Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Άλλαξα θέση στο πιάτο αλλά έχω θέμα εχω κατεβάσει 2 καλώδια και αν επιλέξω 2 συνδέσεις χανεται το σήμα τι μπορεί να παιζει? Η όλη ιστορία βγήκε 70 ευρώ

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Τι εννοείς με το "αν επιλέξω 2 συνδέσεις"; Που να επιλέξεις;

Στις ρυθμίσεις δορυφόρου εχω pvr

κατι πρεπει να παιζει με τον δεκτη εκανα επαναφορα ερογστασιακω και δουλεψε με 2 συνδεσεις οταν παω να διαλεξω αναμεταδοτη στο OTE TV 1 μου δινει παραπανω σημα απο τον 2 ειναι φυσιολογικο αυτο? πως θα ελενξω εαν λειτουργει κανονικα και το δευτερο tuner?

εγινε η αλλαγη θεσης του πιατου ειναι καλυτερα τωρα? το μονο προβλημα εχα ειναι οτι μετα την αλλαγη του πιατου ο δεκτης του ΟΤΕ ηθελε 3 επαναφορες για να παιξει σωστα. την μια δεν μου επαιζε κανενα καναλι αν επελεγα 2 συνδεσεις (εχω 2 καλωδια) την αλλη δεν μου επαιζε τα fta καναλια με την τριτη εστρωσε

Attachments

• 12343136_10208093331034035_1515412178_o.jpg
    12343136_10208093331034035_1515412178_o.jpg
    106.7 KB · Views: 147
  • 12334051_10208093331394044_912179951_o.jpg
    12334051_10208093331394044_912179951_o.jpg
    117 KB · Views: 147
  • 12333988_10208093329033985_432014751_o.jpg
    12333988_10208093329033985_432014751_o.jpg
    110.9 KB · Views: 145

Mια ερωτηση: σε φίλου που του έχουν κανει την εγκατασταση απο εξιοδοτιμενο συνεργειο του οτε ενω ανοιγει τον δεκτη και βλεπει κανονικα καποια στιγμη ενω το σημα και η ποιοτητα ειναι φουλ σε δεκτη NS1110 του βγαζει καρτελα σαν αυτο που βγαζει οταν εχει κακοκαιρια ενω εξω ο καιρος ειναι αιθριος. εαν πατησει απο το τηλεκοντρολ κλεισιμο του δεκτη και με την μια ξανα πατησει να ανοιξει ο δεκτης επανερχεται η εικονα και μπορει να το ξανακανει πχ σε 10 λεπτα η σε 40 λεπτα η σε 2 ωρες δεν εχει στανταρ ωρα. απο το support του 13888 του ξανα φλασαραν τον δεκτη πατωντας στο τηλεκοντρολ την ωρα που βαζεις την μπριζα στο ρευμα και παλι μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια. εχθες εγινε αντικατασταση του δεκτη με αλλον NS1110 και 1-2 μερες επαιξε κανονικα. σημερα μου ειπε οτι αρχισε και του το ξανα κανει αυτο οποτε θεωρω μαλλον οτι πρεπει να τρωει σουτ που και που το lnb και θελει άλλαγμα;
ευχαριστω

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Αφού δε φαίνεται να είναι θέμα δέκτη, καλό είναι να αλλαχθεί.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Αφού δε φαίνεται να είναι θέμα δέκτη, καλό είναι να αλλαχθεί.

Σε ευχαριστω και θα τον ενημερωσω αυριο και ολας να κανει την αλλαγη.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Τι σήματα έχεις τώρα;
της nova παιζουν απο 73%-79% ισχυς και 100% ποιοτητα στον ΟΤΕ (παρακεντρο) παιζω 77% ποσοτητα και 46% ποιοτητα βεβαια στην 11843 η ποιοτητα ειναι 100% με εντονη συννεφια δεν εχω θεμα καταιγιδα δεν ειχαμε ακομα για να τεσταρω

Βάλε και κάπου κόμμα να βγάζουμε άκρη. 46% ποιότητα είναι χαμηλό σήμα.

Βάλε και κάπου κόμμα να βγάζουμε άκρη. 46% ποιότητα είναι χαμηλό σήμα.
οι ενδειξεις του δεκτη του ΟΤΕ ειναι σωστες? θυμαμαι παλια ειχα θεμα. τωρα ειναι δυνατον επαγγελματιας εγκαταστατης να βαζει το πιατο,πισω απο την κεραια? μηπως πρεπει να μετακινησω την κεραια?

Υπάρχει και άλλο κάτοπτρο μπροστά που είναι πολύ πιθανό να σκιάζει το δικό σου. Οπότε ή μετακινείς το μπροστινό κάτοπτρο ή το δικό σου. Οι ποιότητες σήματος στον ΟΤΕ πρέπει να είναι 100%.

Το σκιαζει πολύ λιγο κάτω δεξιά

Από τη φωτογραφία δεν μπορούμε να δούμε καθαρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις χαμηλό σήμα.

αν οπως φαινεται στις εικονες το πιατο "βλεπει" hotbird και παρακεντρα εχεις τον ΟΤΕ, το μπροστινο πιατο δυστυχως "σκεπαζει" τις 9 μοιρες

Σε κάθε περίπτωση,πρέπει να κεντραριστεί το κάτοπτρο στις 9 μοίρες.
Αν και δεν μπορώ να καταλάβω καθαρά,νομίζω ότι το δίπλα κάτοπτρο δεν επηρεάζει τη λήψη του δικού σου,οπότε πιστεύω ότι αν κεντραριστεί
όπως πρέπει,δηλαδή στις 9 μοίρες,το σήμα που θα λαμβάνει ο δέκτης του ΟΤΕ θα είναι αυτό που πρέπει.

καταρχην το σιδερο που πιανει πανω το δικο σου πιατο ειναι απολυτα ευθυγραμισμενο πανω στο καγκελο?
δοκιμασε με ενα αλφαδι να δεις!
ξεκιναμε απο τα βασικα ειδικα οταν μιλαμε για παρακεντρη ληψη!
απτην φωτο ειναι λιγο δυσκολο να δουμε εαν το μπροστα κεραιοσυστημα κρυβει το δικο σου απο τους δορυφορους!
αν μπεις απο πισω απτο πιατο σου και λεω εγω τωρα ευθυγραμισεις την ματια σου με το παρακνετρο lnb βλεπεις να κρυβει τον ουρανο?
τι ειπα τωρα ο ανθρωπος!!!