Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου...γιατί πας να κάνεις μια ερώτηση σε κατάστημα και βλέπεις ξεκάθαρα ότι σκοπός τους είναι να έρθουν να στα πάρουν γιατί έχεις σκοπεύσει αλλού.
Ναι το ξέρω αυτο με τους δέκτες ότι είναι αναξιόπιστοι στις ενδείξεις. Τώρα δείχνει το NovaCinema1 ίδιες ενδείξεις με την 11823 (79/84) ενώ χθες βράδυ ήταν περισσότερο και προχθές το πρωί 90/92.. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσα να βάλω το παλαιότερο firmware θα έβλεπα διαφορετικά νούμερα στο ίδιο μηχάνημα. Έβαλα ένα dreambox πάνω που δείχνει περισσότερα στοιχεία και εκείνο δείχνει 91/91 στην 11823
Πιστεύω ότι με την διόρθωση που έκανα λόγο αλλαγών συχνοτήτων θα είμαι εντάξει...Θα παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία και ένα μέτριο ερασιτεχνικό εργαλείο με display κλπ για να το φέρω καλύτερα. Είχα σκοπό να το πάρω εδω και καιρό αλλά όλο τo ανέβαλα 
Ναι το ξέρω αυτο με τους δέκτες ότι είναι αναξιόπιστοι στις ενδείξεις. Τώρα δείχνει το NovaCinema1 ίδιες ενδείξεις με την 11823 (79/84) ενώ χθες βράδυ ήταν περισσότερο και προχθές το πρωί 90/92.. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσα να βάλω το παλαιότερο firmware θα έβλεπα διαφορετικά νούμερα στο ίδιο μηχάνημα. Έβαλα ένα dreambox πάνω που δείχνει περισσότερα στοιχεία και εκείνο δείχνει 91/91 στην 11823