Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Μάλιστα. Το λευκό λοιπόν. Σε ρωτώ γιατί, όταν είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο lnb σε 60άρι της nova, δεν είχα καλά αποτελέσματα και το άλλαξα. Η δοκιμή είχε γίνει στους hotbird.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Μάλιστα. Το λευκό λοιπόν. Σε ρωτώ γιατί, όταν είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο lnb σε 60άρι της nova, δεν είχα καλά αποτελέσματα και το άλλαξα. Η δοκιμή είχε γίνει στους hotbird.

......και εβαλες?

ok thanks

Παιζωντας λίγο με το πιάτο εχω το εξής
Χαμηλο ber στα discovery,history (5.0Ε-7)κτλ και υψηλο (7200.0Ε-7) στα ελληνικά καναλια η αν θέλω το αντιθετο (ελεγχος σηματος)
Που το αφήνω?

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Καλησπερα σε ολους,το <<προβλημα>> με την ισχυ λυθηκε γυρνοντασ λιγο το LNB. Ηθελα να σας ρωτησω επισης το εξης,εχω στην ταρατσα απο καιρο πιατο 1,20 κεντραρισμενο TURKSAT 42.Τι Ρυθμισεις πρεπει να βαλω στον δεκτη στην θεση other για να δω καναλια απο εκει???? Εχω ηδη astra-hotbird στις θεσεις 2-3.Αντι turksat υπαρχει αλλος δορυφορος καλυτερος για ελευθερα?? Ευχαριστω και παλι

Καλησπερα σε ολους,το <<προβλημα>> με την ισχυ λυθηκε γυρνοντασ λιγο το LNB. Ηθελα να σας ρωτησω επισης το εξης,εχω στην ταρατσα απο καιρο πιατο 1,20 κεντραρισμενο TURKSAT 42.Τι Ρυθμισεις πρεπει να βαλω στον δεκτη στην θεση other για να δω καναλια απο εκει???? Εχω ηδη astra-hotbird στις θεσεις 2-3.Αντι turksat υπαρχει αλλος δορυφορος καλυτερος για ελευθερα?? Ευχαριστω και παλι

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ???...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ASTRA 28......ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο δέκτης καταλαβαίνει μόνο τους astra hotbird

σε μένα να τον ρυθμίσω για τις 28 δεν το έχω καταφέρει ακόμα

βασικάπρέπει να βάλεις δορυφόρο other στην κατάλληλη είσοδο LNB και να συντονίσεις τις συχνότητες μία μία.

Ο δέκτης καταλαβαίνει όποιον δορυφόρο του ορίσεις..

Διαβάστε και λίγο στο manual, σας λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε !!!!

Εδώ το manual σελίδα 35

Last edited:

απλά δε κάνει συντονισμό...

Ο δέκτης καταλαβαίνει όποιον δορυφόρο του ορίσεις..

Διαβάστε και λίγο στο manual, σας λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε !!!!

Εδώ το manual σελίδα 35
Σορυ αλλα δεν μπορεσα να τα καταφερω,μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω?? Τι πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις του other για turksat42 η astra28??

Μήπως μπορεί κάποιος από Αθήνα, βόρεια προάστια να τσεκάρει το στάθμη σήματος στο Travel Channel; Σε εμένα παίζει μεταξύ 3.0Ε-7 και 1.0Ε-7 αλλά είχα την εντύπωση ότι πριν μερικούς μήνες ήταν κολλημένο 1.0Ε-7. Και στα άλλα κανάλια είδα μειωμένη στάθμη οπότε φοβάμαι μην στράβωσαν οι αέρηδες τον ιστό ξανά.

14841.0Ε7 ποιότητα
70%-72% επίπεδο

Τώρα αν πω ότι μπερδεύτηκα χειρότερα; Το νούμερο σου σε σχέση με αυτά που έβαλα που τοποθετείται;

Χώρια που το πρωί είναι και χαμηλότερη η στάθμη στα 3-4.0Ε-7... Δεν είχα δει ποτέ πρωί αλλά υποθέτω ότι έχει να κάνει με τη θέση του δορυφόρου...

Δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά αυτά είναι τα νούμερα που μου δείχνει..

Ok, ευχαριστώ. Ίσως κάποιος ποιο ειδικός να μας πει. Εγώ έπαιξα λίγο και το καλύτερο που πέτυχα ήταν αυτό που έχω. Διάβασα και κάποια μηνύματα από παιδιά (δεν κράτησα links από τα topics) που έλεγαν ότι γενικά είχε μια πτώση το σήμα. Στη Nova που τσέκαρα, έχω στο ίδιο πιάτο ακρίβεια 100%. Οπότε μάλλον δεν είναι κάτι λάθος στην εγκατάσταση.

Καλό είναι να μην λαμβάνουμε υπ' όψιν τις τιμές του δέκτη.Με ισχύ 50-60%, ποιότητα σήματος 40% και ber:8829.0Ε-7, o τεχνικός που το κοίταξε (γιά άλλο λόγο ήρθε) μου είπε πως η στόχευση είναι πάρα πολύ καλή.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Τοτε τι να πουμε οσοι εχουμε 100%; Αναγλυφη εικονα!!!
Στα ποσοστα που σου ειπε, οταν εστηνα το πιατο ηταν οριακο πιξελισμα!

Γενικώς εδώ μου φαίνεται ότι ισχύει το βλέπω/δε βλέπω καλά. Απλά με τον ΟΤΕ και τα χαμηλά bitrates, μπορεί καμιά φορά να παρερμηνευθούν κάποια πράγματα και αν και η ένδειξη δεν είναι αντιπροσωπευτική, θα το παίζουμε στα ζάρια.

Παιδια μια ερωτηση.
εχω ΟΤΕ TV στην περιοχη Θεσσαλονικης και ηρθε τεχνικος του ΟΤΕ και μου περασε το πιατο και μεχρι τις 6 το απογευμα περιπου δεν δειχνει,ενω μετα πιανει κανονικα σημα.τι μπορει να φταει?Ο τεχνικος λεει φταει ενα δεντρο που ειναι στα 30 μετρα.ειναι δυνατον?πριν στο ιδιο σημειο ειχα 13e και εβλεπα κανονικα.μπορει καποιος να με βοηθησει και ποσο ειναι το φουλ σημα σε ενδειξη στον δεκτη του οτε?
ευχαριστω εκ των προτερων.