Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

με BER E-7 ειμαι καλα στο id discovery? με 1.20 πιατο αλλα παρακεντρη ληψη

Γεια σας παιδια,
Δεν ξέρω αμα ειμαι στην σωστή ενότητα αλλα εχω 2 ερωτήσεις:

Μου έφεραν την τεταρτη τον αποκωδικοποιητη.
1) Οταν τον αφήνω πολλή ώρα είτε ανοιχτό ειτε κλειστό, μετά ΔΕΝ εχει ηχο. αναγκάζομαι να τον κλεισω απο το κουμπί και να τον ανοίξω
2) σημερα σε καποια καναλια αρχικά και στη συνέχεια σε όλα μου εβγαζε μια μπαρα ότι δεν εχει σημα και να κανω ελεγχο κλπ. τον αφησα αρκετη ωρα κλειστό απο το πισω κουμπί, και το σήμα ηρθε!!!. Στις ρυθμίσεις Συστήματος στο κατεβατό που εχει καποια στιγνή βγάζει "Software Download Διακοπή, error Info:2n: 9t: 4c: 1, error text: Foreground Download

παιρνω Support και τους ενημερωνω;

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδια,
Δεν ξέρω αμα ειμαι στην σωστή ενότητα αλλα εχω 2 ερωτήσεις:

Μου έφεραν την τεταρτη τον αποκωδικοποιητη.
1) Οταν τον αφήνω πολλή ώρα είτε ανοιχτό ειτε κλειστό, μετά ΔΕΝ εχει ηχο. αναγκάζομαι να τον κλεισω απο το κουμπί και να τον ανοίξω
2) σημερα σε καποια καναλια αρχικά και στη συνέχεια σε όλα μου εβγαζε μια μπαρα ότι δεν εχει σημα και να κανω ελεγχο κλπ. τον αφησα αρκετη ωρα κλειστό απο το πισω κουμπί, και το σήμα ηρθε!!!. Στις ρυθμίσεις Συστήματος στο κατεβατό που εχει καποια στιγνή βγάζει "Software Download Διακοπή, error Info:2n: 9t: 4c: 1, error text: Foreground Download

παιρνω Support και τους ενημερωνω;

Ευχαριστώ
13888 εφοσον ειναι ολα οκ με την εγκατασταση σου

καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο παιδι που γνωριζει να με βοηθησε να ρυθμησουμε το πιατο για οτε τβ..να ειναι κοντα μου πετρουπολη η περιστερι ευχατιστω πολυ

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

μπορει καποιος να μου δωσει μια ευκολη και μια δυσκολη συχνοτητα για κεντραρισμα δορυφορου 9Α? θελω να πιασω το μεγιστο,οι συχνοτητες να μην ειναι HD , ο δεκτης ειναι του εμποριου και πιατο του ΟΤΕ

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Δες εδώ. Κατά τη γνώμη μου πάντως είναι καλύτερο το κεντράρισμα να γίνεται με βάση τις συχνότητες του πακέτου.

Ευχαριστω φιλε μου, απλα ο δεκτης του ΟΤΕ δεν δειχνει ποσοστο συχνοτητας περα απο τις μπαρες που εχει εκτος και αν δε το ξερω, υπαρχει εγκατεστημενο το πιατο απλα παιζει η μια μπαρα μια γραμμη, γι αυτο λεω να βαλω του εμποριου μπας και κανω κατι

Δεν εννοώ να χρησιμοποιήσεις το δέκτη του ΟΤΕ αλλά κάποιον του εμπορίου που να είναι dvb-s2.

λαθος καταλαβα, οκ φιλε thanks.

ο ΟΤΕ δίνει πιάτο; Και αν ναι; Τι; 80αρι;

60άρι.

Μάλιστα. Θέλω να κάνω συνεγκατάσταση ΟΤΕ και νόβα. Τώρα έχω το κλασσικό πιάτο της νοβα το 60άρι (το οποίο προφανώς θα πεταχτεί).
Θα με καλύψει ένα 80άρι ή να πάω σε 100άρι για σιγουριά.

Αν έχεις την ευχέρεια, 100άρι.

βαλε κατι παραπανω και παρε 1 μετρο και ακομα καλυτερα εαν μπορεις και επωνυμο.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Αν έχεις την ευχέρεια, 100άρι.

βαλε κατι παραπανω και παρε 1 μετρο και ακομα καλυτερα εαν μπορεις και επωνυμο.
Ευχαριστώ κύριοι.
100αρι λοιπόν. Δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές στην τιμή και προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα με την κακοκαιρία θα πάω σε 100αρι.
Έχετε να προτείνετε τίποτα από μάρκες γιατί είμαι άσχετος και αν πάω στον τεχνικό θα μου δώσει ότι πουλάει αυτός. Και lnb αν είναι εύκολο.
Οπότε λέω να πάρω το πιάτο μόνος και να μου κάνει απλά την εγκατάσταση αυτός.

απο δω και περα,αναλαμβανει ο Σερα,που το κατεχει καλα το αθλημα...:2thumb22sup:

@Bayern7,αφού θα δώσεις κάτι παραπάνω για αγορά κατόπτρου 1 μέτρου,καλό είναι να πάρεις αλουμινίου.Για lnb τώρα,για τους συγκεκριμένους δορυφόρους δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι τι θα πάρεις.

Last edited:

Eχω δυο κάτοπτρα 60αρια για νοβα και οτε. Στην συννεφια ενω η νοβα παιζει κανονικα ο οτε οχι.(εχει εξήγηση αυτό??) Με μεγαλυτερο πιατο θα φτιάξει η κατάσταση?

μικρο ειναι φιλε μου το 60αρι και στις 2 περιπτωσεις.
πας σε 1 μετρο και εσυ,βαζεις και τους 2 επανω του και καθαρισες..

Αν πάτε σε 1 μέτρο, το gibertini op100 αλουμινίου είναι η ιδανική επιλογή.