Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Και καιρός είναι να σταματήσουν τα κωλομελογλυφάτα περί ζέστης και άλλων τινών που μάς πειράζει δήθεν και να δούμε την πραγματικότητα.

Και καιρός είναι να σταματήσουν τα κωλομελογλυφάτα περί ζέστης και άλλων τινών που μάς πειράζει δήθεν και να δούμε την πραγματικότητα.

*** κωλομελογλυφάτα *** ..... τι ειναι αυτο ;;;;;:ADFADF1:

μου θυμιζει μαντολατο........:Banane0:

Re: Απάντηση: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

*** κωλομελογλυφάτα *** ..... τι ειναι αυτο ;;;;;:ADFADF1:

μου θυμιζει μαντολατο........:Banane0:

παρακαλω να διαγραφει η επαναληψη αισχρων εκφρασεων γιατι προκαλουν "στομαχοπονους" :singer:

του το μαμησαμε το νημα του Δημητρη Θ αλλα καμμια φορα παρεμβαινουν "εξωτερικοι" παραγοντες φιλε Δημητρη και γινονται αυτα.......

Συγνωμη και δημοσια για τον αποπροσανατολισμο.

Οποιος θέλει να δεί υπάρχει thread στίς 11/05/07,που κλειδώθηκε εκ τών υστέρων ,αλλά παραμένουν εκεί όλες οι γελοιότητες.Στην high-end κάθεται.
Σάς παραπέμπω μάλιστα στο πόστ 21 όπου ο Κώστας ο Λυμπερόπουλος ,που δεν μπαίνει συνήθως στην high-end σχολιάζει περί ´μυρωδιάς´.
Αυτή λοιπόν η βρωμιά δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ,και όχι μονον αυτό αλλά ορισμένοι ούτε πήραν χαμπάρι για το νόημα κάποιων σχολίων και μάς εμφανίστηκαν για να μάς κάνουν και τήν παρατήρηση.
Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

του το μαμησαμε το νημα του Δημητρη Θ αλλα καμμια φορα παρεμβαινουν "εξωτερικοι" παραγοντες φιλε Δημητρη και γινονται αυτα.......

Συγνωμη και δημοσια για τον αποπροσανατολισμο.

Μπά για τον ´τρόπο´μιλάμε.
Και πώς ο ´τρόπος´ορισμένων είναι ανεκτός και άλλων όχι.
Καλό κάνουμε.

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Μπά για τον ´τρόπο´μιλάμε.
Και πώς ο ´τρόπος´ορισμένων είναι ανεκτός και άλλων όχι.
Καλό κάνουμε.

Eιναι τροπος με τον οποιο δειχνεις τον πολιτισμο σου, το να χαλιναγωγεις αυτους με τους οποιους εχεις επαφη περισσοτερο ,απο αυτους που περνανε μια "βολτα" για να σπασουν κανα πιατο.........

Δεν παραπονιεμαι .

Ελπιζω μονο αυτη η συμπεριφορα να βρει και αλλου μιμητες γιατι αυτο το ενα μαγουλο του Χριστου εχει κοκκινησει πολυ ......:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Eιναι τροπος με τον οποιο δειχνεις τον πολιτισμο σου, το να χαλιναγωγεις αυτους με τους οποιους εχεις επαφη περισσοτερο ,απο αυτους που περνανε μια "βολτα" για να σπασουν κανα πιατο.........

Δεν παραπονιεμαι .

Ελπιζω μονο αυτη η συμπεριφορα να βρει και αλλου μιμητες γιατι αυτο το ενα μαγουλο του Χριστου εχει κοκκινησει πολυ ......:slapface:

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Καλά ρε Θεοδωρόπουλε θές ακόμα να μείνει ανοιχτό το thread σου περί ´τρόπων και καλής συμπεριφοράς´.??Ζήτα να κλειδωθεί καλύτερα.
Αλλως τε ποτέ δεν θα ακούσεις καλή κουβέντα για την προσφορά τών μελων,παρά μονον εάν χειροκροτάς διαρκώς.
Μην ξεχνάς ότι είσαι φιλοξενούμενος.
Τίποτα δεν προσφέρουν οι φιλοξενούμενοι ως γνωστόν.Σε καμιά κατηγορία.

Και για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.
Σωστό είναι επιτελους να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να προφυλάσσουμε τα τού οίκου μας.
Ομως θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.
Το club συντηρείται και φροντίζεται απο την ομάδα που έχει τήν ευθύνη και αυτό είναι πολύ εκτιμητέο ,αλλά το πότισμα και το ουσιαστικό μεγάλωμα το φροντίζουν και πολλά μέλη παρέα .Θα πρέπει και αυτό να εκτιμάται αναλόγως.
Αρα,πέρα απο τούς αναγκαίους περιορισμούς χρειάζονται και μερικές καλές κουβέντες.
Αυτά και ας γίνει αποδεκτό οτι υπάρχουν καλές προθέσεις άμφω.

Καλό είναι να μην παρεξηγείται η έννοια της λέξης φιλοξενούμενος.
Δεν έχει την έννοια του ξένος ή αυτού που θα φύγει όταν τελειώσει η επίσκεψη.
Έχει την έννοια την παλιά που σημαίνει οτι ο οικοδεσπότης θα δώσει και το κρεβάτι του στον φιλοξενούμενο και θα εκείνος θα κοιμηθεί στο πάτωμα.

Τα μέλη είναι φιλοξενούμενα γιά την ώρα. Αύριο μπορεί να είναι και νοικύρηδες...

Είμαστε όλοι κάτω από την ίδια στέγη.
Όλα τα μέλη έχουν μιά προσφορά μεγαλύτερη ή μικρότερη.
Οι τρόποι καλής συμπεριφοράς υπαγορεύουν από τον φιλοξενούμενο να σέβεται τον οικοδεσπότη.

