Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Μήπως η συχνότητα 12417 έχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή; Στο ΟΤΕ sport 5 που βλέπω Πόρτο Τσέλσι το σήμα ανεβοκατεβαίνει. Στις άλλες συχνότητες είμαι από σήμα όπως ήμουν

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Σπασίματα στο ote Sports 1 τώρα...

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

εχει αλλα πρεπει να ειναι στο κυκλωμα upstream του αγωνα απο το συνεργειο μεταδοσης... δεν φαινεται η ληψη να εχει θεμα συμφωνα με τον αποκωδικοποιητη και τις σταθμες

Ναι απο θεμα σηματος ηταν οκ. Και στην Αεκ ειδα να κανει τα ιδια.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Ναι απο θεμα σηματος ηταν οκ. Και στην Αεκ ειδα να κανει τα ιδια.
Επιβεβαιωνω κι εγω.

Καλησπέρα σας, είμαι νέος κάτοχος του οτε TV. Επειδή διάβασα σε κάποια φόρουμ ότι ο δέκτης του οτέ είναι πολύ ευαίσθητος για να μπορέσεις να ρυθμίσεις το πιάτο σου στο δορυφόρο Eurobird 9 / Eutelsat 9E.
Για αυτό το λόγο προσπάθησα με ένα παλιό δέκτη που είχα (Tecview 2051 FAE) να ρυθμίσω το πιάτο. Έχω φτάσει στο σημείο που σε αυτό το δέκτη τα σήματα είναι ~87% & 96%. Έτσι ΥΠΟΘΕΤΩ ότι η στόχευση
είναι ικανοποιητική αλλα όχι η καλύτερη δυνατή. Επόμενο βήμα μου είναι να βάλω το δέκτη του οτέ να δω αν βρίσκει σήμα και βλέπω τα σήματα στο 0%.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα σας, είμαι νέος κάτοχος του οτε TV. Επειδή διάβασα σε κάποια φόρουμ ότι ο δέκτης του οτέ είναι πολύ ευαίσθητος για να μπορέσεις να ρυθμίσεις το πιάτο σου στο δορυφόρο Eurobird 9 / Eutelsat 9E.
Για αυτό το λόγο προσπάθησα με ένα παλιό δέκτη που είχα (Tecview 2051 FAE) να ρυθμίσω το πιάτο. Έχω φτάσει στο σημείο που σε αυτό το δέκτη τα σήματα είναι ~87% & 96%. Έτσι ΥΠΟΘΕΤΩ ότι η στόχευση
είναι ικανοποιητική αλλα όχι η καλύτερη δυνατή. Επόμενο βήμα μου είναι να βάλω το δέκτη του οτέ να δω αν βρίσκει σήμα και βλέπω τα σήματα στο 0%.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Σας ευχαριστώ

Έχεις βρει σίγουρα τον 9E?Κατεβαζεις κανάλια που όντως είναι στον 9Ε?

Κοίτα από εδώ τις συχνότητες του otetv και πες μας τα αποτελέσματα.

Έχεις βρει σίγουρα τον 9E?Κατεβαζεις κανάλια που όντως είναι στον 9Ε?

Στον Tecview εννοεις ?

Κάνω αναζήτηση και μου κατέβαζει μόνο κάποια ελεύθερα του Eurobird 9 τα οποία έχουν καλό σήμα.

Last edited:

Στον Tecview εννοεις ?

Κάνω αναζήτηση και μου κατέβαζει μόνο κάποια ελεύθερα του Eurobird 9 τα οποία έχουν καλό σήμα.

ναι στον tecview,είναι σίγουρα του eurobird αυτά που κατεβαζεις?

ναι στον tecview,είναι σίγουρα του eurobird αυτά που κατεβαζεις?

