Κάνε έναν έλεγχο στις συνδέσεις σου, αν είναι όλα στη θέση τους, αν είναι ok τα βύσματα (ειδικά το καλώδιο που φεύγει από το lnb και καταλήγει στον kaon). Επίσης, αν χρησιμοποιείς twin lnb, κάνε τράμπα τα καλώδια να δεις τι γίνεται.Εχω κανει την εγκατάσταση μονος μου με ενα wave 80 και ενώ βλέπω κανονικά όλα τα καναλια, ξαφνικά χανετται το σημα και βγαινει η ταμπελα οτι δεν εχω σημα κλπ. Το περίεργο ειναι ότι αν το κλεισω για 5-10 λεπτά τότε ανοιγει κανονικά και δειχνει μια χαρά.
1) Κάνε αναβάθμιση τον δέκτη.
Τον κλείνεις από πίσω (αν έχεις PVR τον βγάζεις από το ρεύμα), τον ανοίγεις και όταν θα δεις ταυτόχρονα τα 3 led να ανάβουν μπροστά στην οθόνη του αποκωδικοποιητή, πατάς BACK-2-4-8-5. Ξεκινάει να κάνει αναβάθμιση και τον αφήνεις να τελειώσει και να κάνει reboot. Πιθανά μπορεί να επιλυθεί αν είναι κάτι software.
Δεν κανει μονος του αναβαθμιση ο δεκτης; Πρεπει να το κανει κανεις ετσι; Εγω θυμαμαι τουλαχιστον δυο φορες που αναβαθμιστηκε ο δεκτης με γικη του πρωτοβουλιαχωρις να κανω εγω κατι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.