Για ενημέρωση, ήρθε σήμερα το μεσημέρι τεχνικός, (πριν από το ξεκίνημα του καθορισμένου ραντεβού τρίωρου εύρους), άνοιξε το δέκτη, ζήτησε να ανέβουμε στην ταράτσα, μετακίνησε ελαφρά το (δικό μου) πιάτο στη νέα συχνότητα (έπιασε 86% που είναι η καλλίτερη, όπως είπε), κατεβήκαμε, έκανε επαναφορά + σάρωση και επανήλθε η προηγούμενη κατάσταση.
Τελικά το κάνει στα κανάλια τις ΕΡΤ 1,2,3 όχι όμως στο HD Ant1, mega και alpha. Το εμφανίζει μόνο στο αποκωδικοποιητή τις nova, όχι στα επίγεια μέσω κεραίας, όχι στο media player pc που έχω και αν ρίξω την ανάλυση μέσω του menu του 831 στα 576p τότε εξαφανίζονται. Είχα πρόβλημα με το hdmi καλώδιο και το άλλαξα. Παράγγειλα καινούργιο να δω άμα φταίει αυτό.Σήμερα είδα να εμφανίζονται κάτι παύλες άσπρες στην επάνω δεξιά μεριά της εικόνας στον ALPHA.Δεν ξέρω τι είναι. σε κανένα άλλο κανάλι ούτε στην τηλεόραση.
Τελικά το κάνει στα κανάλια τις ΕΡΤ 1,2,3 όχι όμως στο HD Ant1, mega και alpha. Το εμφανίζει μόνο στο αποκωδικοποιητή τις nova, όχι στα επίγεια μέσω κεραίας, όχι στο media player pc που έχω και αν ρίξω την ανάλυση μέσω του menu του 831 στα 576p τότε εξαφανίζονται. Είχα πρόβλημα με το hdmi καλώδιο και το άλλαξα. Παράγγειλα καινούργιο να δω άμα φταίει αυτό.
Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τις έχω δοκιμάσει όλες. Στις 2 από τις 3Στο παρουσιάζει σε όλες τις θύρες HDMI της τηλεόρασης?
εμένα στο ΣΚΑΙ όταν το βάζω στο πλήρης" βγάζει γραμμές πάνω, στο 16:9 δεν βγάζει .Κοιτα και το φορμα της οθονης .οταν κανεις επαναφορα το δεκτη εμενα στη philips απο 16:9 παει στο πληρης. Καποια καναλια που δεν εκπεμπουν σε φορμα οθονης 16:9 το κανουν αυτο με τις παυλες
Και σε εμένα εμφανίζονται οι γραμμές και νομίζω ότι είναι η πληροφορία για το teletext.εμένα στο ΣΚΑΙ όταν το βάζω στο πλήρης" βγάζει γραμμές πάνω, στο 16:9 δεν βγάζει .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.