Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Η αλλαγή που βλέπεις στη στάθμη σήματος μετά την αλλαγή lnb,δεν είναι κάτι το παράξενο.Και 5 lnb να άλλαζες,είναι πολύ πιθανό να έβλεπες 5 διαφορετικές στάθμες σήματος.Αυτό όμως δεν είναι κριτήριο για να ανησυχείς ότι "χάλασε" η λήψη σου.Ούτε σημαίνει ότι πριν που είχες 80% στάθμη σήματος,είχες και καλύτερη λήψη συνολικά.Το σημαντικό είναι ότι η ακρίβεια επανήλθε στο 100% μετά την αλλαγή lnb.Εφόσον το πιάτο σου είναι καλά στερεωμένο και κεντραρισμένο,δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στην λήψη σου.Δεν χρειάζεται να ανησυχείς περισσότερο.

ο τεχνικος μου ειπε οτι λειπυον απο το πιατο παξυμαδια και για να μην αλλαξω πιατο εκανε πατεντα ωστε να μην χρεωθω νεο πιατο η σταθμη κυμαινεται μεταξυ 68 και 72% γιατι επεσε ομως
Από 1,2 μ. κάτοπτρο λείπουν; Ελπίζω να έκανε καλή πατέντα!

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.

Από 1,2 μ. κάτοπτρο λείπουν; Ελπίζω να έκανε καλή πατέντα!
Μου ειπε οτι αν δεν πιασει η πατεντα θα πρεπει να αλλαξω πιατο και μου φανηκε κουλο πυο για μερικα παξυμαδια παει στραφι το πιατο. Απο περιεργεια ποσο παει ενα πιατο αλουμινιου 1.20?

Last edited:
Οι τιμές ποικίλουν.Μπορείς μέσω internet να δεις στα διάφορα καταστήματα δορυφορικών μεγάλη ποικιλία και διάφορες τιμές.Ανάλογα τα γούστα σου.

Καλά,τα παξιμάδια πώς έφυγαν?:smile:

Last edited:
Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.

Εγώ θα έβαζα άλλα παξιμάδια...
Ε αυτό μπορεί να ονομάζει πατέντα

παιδια αισθανομαι ασχημα που σας πρηζω αλλα ειμαι ασχετος με τα τεχνικα, ειναι γεγονος οτι λογω βιτσιου εχουμε τρελο αερα εδω παιζει αν δεν ειχαν σφιχτει καλα να τα πηρε ο αερας? κατι τελευταιο ποια ειναι τα γουστα σε ενα πιατο?

Όχι δε παιζει αυτό, να φυγουν τα παξιμαδια.. για κανενα λόγο όμως. Ακομη και να εφευγαν, θα τα εβρισκες κάπου τριγυρω. Για ενα πιάτο:
1. Χρηματα που θελεις να διαθεσεις
2. Αριθμος δορυφόρων που θελεις να πιανεις
3. Μέγεθος πιάτου
4. Υλικό κατασκευής (αλουμινιο ή σιδηρος)
5. Μάρκα κατασκευαστη..

εγω θελω 2 δορυφορους nova,OTE 1,20 αλουμινιο για την μαρκα δεν εχω αποψη μια ενδεικτικη τιμη? με 70αρι κανουμε δουλεια

Για ΟΤΕ και NOVA με πιάτο αλουμινίου διαμέτρου 1μ. είσαι υπερ-καλυμμένος.Μεγαλύτερες διαστάσεις για τις απαιτήσεις αυτές είναι υπερβολικές.Και κοστίζει και πολύ φτηνότερα από κάτοπτρο διαστάσεων 1,20μ.

Για ΟΤΕ και NOVA με πιάτο αλουμινίου διαμέτρου 1μ. είσαι υπερ-καλυμμένος.Μεγαλύτερες διαστάσεις για τις απαιτήσεις αυτές είναι υπερβολικές.Και κοστίζει και πολύ φτηνότερα από κάτοπτρο διαστάσεων 1,20μ.
ποσο παει το μαλλι?

Επειδή οι τιμές δεν είναι ίδιες για όλες τις μάρκες,καλό είναι να δεις μόνος σου.Ψάξε,υπάρχουν πολλά καταστήματα δορυφορικών στο internet.Έτσι,θα έχεις και μέτρο σύγκρισης.

Ενδεικτικά τελείως,αν πας σε κάτι επώνυμο,πχ. Gilbertini ή Edision το κόστος είναι περίπου 55-65 ευρώ.Φυσικά και θα έκανες δουλειά με το κάτοπτρο που ρωτάς.

lak100 βγάλε μια φώτο το κάτοπτρο με την "πατέντα" έτσι για να δούμε πόσο πατεντιάρης είναι ο μάστορας !!!