Σπυρο,
προχτές είχα πάει σε μια συνάντηση όπου ήταν μαζεμένα κοντά 100 άτομα εκ των οποίων γνώριζα περίπου τα 15
ένας εκ των ομιλητών τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά (εχω δηλαδη καποιο θαρρος) ήταν και μέλος ενός συλλόγου

ανεβαίνει στο βημα και παρατηρω οτι υπηρχε ενας λεκες μικρος στο σακακι του και ενω μπορουσα να του κανω νοημα προτιμησα να φωναξω δυνατα μεσα στην αιθουσα ρεεεεεε καλεεεε πως εισαι ετσι απο καφε εγινε ή απο κανα κραγιον γκομενας? γυρισανε και οι 100 και με κοιταγανε ...αλλοι γελαγανε αλλοι σχολιαζανε αλλοι αδιαφορησαν

τα χασε ο ανθρωπος σκουπισε τον λεκε και συνεχισε να μιλαει και στην αναπαυλα του ειπα

ειδες σε εσωσα εεεε δεν εχεις παραπανω !!!! τι φιλοι ειμαστε !!!!!!

συνεχισε στο δευτερο μερος την ομιλια του και σε μια στιγμη κατι δεν μου πηγαινε καλα και του φωναζω ρεεεεεεεεεεεεε ποιο δυνατα μιλα δεν ακουμε εδω πισωωωωωωωωωω

και κατι αλλο ρεεεεεεεεεε αυτα που λες δεν ειναι σωστα και κατα την γνωμη μου θα πρεπε να πεις εκεινα που ειχες πει την αλλη φορα επισης το συντακτικο σου ειναι για κλωτσες

γυρισανε και οι 100 και με κοιταγανε ...αλλοι γελαγανε αλλοι σχολιαζανε αλλοι αδιαφορησαν

ο φιλος με ξανακοιταξε και μου χαμογελασε πικρα......

οταν τελειωσε την ομιλια του ετρεξα διπλα του με χαρα και του ειπα

ειδες ρε τι φιλους εχεις!!!!!!! κουνησε το κεφαλι του και μου ειπε

σε ευχαριστω πολυ

Larry και εγώ πρό εβδομάδων είχα πάει να ακούσω μιά ομιλία ενός φίλου μου σε χώρο που είχε ´κλείσει´ο ίδιος.
Μετά απο πέντε λεπτά ο ομιλητής διακόπτει και παρατηρεί κάποιον ακροατή λέγοντάς του να μήν κάθεται σταυροπόδι.Οι υπόλοιποι ξαφνιαστήκαμε.
Σε ένα πεντάλεπτο νέα διακοπή τής ομιλίας.
´Εσείς κυρία μου μην ξαναβήξετε γιατί με ενοχλείτε´
Σε 5 λεπτά νέα διακοπή'Εσείς κύριε μπορείτε να βγειτε έξω γιατί δεν παρακολουθείτε με το ενδιαφέρον που θάθελα ´.
Μετά απο 5 λεπτά´Εσείς κυρία μου φοράτε πολυ προκλητικό φόρεμα για μιά επιστημονική ομιλία´.
Οταν κάποιος απο το ακροατήριο άρχισε να διαμαρτύρεται γύρισε ο φίλος μου θυμωμένος και τού είπε'Eπιτέλους ,είσαστε στον χώρο μου. Πώς τολμάτε και διαμαρτύρεστε??'
Mα ήρθα να σάς ακούσω ,τού λέει ,ο άλλος ,αλλά μόνον ομιλία δεν ακούω.
Σάς ενοχλούν οι λεπτομέρειες γύρο απο την ομιλία διαρκώς και χάνουμε το νόημα έτσι.
Ο ομιλητής συνέχισε απτόητος´Αμα σάς αρέσει´.
Αποτέλεσμα:H μισή αίθουσα άδειασε ενώ το θέμα είχε πραγματικό ενδιαφερον.
Εγώ παρέμεινα γιατί τον ήξερα απο παλιά και είχαμα συνεργαστεί.Μάλιστα τον είχα στηρίξει και σε δύκολες στιγμές.
´Ρε σύ´,τού λέω όταν τέλειωσε επιτέλους την ομιλία του ´με τέτοια τερτίπια χάνεις κόσμο ενώ δεν σού αξίζει κάτι τέτοιο.Και στο λέω με κάθε καλή διάθεση
,αφού ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σέ εχω στηρίξει και στο παρελθόν´
´Σιγά την βοήθεια ´,μού απαντά.´Τώρα μπορώ και μόνος μου.Δεν έχω κανέναν ανάγκη´.
Υ.Γ
Μπορούμε να λέμε πολλές τέτοιες ιστορίες ,που να ξεκινάνε απο την οπτική του καθενός ξεχωριστά.Ολοι την έχουμε πατήσει κάποιες φορές είτε βάσει τής μιάς ή τής άλλης ιστορίας.
Οπότε το βασικό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμός.;) :ernaehrung004:

μα αυτο που εγραψα δεν ειναι μονοπλευρο

αυτο το βασικο με το οποίο τελειωνεις το γραπτο σου προσπαθουμε ολοι μας να πετυχουμε και θα το πετυχουμε

υπομονη χρειαζεται

Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

μα αυτο που εγραψα δεν ειναι μονοπλευρο

αυτο το βασικο με το οποίο τελειωνεις το γραπτο σου προσπαθουμε ολοι μας να πετυχουμε και θα το πετυχουμε

υπομονη χρειαζεται

Και το εύχομαι ,αλλά και το πιστεύω.