Δεν είναι ο Air line αλλά Kuzma είναι ;ο)
Πάλι δεν κατάφερα να "ανεβάσω" φωτογραφία... Επιστρέφω σε "λίγο"...
Είναι ο Kuzma stogi. Βασικά είναι ιεροσυλία να μπει ο stogi στο πλατό αυτό. Του ταιριάζει καλύτερα το Stabi S ή το stabi reference.
Δεν είναι ο Air line αλλά Kuzma είναι ;ο)
Πάλι δεν κατάφερα να "ανεβάσω" φωτογραφία... Επιστρέφω σε "λίγο"...
τελικα παιδια μπορει καποιος να κανει συγκεκριμενες προτασεις με πικαπ καλυτερα ηχητικα του mk2 σε τιμες ας πουμε μεχρι 2000 ευρω
δεν ξέρει τι χάνει....![]()
τελικα παιδια μπορει καποιος να κανει συγκεκριμενες προτασεις με πικαπ καλυτερα ηχητικα του mk2 σε τιμες ας πουμε μεχρι 2000 ευρω
εγω θα ηθελα να παραφρασω την ερωτηση μια που το mk2 δεν ειναι των 2000.
οποτε, γυρω στο 500αρικο τι καλυτερο υπαρχει???
Εμείς προτείνουμε κι ο φίλος duthman καλό θα είναι να πάει να ακούσει τα πικαπ αυτά και να βγάλει τα συμπεράσματά του σε σχέση με το ΜΚ2 ή όποιο άλλο έχει κατά νου.
Φαντάζομαι ότι έχει ήδη ηχοσύστημα αλλά θέλει να προσθέσει και κάποιο πικαπ για να ακούει τα βινύλιά του.
Υπάρχουν αρκετές επιλογές στα 2000 και μπορεί να έχει ένα αξιολογότατο πλατό το οποιο θα υποστηρίξει άνετα μελλοντικά και κεφαλές ως 1500 και θα τον συντροφέυει για πολλά χρόνια.
ισως ομως η δουλεια του να γινεται και με λιγοτερα λεφτα και φοβαμαι μην παρει πανακριβο πικαπ για να ακουει με ηχεια των 10 ευρω οπως ακουει ενας φιλος μου. για να μην παρεξηγουμαι δεν ειναι κακο να εχει καποιος ηχεια φθηνα, ο συνδυασμος με προβληματιζει
To έχω 25 χρόνια (μου φαίνεται). Εξαιρετικό εργαλείο και σκυλί μαύρο.
Eίναι ανθεκτικότερο το μαύρο από το άσπρο σκυλι;;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.