοίξω 15 τόπικς με διάφορα είδη μουσικής και βάζω από 1 (εγώ και άλλοι 15)?

Είμαι απ αυτούς που είχα πει σε ορισμένα απ τα παιδιά (κατ ιδίαν) ότι δεν ήταν όμορφο το θέαμα τελευταία. Επίσης βάζω ελάχιστα κλιπς.
Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να οριοθετούμε το πόσα κλιπς θα μπούνε (κλιπ μάλλον γιατί πρόκειται για 1) είναι παντελώς άστοχο, ΙΜΗΟ.
μάνα μου φέρε εσύ 200 και τα κάνουμε 200 τα κλιπς...:a0210: