Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

ΟΚ δλδ. αν αύριο 200 μέλη βάλουν από ένα βίντεο κλιπ ο καθένας, θα την παρακολουθείτε.......

Ξανά μανά, λυπάμαι

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Συμφωνώ απόλυτα με τον περιορισμό αλλά το 1 είναι υπερβολικό νομίζω...

H αλήθεια είναι ότι το ιδανικότερο θα ήταν να ξεκινήσει με μια σύσταση για φειδώ... να δείτε πως πάει, και μετά να βάζατε όριο στα 3 πχ clips ανά ημέρα...

...το 1 μάλλον παραείναι... χάνει και τον σκοπό του το thread...

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

ΟΚ δλδ. αν αύριο 200 μέλη βάλουν από ένα βίντεο κλιπ ο καθένας, θα την παρακολουθείτε.......

Ξανά μανά, λυπάμαι

Εγώ είπα:το χω κόψει το άθλημα εδω και καιρό. Μιλάω γι αυτούς που ακολουθούν κατα πόδας το νήμα. Να τους διευκολύνουμε έστω και λίγο.

Tα βιντεοκλιπ τα βάζουμε για να τα ακούν κάποιοι, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Ας βρίσκουμε μια καλή πρόταση την ημέρα και είναι νομίζω αρκετή.
Συμφωνώ με την πρόταση των διαχειριστών.

Μου επιτρέπετε να ανοίξω το "videoclip της στιγμής" για τους ξενύχτηδες, τους αχόρταγους, τους μη εγκρατείς, τους καψούρηδες κτλ κτλ?

Έτσι δε θα "μολύνουμε" τα "σοβαρά" threads και οι λίγοι που θα γράφουμε σε αυτό δεν θα ενοχλούμε. Τα links απ' όσο ξέρω δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο στο server.

Μου επιτρέπετε να ανοίξω το "videoclip της στιγμής" για τους ξενύχτηδες, τους αχόρταγους, τους μη εγκρατείς, τους καψούρηδες κτλ κτλ?

Έτσι δε θα "μολύνουμε" τα "σοβαρά" threads και οι λίγοι που θα γράφουμε σε αυτό δεν θα ενοχλούμε. Τα links απ' όσο ξέρω δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο στο server.

+10000:flipout::flipout::flipout::a0210:

Νικο οι Δχστες ειναι στην διαθεση σας ,αρκετους θα τους δειτε και απο κοντα στα γενεθλια μας την Παρασκευη εκει θα μας δοθει η ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα

Δεν έχει να κάνει με το φορτίο στο server ...
Αλλά πρέπει να παραδεχθούμε οτι το έχουμε παρακάνει... Και βάζω ασφαλώς ΚΑΙ τον εαυτό μου μέσα, για να μην πεί κανείς "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" ....

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Τό νά μπαίνουν λίγα videoclips σημαίνει:
1)Σεβασμός σέ αυτόν πού τά βάζει,ήτοι σέβεται ο ίδιος τήν επιλογή του τής ημέρας.

2)Σεβασμός απο αυτόν πού τά βάζει σέ αυτούς πρός τούς οποίους απευθύνεται,δηλαδή τά λοιπά μέλη..Το νόημα είναι τό μοίρασμα τής Μουσικής μας επιλογής μέ τούς άλλους.

3)Δεν είναι θέμα ''σοβαρών'' ή μή Threads..Ολα έχουν αξία.

4) Η υπερκατανάλωση ακόμα καί σέ πράγματα πού αγαπάμε συχνά βαρυστομαχιαζει..Η υπερπληροφόρηση δέν έχει νόημα..Υποτίθεται ότι μπαίνουν τά τραγούδια γιά νά τά ακούμε.

5)Οταν μιλήσαμε γιά αυτορύθμιση τό αποδεχτήκατε μέν(γενικά μιλώ)αλλά απεδείχθη στήν πράξη ότι δέν.............

6)Το μέλος πού συνέλαβε τήν ιδέα νά ζητήσει ένα videoclip τήν μέρα και άνοιξε τό θέμα,δέν ανήκε στούς διαχειριστές,αλλά απλά είχε τήν κοινή λογική νά μήν γίνει τό νήμα χαοτικό..

My 2cents..
Ως φίλος τής Μουσικής Κατηγορίας τά γράφω αυτά.

Edit:Στεφανία τοποθετήθηκα ,γι´αυτό καί έσβησα τό ποστ σου.

Καί κάτι ακόμα..
Προφανώς και αγαπάτε τήν μουσική γι'αυτό συμμετέχετε..
Από τό νά γίνεται συναγωνισμός στά videoclips καθήστε και γράψτε 10 γραμμές(ο καθένας μέ τό προσωπικό του στύλ) γιά πράγματα πού αγαπάτε.
Η βοήθειά σας και η συμβολή σας θάναι σημαντικότατη γιά όλους μας.

:2thumb22sup::ernaehrung004: