Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Γιατι υπαρχει προβλημα στα ΟΤΕsport 5 κ 6, ενω τα αλλα ειναι ΟΚ; Οχι τιποτα αλλο μα γκρινιαζει η κυρα που θελει να δει τον ΠΑΣ!
Θα απαντησω μονος μιας και, μαλλον, βρεθηκε η πηγη του προβληματος: επειδη εχω κινητο πιατο, οπως διαπιστωσαμε μετα απο 2 ωρες στα κεραμιδια με πεδιομετρο (οντως ψηθηκαμε!), ΔΕΝ περνουσαν μερικες συχνοτητες απο το μοτερ! Σπανιο ισως μα συμβαινει... Φυσικα το βγαλαμε και θα βαλω τουλαχιστον 4πλο diseq με συνδεση στον VU+Uno (κι απο κει στον δεκτη του ΟΤΕtv). Ετσι οπως το κεντραραμε τωρα στον 9" east, o OTEtv εχει σημα 95/100%!

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Με το ιδιο lnb που εχανε συχνοτητες!

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με την συχνότητα 12475.50 H27500 Ο αποκωδικοποιητής του οτε μου δείχνει 0 σήμα με αποτέλεσμα να μην βλέπω τα κανάλια. Μόνο σε αυτή την συχνότητα υπάρχει το πρόβλημα. Ένας άλλος αποκωδικοποιητής του εμπορίου δείχνει 70% σήμα Να φταίει και σε μένα το μοτέρ? Αλλά γιατί στον άλλο δίνει σήμα. Μπορεί να φταίει ο δέκτης? Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει ίδιο πρόβλημα?

Αν δεν εφταιγε το μοτερ, γιατι τωρα δειχνει;
Τωρα που το σκεπτομαι νομιζω ο,τι και σε αλλες συχνοτητες αλλων δορυφορων ειχα θεμα με το μοτερ - αρα παμε για μπολικα lnb παλι, μην παει χαμενη και η "εκαιδευτικη" συνδρομη😃

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ TV και λαμβάνω τον OTE με ένα πιάτο WAVE FRONTIER. Στην συχνότητα 12475 H 27500 2/3 όπου μεταδίδονται τα κανάλια

ΕΡΤ 3
ΟΤΕ SPORT 6
OTE SPORT 5
OTE CINEMA 2
VILLAGE
ERT HD
DISCOVER
NATIONAL GEOGRAPHIC

Εδώ και αρκετό καιρό συμβαίνει το εξής: Στα ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και χάνεται το σήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ γίνεται ΜΟΝΟ σε αυτή την συχνότητα. Φώναξα τον τεχνικό του ΟΤΕ που μου είπε ότι γίνετε παρεμβολή και θα πρέπει να αλλάξω την θέση του πιάτου.

Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος και γιατί δέχομαι ξαφνικά παρεμβολή.

Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας.

Last edited by a moderator:

Μια λύση έχεις στην πραγματικότητα πριν μπεις σε διαδικασία αλλαγής θέσης του πιάτου γιατί αυτό που σου είπε μπορεί και να ισχύει, το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ σε μια συχνότητα σε άλλο δορυφόρο. Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να αλλάξεις LNB στον δορυφόρο του OTE και δεύτερον να αλλάξεις καλώδιο από το LNB έως το diseqc (που λογικά έχει λόγο του wave frontier).

Ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απάντηση. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο, απενεργοποίησέ το και δες τι γίνεται.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ TV και λαμβάνω τον OTE με ένα πιάτο WAVE FRONTIER. Στην συχνότητα 12475 H 27500 2/3 όπου μεταδίδονται τα κανάλια

ΕΡΤ 3
ΟΤΕ SPORT 6
OTE SPORT 5
OTE CINEMA 2
VILLAGE
ERT HD
DISCOVER
NATIONAL GEOGRAPHIC

Εδώ και αρκετό καιρό συμβαίνει το εξής: Στα ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και χάνεται το σήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ γίνεται ΜΟΝΟ σε αυτή την συχνότητα. Φώναξα τον τεχνικό του ΟΤΕ που μου είπε ότι γίνετε παρεμβολή και θα πρέπει να αλλάξω την θέση του πιάτου.

Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος και γιατί δέχομαι ξαφνικά παρεμβολή.

Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε όλα τα κανάλια που βρίσκονται σ αυτήν την συχνότητα με την διαφορά ότι εγώ έχω εικόνα αλλα με παρά πολλά πιξελιάσματα και σπασίματα.Ηρθε τεχνικός έλεγξε τα πάντα τα βρήκε όλα σωστά και μου είπε πως θα δοκιμάσει με άλλο lnb.

κι εγω προβλημα, νεος στο otetv, παιζουν τα otesports, αλλα δεν παιζουν eurosports (κανενα απ τα 3) και
μου βγαζει κωδικο σφαλματος 4, καναμε κατι επανεκκινησεις με το τηλ κεντρο και
εργοστασιακες ρυθμισεις, αλλα δεν επαιξε, το εδωσαν βλαβη

κι εγω προβλημα, νεος στο otetv, παιζουν τα otesports, αλλα δεν παιζουν eurosports (κανενα απ τα 3) και
μου βγαζει κωδικο σφαλματος 4, καναμε κατι επανεκκινησεις με το τηλ κεντρο και
εργοστασιακες ρυθμισεις, αλλα δεν επαιξε, το εδωσαν βλαβη

Όλα τα παρακάτω είναι στην ιδία συχνότητα με τα Eurosport, για δες σε αυτά έχεις λήψη ?

SKAI- Fox Life Greece HD
Motorvision TV HD - EuroSport 2 - VH1 Europe
Disney Channel M.E - OTE Sport Highlights HD
Alpha TV - OTE Cinema 4 HD - Eurosport 1 HD
National Geographic Channel - Star - Alert
Edge Sport HD - Viasat History - Mega Channel
Smile TV

τελικα εφταιγε οτι στο προγραμμα που πηρα εδιναν μονο τα otesports, το αλλαξα σε φουλ και ησυχασα

???????? Τα eurosports ειναι στα "default"! Περιεχονται σε καθε πακετο. Ελπιζω να μη σε εκαναν να μεταβεις σε ακριβοτερο πακετο για να "φτιαξουν το προβλημα"!

αυτο ακριβως εκαναν, υπαλληλικο ειναι, στην αρχη (11838) το εδωσαν βλαβη, μετα απο λιγες ωρες μου ειπαν οτι δεν συμπεριλαμβανονται στο sportspack του υπαλληλικου, την επομενη μερα πηρα 1249, απορησαν οταν τους τα μετεφερα, ποιος σας το ειπε αυτο και τετοια, χαχαχα και με τα πολλα θα σας καλεσουμε πισω, περνουσαν οι ωρες, δεν παιρναν, πηρα εγω, περιμενουμε απαντηση απο την διοικηση, και τελικα επιβεβαιωθηκε το αρχικο!!!!
ε, ενταξει, 2,70 ηταν η διαφορα

Επομένως δεν ήταν θέμα σχετικό με τη λήψη του πακέτου.

ε, που να το ξερω/φανταστω οτι θα κοψουν (τοσα) καναλια για τα 2,70;
ειδικα το eurosports ηταν ανηκουστο, αγοραζεις sports pack και σου πετανε εξω τα eurosports,
λες και δεν ειναι sports αυτα, αλλα εκπομπες για το πλεξιμο :D

Παιδιά χθες ξαφνικά έπεσε μαύρο στον ΟΤΕ. Χθες τεσταραμε με τον τεχνικό το σήμα και ήταν τέλειο. Το θέμα είναι ότι ο δέκτης δεν βγάζει καν ότι δεν έχει σήμα.

@patrickdrd: Δε μας λες και την τιμή για το "υπαλληλικό", έτσι για να καταλάβουμε που περίπου εκτιμά ο ΟΤΕ το κόστος της υπηρεσίας; Γιατί φαντάζομαι δε σας το δίνουν κάτω του κόστους.
Και για να μη παρεξηγηθώ, να αναφέρω πως εγώ πληρώνω το full pack σε προσφορά στα 22 ευρώ (16,179 + ΦΠΑ + τέλος συνδρομητικής).