Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Κάθομαι και διαβάζω το παράλόγο..
Εχοντας δουλέψει παγκοπριονα και παγκοπριονα , ερασιτεχνικά τύπου matrix-fox-einhell εώς το δικο μου επαγγελματικό delta και γωνιαστρα σε εμπορα έχω να πω ότι δεν έχουν επαφη το Bosch με το Dewalt . Μικρές διάφορες αλλα οποίος τα δουλέψει και τα δυο αρκετα θα καταλάβει την τεράστια διαφορα τους..
"Το ότι έχω δουλέψει την κορδέλα της Boston (και νομίζω ότι με καλύπτει μην έχοντας δουλέψει αλλη) δεν αναιρεί την αξία κλπ της Metabo με την διπλασια τιμή..."

Και για να μπω και εγω στον παραλογισμό...δεν μου αρέσει το κίτρινο χρώμα του Dewalt γι αυτο θα πάρω το πράσινο Bosch... :-p

ακριβώς Ηλία όπως το είπες, δεν έχουν επαφή τα δύο....απλά η προσφορά του eshop τα έφερε πολύ κοντά για συγκρίσεις...πράγμα που δεν έχει νόημα, το ένα είναι ένα καλό ερασιτεχνικό και το άλλο ένα πάνω του μετρίου επαγγελματικό.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να συγκρίνει ένα καθε αυτού παγκοπρίονο με ένα παγκοπρίονο εργοταξίου (ή όπως αλλιώς λέγεται).

Κάθε ένα έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του αλλά για τον all around χρήστη καταλληλότερο είναι το bosch, ενώ για τον χρήστη που θέλει φορητότητα και δεν το νοιάζει να έχει ένα μηχάνημα που να μπορεί να κάνει και κάπως μεγαλύτερες δουλειές θα πάρει το dewalt. Πάντα με τον στάνταρ εξοπλισμό και όχι με jigs κ.λπ.

Κάντε μου σύγκριση με το Bosch GTS 10 να πω ότι το dewalt είναι καλύτερο, αλλά εδώ προσπαθούμε να συγκρίνουμε έναν πλανοξεχονδριστήρα με έναν φορητό ξεχονδριστήρα.
Το πρώτο έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 2 σε 1 με κάποιες παραχωρήσεις (μικρότερο πλάτος πλανίσματος) και το δεύτερο ότι έχει πιο μεγάλο πλάτος πλανίσματος αλλά είναι μόνο ένα μηχάνημα.

Μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα ποιο από τα δύο είναι το καλύτερο; Μάλλον όχι.

Έτσι και εδώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως με το Dewalt κάποιος θα μπορέσει (χωρίς jigs ή επεκτάσεις πάγκου) να τεμαχίσει με ακρίβεια (υποτυπώδη και όχι μεγάλη) ένα φύλλο κόντρα πλακέ ή OSB 1.25 x 0.6 (μισό φύλλο).
Αν έχει κάποιον να τον βοηθάει στο κράτημα κάτι γίνεται...

Επίσης το ίδιο ισχύει με την ακρίβεια του Dewalt, σίγουρα ο φράχτης του καθώς και ο έλεγχος μέσω του περιστροφικού knob είναι τεράστια ευκολία (κάτι που λείπει από το bosch pts 10).

Τέλος εγώ αν ξαναέπαιρνα παγκοπρίονο θα κοιτούσα πιο σοβαρά και το Dewalt αλλά μόνο σε αυτήν την τιμή και όχι στα 550.
Άλλωστε και με το υπάρχον έφτιαξα τραπέζι...

Ωραία ....με το από πάνω του Νίκου εξαντλήθηκε το θέμα....
Μπορεί τώρα να μου πει κάποιος που είχα δει εδώ μέσα τελευταία μια πένσα ακροδεκτών που είχε και μια στρογγυλή θήκη με διάφορα νούμερα αντάπτορες.... μια ώρα ψάχνω σε διάφορα νήματα και έχω πήξει στα καλοδούλευτα και καλορίζικα...

