Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Πριν δοκιμασω στα χαμενα:
Αν παρω (loop)σημα απο αλλον δεκτη (VU+Uno) και δωσω στον ΚΑΟΝ, θα παιξει αυτος;

ΝΑΙ. Εγώ εχω το μηχανοκινητο πιατο συνδεδεμενο στον technomate και βγαζω καλωδιο για τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Με εντελώς κλειστό δεν θα δουλέψει γιατί πρέπει να έχει ρέυμα για να περνάει το σήμα….

Ολα ΟΚ! Τον εβαλα πανω σε Spiderbox και μια χαρα! Ευχαριστιες εις άπαντας!

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Παραξενο ή οχι´;
Αναβοντας συγχρονως ΚΑΙ τον VU+ Uno χαθηκε το σημα απο τον ΚΑΟΝ. Φυσιολογικο;

Προσοχή, μόνο ο ένας δέκτης να είναι ανοικτός!

Τα ξεχωρισα ετσι κι αλλιως! Ειχα ενα παροπλισμενο πιατο (ωραιοτατο, 1,3Χ1,20) κι εβαλα εκει τον ΟΤΕ, ενωνοντας (και χωριζοντας στο τελος καταλληλα) αυτον με την επιγεια τιβι σε ενα καλωδιο. Τελεια!
Απορια: η ισχυς (255) ή η ποιοτητα σηματος παιζει ρολο; αυτη ειναι σε μια συχνοτητα (12111) στο 100% αλλα στις αλλες απο 60-80%. Προβλημα;

Last edited by a moderator:
Πηρα σημερα το δορυφορικο OTE TV. Συνεδεσα lnb, ρευμα και hdmi αλλα στην σαρωση καναλιων μου δινει σημα 0%. Προηγουμενως ειχα νοβα και την εκοψα. Τωρα Πρεπει να στραφεια αλλου η κεραια?

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Α οποτε χρειαζεται τεχνικος για την εγκατασταση? Τους ειπα οτι θα κανω εγω την συνδεση γιατι νομιζα πως απλως επρεπε να κουμπωσω καλωδια για να παιξει. Τωρα θα χρεωθω, δεν εχει δωρεαν εγκατασταση?

25 ευρω χρεωνει ο ΟΤΕ το γυρισμα της κεραιας.

Σιγουρο? Που το λεει αυτο, εχουμε λινκ? Πηρα γερμανο, επειδη εδω που ειμαι δεν εχει ΟΤΕ, και μου ειπαν 50 ευρω...

Σιγουρο? Που το λεει αυτο, εχουμε λινκ? Πηρα γερμανο, επειδη εδω που ειμαι δεν εχει ΟΤΕ, και μου ειπαν 50 ευρω...
Εδώ: συχνές ερωτήσεις > ερώτηση 21

Αν εχεις τηλέφωνο με λειτουργικό Android κατέβασε την εφαρμογή 'SatelliteAR' (δωρεάν) και καντο μονος σου. Θα σου παρει 1 λεπτό μάξιμουν. Πανευκολο ειναι, πιστεψε με.

Καλή εβδομάδα στην κοινότητα!!
Έχω μία ερώτηση και εγώ. Στην πολυκατοικία μου έχουμε κεντρική δορυφορική κεραία η οποία ,αν δεν κάνω λάθος, βλέπει hotbird.Αν θέλω να βάλω ΟΤΕ TV με καλύπτει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΟΧΙ καθως το OTE TV δεν "βγαινει" απο τοn ΗΟΤΒΙRD θα πρεπει είτε να βαλεις αλλο πιατο ειτε να προσθεσεις lnb παρακεντρα ετσι ωστε να κατεβασεις τον Eutelsat 9A (9°E) oπου και βγαινει το OTE TV....

Η προσθήκη δεύτερου lnb θα επηρεάσει τους υπόλοιπους?

αυτο θα στο πει ο τεχνικος σου καθως θα δει την διαμετρο του πιατου σου και θα πραξει αναλογα.. προσωπικα θα πηγαινα σε καθαρες λύσεις και θα εβαζα δικο μου πιατο ξεχωριστο... εκτος και αν ειστε τοσο ΟΚ πολυκατοικια και συμφωνισουν ολοι οτι τους συμφερει κατι τετοιο (το κοστος ειναι μηδαμινο μιλαμε max 30 με τιμες απο πρσοφορα OTE TV).. Oπως και να εχει μιλα με τεχνικό και επειτα με τον διαχειριστη της πολυκατοικιας για να δεις τι οριζει το καταστατικο σε αυτη την περιπτωση.

Με την πολυκατοικία ευτυχώς είμαστε σούπερ.Στον ΟΤΕ που ρώτησα ήθελαν 100 ευρώ για πιάτο και εγκατάσταση από τεχνικό.Λίγο τσιμπημένο δεν είναι?

Πριν απο 1 μηνα περιπου εβαλα OTE TV εξοπλισμος (κεραια lnb αποκωδικοποιητης) ηταν δωρεαν η εγκατασταση κοστισε 30 (+20 το lnb cable που κατα απαίτηση μου κατεβασα και χρεωθηκα )τα χρηματα τα εδωσα στον τεχνικο που εστειλε ο ΟΤΕ αν τωρα εχει αλλαξει κατι τι να σου πω.. παρε τηλεφωνο ξανα ή πηγαινε στο πλησιεστερο καταστημα?

Θα πάω να ρωτήσω πάλι.Ευχαριστώ για τη βοήθεια :2thumb22sup: