Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου...γιατί πας να κάνεις μια ερώτηση σε κατάστημα και βλέπεις ξεκάθαρα ότι σκοπός τους είναι να έρθουν να στα πάρουν γιατί έχεις σκοπεύσει αλλού.
Ναι το ξέρω αυτο με τους δέκτες ότι είναι αναξιόπιστοι στις ενδείξεις. Τώρα δείχνει το NovaCinema1 ίδιες ενδείξεις με την 11823 (79/84) ενώ χθες βράδυ ήταν περισσότερο και προχθές το πρωί 90/92.. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσα να βάλω το παλαιότερο firmware θα έβλεπα διαφορετικά νούμερα στο ίδιο μηχάνημα. Έβαλα ένα dreambox πάνω που δείχνει περισσότερα στοιχεία και εκείνο δείχνει 91/91 στην 11823 :) Πιστεύω ότι με την διόρθωση που έκανα λόγο αλλαγών συχνοτήτων θα είμαι εντάξει...Θα παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία και ένα μέτριο ερασιτεχνικό εργαλείο με display κλπ για να το φέρω καλύτερα. Είχα σκοπό να το πάρω εδω και καιρό αλλά όλο τo ανέβαλα :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου...γιατί πας να κάνεις μια ερώτηση σε κατάστημα και βλέπεις ξεκάθαρα ότι σκοπός τους είναι να έρθουν να στα πάρουν γιατί έχεις σκοπεύσει αλλού.
Ναι το ξέρω αυτο με τους δέκτες ότι είναι αναξιόπιστοι στις ενδείξεις. Τώρα δείχνει το NovaCinema1 ίδιες ενδείξεις με την 11823 (79/84) ενώ χθες βράδυ ήταν περισσότερο και προχθές το πρωί 90/92.. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσα να βάλω το παλαιότερο firmware θα έβλεπα διαφορετικά νούμερα στο ίδιο μηχάνημα. Έβαλα ένα dreambox πάνω που δείχνει περισσότερα στοιχεία και εκείνο δείχνει 91/91 στην 11823 :) Πιστεύω ότι με την διόρθωση που έκανα λόγο αλλαγών συχνοτήτων θα είμαι εντάξει...Θα παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία και ένα μέτριο ερασιτεχνικό εργαλείο με display κλπ για να το φέρω καλύτερα. Είχα σκοπό να το πάρω εδω και καιρό αλλά όλο τo ανέβαλα :)

Οτι θες είμαστε εδώ, και πάλι καλώς όρισες :a0210:

NOVA ΣΕ 45CM ΠΙΑΤΟ

Καλησπερα εχω τον novabox HD831 και εχω και ενα 45αρι πιατο engel.Μπορω με αυτο να πιασω HotBird και να δω κανονικα τα καναλια της nova??

Βρισκομαι Θεσσαλονικη!!!

Καλημερα φιλε μου, καλωσορισες και χρονια πολλά! Δυστυχως με τα 45εκ δε θα κανεις δουλεια. Με φασαρια ισως κατεβασεις καποιες συχνότητες, τις οποιες προφανως θα χανεις με την πρωτη κακοκαιρία. Για απροσκοπτη ληψη προτεινεται ενα 80αρι.

Ενώ η 12476 κατέβαινε με πολλά σπασίματα και κάποιες φορές δεν κατεβαίνε καθόλου από χθες πιάνει κανονικά. Τώρα πως εξηγείται αυτό?

Μπα ποτέ δε την έπιανα λόγω παρεμβολής μάλλον. Κάτι άλλο θα είναι

Τζάμπα η χαρά. Δύο μέρες κράτησε. Σαν να άρχισε σπασίματα πάλι

ειχατε προβλημα σημερα το πρωι με νοβα?
κανενα σημα ουτε στον 865 ουτε στον 831 μεχρι και πριν μια ωρα που εφυγα απο το σπιτι.

ειχατε προβλημα σημερα το πρωι με νοβα?
κανενα σημα ουτε στον 865 ουτε στον 831 μεχρι και πριν μια ωρα που εφυγα απο το σπιτι.

στις ενδειξεις σηματος που κοιταξα,σε ολα τα καναλια,δειχνει 60 και 100%(ενταση και ποιοτητα αντιστοιχα)και μηδενιζει στιγμιαια καθε 2-3 δευτερολεπτα.
εχει αλλος προβλημα?

τωρα δεν ξερω-το πρωι μεταξυ 7.30-8.00 ωρα ειχα θεμα και στους 2 δεκτες.
καλωδιο δεν ειναι σιγουρα γιατι κατεβαινουν διαφορετικα για τον καθενα.

μα δεν δειχνει κλειδωμενη καρτα-σημα λεει οτι δεν εχει.και αντε να εχει κολλησει ο 865.
χωρις σημα δειχνει και ο 831 που ειναι στο δωματιο με αλλο καλωδιο...

Ακριβως αυτο που λεει ο Νικος! Μη σου πω να του πατησεις και μια επαναφορά. Κ εμενα το εκανε 2 φορες τωρα μεσα στην εβδομάδα και μου χαλασε και μια εγγραφη σνουκερ :furious3: