Με ποιότητα 90 και 100% είσαι εντάξει.Σημερα έγινε η εγκατάσταση της Nova από τεχνικό και έχω στάθμη σήματος 46% και ποιότητα 90%-100%.Οι ταινίες και οι αγώνες έχουν τα πιξελιάσματά τους.Θα ήθελα να ρωτήσω είμαι εντάξει από σήμα??
Καλησπέρα.Είμαι καινούργιο μέλος και εντελώς αρχάριος με την δορυφορική λήψη.Σημερα έγινε η εγκατάσταση της Nova από τεχνικό και έχω στάθμη σήματος 46% και ποιότητα 90%-100%.Οι ταινίες και οι αγώνες έχουν τα πιξελιάσματά τους.Θα ήθελα να ρωτήσω είμαι εντάξει από σήμα??.Να σημειωθεί ότι το σπίτι έχει δικιά του κεραία.και έφερα με 1 καλώδιο το δορυφορικό και την κεραία από ταράτσα κάτω και χρειάστηκε να γίνει στην κεντρική πρίζα ένωση των 2 καλωδίων της ώστε να έρθει το σήμα στο δωμάτιο που έιναι η nova,λόγω έλειψης δορυφορικών πριζών.Η τηλεόραση μου είναι μια samsung 32.Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.Είμαι καινούργιο μέλος και εντελώς αρχάριος με την δορυφορική λήψη.Σημερα έγινε η εγκατάσταση της Nova από τεχνικό και έχω στάθμη σήματος 46% και ποιότητα 90%-100%.Οι ταινίες και οι αγώνες έχουν τα πιξελιάσματά τους.Θα ήθελα να ρωτήσω είμαι εντάξει από σήμα??.Να σημειωθεί ότι το σπίτι έχει δικιά του κεραία.και έφερα με 1 καλώδιο το δορυφορικό και την κεραία από ταράτσα κάτω και χρειάστηκε να γίνει στην κεντρική πρίζα ένvση των 2 καλωδίων της ώστε να έρθει το σήμα στο δωμάτιο που έιναι η nova,λόγω έλειψης δορυφορικών πριζών.Η τηλεόραση μου είναι μια samsung 32.Ευχαριστώ.
Αυτό είναι λάθος. Θα κάνεις την ένωση χρησιμοποιώντας connector f to f.υπάρχει 1 ένωση καλώδιο με καλώδιο(μονωτική ταινία) στην κεντρική πρίζα του σπιτιού ώστε να συνεχίσει το σήμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.