Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Σεραφειμ,να σου πω την αληθεια κλεινω προς την επωδυνη αλλα μαλλον αναγκαια απο αποψη σιγουριας λυση του νεου καλωδιου.Ναι θα ειναι πιο χρονοβορο,ναι ισως με χρεωσει κατι παραπανω ο τεχνικος,αλλα δεν θα εχω το αγχος "μην δεν ειναι καλη η μουφα που εβαλα" η' "μηπως η λαστιχοταινια δεν εχει εφαρμοσει καλα πανω στο καλωδιο" και αλλα τετοια ερωτηματα.Αλλαζω το καλωδιο,βαζω καινουριο,και οταν φθαρει το καλωδιο το ξαναλλαζω.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για το ομορφο Forum!
Eχω προβλημα απο σημερα το πρωι στην Σοφια (Βουλγαρια) με το ΟΤΕ tv.

Το εβαλα σχετικα προσφατα (τεχνικος με πεδιομετρο αλλα μετρια στοχευση - 80% σημα και 20% ποιοτητα).
Απο την πρωτοχρονια και μετα που καναμε την εγκατασταση δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα....ολα τα καναλια παιζαν κανονικοτατα μεχρι σημερα.....οπου χιονισε καρεκλες....σχεδον 50 ποντους και το μεσημερι ξαφνικα ενω βλεπαμε μαυρισε η οθονη....

Επανεκινιση 2-3 φορες τιποτα....το σημα παραμενει εκει αλλα η ποιοτητα εχει πεσει στο 0.......ΤΟ πιατο και το lnb τα εχω καθαρισει (ειναι στο μπαλκονι καπως σκεπασμενο και δεν επεσε πανω του σχεδον καθολου χιονι.....δεν ξερω τι μπορει να ειναι...το καλωδιο ? το lnb?(το αλλαξα με ενα αλλο εφεδρικο που εχω τιποτα) αυτη την στιγμη χιονιζει παλι....να περιμενω να φτιαξει ο καιρος ?Το πιατο μου ειναι 60χ60 υποψιν....

Το πρώτο πράγμα που θα κανεις ειναι να βάλεις μεγαλύτερο πιατο. Το άλλο θεμα ειναι στόχευση απο την αρχή δε ηταν ρυθμισμένο καλα και αν έπιασε και κανά τρελό αέρα σε συνδυασμό με το χιόνι έχασε τα κέντρα του το πιατο.

Το πρώτο πράγμα που θα κανεις ειναι να βάλεις μεγαλύτερο πιατο. Το άλλο θεμα ειναι στόχευση απο την αρχή δε ηταν ρυθμισμένο καλα και αν έπιασε και κανά τρελό αέρα σε συνδυασμό με το χιόνι έχασε τα κέντρα του το πιατο.

Αδερφε ναι αυτο σκεφτομουν να κανω αυριο κιολας να βαλω ενα 80αρι...πηρα ηδη τον τεχνικο σημερα...Αερα οχι δεν ειχαμε αλλα ειχαμε 50 ποντους χιονι.....Απλα εχω προβληματιστει γιατι ενω απο τις 4 του μηνα που το βαλαμε επαιζε κομπε(και με βροχη χωρις διακοπες εστω και με χαμηλη ποιοτητα) και σημερα τιποτα....ενω πιανω στους αναμεταδοτες 4 και 8 και 10 φουλ σημα και 40% ποιοτητα...οι αναμεταδοτες 1 και 2 ειναι με 90% σημα και 0 ποιοτητα...

Δες λίγο το βισματακι του καλωδίου που βιδώνει στο lnb του πίατου ειναι στην θέση του σωστά;

Ναι ναι ειναι κομπλε μεχρι και που εβαλα και αλλα 2 εφεδρικα Lnb που εχω αλλα τζιφος.... :( Το θεμα ειναι οτι στους αναμεταδοτες που εχει 40% ποιοτητα (4,8,10) δειχνει οτι κλειδωνει αλλα δεν μου βγαζει το ΟΚ να παω στην επομενη οθονη.......

Tωρα ξεκινησε παλι και ριχνει χιονι τουλουμια...θα περιμενω αν μπορει να μου φερει αυριο ενα γνωστος τεχνικος ενα 80αρι να δουμε μηπως γινει δουλεια...

https://www.dropbox.com/s/w21nfux81qdfwc3/20160117_225538.jpg?dl=0

Να ξερεις παντως οτι ο χιονιας ειναι το μοναδικο
καιρικο φαινομενο που καταφερνει να μειωσει σημαντικα την ενταση του δορυφορικου σηματος.

Να ξερεις παντως οτι ο χιονιας ειναι το μοναδικο
καιρικο φαινομενο που καταφερνει να μειωσει σημαντικα την ενταση του δορυφορικου σηματος.

Ναι αδερφε το συνειδητοποιησα σημερα για τα καλα!! Εχουμε -10 τωρα και ριχνει ψηλο....στα 50 εκατοστα ειμαστε περιπου. Λες να εχω προβλημα και με το 80αρι?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

-23οC, βαριά χιονοπτωση, 100% ποιότητα, Triax td-88.

Ρε παιδιά με έχει φρικάρει λίγο ο ΟΤΕ....κοτσάρα μόλις το καλώδιο απευθείας στην Τηλεόραση μου(έχει DTV υποδοχή) και έκανα ένα search στον eurobird 9a και μου έβγαλε 600 καναλια (αραβικά,ιταλικά κτλπ. Ενώ αρκετά δεν έχουν σημα)....παίζει να φταιει ο αποδικωποιητης? Είναι μόλις 15 ημερών...

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Μπες εδώ και κοίτα τι πιάνεις. Επίσης τι κατεβάζεις από την 12034.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Nikolas1980, θέμα στόχευσης είναι. Γράφεις για 20% ποιότητα ενώ θα έπρεπε να είναι στο 100%. Πάρε κάποιον τεχνικό της προκοπής να κάνεις σωστή δουλειά.

Ρε παιδιά με έχει φρικάρει λίγο ο ΟΤΕ....κοτσάρα μόλις το καλώδιο απευθείας στην Τηλεόραση μου(έχει DTV υποδοχή) και έκανα ένα search στον eurobird 9a και μου έβγαλε 600 καναλια (αραβικά,ιταλικά κτλπ. Ενώ αρκετά δεν έχουν σημα)....παίζει να φταιει ο αποδικωποιητης? Είναι μόλις 15 ημερών...

eurobird με ιταλικα και αραβικα... μαλλον δεν.... γυρισε το πιατο και κοιταει αλλου

Καλημερα παιδια οντως κοιταζε eurobird πριν...τον εκανα ενα κλικ πιο δεξια ισα ισα 4 μοιρες και εχει κλειδωσει τωρα στον αναμεταδοτη 1 με 90% ποιοτητα και 89% σημα....(ο αναμεταδοτης 2 εχει λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα)
ΤΟ θεμα τωρα ειναι οτι καποια καναλια(συχνοτητες) εχουν χαμηλη ποιοτητα σηματος(20% )...και καποια αλλα πανω απο 50 ενω τα HD ειναι ολα σχεδον σε 95%.....ειναι νορμαλ αυτο?

Νομιζω οτι θα χρειαστω μεγαλυτερο πιατακι....το 80αρι θα κανει δουλεια η να παω για μεγαλυτερο?

Σεραφειμ πατριδα μεσα απο Αρτα εισαι?

Με 80άρι μια χαρά θα είσαι. Ποιότητα πρέπει να έχεις 100% σε όλα, στη χειρότερη 90%.

*Στην Άρτα μένω (καταγωγή από Πηγές).

Θα το παρω τελος του μηνα...ελπιζω να "πορεψω" οπως λεμε στα χωρια μας εκει :D

* Εγω απο Ανεζα φιλε αλλα δεν εχω μεινει Αρτα ποτε! Μονο για διακοπες Χριστουγεννα και Πασχα :D

Αν δε σε πειράζει το οικονομικό, πάρε το δεύτερο. Και με το πρώτο, όμως, μια χαρά θα είσαι. Τα triax είναι πολύ καλά κάτοπτρα.

Από ότι καταλαβαίνω θες να δεις τι θα κάνεις με τον εξοπλισμό. Υπάρχουν σχετικά θέματα για πεδιόμετρο, lnb, πιάτο, καθώς και ένα παλιότερο θέμα που θα σε ενδιέφερε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Από ότι καταλαβαίνω θες να δεις τι θα κάνεις με τον εξοπλισμό. Υπάρχουν σχετικά θέματα για πεδιόμετρο, lnb, πιάτο, καθώς και ένα παλιότερο θέμα που θα σε ενδιέφερε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Thanks bro!