Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Γιατί εμένα μου είπαν από τα κεντρικά ότι καταργείται οι κωδικος και θα έρθει νέο μοντελο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Γιατί εμένα μου είπαν από τα κεντρικά ότι καταργείται οι κωδικος και θα έρθει νέο μοντελο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται ότι ούτε και αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται.

Την προσφορα του E-Shop στο DEWALT 125MM ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 280WATT DWE6423 την εχει χρησιμοποιησει κανεις μου βγαζει να βαλω τον κωδικο αλλα δεν λεει αν δινει εκπτωση ή οχι...

Ναι πήρα εγώ ένα ψάξε το λινκ από το newsletters ή κάνε τηλεφωνική παραγγελία

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν κατεβάσεις την εφαρμογή του Eshop στο κινητό σου και συνδεθείς πατάς αριστερά στο μενού και σου λέει newsletter και εκει Όταν πατήσεις πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει στο βγάζει έτοιμο με την έκπτωση

Την προσφορα του E-Shop στο DEWALT 125MM ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 280WATT DWE6423 την εχει χρησιμοποιησει κανεις μου βγαζει να βαλω τον κωδικο αλλα δεν λεει αν δινει εκπτωση ή οχι...

Καλορίζικο Ευγένιε. Πληροφοριακά, ισχύει αυτο που λες αλλα οταν πας ταμείο να παραλάβεις, τιμολογούνε με την τιμη της προσφοράς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε τι ειπαμε πως υστερει αυτο το κυκλωνικο σε σχεση με το νεο μοντελο????????????????????????

Κάποια επιπλέον έξτρα και νομίζω νέο σύστημα στήριξης

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

όλα έχουν τιμές....αρκεί να πατήσεις τα Links για να τα δεις....

Το ξέρω αυτό.
Απλά πχ στο link του Μάκη τι μια στιγμή έγραφε 1,65 και ξαφνικά... 1,75 .
Του Κυριάκου λέει απο 26.99$ 26.03$ δεν είναι και καμμία φοβερή έκπτωση, εκτός κι αν γενικά η τιμή του είναι πολύ καλή ούτως ή άλλως.

Δεν εχεις αδικο.
Επειδη μπορει απο στιγμη σε στιγμη να αλλαξει η τιμη στο λινκ.
Τοσο παντως το ειδα εγω και επειδη στην Ελλαδα νομιζω ειναι διπλα λεφτα αναφερω πως αξιζει.

Οι κινέζοι έχουν την ισοτιμία σε $ και γι' αυτό κάθε φορά θα δείτε να αλλάζει η τιμή σε

Στο bazaar της Wurth πήγε κάνεις; άξιζε;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

screenshot_68.png

για όποιον έχει χώρο να την βάλει μου φαίνεται καλή η τιμή....η φώτο είναι από το φάτσαμπουκ...

Αυτά είναι!!!!
Μπάμπη ορμα!!!!!

Οι κινέζοι έχουν την ισοτιμία σε $ και γι' αυτό κάθε φορά θα δείτε να αλλάζει η τιμή σε

Oταν αγοραζα αβερτα απο το banggood καποτε ειχα παρατηρησει οτι συμφερει πολυ περισσοτερο να αγοραζεις σε δολλαρια γιατι η δικη τους ισοτιμια με το ευρω ειναι μεγαλυτερη απο οσο σε χρεωνουν οι τραπεζες. Και ειναι λογικο.