Από ότι καταλαβαίνω μάλλον έχει κλειδώσει στον Hotbird 13. Άρα πρέπει να πάω στην ταράτσα να το κουνήσω.
Υπάρχει κάποια συμβουλή χοντρικά ? Επίσης ποιο κανάλι μπορώ να βάλω του Eurobird για να καταλάβω μόλις
δω εικόνα οτι βρήκα τον σωστό δορυφόρο.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

http://gr.kingofsat.net/pos-9E.php κάποιο dvb-s κανάλι,δεν ξέρω αν υποστηρίζει dvb-s2 ο tecview,όπως βλέπεις το πιάτο απο πίσω το γυρνάς δεξιά

Κοίτα αν σου εμφανίσει τα sisal στην 11823 H 27500 3/4 .Αν στα κατεβάζει αυτά έχεις κλειδώσει σωστά

Υπάρχει κάποια συμβουλή χοντρικά ? Επίσης ποιο κανάλι μπορώ να βάλω του Eurobird για να καταλάβω μόλις
δω εικόνα οτι βρήκα τον σωστό δορυφόρο.
Διάβασε εδώ.

Κοίτα αν σου εμφανίσει τα sisal στην 11823 H 27500 3/4 .Αν στα κατεβάζει αυτά έχεις κλειδώσει σωστά

Καλησπέρα, Στον Tecview τα κατέβασε τα Sisal 1,2,3,4. Στον δέκτη του οτέ μου βρίσκει σήμα όμως μόνο στον αναμεταδότη ΟΤΕ 4.
Υποθέτω ότι επιτέλους στόχευσα σωστά !

Ποιό είναι το επόμενο βήμα ?

Κάνε τις απαραίτητες μικρό ρυθμίσεις στο lnb και στο πιάτο όπως σου έγραψε ο Σεραφείμ για μέγιστο σήμα και στη συνέχεια κάνε σάρωση να δεις αν έρχεται όλο το μπουκέτο του ΟΤΕ.Αν σου τρώει κάποια κανε μικρή ρυθμιση στο lnb

Κάνε τις απαραίτητες μικρό ρυθμίσεις στο lnb και στο πιάτο όπως σου έγραψε ο Σεραφείμ για μέγιστο σήμα και στη συνέχεια κάνε σάρωση να δεις αν έρχεται όλο το μπουκέτο του ΟΤΕ.Αν σου τρώει κάποια κανε μικρή ρυθμιση στο lnb

Δηλαδή να συνδεθώ στον οτε 1 και να παίξω με το lnb μέχρι να βρώ σήμα ?

Σήμα είπες σου φέρνει αν και κανονικά έπρεπε να σου φέρνει στο οτε1 ή οτε2...αν σου φέρνει τα sisal στη σάρωση και έρχεται το πακέτο του ΟΤΕ όλο δε πειραζεις τίποτε.Στο τηλεκοντρόλ πατά το κάτω δεξιά με τις 3 γραμμές και δες τι σήμα φέρνει. Αν ή ποιότητα είναι 100% και ή ισχύς όσο πιο ψηλά πάει είσαι οκ

Δες σε ποιον αναμεταδότη ΟΤΕ έχεις σήμα. Στο κανάλι της Βουλής έχεις εικόνα π.χ.;

Σήμα είπες σου φέρνει αν και κανονικά έπρεπε να σου φέρνει στο οτε1 ή οτε2...αν σου φέρνει τα sisal στη σάρωση και έρχεται το πακέτο του ΟΤΕ όλο δε πειραζεις τίποτε.Στο τηλεκοντρόλ πατά το κάτω δεξιά με τις 3 γραμμές και δες τι σήμα φέρνει. Αν ή ποιότητα είναι 100% και ή ισχύς όσο πιο ψηλά πάει είσαι οκ

Δες σε ποιον αναμεταδότη ΟΤΕ έχεις σήμα. Στο κανάλι της Βουλής έχεις εικόνα π.χ.;

Στον Οτε 4 φέρνει 100% και 100% βεβαια με καλώδιο 1 μέτρου. Στον οτε 1 ότι μικρορύθμιση και να έκανα δεν βρήκα τίποτα.
Ο δέκτης πρίν τον πάρω του έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παίζει κάποιο ρόλο μήπως αυτό ?