Ωραία ....με το από πάνω του Νίκου εξαντλήθηκε το θέμα....
Μπορεί τώρα να μου πει κάποιος που είχα δει εδώ μέσα τελευταία μια πένσα ακροδεκτών που είχε και μια στρογγυλή θήκη με διάφορα νούμερα αντάπτορες.... μια ώρα ψάχνω σε διάφορα νήματα και έχω πήξει στα καλοδούλευτα και καλορίζικα...

Χαχαχα..... Ρε φίλε εδώ και ένα τέταρτο δεν μπορώ να γράψω γιατί χτυπιεμαι από τα γέλια.....

Μπράβο Μήτσε ...αυτό έψαχνα σαν ειδικός των αγορών σίγουρα θα το έβρισκες !!!-bye-
Το θέμα είναι γιατί το έψαχνα .... τόσο που κάνει θέλω πολλά χάπια για να το αγοράσω :flipout::flipout: Θα περιμένω parkside :grinning-smiley-043

Αυτό λέει 164,89 (16,49 /Stuck )
τι εννοεί ο ποιητής με το εντός παρενθέσεως ??

Last edited:
Μπράβο Μήτσε ...αυτό έψαχνα σαν ειδικός των αγορών σίγουρα θα το έβρισκες !!!-bye-
Το θέμα είναι γιατί το έψαχνα .... τόσο που κάνει θέλω πολλά χάπια για να το αγοράσω :flipout::flipout: Θα περιμένω parkside :grinning-smiley-043

Είδες εγώ πού λέω καλοδούλευτα πού τά θυμάμαι όλα,εσύ πού δέν λές καλοδούλευτα τά ξέχασες καί ψάχνεις-ψάχνεις-ψάχνεις,ξεκίνησε λοιπόν από αύριο Νικόλα τά καλορίζικα στό νήμα τί παραλάβαμε σήμερα,και θά τά θυμάσαι όλα,βέβαια μπορεί να δείς και καμμιά ταραμοσαλάτα η καμμιά κονσέρβα ντολμαδάκια Ζαναέ στό νήμα τί παραλάβαμε σήμερα,αλλά μήν δίνεις βάση,κάποιος ίσως πεινάει καί δέν κρατιέται. :flipout::ernaehrung004:

Τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη?
(Σόρυ, αλλά σιγά σιγά, θα κόψω και το διάβασμα της κατηγορίας. Στα @@ μου θα πουν κάποιοι, αλλά its ok)

Ειμαι σε αναζήτηση καλύτερης τιμής για το Dewalt DW745.

Μιάς και πελάτης του γνωστού καταστήματος Περιστερίου, και μιας και γράφει οτι για τα dewalt επικοινωνήστε για καλύτερη τιμή πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τι
καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για μετρητά και αποστολή με κουριερ.
Η απάντηση ήταν τα μεταφορικά του κουρίερ δηλαδή 17 ευρώ.
Τιμή τελική 560 .Το eshop το έχει 511 . Αυτό φυσικά δεν είναι καλύτερη τιμή.

Οποτε αν δε βρώ κάτι άλλο πάω για eshop.Αν κάποιος έχει να μου προτείνει να δω και πουθενά αλλού,ευπρόσδεκτος.

Για καταστημα στο Περιστερι λεει, αν καταλαβα καλα, οποτε δεν ειναι το κεντρο βιδας. Δεν μπορω ωστοσο να καταλαβω αυτην τους την τακτικη, "τηλεφωνηστε μας η ελατε για καλυτερη τιμη". Δεν την λενε εξ'αρχης να τελειωνουμε, η μηπως ψαχνουν αυτον που δε θα κανει παζαρια να τον δαγκωσουν;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που λέει ο ΚΤΜ είναι.
Αυτό μου φάνηκε και μένα παράξενο οτι γράφουν τηλεφώνησε για καλύτερη τιμή.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο λέει "Βρήκατε καλύτερη τιμή καλέστε μας."
Οταν ανέφερα οτι το eshop το έχει 511 και μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε μου είπε δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.

Τι τα γράφετε το καλέστε μας.

Last edited: