Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
ΟΚ δλδ. αν αύριο 200 μέλη βάλουν από ένα βίντεο κλιπ ο καθένας, θα την παρακολουθείτε.......
Ξανά μανά, λυπάμαι
Ξανά μανά, λυπάμαι
Συμφωνώ απόλυτα με τον περιορισμό αλλά το 1 είναι υπερβολικό νομίζω...
ΟΚ δλδ. αν αύριο 200 μέλη βάλουν από ένα βίντεο κλιπ ο καθένας, θα την παρακολουθείτε.......
Ξανά μανά, λυπάμαι
Μου επιτρέπετε να ανοίξω το "videoclip της στιγμής" για τους ξενύχτηδες, τους αχόρταγους, τους μη εγκρατείς, τους καψούρηδες κτλ κτλ?
Έτσι δε θα "μολύνουμε" τα "σοβαρά" threads και οι λίγοι που θα γράφουμε σε αυτό δεν θα ενοχλούμε. Τα links απ' όσο ξέρω δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο στο server.
@back door Man ....πόσο καιρό???
Νικο οι Δχστες ειναι στην διαθεση σας ,αρκετους θα τους δειτε και απο κοντα στα γενεθλια μας την Παρασκευη εκει θα μας δοθει η ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα
18 - 10 - 2009. Τότε που ανέβασα και το τελευταίο κλιπ...
Δεν γίνεται να το κάνουμε ένα το πρωί και ένα το βράδυ,μετά το φαγητό, για το κάθε μελος???:BDBDG54:
Χρειάζεται ειδική έγκριση αυτό?
Μου επιτρέπετε να ανοίξω το "videoclip της στιγμής" για τους ξενύχτηδες, τους αχόρταγους, τους μη εγκρατείς, τους καψούρηδες κτλ κτλ?
Έτσι δε θα "μολύνουμε" τα "σοβαρά" threads και οι λίγοι που θα γράφουμε σε αυτό δεν θα ενοχλούμε. Τα links απ' όσο ξέρω δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο στο server.
Και τί είναι τα videoclips; Αντιβίωση; :rofl::rofl::rofl:
ω ρε μνήμη!!!:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.