Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τι είναι το LNB για να διαμαρτυρηθεις όταν έχεις προβλήματα με την εικόνα σου.....και είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον 5Κ γνωρίζουν τι εστί LNB.
γιατί θα πρέπει να το γνωρίζουν απο τι στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα?
Εάν 5Κ σχετικοί ή άσχετοι είχαν προβλήματα με την εικόνα τους και αυτό οφειλόταν στο LNB τους θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος και θεωρώ ότι ο ΟΤΕ δεν θα ξαναέπερνε SHARP. Δεν είναι τόσο άσχετοι.....
Επίσης το ότι παίρνει 7/10 (λέμε τώρα) δεν σημαίνει ότι το υλικό είναι και άχρηστο. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο της αγοράς αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά και στο 90% των περιπτώσεων και δεν βλέπω το λόγο να το μηδενίζουμε.
Ακριβώς αυτό. Και είναι το τελευταίο σχόλιο που έκανα για τον εξοπλισμό του ΟΤΕ.Δεν είπε κανείς ότι είναι άχρηστο, είπε να προτιμήσουν κάτι καλύτερο!
Καλό είναι να χρησιμοποιείτε άλλο lnb και όχι το sharp που δίνει ο ΟΤΕ...
Τόσο χάλια είναι Σεραφείμ;
Ναι...
Ακριβώς αυτό. Και είναι το τελευταίο σχόλιο που έκανα για τον εξοπλισμό του ΟΤΕ.
Αν έχουν υπογράψει για Sharp, Sharp θα πάρουν είτε είναι είτε δεν είναι άσχετοι. Το υλικό το δοκίμασαν(?) πριν υπογράψουν και θα αγοράσουν όσες χιλιάδες συμφώνησαν.
Λες να παίρνουν γουρούνι στο σακί ή να μην έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν LNB ????
Μπορείς να είσαι βέβαιως ότι το δοκίμασαν και πήγε καλύτερα από οτιδήποτε άλλο κατέβηκε στο διαγωνισμό....
Λες να παίρνουν γουρούνι στο σακί ή να μην έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν LNB ????
Μπορείς να είσαι βέβαιως ότι το δοκίμασαν και πήγε καλύτερα από οτιδήποτε άλλο κατέβηκε στο διαγωνισμό....
Έχεις δίκιο, έχω πρόβλημα με την στόχευση, τον εξοπλισμό, φυσικά φταίει ο ΟΤΕ.Σιγά, για κανά 2 ψιχάλες το έχουμε κάνει θέμα.Γιατί είναι λογικό; Παίζει ρόλο η στόχευση και ο εξοπλισμός...
Η αξιολόγηση έγινε σαν πακέτο αλλά και συνδυαστικά από τα διαθέσιμα LNBs, προφανώς δεν ελέγθηκε κάθε LNB της αγοράς.
Έχεις δίκιο, έχω πρόβλημα με την στόχευση, τον εξοπλισμό, φυσικά φταίει ο ΟΤΕ.Σιγά, για κανά 2 ψιχάλες το έχουμε κάνει θέμα.
Λες μισές αλήθειες!
Δλδ μπορούσατε να πάρετε το κάτοπτρο από τον ένα διαγωνιζόμενο και το lnb από άλλον....και το καλώδιο από άλλον...κλπ κλπ?
Σου απαντώ από πριν.....ΟΧΙ...πακέτα εξετάστηκαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.